- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.021
her ay 2 kilo versen incecik olursn valla kolları incelt sen kolları
gider gider sıkı sıkı yap sen merak etme ben geçen pzt 61.9 dum cuma 60.6 oldum sende inersin merak etmeçok sıkı başladım bugün çoğu gider ama hepsi gitsin ya 1.4 artıyım
olsun kuzu evet dikkat et ama moralde bozma
500k yı deneyelim ama bugün , ne yedin kahvaltıda söyle bakalım
kapanınca bitiyo mu btün dertler yaonlar incelmiyo 56yken bile kalındı öküz gibi spor yaparken bile kalındı yo kyani o konuda umudum yokzaten kapandım artık gözükmüyolar sıkıntı yok
gider gider sıkı sıkı yap sen merak etme ben geçen pzt 61.9 dum cuma 60.6 oldum sende inersin merak etme
valla doyurmadınızbenidoyuramıyorduk schneri asla doyuramıyorduk
ypacaz akşam ben sürekli yapıyordum en son 7 ay önce yaptım gerçiçok sıkı başladım bugün çoğu gider ama hepsi gitsin ya 1.4 artıyım
olsun kuzu evet dikkat et ama moralde bozma
500k yı deneyelim ama bugün , ne yedin kahvaltıda söyle bakalım
okurken şiştim ben yuhöğlene dogru: cok saglam bi kahvaltı(bal kaymak yumurta salca recel peynir zeytin salata ve 1 ekmek kesin yemişimdir ama kızarms)
akşam: 2 minnak pizza cok ince ve küücüktü 1 kutu ton balıgı acı biber ekmek ayran sonrasında da dondurma ve bayaa bi baklava yedim
gece yatarkn eşim yiyodu bişeyler ama yemeden odaya kapattm kendimi
kilo kontrolünü kafaya koydum ya gerisi gelir artık
yine alırım illaki ama ne kadar az olurssa o kadar iyi dimi
ay gaza geldimtabi ki alacaksın sen almasanda tosun paşa alacak sana yansıyacakne kadar az o kadar iyi yaw sen koskoca 14.takım kaptanısın tabisi kilona dikkat edersin
valla doyurmadınızbeni
ypacaz akşam ben sürekli yapıyordum en son 7 ay önce yaptım gerçi
1 yumurtadan omlet 40 gr kadar omlet 1 dilim ekmek 300 ml kadar süt domates salatalık 2 ceviz ama ara öğün yok aartık yapmıyorum üstünede 1 brdk su içtim
okurken şiştim ben yuh
onlar incelmiyo 56yken bile kalındı öküz gibi spor yaparken bile kalındı yo kyani o konuda umudum yokzaten kapandım artık gözükmüyolar sıkıntı yok
gider gider sıkı sıkı yap sen merak etme ben geçen pzt 61.9 dum cuma 60.6 oldum sende inersin merak etme
ay gaza geldimlisteye girermişim simdi
ya evet muhteşem gördüm cuma listesiniyok yok muhteşem derecelerimizi düşürürsün sen
sen listeye girdiğinde bende kıs kıs senin listeni inceliyo olacam ip incecik bi şekildeay pek bi keyifli olacak ahahaha
evet bak kapandım bitti artık inceciğim bitti gittikapanınca bitiyo mu btün dertler ya
valla doyurmadınızbeni
ypacaz akşam ben sürekli yapıyordum en son 7 ay önce yaptım gerçi
1 yumurtadan omlet 40 gr kadar omlet 1 dilim ekmek 300 ml kadar süt domates salatalık 2 ceviz ama ara öğün yok aartık yapmıyorum üstünede 1 brdk su içtim
okurken şiştim ben yuh
ay sorma ne zayıfladım ne zayıfladım 5 kg giti ama hala listeden çıktığım kiloma bile dönemedimaaa aslında protein beslenmişin keşke devam etseydin neyse yarın başla sende
ya şimdi ben yine ön yargılı konuşup vallah yapmam billah yamam dedim ama perşembe yeşilçay detoksunu ilk ve son kez denesem mi en azından 200 -300 de olsa eksi olurum belki
ooo sende bayağı indin zayıf zayıfcık gelin olacan maşallah
