- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.061
bende arastırdım ton balıgı en az civa içerenlerindenmiş herkes farklı bieşy diyo en iyisi ymemek galibatabiki kuzum saglikla gelsin bekliyoz biz fit teyseler olarak buradayis
oyyy basimiz kaldi skintiya bu istah yuzumden ne yapacagiz ya
ton baligi dip baligi canim o yuzden zararli.
Agir metal iceriyor canim artik yeme. paketli gidalardan da uzqk dur lutfen.
ooo canimm 5 lilete ne kalmis supersin masallah
ins cnm yavas olsun kalici olsun yeni sloganim bu
eh kısmen dünkü menüm akşam bozuldu yineAnladim kuzum dikat etmeye basladinmi peki?
ekmek yerine yenebilir şeyler arasında bence de . yaptım valla ama sonra direk yatağa girdim öncesinde de alışveriş için avmde yürümüştük her tarafım tutulmuş durumda şuanMenü güzel canım ben bulgur pilavını cıs saymayanlardanım bu arada hepsini yaptinmi 500 k nın bravo valla
Ben 15 dk yapabildim eşim yoktu kızımla ben ilgilendim 23.30 da anca vaktim kaldı ama bende 12500 adım atmışım dün
tebrik ederim bugün bende pro yapıyorum bakalım .öğlen ne yicem hakkında bilgim yok tabiMenüm
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Peynir
Yesillik
1 dilim t.b ekmeği
Yeşil çay
Ara:
6 badem
Öğle:
Ton balikli salata
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
2 haşlanmış tavuk but
Salata
Dün tartı 69.8 di
Bugün 68.6 bu mucize olmali
sardalya da yiyebilirsin dip balığı dışında balıklar yemen gerekli eşim araştırmıştı birde somon vardı sanırımbende arastırdım ton balıgı en az civa içerenlerindenmiş herkes farklı bieşy diyo en iyisi ymemek galiba
eh kısmen dünkü menüm akşam bozuldu yine
sağlıklı ne var bu menüdedünkü menüm
sabah:3 ince dilim t.b. ekmegi domates slatalık peynir zeytin 1ckaşıgı bal kaymak
ara:yarım avuc fındık ceviz
öğle:yarım kase corba
1 orta boy parca tavuk 2 dilim ekmek salata ayran
ara:6 zeytin 1 dilim ekmek 1 cubuk galeta
akşam:2 dilim börek 1 kase makarna waffe 1 dilim pasta
annemin dogum günüydü o yüzden böyle oldu
valla kaçırmayalım benimki kaçiyo bileayy kacirmayalim su gorduklerimizi
sabah gec kahvalti yapiyorum iki ogunle kapatmaya calisiyorum cnm. Acikirsam yandimmm
70i çok güzel sabitledim darısı 65i sabitlemeye olsun
Öğlen de yemek yesen nasıl olur afiyet olsun kuzum
Ay biz çok ayırt ediyoruz yemek çok kötü oluyor
Zorlama kendini ama onlar 10 yapsın sen 3 5 yap sakatlama kendini
ay çok geldi bana dolu dolu nasıl aç kaldın anlamadım zararlı bişey yok ama çok çeşitli afiyet olsunSabah
1 yumurtadan omlet
40 gr kadar süzme peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kadar ekmek
2 ceviz içi
300 ml kadar süt
Ara
Yok
Öğlen
4 yk kadar bulgur pilavı
3yk patlıcan musakka
Ara
1 sade soda
1 türk kahvesi
Akşam
3 şiş tavuk göğüs
3 mantar
Yarım biber
Marul
Havuç
3 lt su
30 dk kadar yürüyüş avmde
40 dk 500 kalori videosu
onigiri senin kullanıcı adın ordan mı geliyoKızlar merhaba. Pazartesi tartıldım 51 olarak sabit kalmışım
Dünkü menümde şöyle
Sabah
Onigiri (Tonbalıklı pilav sandöviçi)
Salata
Öğlen
Haşlanmış sebze
Tavuk
Ekmek
Akşam
Balık, çorba, salata ve yakisoba
Çok yemişim
çok güzel menün canım tebrik ederimMenüm
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Peynir
Yesillik
1 dilim t.b ekmeği
Yeşil çay
Ara:
6 badem
Öğle:
Ton balikli salata
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
2 haşlanmış tavuk but
Salata
Dün tartı 69.8 di
akşamdünkü menüm
sabah:3 ince dilim t.b. ekmegi domates slatalık peynir zeytin 1ckaşıgı bal kaymak
cok guzel cnm mejujude sporunuda begendimSabah
1 yumurtadan omlet
40 gr kadar süzme peynir
3 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kadar ekmek
2 ceviz içi
300 ml kadar süt
Ara
Yok
Öğlen
4 yk kadar bulgur pilavı
3yk patlıcan musakka
Ara
1 sade soda
1 türk kahvesi
Akşam
3 şiş tavuk göğüs
3 mantar
Yarım biber
Marul
Havuç
3 lt su
30 dk kadar yürüyüş avmde
40 dk 500 kalori videosu
bugun yapayimmm bakaimmEvet salatanın içine peynirde koy harika olur aslında 3 ceviz içi de ekle.
