- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.001
sen iş yerine acı biber konserve götürsene bak nasıl hiç aklımıza gelmedikız tamam da et döner tavuk döner var tavuk şiş ayrı et şiş hiç duymadımtantuni olur bak hiç aklıma gelmedi ama yağlı oluyo o sankim biraz
heh işte bende tam ondan korkuyorm ya derse ki cok kilo aldn doguramazsın
vall veriyo bende onun gibi olcam benden zayıf su an
itina ile dogum kilosu verilir
yok valla sıkılmıyom pek severimzaten yicek daha sağlıklı bişey yok el mahkum söylüyoz ama avukatla anlaştık yarın bitane söylücez yarım yarım yicez şişiriyo çünkülim
SchonerDuft sen niye yemedin kuzum
kız tamam da et döner tavuk döner var tavuk şiş ayrı et şiş hiç duymadımtantuni olur bak hiç aklıma gelmedi ama yağlı oluyo o sankim biraz
ben bugün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum 60,3 yani -300
önce yiyon mu diye sorman lazımsen iş yerine acı biber konserve götürsene bak nasıl hiç aklımıza gelmedifekalet metabolizma hızlandırıyo yediklerini yakarsn fazladan yeme şansın da yok lokantada değilsin sonucta
ay yok mikemmel benim söylediğim yer gerçekten çok lezzetli bol bol koyuyolar yarına sende söyle oh miskuzu benle kıyaslanamaz bile senin avantajın zayıf hamile kalman ben 74 le hamile kalmıştım adam 100 olacam sandıydı heral
ya bazı yerlede tavuk şiş porsiyonu minicik oluyor nadir yerlerdede ye ye bitmiyor sizin yediğiniz yerde nadir yerlerdenmişafiyet şeker olsun canım istedi bende yarın yerim yanındada ayran oh mis
aa bizim broşürde hiç yok et şiş görmedim valla olsaydı bigün denerdim ciğer adana urfa falan varet şiş oluyor ama kuru yapıyolar genellikle o nedenle hiç tercih etmem
duymamış olayimnasıl unutursun böyle bi haberi vermeyi ben artıdayım hemde öle gram felan değil
ama bnm boyum 158kuzu benle kıyaslanamaz bile senin avantajın zayıf hamile kalman ben 74 le hamile kalmıştım adam 100 olacam sandıydı heral
ya bazı yerlede tavuk şiş porsiyonu minicik oluyor nadir yerlerdede ye ye bitmiyor sizin yediğiniz yerde nadir yerlerdenmişafiyet şeker olsun canım istedi bende yarın yerim yanındada ayran oh mis
ooo kilo veriyoruzben bugün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum 60,3 yani -300
kız yesen nolurdu sanki bi şeye de yiorum diye cvp versen nolurduönce yiyon mu diye sorman lazımyemiyorum tabiki ama ben yememi azalttım cidden az az gidiyo allahım bozmasın inşallah böyle böyle erir gider mezun oluum be
ay yok mikemmel benim söylediğim yer gerçekten çok lezzetli bol bol koyuyolar yarına sende söyle oh mis
tabiki ayıpsın bebeğim evlencem ben koca buldum gelin olcam benooo kilo veriyoruz
ama yiyemiyorum napayımkız yesen nolurdu sanki bi şeye de yiorum diye cvp versen nolurdu
koca bulunca tabi insan ister istemez bi silkeleniyotabiki ayıpsın bebeğim evlencem ben koca buldum gelin olcam beno yüzden mezun olacam
ama yiyemiyorum napayım
aslında bulalı çok olmuştu da kocam olma zamanı yaklaşınca bi silkelendim sanırım kaldı 4 ay 13 günkoca bulunca tabi insan ister istemez bi silkeleniyoD
yapmıyorum canım bugün pek iyi hissetmedim kahvaltıma da müdahale vardıne yedin protein yapıyosun sende dimi?
ya ben ayrıldığım kiloda bile değilim napacam cuma günü listeyide etkileyecem
inşallah diyelim kuzum . ne yedin ki merak ettimyarın bugünün menüyü paylaşcam işte beee aaa dünün menüsünü paylaşmıyaym kalbiniz dayanmazrahatım şükür kuzum kv nin calışıyo olması cok işime yaradı insallah hiç bırakmaz dogumdan sonrada
ben daha 6ları göremedim kuzumsag ol cnmmm ayy hadi inns yaaa ama cok istahliyim bu ara hele tatliya oluyomm
sag ol cnm sen kacsimn
yaaa benim icimden hala kiz geciyor
nasil erkek bebik ya nayir nolamaz
erkek anasi olcenn hadi bakalimmm saglikla gelsin isim ne dusunuyorsunuz
benim bu ara cok istahim var dunuayi yesem doymam
veremiyorum kilo
bu arada anladigim kadariyla dr seni kilo konusunda uyarmis dikkat et canim kilo al ama saglikli beslenerek al menunde dondurulmus pizza gorum yememelisinn ton baligi yememelisin zararli hamileyken lutfen saglikli beslen bebisin gelisimi senin saglikli dogum yapabilmen icins
oo super cnm masallahh
cok gecmis olsun cabucak iyilessinyavrular.
itina ile dogum kilosu verilir
yedim ama açımdöner değil kız şiş daha lezzetli çok seviyom mikemmel yapıyolar bide
yok valla sıkılmıyom pek severimzaten yicek daha sağlıklı bişey yok el mahkum söylüyoz ama avukatla anlaştık yarın bitane söylücez yarım yarım yicez şişiriyo çünkülim
SchonerDuft sen niye yemedin kuzum
doyuramıyorduk schneri asla doyuramıyordukyapmıyorum canım bugün pek iyi hissetmedim kahvaltıma da müdahale vardı. bu hafta 200 300 gram versen de olur yüzden 3e bölünecek çünkü haftaya kasarsın
inşallah diyelim kuzum . ne yedin ki merak ettim
ben daha 6ları göremedim kuzuminşallah bu hafta
yedim ama açım
her ay 2 kilo versen incecik olursn valla kolları incelt sen kollarıaslında bulalı çok olmuştu da kocam olma zamanı yaklaşınca bi silkelendim sanırım kaldı 4 ay 13 gün
duymamış olayimsen listeye girmicek miydin kaç kg artıdasın hemen vermen lazım
ama bnm boyum 158
sen uzunsun
yapmıyorum canım bugün pek iyi hissetmedim kahvaltıma da müdahale vardı. bu hafta 200 300 gram versen de olur yüzden 3e bölünecek çünkü haftaya kasarsın
öğlene dogru: cok saglam bi kahvaltı(bal kaymak yumurta salca recel peynir zeytin salata ve 1 ekmek kesin yemişimdir ama kızarmsyapmıyorum canım bugün pek iyi hissetmedim kahvaltıma da müdahale vardı. bu hafta 200 300 gram versen de olur yüzden 3e bölünecek çünkü haftaya kasarsın
inşallah diyelim kuzum . ne yedin ki merak ettim
ben daha 6ları göremedim kuzuminşallah bu hafta
yedim ama açım
kilo kontrolünü kafaya koydum ya gerisi gelir artıkçok sıkı başladım bugün çoğu gider ama hepsi gitsin ya 1.4 artıyım
olsun kuzu evet dikkat et ama moralde bozma
500k yı deneyelim ama bugün , ne yedin kahvaltıda söyle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?