Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende arastırdım ton balıgı en az civa içerenlerindenmiş herkes farklı bieşy diyo en iyisi ymemek galiba

Anladim kuzum dikat etmeye basladinmi peki?
eh kısmen dünkü menüm akşam bozuldu yine

dünkü menüm

sabah:3 ince dilim t.b. ekmegi domates slatalık peynir zeytin 1ckaşıgı bal kaymak
ara:yarım avuc fındık ceviz
öğle:yarım kase corba
1 orta boy parca tavuk 2 dilim ekmek salata ayran
ara:6 zeytin 1 dilim ekmek 1 cubuk galeta
akşam:2 dilim börek 1 kase makarna waffe 1 dilim pasta
annemin dogum günüydü o yüzden böyle oldu

ekmek yerine yenebilir şeyler arasında bence de . yaptım valla ama sonra direk yatağa girdim öncesinde de alışveriş için avmde yürümüştük her tarafım tutulmuş durumda şuan
tebrik ederim bugün bende pro yapıyorum bakalım .öğlen ne yicem hakkında bilgim yok tabi
bende arastırdım ton balıgı en az civa içerenlerindenmiş herkes farklı bieşy diyo en iyisi ymemek galiba

sardalya da yiyebilirsin dip balığı dışında balıklar yemen gerekli eşim araştırmıştı birde somon vardı sanırım

günaydın kızlar 100 gram almışım nasıl aldıysam
Bu menüye kilo mu alınır

sabah
1 tereyağında yumurta
1 dilimden az tb ekmeği
şekersiz çay

ara
şekersiz türk kahvesi
5 fındık

öğlen
tavuk şiş dürüm
sade soda

ara
şekersiz çay
3 fındık 5 fıstık

akşam
bi kase yayla çorbası

3 lt kadar su

sağlıklı ne var bu menüde

ayy kacirmayalim su gorduklerimizi

sabah gec kahvalti yapiyorum iki ogunle kapatmaya calisiyorum cnm. Acikirsam yandimmm
valla kaçırmayalım benimki kaçiyo bile
bende işe gelmeyince öyle yapıyorum haftasonları geç uyanıyorm uyanınca kahve içiyorum falan oluy 2 öğün

bende çok ayırt ediyorum malesef yemeye zorluyorum kendimi ama olmuyo malesef bazı şeyleri yiyemiyorum hala

ay çok geldi bana dolu dolu nasıl aç kaldın anlamadım zararlı bişey yok ama çok çeşitli afiyet olsun

onigiri senin kullanıcı adın ordan mı geliyo ilk kez duydum afiyet olsun yakisoba neyn ki

çok güzel menün canım tebrik ederim kilon mikemmel peki benim kilo almama ne demeli

akşam

cok guzel cnm mejujude sporunuda begendim
bugun yapayimmm bakaimm
iyi cnm dikkat et kendine sagligin iyi olsunda
Aslinda guzel ama oglende yesen cok zorlanmazdin.
sag ol cnm bugun oglende yiyecegim
guzrl cnmm
gordugun rakamda super demekki odemin vardi gectii

yeme sen sonucta zararli olduguda soyleniyor ihtimal bile varsa yemeyeceksinn kuzumm dip baligi o
coooook kotu besleniyorsun canim surekli ekmek olmaz böyle diyetisyene mi gitsen . Azicik dikkat et saglikli beslen bak artik yediklerin bebegini etkiliyor onun icin saglikli beslenmelisin .

afiyet olsun cnm guzel odemdir o

çok mu gerçekten ama ara öğünler yok meyve falan azaltayım bugün bakalım

aslında spor yapınca daha dinç oluyorum iyi geliyor bana spor yapmak hem fiziksel hemde psikolojik açıdan

ne ödemi tutuyo ya

gunaydin kizlar 200 gr artidayimm ya kurtulamayacam 64 lerden g
bende 60lardan

çok mu gerçekten ama ara öğünler yok meyve falan azaltayım bugün bakalım
bana çok geldi kuzum akşam yemeğini zaten geç yiyorsun hem mantar hem tavuk vardı dimi azalt bugün bakalım nasıl olaacak

evde balık kızartamıyorm ben cok kokuyo

neden sebze yemiyosun tam takip etmiyorm menüleri ama sende hiç sebzeye denk gelmiyorm vücuduna lif lazım sebze ye

yıkılıyo dimi bakalm bi daha beni çağırmayın böyle şeylere ded nşallah dinlerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…