ya evet muhteşem gördüm cuma listesini
menü paylaşmayıda unuttm ama bakalm tahminen 9 ay sonra yine sahalardaym
ay sorma ne zayıfladım ne zayıfladım 5 kg giti ama hala listeden çıktığım kiloma bile dönemedim
dur çarşamba günü karar verirsin protein bende işe yarıyor ama spor ile beraber yarıyor tek başına espirisi yok bence yarın yapacam büyük ihtimal ile 1 gün yaparım ama kabızım çünkü ama saf protein dışına çıkarsaam 3 gün yapabilirim.aaa aslında protein beslenmişin keşke devam etseydin neyse yarın başla sende
ya şimdi ben yine ön yargılı konuşup vallah yapmam billah yamam dedim ama perşembe yeşilçay detoksunu ilk ve son kez denesem mi en azından 200 -300 de olsa eksi olurum belki
ooo sende bayağı indin zayıf zayıfcık gelin olacan maşallah
akşam yemeği hazır bile değil kievet bak kapandım bitti artık inceciğim bitti gitti
akşam yemeğini erken ye
ay sorma ne zayıfladım ne zayıfladım 5 kg giti ama hala listeden çıktığım kiloma bile dönemedim
dur çarşamba günü karar verirsin protein bende işe yarıyor ama spor ile beraber yarıyor tek başına espirisi yok bence yarın yapacam büyük ihtimal ile 1 gün yaparım ama kabızım çünkü ama saf protein dışına çıkarsaam 3 gün yapabilirim.
ya evet silkelenmemiz lazım
o zaman bi daha istediğin kilona inmeden listeden çıkmak yok ben 3 haftalığına yoktum listede halim ortada
akşam yemeği hazır bile değil kimantar sote yapmayı düşünüyorum
tamamen psikolojik o çok acıktıysan süt falan iç 2 3 lokma bişey at ağzınaARA öğün yapmamak kötü fikir sanırım yaçok acıktım ben midem kazındı resmen
bencedeeeeeeeeya evet silkelenmemiz lazım
o zaman bi daha istediğin kilona inmeden listeden çıkmak yok ben 3 haftalığına yoktum listede halim ortada
tam liste nasıl . ben yapıp yicek yemek bulamıyorum bu mevsimde o sıkıntı bana . haftada 1,5 kilo çok iyi yaaynen çarşamba bakıyım iyi vermişsem bozmam diyetisyenin dediği listeyi yaparım oda haftada 1.5 verirsin bu listeyle demişti
şimdi çıkıp 5 km yürüşümü yaparım akşamda 500 k yaparım aksatmam cumaya kadar , cuma da sadece yürüyüşümü yaparım
sende bi öğün haşlanmış sebzemi yesen benim listem bu hafta öleydi yoğurt+haşlanmıs sebze ama akşamları yemem lazımmış
burda sade soda var sadece ondan içtim khve içtim normalde birgün önceden yaparım bu mevsim yemek sıkıntım oluyor ıspanak pırasa gibi şeyleri yemiyoruz çünküben kaç ay durdum bilmiyorum bayadır yoktum listede gireli 1 ay anca oluyor listeden çıktıktan sonra 2 kg daha vermiştim sonra tam 9 kilo aldımsanki çocuk doğurdum
eve gidicen de yemek yapıcann oooohhhoo bence sen bi gün önceden yap yemeklerini bu akşamda geçiştir çok geç olur yiyene kadar ya
tamamen psikolojik o çok acıktıysan süt falan iç 2 3 lokma bişey at ağzına
iyi yiapmışsın kuzum annem baklayla enginar mı kereviz mi neyse ondan yapmıştı bende yemiyroum ama belki sen seversinburda sade soda var sadece ondan içtim khve içtim normalde birgün önceden yaparım bu mevsim yemek sıkıntım oluyor ıspanak pırasa gibi şeyleri yemiyoruz çünkü
Bakla eşim sevmiyor birde tane var hep tanelide güzel olmuyoiyi yiapmışsın kuzum annem baklayla enginar mı kereviz mi neyse ondan yapmıştı bende yemiyroum ama belki sen seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?