Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

her ay 2 kilo versen incecik olursn valla kolları incelt sen kolları

onlar incelmiyo 56yken bile kalındı öküz gibi spor yaparken bile kalındı yo kyani o konuda umudum yok zaten kapandım artık gözükmüyolar sıkıntı yok

çok sıkı başladım bugün çoğu gider ama hepsi gitsin ya 1.4 artıyım

olsun kuzu evet dikkat et ama moralde bozma

500k yı deneyelim ama bugün , ne yedin kahvaltıda söyle bakalım
gider gider sıkı sıkı yap sen merak etme ben geçen pzt 61.9 dum cuma 60.6 oldum sende inersin merak etme

kapanınca bitiyo mu btün dertler ya

doyuramıyorduk schneri asla doyuramıyorduk
valla doyurmadınızbeni
çok sıkı başladım bugün çoğu gider ama hepsi gitsin ya 1.4 artıyım

olsun kuzu evet dikkat et ama moralde bozma

500k yı deneyelim ama bugün , ne yedin kahvaltıda söyle bakalım
ypacaz akşam ben sürekli yapıyordum en son 7 ay önce yaptım gerçi
1 yumurtadan omlet 40 gr kadar omlet 1 dilim ekmek 300 ml kadar süt domates salatalık 2 ceviz ama ara öğün yok aartık yapmıyorum üstünede 1 brdk su içtim
okurken şiştim ben yuh

kilo kontrolünü kafaya koydum ya gerisi gelir artık
yine alırım illaki ama ne kadar az olurssa o kadar iyi dimi

tabi ki alacaksın sen almasanda tosun paşa alacak sana yansıyacak ne kadar az o kadar iyi yaw sen koskoca 14.takım kaptanısın tabisi kilona dikkat edersin

aaa aslında protein beslenmişin keşke devam etseydin neyse yarın başla sende
ya şimdi ben yine ön yargılı konuşup vallah yapmam billah yamam dedim ama perşembe yeşilçay detoksunu ilk ve son kez denesem mi en azından 200 -300 de olsa eksi olurum belki

ooo sende bayağı indin zayıf zayıfcık gelin olacan maşallah

yok yok muhteşem derecelerimizi düşürürsün sen
sen listeye girdiğinde bende kıs kıs senin listeni inceliyo olacam ip incecik bi şekilde ay pek bi keyifli olacak ahahaha
ya evet muhteşem gördüm cuma listesini
menü paylaşmayıda unuttm ama bakalm tahminen 9 ay sonra yine sahalardaym

kapanınca bitiyo mu btün dertler ya
evet bak kapandım bitti artık inceciğim bitti gitti

akşam yemeğini erken ye

ay sorma ne zayıfladım ne zayıfladım 5 kg giti ama hala listeden çıktığım kiloma bile dönemedim

ya evet muhteşem gördüm cuma listesini
menü paylaşmayıda unuttm ama bakalm tahminen 9 ay sonra yine sahalardaym

ya evet silkelenmemiz lazım
ay sorma ne zayıfladım ne zayıfladım 5 kg giti ama hala listeden çıktığım kiloma bile dönemedim

o zaman bi daha istediğin kilona inmeden listeden çıkmak yok ben 3 haftalığına yoktum listede halim ortada

dur çarşamba günü karar verirsin protein bende işe yarıyor ama spor ile beraber yarıyor tek başına espirisi yok bence yarın yapacam büyük ihtimal ile 1 gün yaparım ama kabızım çünkü ama saf protein dışına çıkarsaam 3 gün yapabilirim.

aynen çarşamba bakıyım iyi vermişsem bozmam diyetisyenin dediği listeyi yaparım oda haftada 1.5 verirsin bu listeyle demişti
şimdi çıkıp 5 km yürüşümü yaparım akşamda 500 k yaparım aksatmam cumaya kadar , cuma da sadece yürüyüşümü yaparım
sende bi öğün haşlanmış sebzemi yesen benim listem bu hafta öleydi yoğurt+haşlanmıs sebze ama akşamları yemem lazımmış

ya evet silkelenmemiz lazım

o zaman bi daha istediğin kilona inmeden listeden çıkmak yok ben 3 haftalığına yoktum listede halim ortada

ben kaç ay durdum bilmiyorum bayadır yoktum listede gireli 1 ay anca oluyor listeden çıktıktan sonra 2 kg daha vermiştim sonra tam 9 kilo aldım sanki çocuk doğurdum

akşam yemeği hazır bile değil ki mantar sote yapmayı düşünüyorum

eve gidicen de yemek yapıcann oooohhhoo bence sen bi gün önceden yap yemeklerini bu akşamda geçiştir çok geç olur yiyene kadar ya
ARA öğün yapmamak kötü fikir sanırım ya çok acıktım ben midem kazındı resmen
tamamen psikolojik o çok acıktıysan süt falan iç 2 3 lokma bişey at ağzına

tam liste nasıl . ben yapıp yicek yemek bulamıyorum bu mevsimde o sıkıntı bana . haftada 1,5 kilo çok iyi ya

burda sade soda var sadece ondan içtim khve içtim normalde birgün önceden yaparım bu mevsim yemek sıkıntım oluyor ıspanak pırasa gibi şeyleri yemiyoruz çünkü

burda sade soda var sadece ondan içtim khve içtim normalde birgün önceden yaparım bu mevsim yemek sıkıntım oluyor ıspanak pırasa gibi şeyleri yemiyoruz çünkü
iyi yiapmışsın kuzum annem baklayla enginar mı kereviz mi neyse ondan yapmıştı bende yemiyroum ama belki sen seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…