- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #272.981
YUHHHHH o kadar yersen kilo alırsın tabe sende menü paylaş burda belki az yersin.akşam cok yiyorum ben
mesela dün akşam 2 minik dondurulmş pizza 1 kutu ton balıgı yedim önceki gün evdeydm eşim gelmedenn 1 tabak yemek yedim o gelince de onun la beraber bi daha yedm evde durmk cok zorms
calışıyo o artk bana vakti kalmıyo pekbi geçen hafta ananem geldiğinde geldi önce anneme sonra eşime sikayet etmiş kaptinn beni cağırmadı demiş bende aradm buyur ettm zorla
ben söğüş şeklinde yiyorum öbür türlü tadı olmuyor çünküyaa sade limonlada pek güzel olmuyor yediğimiz bi salata onuda ağzımızın tadıyla yiyemiyoruz
doğal yapılmış vardı evde yarın getiriyimde onu deneyim o zaman
çok geçmiş olsun canım . gözün aydın cumaya 77 yi görürsünMerhaba arkadaşlar ben bugün 78,8 geldim 3 kere 4 kere çıktım basküle doğru mu diye günlerdir koşuşturmak işe yaradı sanırım
Bu arada benim çocukların üçüde grip oldu çok zor günlerden geçiyorum
Sevgiler
az dzelteymde menülerimi paylaşırım insallahYUHHHHH o kadar yersen kilo alırsın tabe sende menü paylaş burda belki az yersin.
yernde olsam yine çağırmazdım başkasına diyerek kendi istediğini yaptırıyor
ben söğüş şeklinde yiyorum öbür türlü tadı olmuyor çünkü
çok geçmiş olsun canım . gözün aydın cumaya 77 yi görürsün
ne yedinnnn bizim yemek güzeldi cok sevindm salata fln vardı sasırtıcı bi sekildeöğlen yemeğimi yedim şiştim
Şöyle nasıl davranacağını bilememiştir olmuştur eskiyi unut bugüne bak aynı davranışlar bugünde varsa mesafeni çok güzel koru .az dzelteymde menülerimi paylaşırım insallah
amaann o istenmedigini biliyo sonucta cagırsamda farketmiyo ilgilenmiyorm cok fazla cokta iyi davranıyo bana unutulmuyo yaptıkları
yok cok sükür yada bana yansıtmıyolar ne cagırıyolar ne gelmek istiyolar biz zatn eşimle havalar düzelmeye basladıgı için gezmeye başladık evde kalmıyoruz pek gelemiolarŞöyle nasıl davranacağını bilememiştir olmuştur eskiyi unut bugüne bak aynı davranışlar bugünde varsa mesafeni çok güzel koru .
düzeltmeden paylaşkilo bebeğede zararlı
ben halen açımöğlen yemeğimi yedim şiştim
bnm tek derdim dogum zorlaşmasın zaten yoksa kiloyu takmıyorum
daha önce verdim tekrar kilo verebilirim bu sefer 10 degilde 20 veririm nolms
BUGÜNE ne oluş yarına başlıyorsunyok cok sükür yada bana yansıtmıyolar ne cagırıyolar ne gelmek istiyolar biz zatn eşimle havalar düzelmeye basladıgı için gezmeye başladık evde kalmıyoruz pek gelemiolar
tm yarın başlarm madem
TAVUK ŞİŞ DÜRÜMne yedinnnn bizim yemek güzeldi cok sevindm salata fln vardı sasırtıcı bi sekilde
ben halen açım
TAVUK ŞİŞ DÜRÜMstandat :
heh işte bende tam ondan korkuyorm ya derse ki cok kilo aldn doguramazsınbende ilk haftalarda almıştım 2 kilocuk doktorum çok kızmıştı normal doğum yapamazsın bu gidişle diye (ki zaten yine olmadı da en azından kilo yüzünden değildi)
bakmunter e nasıl veriyor çatır çatır doğum kilolarını
