Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eger masaya ekmemk konuyosa kesin yiyorm önceden yüzüne bakmazdm simdi önüme önce ekmek alıyorum
hamilelikte diyetisyende ck fazla ekmek veriyomş arkadasımın listesinde günde 8 dilim ekmegi var

hii anladim canim aman dikkat et zaten hamilelikde yeniler cok sey bebise yaramio hatta ilk üc ay yediklerinden bile beslenmiomuss:) ilk üc ayin kilolari bosa gittiya kiz sende:)
evet yaaa herkeste ye sen iki canlısıın diyip tıkıyo agzıma anlatamıyorm kimseye yaramıyo bebege dediğimde illa yarıyodur diyolar

bi gün önceden hazırla aksma yemegini eve gittignde hazır ısıtır yersin sebze muhakkak ye her akşam
yiyememe malum her sebzeyi yemiyorum haftada 2-3 yesem o bile bişey benim için annem evde bu hafta o yapıyo ama evde olması tehlike ikimiz içinde kahve keyfi yapıyok çünkülim ama dün yapmadık
pastanın yarını bıraktım bak sen düşün o kadr isteksizdim waffle meyveli oldugu için malum meyvede faydalı bieşy
zoraki yiyon yani ah ah meyvenin faydaları bilmem mi

yavaş yavaş alışacak vucut, ben de devam edebilirdim ama hem saat geç olmuştu hem de çok yormayım dedim . bugün kızı babasına bırakıp daha erken yapacam

salata yapma fırsatın varsa ton balıklı salata mı yapsan ben öle yapacam, ya da dışardan söyleme imkanın varsa tavuş şiş söyleyip ayranla yersin

benim bugün kü menümde dünün aynısı olacak
çok güzel menün canım tebrik ederim kilon mikemmel peki benim kilo almama ne demeli

teşekkürler kuzum, ya senin niye öle oldu dürüm değilde porsiyon yemeyi dene bugün, akşamda çorba yanına yemek ya da salata yersen toparlarsın bugün
guzrl cnmm
gordugun rakamda super demekki odemin vardi gectii

ödem vardır ama kiloda vardı içinde hafta sonu yediklerimi bi bilsen çaktırma ama
günaydın kızlaar gece 4 gibi uyandım sonra 5,30 gibi uyumuşum sabah 8gibi tartıldım berbat bir rakam gördüm böyle olduğunda gece tartılmak en doğrusu sanırım
moral bozma canım şişlik olmuştur bugün mutlaka protein yap ama düzelir hemen

porsiyon çok pahalı oluyo ya o yüzden yemek istemiyorum onu bugün avukatla bi dürümü 2 ye bölüp yicez öyle anlaştık akşamda ıspanakla yoğurt yerim bakalım yarına nolacka

kahvenin yanına kuru meyve cıkar kayısı incir yaban mersini ne seviyosanız artık
hee zoraki evde oturup kuzu kuzu kuru fasulyemi yicektm ben oysa ki

kahvenin yanına kuru meyve cıkar kayısı incir yaban mersini ne seviyosanız artık
hee zoraki evde oturup kuzu kuzu kuru fasulyemi yicektm ben oysa ki

yok boş kahve içmeye alışmamız lazım olmuyo böyle çayın kahvenin yanına bişeyler arıyoz hep

hep bu anneler yüzünden zati kilo alıyoz yoksa biz hiç sevmeyiz yemeyi

yok boş kahve içmeye alışmamız lazım olmuyo böyle çayın kahvenin yanına bişeyler arıyoz hep

hep bu anneler yüzünden zati kilo alıyoz yoksa biz hiç sevmeyiz yemeyi
yaban mersini yag yakıcı özlligi var bence deneyn kahveyle de cok güzel gidiyo
evet onlar yediriyo hep sürekli sunu aptm gelin bunu yaptım gelin diyip duruyo

