- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.941
ayy canım karbonhidratkarbonhidratın dibine vuruyomuşunengel ol kuzum onların bi yararı yok bebişe
geçmk istemiyorm kendileriniKesinlikle kvdeni gecmen sart oldu
Ama ne guzel uyarmis doktorun kiz benim doktor ne ödemin var dedi ne kilona dikkat et dedi sistikce sistimayy canım karbonhidratbkalm denicm insallah tutabilirm kendimi eşimde önümden ekmek alıyo artk
ayy canım karbonhidratbkalm denicm insallah tutabilirm kendimi eşimde önümden ekmek alıyo artk
daha ultrasona girmeden dedi kuzu cok kilo almşsn dedi ki bu doktora ilk defa gittim diğerine randevu bulamamıştmAma ne guzel uyarmis doktorun kiz benim doktor ne ödemin var dedi ne kilona dikkat et dedi sistikce sistim
dün 5 dilim baklava yedim gece rüyamda görmüştümde gittik aldksen erkek anasısın canının tatlı felan istemesi lazım ekmek ne yaaa
dün 5 dilim baklava yedim gece rüyamda görmüştümde gittik aldkbu sayılıyo mu
sayılır dimiaboooo sayılmamı
sayılır dimitatlı cok yiyorum ya daha dün ilk defa tursu yedim mesela hiç cnm cekmiyodu
slm kizlar nasilsiniz
kac gundur gelemedim yorgunluktn kk ya girrip yazack halim kalmadi
iyi ki mezun olmusum bu tempo ile kurallari yerine getirmem imkansiz
bu sabah 63.9 ciktimsiz de durumlar nasil
2 dilim yesen ekmeği nasıl 2 sabah 2 öğlen akşam 1 dilim şeklinde semiz otu bulursan ondan da ye omega 3 kaynağı6.5 kilo
kendim karar veriyorm kuzum sabah 3 ince dilim t.b ekmegi domates sltalık peynir zeytin bal kaymak yedim
simdi kuruyemiş yicem yarım avuc kadar sonra öğle yemegi insallah
yapabilirsin aslında pekt yiceklerden uzak durmak adınabende yapmayı cok isterdm ama dayanamam
Yokuşu da yürüyerek çıksan bacakların mis gibi olur ama yokuş çıkmak çok zor .trafiğin dibinin olduğu istanbuldayım canım , bende 5.5 km yürüdükten sonra otobüse biniyorum yokuş olmasa orayıda yürürüm ama o kadar yürümeden sonrada o yokuşu hiç çıkamam
wc sorunu bende de var canım bide bugün proteine başladım hepten yandım
yarış şeklinde olmadığı için sorun olmaz sanırım benim kafam da 5 gün var zaten vücut alışana kadar videoyu tamamlayamayız emin ol çok zorluyorbencede dınlenme gunu olsun ama herkesın aynı gun olsun otekı turlu karısıyo bence .
ooo tebrik ederim başabaş gidiyoruz seninlegunaydın kızlarbende tartındımm 70.5 cıktım ılk defa cumadan pazartesıye gram gıttı
poğaçanın bebeğe faydası yok onun yerine sağlıklı şeyler yesen olmaz mıevde kahvaltı yapıp(beyaz ekmek yumurta tost vs) fabrikada pogaca simit yiyodum
kv ne durumda sevindi mi erkek oluncahee gelecegn kaynanasıyım bn kilolu olmam lazım gelir
bu doktor iyiyse bunla devam etsene sevdim bunu ben kilon ile ilgilenmişdaha ultrasona girmeden dedi kuzu cok kilo almşsn dedi ki bu doktora ilk defa gittim diğerine randevu bulamamıştm
vucüdn kiloya elverişli dikkat et son aylara sakla kendini dedi
ooo tebrik ederim 60 ne kalmışslm kizlar nasilsiniz
kac gundur gelemedim yorgunluktn kk ya girrip yazack halim kalmadi
iyi ki mezun olmusum bu tempo ile kurallari yerine getirmem imkansiz
bu sabah 63.9 ciktimsiz de durumlar nasil
bende 4 yada 5 gun yapmaya calısırım.cumaya kadar 69 u gorsem bı.6 yı cok ozledım 2 yıldır gormuyorumyarış şeklinde olmadığı için sorun olmaz sanırım benim kafam da 5 gün var zaten vücut alışana kadar videoyu tamamlayamayız emin ol çok zorluyor
ooo tebrik ederim başabaş gidiyoruz seninle
poğaçanın bebeğe faydası yok onun yerine sağlıklı şeyler yesen olmaz mı
kv ne durumda sevindi mi erkek olunca
bu doktor iyiyse bunla devam etsene sevdim bunu ben kilon ile ilgilenmiş
ooo tebrik ederim 60 ne kalmış
sagol canikommmArada hasta olmakta iyi vücudumuzun ihtiyacı var . Bende bu sene grip falan olmadım ama hava hiç soğumadı sanki bu sene
Sen yaparsın da güzel olmaz mı .
bende 68 olmak istiyorum şeker diyetine başaldım kalori saymayacam 20 gün boyunca bakalım nasıl olcakbende 4 yada 5 gun yapmaya calısırım.cumaya kadar 69 u gorsem bı.6 yı cok ozledım 2 yıldır gormuyorum
40 dk 500 kalori videosu varya ona başlıyoruz sende takılsana bizesagol canikommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?