- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.921
iyiyim kuzuuum işe geldim bugn sabah diyet menüme başladımçok mu aldın ya 13bin adımı nasıl atıyorsun . bende sabah kalkamadım zatenakşam yapacam hergün mü yapıyoruz ara verecek miyiz birden yüklenmeyelim derim ben
başka bir sayfa buldum 21 gün şeker diyeti bakalım kaç gün yapabilecem meyve de serbest
günaydın kuzum nasılsın
iyi ki yememişsin . ok akşam yapıyoruz zaten hergün mü yapalım yoksa dinlenerek mi bence dinlenme günümüz olsun
bu videoyu diyorum
kaç kilo aldın toplamda .iyiyim kuzuuum işe geldim bugn sabah diyet menüme başladımdoktor cok kilo almşsn dedi
çok mu aldın ya 13bin adımı nasıl atıyorsun . bende sabah kalkamadım zatenakşam yapacam hergün mü yapıyoruz ara verecek miyiz birden yüklenmeyelim derim ben
başka bir sayfa buldum 21 gün şeker diyeti bakalım kaç gün yapabilecem meyve de serbest
günaydın kızlar şeker diyetine başladım bugün bakalım kaç gün yapabilecem
hangi şehi,rdesin sen sakıncası yoksa . benim ev yakın olsa bende yürürdüm otobüs ile 30 dk geçiyor hadi bakalım isteyen istediği kadar yapsın ben şu 21 günde 65 e düşmek istiyorum kolay bir şekilde de düşerim diye umuyorumyaa sabah nerdeyse 7 li haneleri görecektim 69.8 imben bu kiloyla haftada en az 5 yapmam lazım
akşam iş çıkışı çok trafik oluyordu bende geçen salı günü o trafik olan kısımı kestirmeden yürüyüm dedim (kestirme dediğime bakma 5.5 km) baktım otobüsten önce gidiyorum her gün öle yürümeye başladım 13-15 bin adım arası oluyor
yok kuzum 70,20 çıktım wc yok bende biraz çıksam rahat edecem ellerimde şiş ödem sökücü birşeyde gelmiyor aklıma yapayımhadi bakalım pes etmek yok kaç kilo çıktın bugün benden azsındır
6.5 kilokaç kilo aldın toplamda .
diyet menünde neler var
bende yapmayı cok isterdm ama dayanamamgünaydın kızlar şeker diyetine başladım bugün bakalım kaç gün yapabilecem
hangi şehi,rdesin sen sakıncası yoksa . benim ev yakın olsa bende yürürdüm otobüs ile 30 dk geçiyor hadi bakalım isteyen istediği kadar yapsın ben şu 21 günde 65 e düşmek istiyorum kolay bir şekilde de düşerim diye umuyorum
yok kuzum 70,20 çıktım wc yok bende biraz çıksam rahat edecem ellerimde şiş ödem sökücü birşeyde gelmiyor aklıma yapayım
bencede dınlenme gunu olsun ama herkesın aynı gun olsun otekı turlu karısıyo bence .çok mu aldın ya 13bin adımı nasıl atıyorsun . bende sabah kalkamadım zatenakşam yapacam hergün mü yapıyoruz ara verecek miyiz birden yüklenmeyelim derim ben
günaydın kuzum nasılsın
iyi ki yememişsin . ok akşam yapıyoruz zaten hergün mü yapalım yoksa dinlenerek mi bence dinlenme günümüz olsun
bu videoyu diyorum
6.5 kilo
kendim karar veriyorm kuzum sabah 3 ince dilim t.b ekmegi domates sltalık peynir zeytin bal kaymak yedim
simdi kuruyemiş yicem yarım avuc kadar sonra öğle yemegi insallah
evde kahvaltı yapıp(beyaz ekmek yumurta tost vs) fabrikada pogaca simit yiyodumahahah ne güzel diyetmiş o öylediyette değilken ne yiyodun merak ettim sabah sabah kuzu çevirip yiyodun heral
kçamak yapmadıysan demek kigunaydın kızlarbende tartındımm 70.5 cıktım ılk defa cumadan pazartesıye gram gıttı
Demekkikçamak yapmadıysan demek ki
Oglan anasi olmah kolay mi bi ağırlığım olmali deseydin dohtoraiyiyim kuzuuum işe geldim bugn sabah diyet menüme başladımdoktor cok kilo almşsn dedi
hee gelecegn kaynanasıyım bn kilolu olmam lazım gelirOglan anasi olmah kolay mi bi ağırlığım olmali deseydin dohtora
evde kahvaltı yapıp(beyaz ekmek yumurta tost vs) fabrikada pogaca simit yiyodum
Kesinlikle kvdeni gecmen sart olduhee gelecegn kaynanasıyım bn kilolu olmam lazım gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?