Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız tamam da et döner tavuk döner var tavuk şiş ayrı et şiş hiç duymadım tantuni olur bak hiç aklıma gelmedi ama yağlı oluyo o sankim biraz
sen iş yerine acı biber konserve götürsene bak nasıl hiç aklımıza gelmedi fekalet metabolizma hızlandırıyo yediklerini yakarsn fazladan yeme şansın da yok lokantada değilsin sonucta

heh işte bende tam ondan korkuyorm ya derse ki cok kilo aldn doguramazsın
vall veriyo bende onun gibi olcam benden zayıf su an

kuzu benle kıyaslanamaz bile senin avantajın zayıf hamile kalman ben 74 le hamile kalmıştım adam 100 olacam sandıydı heral

itina ile dogum kilosu verilir

ya bazı yerlede tavuk şiş porsiyonu minicik oluyor nadir yerlerdede ye ye bitmiyor sizin yediğiniz yerde nadir yerlerdenmiş afiyet şeker olsun canım istedi bende yarın yerim yanındada ayran oh mis

sen iş yerine acı biber konserve götürsene bak nasıl hiç aklımıza gelmedi fekalet metabolizma hızlandırıyo yediklerini yakarsn fazladan yeme şansın da yok lokantada değilsin sonucta
önce yiyon mu diye sorman lazım yemiyorum tabiki ama ben yememi azalttım cidden az az gidiyo allahım bozmasın inşallah böyle böyle erir gider mezun oluum be

ay yok mikemmel benim söylediğim yer gerçekten çok lezzetli bol bol koyuyolar yarına sende söyle oh mis

ama bnm boyum 158
sen uzunsun

kız yesen nolurdu sanki bi şeye de yiorum diye cvp versen nolurdu

ne yedin protein yapıyosun sende dimi?

ya ben ayrıldığım kiloda bile değilim napacam cuma günü listeyide etkileyecem
yapmıyorum canım bugün pek iyi hissetmedim kahvaltıma da müdahale vardı . bu hafta 200 300 gram versen de olur yüzden 3e bölünecek çünkü haftaya kasarsın
inşallah diyelim kuzum . ne yedin ki merak ettim
ben daha 6ları göremedim kuzum inşallah bu hafta
yedim ama açım

doyuramıyorduk schneri asla doyuramıyorduk

duymamış olayim sen listeye girmicek miydin kaç kg artıdasın hemen vermen lazım

çok sıkı başladım bugün çoğu gider ama hepsi gitsin ya 1.4 artıyım
ama bnm boyum 158
sen uzunsun

olsun kuzu evet dikkat et ama moralde bozma
yapmıyorum canım bugün pek iyi hissetmedim kahvaltıma da müdahale vardı . bu hafta 200 300 gram versen de olur yüzden 3e bölünecek çünkü haftaya kasarsın

500k yı deneyelim ama bugün , ne yedin kahvaltıda söyle bakalım

öğlene dogru: cok saglam bi kahvaltı(bal kaymak yumurta salca recel peynir zeytin salata ve 1 ekmek kesin yemişimdir ama kızarms )
akşam: 2 minnak pizza cok ince ve küücüktü 1 kutu ton balıgı acı biber ekmek ayran sonrasında da dondurma ve bayaa bi baklava yedim

gece yatarkn eşim yiyodu bişeyler ama yemeden odaya kapattm kendimi

çok sıkı başladım bugün çoğu gider ama hepsi gitsin ya 1.4 artıyım

olsun kuzu evet dikkat et ama moralde bozma

500k yı deneyelim ama bugün , ne yedin kahvaltıda söyle bakalım
kilo kontrolünü kafaya koydum ya gerisi gelir artık
yine alırım illaki ama ne kadar az olurssa o kadar iyi dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…