Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim kuzuuum işe geldim bugn sabah diyet menüme başladım doktor cok kilo almşsn dedi

yaa sabah nerdeyse 7 li haneleri görecektim 69.8 im ben bu kiloyla haftada en az 5 yapmam lazım

akşam iş çıkışı çok trafik oluyordu bende geçen salı günü o trafik olan kısımı kestirmeden yürüyüm dedim (kestirme dediğime bakma 5.5 km) baktım otobüsten önce gidiyorum her gün öle yürümeye başladım 13-15 bin adım arası oluyor

hangi şehi,rdesin sen sakıncası yoksa . benim ev yakın olsa bende yürürdüm otobüs ile 30 dk geçiyor hadi bakalım isteyen istediği kadar yapsın ben şu 21 günde 65 e düşmek istiyorum kolay bir şekilde de düşerim diye umuyorum
hadi bakalım pes etmek yok kaç kilo çıktın bugün benden azsındır
yok kuzum 70,20 çıktım wc yok bende biraz çıksam rahat edecem ellerimde şiş ödem sökücü birşeyde gelmiyor aklıma yapayım

trafiğin dibinin olduğu istanbuldayım canım , bende 5.5 km yürüdükten sonra otobüse biniyorum yokuş olmasa orayıda yürürüm ama o kadar yürümeden sonrada o yokuşu hiç çıkamam

wc sorunu bende de var canım bide bugün proteine başladım hepten yandım

bencede dınlenme gunu olsun ama herkesın aynı gun olsun otekı turlu karısıyo bence .

6.5 kilo
kendim karar veriyorm kuzum sabah 3 ince dilim t.b ekmegi domates sltalık peynir zeytin bal kaymak yedim
simdi kuruyemiş yicem yarım avuc kadar sonra öğle yemegi insallah

ahahah ne güzel diyetmiş o öyle diyette değilken ne yiyodun merak ettim sabah sabah kuzu çevirip yiyodun heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…