yaban mersini yag yakıcı özlligi var bence deneyn kahveyle de cok güzel gidiyo
evet onlar yediriyo hep sürekli sunu aptm gelin bunu yaptım gelin diyip duruyo
hiç yemedim kı kırmızı bişey onu mi diyon ay formnu yabanmersinli biküvisi vardı pek severdim bulsamda alsam kahveylen yerdim

ay bende düşünemiyom hamile olsam annem sürekli yedirir kuzenimin eşi var onun kimsesi yok burda oyüzden annem çok ilgilenir sever her hafta sarma seviyo diye sarar sarar çağırırdı eliyle beslerdi

Ahanda buuuu cok lezzetli mayhoş tadı var bi dene biskuviyi fln bırak simdi

ne ödemi tutuyo ya

bende 60lardan

bana çok geldi kuzum akşam yemeğini zaten geç yiyorsun hem mantar hem tavuk vardı dimi azalt bugün bakalım nasıl olaacak
dün erken yedim kuzum dışardan yedik
evde balık kızartamıyorm ben cok kokuyo
evet katılıyorum sana ton balığı ye sen en iyisi yada omega 3 olan besinleri tüket balık yerine
domate salatalk ceviz fındık bal tavuk akşam fena oldu o kadar da söyledm pasta almayalm diye ama kuzenler geldi sonradan onlar getirmiş gelirkn sagolsunlar
karbonhidrat bunları öldürdü heee bugün dikkat et bebeğe zarar bunlar
aslında zorlamak iyi olmuş ben tutulum bugün mesela .
ton balığı yiyemiyorum canım midem almıyor öğlen belki süt içerim yanına 1 meyve yerim ya da 3 ceviz gibi birşey akşam tavuk yicem.
sabah 1,5 yumurta ve peynir yedim süt içtim çok acıkmadım

Ahanda buuuu cok lezzetli mayhoş tadı var bi dene biskuviyi fln bırak simdi
aa bürodaki çerezin içinde bunlardan var ayıklayayımda yiyeyim bari :

o zaman biz niye + çıktık

aslında spor yapınca daha dinç oluyorum iyi geliyor bana spor yapmak hem fiziksel hemde psikolojik açıdan
bende ama bu ara biraktimm
ne ödemi tutuyo ya

bende 60lardan

bana çok geldi kuzum akşam yemeğini zaten geç yiyorsun hem mantar hem tavuk vardı dimi azalt bugün bakalım nasıl olaacak
bilmiyomki kuzu bilsem kendime derman olcemm
eger masaya ekmemk konuyosa kesin yiyorm önceden yüzüne bakmazdm simdi önüme önce ekmek alıyorum
hamilelikte diyetisyende ck fazla ekmek veriyomş arkadasımın listesinde günde 8 dilim ekmegi var
canim o zaman ekmegini yavas bitir yerken kucuk kucuk lokmalarla ye tamam diyetiskenler cok ekmek veriyor ama listesine uyunca kilo veriyorsun sen sadece ekmek kismini aliyorsun diyetisyenden diger kisimlar nerede haa soylee.neredee
hafta sonunu unutalim benceee

bırakınca salıyor insan başlamak zor oluyor

akşama kadar çok acıkırsın canım ama erken yersen akşam çok problem olmaz o zmaan

500 knın başları iyi ama sonları izleidğim kadarıyla zorluyor bakalım bugün nasıl yapacam

akşama kadar çok acıkırsın canım ama erken yersen akşam çok problem olmaz o zmaan

500 knın başları iyi ama sonları izleidğim kadarıyla zorluyor bakalım bugün nasıl yapacam
plank şınav poziyonları zorluyor biraz evet kolları çalışırken de zorluyor abs de sıkıntı yok o kolay zaten.
akşam arkadaşlarım ile buluşacam ordan eve geçecem yemeğim geç olacak . bir ihtimal dışarda yersem erken olacak o da işime gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…