Idare ederim yaptım iyi kötü bakalım ama absleri zorlamadım belimin altına plates topu koydum kolay oldu kasıklarımı sıkmadı zaten regli belirtileri de var olsam da kurtulsam
sag ol cnm bugun oglende yiyecegimAslinda guzel ama oglende yesen cok zorlanmazdin.
guzrl cnmmMenüm
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Peynir
Yesillik
1 dilim t.b ekmeği
Yeşil çay
Ara:
6 badem
Öğle:
Ton balikli salata
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
2 haşlanmış tavuk but
Salata
Dün tartı 69.8 di
yeme sen sonucta zararli olduguda soyleniyor ihtimal bile varsa yemeyeceksinn kuzumm dip baligi obende arastırdım ton balıgı en az civa içerenlerindenmiş herkes farklı bieşy diyo en iyisi ymemek galiba
eh kısmen dünkü menüm akşam bozuldu yine
coooook kotu besleniyorsun canim surekli ekmek olmaz böyle diyetisyene mi gitsen . Azicik dikkat et saglikli beslen bak artik yediklerin bebegini etkiliyor onun icin saglikli beslenmelisin .dünkü menüm
afiyet olsun cnm guzel odemdir ogünaydın kızlar 100 gram almışım nasıl aldıysam
Bu menüye kilo mu alınır
sabah
1 tereyağında yumurta
1 dilimden az tb ekmeği
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
5 fındık
öğlen
tavuk şiş dürüm
sade soda
ara
şekersiz çay
3 fındık 5 fıstık
akşam
bi kase yayla çorbası
3 lt kadar su
tamam canim ozaman bende buaksam isden sorna basliyorum insallahDün baslicaktık kimler başladı bilmiyorum .
Ben başladım eskisi gibi kadar yapabiliyorum videoyu bitirebildim sadece abs de dikkatli olayım dedim
çok mu gerçekten ama ara öğünler yok meyve falanvalla kaçırmayalım benimki kaçiyo bile
bende işe gelmeyince öyle yapıyorum haftasonları geç uyanıyorm uyanınca kahve içiyorum falan oluy 2 öğün
bende çok ayırt ediyorum malesefyemeye zorluyorum kendimi ama olmuyo malesef bazı şeyleri yiyemiyorum hala
ay çok geldi bana dolu dolu nasıl aç kaldın anlamadım zararlı bişey yok ama çok çeşitli afiyet olsun
onigiri senin kullanıcı adın ordan mı geliyoilk kez duydum afiyet olsun yakisoba neyn ki
çok güzel menün canım tebrik ederimkilon mikemmel peki benim kilo almama ne demeli
akşam
hii anladim canim aman dikkat et zaten hamilelikde yeniler cok sey bebise yaramio hatta ilk üc ay yediklerinden bile beslenmiomuss:) ilk üc ayin kilolari bosa gittiya kiz sende:)eh kısmen dünkü menüm akşam bozuldu yine
aslında spor yapınca daha dinç oluyorum iyi geliyor bana spor yapmak hem fiziksel hemde psikolojik açıdancok guzel cnm mejujude sporunuda begendim
bugun yapayimmm bakaimm
iyi cnm dikkat et kendine sagligin iyi olsunda
sag ol cnm bugun oglende yiyecegim
guzrl cnmm
gordugun rakamda super demekki odemin vardi gectii
yeme sen sonucta zararli olduguda soyleniyor ihtimal bile varsa yemeyeceksinn kuzumm dip baligi o
coooook kotu besleniyorsun canim surekli ekmek olmaz böyle diyetisyene mi gitsen . Azicik dikkat et saglikli beslen bak artik yediklerin bebegini etkiliyor onun icin saglikli beslenmelisin .
