- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.961
bende ısvec dıyetını denıyım dedım bugun ama zormus gercekten.enıyısı spor yapıp az kalorı almak.bende 68 olmak istiyorum şeker diyetine başaldım kalori saymayacam 20 gün boyunca bakalım nasıl olcak
40 dk 500 kalori videosu varya ona başlıyoruz sende takılsana bize
Yokuşu da yürüyerek çıksan bacakların mis gibi olur ama yokuş çıkmak çok zor .
sf protein mi yapıyorsun ekmek sebze eklicek misin
spor yap normal kalori 2000 diyelim 1600 kalori al ve spor ile de 100 200 kalori yak daha iyi olur spor ile az kalori aldın mı gücün düşer spor önce ve sonrası protein alman da çok önemlibende ısvec dıyetını denıyım dedım bugun ama zormus gercekten.enıyısı spor yapıp az kalorı almak.
benim listeden farklıymış fındık var çünkü yeşillikte vareve gidince şöyle 1 saat uzanıp dinleneğimi bilsem hiç düşünmeden çıkarım ama evdede bi koşuşturma beni beklediğinden o kadar yapamıyorum
şimdi benim menü şöyle olacak 3 gün
sabah:
2 yumurta
1 dilim ekmek (bugün yedim ama yarın yemeyebilirim)
30 gr peynir
yeşillik
ara:
10 fındık
öğlen:
salata
200 gr tavuk-balık
(ben şimdi ton balıklı salata yaptım)
ara:
1 meyve
akşam:
200 gr tavuk, balık
ara:
1 bardak sade kefir
limon sık sadece sirke koyma paket ürün tavsiye etmemkızlar doktor sirke-limon atacaksın salatana yağ, nar ekşisi yok dedi bende sade sirke sevmiyorum onun yerine marketlerde satılan balzamik sirke atsam içinde şeker katkısı varmıdır
eveettt ben demiştim size erkek diye
ekmeği bi azaltaymda hayırlısıylabenimde kız olmasına rağmen hep tatlı yedim ama ekmek yemedim diyebilirim ekmekten alacağım kaloriyi tatlıdan alırım derdim hep
2 dilim yetmez kuzum cok ince ekmek bimin ekmegi sabah öğle sorun değilde akşamı azaltmam lazım2 dilim yesen ekmeği nasıl 2 sabah 2 öğlen akşam 1 dilim şeklinde semiz otu bulursan ondan da ye omega 3 kaynağı
yapabilirsin aslında pekt yiceklerden uzak durmak adına
Yokuşu da yürüyerek çıksan bacakların mis gibi olur ama yokuş çıkmak çok zor .
sf protein mi yapıyorsun ekmek sebze eklicek misin
yarış şeklinde olmadığı için sorun olmaz sanırım benim kafam da 5 gün var zaten vücut alışana kadar videoyu tamamlayamayız emin ol çok zorluyor
ooo tebrik ederim başabaş gidiyoruz seninle
poğaçanın bebeğe faydası yok onun yerine sağlıklı şeyler yesen olmaz mı
kv ne durumda sevindi mi erkek olunca
bu doktor iyiyse bunla devam etsene sevdim bunu ben kilon ile ilgilenmiş
ooo tebrik ederim 60 ne kalmış
kşam neler yiyorsun örnek olarakeveettt ben demiştim size erkek diye
sende zayıflıyosun ne güzel
ekmeği bi azaltaymda hayırlısıyla
tatlı cok mu yiyodn kac kilo aldın
2 dilim yetmez kuzum cok ince ekmek bimin ekmegi sabah öğle sorun değilde akşamı azaltmam lazım
oh olsun kv yeyo onlar kız istiyodu erkegi bizim taraf istiyodu üzüldüler
bilmiyorum ki kuzu diger doktor daha iyi sanki bakaym 3 lü tarama sorunclarını ikisinide göstercm hangisi daha cok ilgilernirse onunla devam etcem
eveettt darısı gruptaki diger evlilere insallahhhhkaptinn canimm bebis erkemis masallah cok sevindimmmm erkek anasi olcan hee:)
kac kilosun canim Doktor baya kilo almissin demis herhalde
elma sirkesi dene istersen kuzum ben onu daha cok sevyoırm normal sirke bende corba harici kullanmamkızlar doktor sirke-limon atacaksın salatana yağ, nar ekşisi yok dedi bende sade sirke sevmiyorum onun yerine marketlerde satılan balzamik sirke atsam içinde şeker katkısı varmıdır
ekmeği bi azaltaymda hayırlısıyla
tatlı cok mu yiyodn kac kilo aldın
akşam cok yiyorum benkşam neler yiyorsun örnek olarak
oh olsun kv yegelmiyor mu artık kız bir sessizleşti sanki kv
spor yap normal kalori 2000 diyelim 1600 kalori al ve spor ile de 100 200 kalori yak daha iyi olur spor ile az kalori aldın mı gücün düşer spor önce ve sonrası protein alman da çok önemli
benim listeden farklıymış fındık var çünkü yeşillikte var
limon sık sadece sirke koyma paket ürün tavsiye etmem
elma sirkesi dene istersen kuzum ben onu daha cok sevyoırm normal sirke bende corba harici kullanmam
ay ne güzel ekmek hiç mi yemiyodn ama bn ilk 2 ay sadece makarna ekmek yedim ordan kaybettm bi kereher gün yeyip 8 kilo almıştım toplamda baktım yiyorum almıyorum günde 3 öğüne çıkarmıştım son zaman
ay ne güzel ekmek hiç mi yemiyodn ama bn ilk 2 ay sadece makarna ekmek yedim ordan kaybettm bi kere
sanslıymıssınyok makarna eşim sevmez bende o yüzden yapıp yemedim ,ekmekte normalde yemem zaten sadece hafta sonu kahvaltısında 1 dilim yerim
benim bulantım yedikten sonra oluyodu o yüzden her şeyi yiyebiliyodum
Merhaba arkadaşlar ben bugün 78,8 geldim 3 kere 4 kere çıktım basküle doğru mu diye günlerdir koşuşturmak işe yaradı sanırım
Bu arada benim çocukların üçüde grip oldu çok zor günlerden geçiyorum
Sevgiler
sanslıymıssınneyse olsun dikkat etmeye başladım artık bundan sonrası bebek iyi olsunda
cok gçmiş olsun miniklerineMerhaba arkadaşlar ben bugün 78,8 geldim 3 kere 4 kere çıktım basküle doğru mu diye günlerdir koşuşturmak işe yaradı sanırım
Bu arada benim çocukların üçüde grip oldu çok zor günlerden geçiyorum
Sevgiler
bnm tek derdim dogum zorlaşmasın zaten yoksa kiloyu takmıyorumaynen kuzum bebiş iyi olsun da kilo bu verilip alınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?