- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.041
tabiki kuzum saglikla gelsin bekliyoz biz fit teyseler olarak buradayishee erkek olcak tosun paşamsaglıklı olsunlard kuzum gerisi önemli değil
benim iştahta seninki gibi işteya ton balıgı neden zaararlıııı
ooo canimm 5 lilete ne kalmis supersin masallahben bugün kilo bildirimi yapmayı unutmuşum 60,3 yani -300
ins cnm yavas olsun kalici olsun yeni sloganim buyapmıyorum canım bugün pek iyi hissetmedim kahvaltıma da müdahale vardı. bu hafta 200 300 gram versen de olur yüzden 3e bölünecek çünkü haftaya kasarsın
inşallah diyelim kuzum . ne yedin ki merak ettim
ben daha 6ları göremedim kuzuminşallah bu hafta
yedim ama açım
ay sizde benim gibi hiçbişi sevmiyonuz heBakla eşim sevmiyor birde tane var hep tanelide güzel olmuyo
ay şükür az kaldı bu hafta görcem inşallah 58 zor ama 59 garanti sanırımtabiki kuzum saglikla gelsin bekliyoz biz fit teyseler olarak buradayis
oyyy basimiz kaldi skintiya bu istah yuzumden ne yapacagiz ya
ton baligi dip baligi canim o yuzden zararli.
Agir metal iceriyor canim artik yeme. paketli gidalardan da uzqk dur lutfen.
ooo canimm 5 lilete ne kalmis supersin masallah
ins cnm yavas olsun kalici olsun yeni sloganim bu
öğlen yememişsin o yüzden mi acıktın dicem ama sabah baya yemişsin afiyet olsun canım çok acıkırsan süt yoğurt meyveyle falan geçiştir 63 ü bulmuşken kaybetmecok acim ben ya doymak bilmedim suraya menumu yazayim belki frenlerim kendimi
sabah
ilik su 2 gun kurusu
sutlu kabak corbasi 350 ml sut
3 zeytin
2 dilim peynir
avuc ici kadar pide
1 yk kaymak 1 yk recel
ara
8 tk saglikli pudink
8 findik
2 ceviz
yarim havuc
aksam
1 kase sehriye corbasi
bol tavuk ve sebze izgara
bol salata
dayanabilirsem baska sey yemeyecegim dayanamazsam saglikli pudink yiyebilirim veta bittet
ayy kacirmayalim su gorduklerimiziay sizde benim gibi hiçbişi sevmiyonuz he
ay şükür az kaldı bu hafta görcem inşallah 58 zor ama 59 garanti sanırımsen de 63 görmüşsün gözümden kaçmadı tebrikler
öğlen yememişsin o yüzden mi acıktın dicem ama sabah baya yemişsin afiyet olsun canım çok acıkırsan süt yoğurt meyveyle falan geçiştir 63 ü bulmuşken kaybetme
70i çok güzel sabitledim darısı 65i sabitlemeye olsuntabiki kuzum saglikla gelsin bekliyoz biz fit teyseler olarak buradayis
oyyy basimiz kaldi skintiya bu istah yuzumden ne yapacagiz ya
ton baligi dip baligi canim o yuzden zararli.
Agir metal iceriyor canim artik yeme. paketli gidalardan da uzqk dur lutfen.
ooo canimm 5 lilete ne kalmis supersin masallah
ins cnm yavas olsun kalici olsun yeni sloganim bu
Öğlen de yemek yesen nasıl olur afiyet olsun kuzumcok acim ben ya doymak bilmedim suraya menumu yazayim belki frenlerim kendimi
sabah
ilik su 2 gun kurusu
3 zeytin
2 dilim peynir
avuc ici kadar pide
1 yk kaymak 1 yk recel
ara
8 tk saglikli pudink
8 findik
2 ceviz
yarim havuc
aksam
1 kase sehriye corbasi
bol salata
dayanabilirsem baska sey yemeyecegim dayanamazsam saglikli pudink yiyebilirim veta bittet
Ay biz çok ayırt ediyoruz yemek çok kötü oluyoray sizde benim gibi hiçbişi sevmiyonuz he
ay şükür az kaldı bu hafta görcem inşallah 58 zor ama 59 garanti sanırımsen de 63 görmüşsün gözümden kaçmadı tebrikler
öğlen yememişsin o yüzden mi acıktın dicem ama sabah baya yemişsin afiyet olsun canım çok acıkırsan süt yoğurt meyveyle falan geçiştir 63 ü bulmuşken kaybetme
Zorlama kendini ama onlar 10 yapsın sen 3 5 yap sakatlama kendiniSchonerDuft canım video ya baktım yapmaya çalışırım. Hatta yaparım
Bu hafta çok yoruldum çocuklarda hasta ama mutlaka buna fırsat yaratıcam canım iyi düşünmüşsün
aminn canimmmmm70i çok güzel sabitledim darısı 65i sabitlemeye olsun
Öğlen de yemek yesen nasıl olur afiyet olsun kuzum
Ay biz çok ayırt ediyoruz yemek çok kötü oluyor
Zorlama kendini ama onlar 10 yapsın sen 3 5 yap sakatlama kendini
Evet salatanın içine peynirde koy harika olur aslında 3 ceviz içi de ekle.aminn canimmmmm
oglende mi yiyeyim diyorsun. Aslında haklisin oglen kendime salata yapsam doyurucu ve güzel hafif bir ogun olur sag ol cnm.
sen iyilestin mo spor a baslamisisn
Aslinda guzel ama oglende yesen cok zorlanmazdin.cok acim ben ya doymak bilmedim suraya menumu yazayim belki frenlerim kendimi
sabah
ilik su 2 gun kurusu
3 zeytin
2 dilim peynir
avuc ici kadar pide
1 yk kaymak 1 yk recel
ara
8 tk saglikli pudink
8 findik
2 ceviz
yarim havuc
aksam
1 kase sehriye corbasi
bol salata
Anladim kuzum dikat etmeye basladinmi peki?eveettt darısı gruptaki diger evlilere insallahhhh
6.5 kilo aldımdoktor vücut yapın kiloya cok yatkın dedi
Tamam canim olur baslim bende. Nezaman?bende 68 olmak istiyorum şeker diyetine başaldım kalori saymayacam 20 gün boyunca bakalım nasıl olcak
40 dk 500 kalori videosu varya ona başlıyoruz sende takılsana bize
Dün baslicaktık kimler başladı bilmiyorum .Tamam canim olur baslim bende. Nezaman?
Sabah
1 yumurtadan omlet
40 gr kadar süzme peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kadar ekmek
2 ceviz içi
300 ml kadar süt
Ara
Yok
Öğlen
4 yk kadar bulgur pilavı
3yk patlıcan musakka
Ara
1 sade soda
1 türk kahvesi
Akşam
3 şiş tavuk göğüs
3 mantar
Yarım biber
Marul
Havuç
3 lt su
30 dk kadar yürüyüş avmde
40 dk 500 kalori videosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?