afiyet olsun cnm guzel odemdir o
başla başla 65 lerden kurtulursun hiç olmazsatamam canim ozaman bende buaksam isden sorna basliyorum insallah
ne ödemi tutuyo yacok guzel cnm mejujude sporunuda begendim
bugun yapayimmm bakaimm
iyi cnm dikkat et kendine sagligin iyi olsunda
sag ol cnm bugun oglende yiyecegim
guzrl cnmm
gordugun rakamda super demekki odemin vardi gectii
yeme sen sonucta zararli olduguda soyleniyor ihtimal bile varsa yemeyeceksinn kuzumm dip baligi o
coooook kotu besleniyorsun canim surekli ekmek olmaz böyle diyetisyene mi gitsen . Azicik dikkat et saglikli beslen bak artik yediklerin bebegini etkiliyor onun icin saglikli beslenmelisin .
afiyet olsun cnm guzel odemdir o
bende 60lardangunaydin kizlar 200 gr artidayimm ya kurtulamayacam 64 lerdeng
bana çok geldi kuzum akşam yemeğini zaten geç yiyorsun hem mantar hem tavuk vardı dimi azalt bugün bakalım nasıl olaacakçok mu gerçekten ama ara öğünler yok meyve falanazaltayım bugün bakalım
evde balık kızartamıyorm ben cok kokuyoekmek yerine yenebilir şeyler arasında bence de . yaptım valla ama sonra direk yatağa girdim öncesinde de alışveriş için avmde yürümüştük her tarafım tutulmuş durumda şuan
tebrik ederim bugün bende pro yapıyorum bakalım .öğlen ne yicem hakkında bilgim yok tabi
sardalya da yiyebilirsin dip balığı dışında balıklar yemen gerekli eşim araştırmıştı birde somon vardı sanırım
neden sebze yemiyosungünaydın kızlar 100 gram almışım nasıl aldıysam
Bu menüye kilo mu alınır
sabah
1 tereyağında yumurta
1 dilimden az tb ekmeği
şekersiz çay
ara
şekersiz türk kahvesi
5 fındık
öğlen
tavuk şiş dürüm
sade soda
ara
şekersiz çay
3 fındık 5 fıstık
akşam
bi kase yayla çorbası
3 lt kadar su
domate salatalk ceviz fındık bal tavuksağlıklı ne var bu menüde
yıkılıyo dimivalla kaçırmayalım benimki kaçiyo bile
bende işe gelmeyince öyle yapıyorum haftasonları geç uyanıyorm uyanınca kahve içiyorum falan oluy 2 öğün
bende çok ayırt ediyorum malesefyemeye zorluyorum kendimi ama olmuyo malesef bazı şeyleri yiyemiyorum hala
ay çok geldi bana dolu dolu nasıl aç kaldın anlamadım zararlı bişey yok ama çok çeşitli afiyet olsun
onigiri senin kullanıcı adın ordan mı geliyoilk kez duydum afiyet olsun yakisoba neyn ki
çok güzel menün canım tebrik ederimkilon mikemmel peki benim kilo almama ne demeli
akşam
büroda sebze yok çünkü geçen hatftada akşamları hiç yemedim ama bu akşam ıspanak yicemneden sebze yemiyosuntam takip etmiyorm menüleri ama sende hiç sebzeye denk gelmiyorm vücuduna lif lazım sebze ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?