yarın bugünün menüyü paylaşcam işte beee aaa dünün menüsünü paylaşmıyaym kalbiniz dayanmazBUGÜNE ne oluş yarına başlıyorsun
kafanda rahat etmiştir azcık
neyse ki lezzetli bıktırmazTAVUK ŞİŞ DÜRÜMstandat :
sag ol cnmmm ayy hadi inns yaaa ama cok istahliyim bu ara hele tatliya oluyommyaaa süpersin sen yaa valla 60 larıda bitirecen yakında heee
tabi kız büyüdü ilgi bekliyor
sag ol cnm sen kacsimnyarış şeklinde olmadığı için sorun olmaz sanırım benim kafam da 5 gün var zaten vücut alışana kadar videoyu tamamlayamayız emin ol çok zorluyor
ooo tebrik ederim başabaş gidiyoruz seninle
poğaçanın bebeğe faydası yok onun yerine sağlıklı şeyler yesen olmaz mı
kv ne durumda sevindi mi erkek olunca
bu doktor iyiyse bunla devam etsene sevdim bunu ben kilon ile ilgilenmiş
ooo tebrik ederim 60 ne kalmış
yaaa benim icimden hala kiz geciyoreveettt ben demiştim size erkek diye
sende zayıflıyosun ne güzel
ekmeği bi azaltaymda hayırlısıyla
tatlı cok mu yiyodn kac kilo aldın
2 dilim yetmez kuzum cok ince ekmek bimin ekmegi sabah öğle sorun değilde akşamı azaltmam lazım
oo super cnm masallahhMerhaba arkadaşlar ben bugün 78,8 geldim 3 kere 4 kere çıktım basküle doğru mu diye günlerdir koşuşturmak işe yaradı sanırım
Bu arada benim çocukların üçüde grip oldu çok zor günlerden geçiyorum
Sevgiler
itina ile dogum kilosu verilirbende ilk haftalarda almıştım 2 kilocuk doktorum çok kızmıştı normal doğum yapamazsın bu gidişle diye (ki zaten yine olmadı da en azından kilo yüzünden değildi)
bakmunter e nasıl veriyor çatır çatır doğum kilolarını
hee erkek olcak tosun paşamsag ol cnmmm ayy hadi inns yaaa ama cok istahliyim bu ara hele tatliya oluyomm
sag ol cnm sen kacsimn
yaaa benim icimden hala kiz geciyor
nasil erkek bebik ya nayir nolamaz
erkek anasi olcenn hadi bakalimmm saglikla gelsin isim ne dusunuyorsunuz
benim bu ara cok istahim var dunuayi yesem doymam
veremiyorum kilo
bu arada anladigim kadariyla dr seni kilo konusunda uyarmis dikkat et canim kilo al ama saglikli beslenerek al menunde dondurulmus pizza gorum yememelisinn ton baligi yememelisin zararli hamileyken lutfen saglikli beslen bebisin gelisimi senin saglikli dogum yapabilmen icins
oo super cnm masallahh
cok gecmis olsun cabucak iyilessinyavrular.
itina ile dogum kilosu verilir
neyse ki lezzetli bıktırmazarada et söyle bari
iyi sıkılmıyosun canım her gün ayrı
tek iyiliği ne yiyecem diye düşünmüyodundur
e tamaaamm et dürümde varrr sizin orda yapmyıolar mı ?döner değil kız şiş daha lezzetli çok seviyom mikemmel yapıyolar bide
yok valla sıkılmıyom pek severimzaten yicek daha sağlıklı bişey yok el mahkum söylüyoz ama avukatla anlaştık yarın bitane söylücez yarım yarım yicez şişiriyo çünkülim
SchonerDuft sen niye yemedin kuzum
kız tamam da et döner tavuk döner var tavuk şiş ayrı et şiş hiç duymadıme tamaaamm et dürümde varrr sizin orda yapmyıolar mı ?
tantuni fln söyle onların lavası daaha ince oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?