- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.101
Canım karonhidratdün erken yedim kuzum dışardan yedik
evet katılıyorum sana ton balığı ye sen en iyisi yada omega 3 olan besinleri tüket balık yerine
karbonhidrat bunları öldürdü heee bugün dikkat et bebeğe zarar bunlar
aslında zorlamak iyi olmuş ben tutulum bugün mesela .
ton balığı yiyemiyorum canım midem almıyor öğlen belki süt içerim yanına 1 meyve yerim ya da 3 ceviz gibi birşey akşam tavuk yicem.
sabah 1,5 yumurta ve peynir yedim süt içtim çok acıkmadım
ye ye yag yakıyo o bn cok yiyodumaa bürodaki çerezin içinde bunlardan var ayıklayayımda yiyeyim bari :
o zaman biz niye + çıktık
işte tavuk yemişim slata ayran yemişim o kadar sz nye aksam menüsüne takıldınız davetteydm o özel gündü anam dogmus benimbende ama bu ara biraktimm
bilmiyomki kuzu bilsem kendime derman olcemm
canim o zaman ekmegini yavas bitir yerken kucuk kucuk lokmalarla ye tamam diyetiskenler cok ekmek veriyor ama listesine uyunca kilo veriyorsun sen sadece ekmek kismini aliyorsun diyetisyenden diger kisimlar nerede haa soylee.neredee
hafta sonunu unutalim benceee
değiştirememkib iliyosn burda ne yicem hep standartgece 4 gibi uyandım uyuyamadım sonra 5ten sonra uyudum vücut şişti bence .seni bilmiyorum sen aynı şeyleri yiyorsun beslenme şeklini değiştir biraz
ay napcaz böylebende ama bu ara biraktimm
bilmiyomki kuzu bilsem kendime derman olcemm
canim o zaman ekmegini yavas bitir yerken kucuk kucuk lokmalarla ye tamam diyetiskenler cok ekmek veriyor ama listesine uyunca kilo veriyorsun sen sadece ekmek kismini aliyorsun diyetisyenden diger kisimlar nerede haa soylee.neredee
hafta sonunu unutalim benceee
tamam dinliyorm seni yicemCanım karonhidratazaltıyorm yavas yavas bakalımmm
ye ye yag yakıyo o bn cok yiyodum
işte tavuk yemişim slata ayran yemişim o kadar sz nye aksam menüsüne takıldınız davetteydm o özel gündü anam dogmus benimD
kiz 65 e de raziyim buaralar:)başla başla 65 lerden kurtulursun hiç olmazsa
evet ya bizim milletimiz biraz öyle:) almanlari görsen hic öyle degil ha hamile diye dahada farkli beslenip öyle her önüne gelenide yemiyolarevet yaaa herkeste ye sen iki canlısıın diyip tıkıyo agzıma anlatamıyorm kimseye yaramıyo bebege dediğimde illa yarıyodur diyolar
80 mievet ya bizim milletimiz biraz öyle:) almanlari görsen hic öyle degil ha hamile diye dahada farkli beslenip öyle her önüne gelenide yemiyolarneyse olsun en kötü ihtimal doguma 75-80 arasi gidersin sonrasinda verirsin artik
BİZDE standarta düştük yadeğiştirememkib iliyosn burda ne yicem hep standart
ay napcaz böyle
tamam dinliyorm seni yicem
aman dikkat zor veriliyor biliyorsunkiz 65 e de raziyim buaralar:)
dimi makarna makarna makarnaBİZDE standarta düştük ya
aman dikkat zor veriliyor biliyorsun
suan 65 sin dimi ee bi 10 kesin gelir ve böyle yemege devam edersende bes daha gelir oldu 80:)
evet ya insallah bi kendime gelimde verim artik yineBİZDE standarta düştük ya
aman dikkat zor veriliyor biliyorsun
bi ben veremedim kilo millet nasıl verdi bilmemsuan 65 sin dimi ee bi 10 kesin gelir ve böyle yemege devam edersende bes daha gelir oldu 80:)
Benim abimin esi baslarda hic kilo almadi suan insallah yakinda doguma 15 kilo fazlalikla gidiyo son üc ayda Aldi kilolari o. Ilk bas hatta 4 kilo falan verdi
Anamlara geldim ablam geldi küçük oglani salliyombi ben veremedim kilo millet nasıl verdi bilmem
Anamlara geldim ablam geldi küçük oglani salliyomoglan da datli oluyomus
yemedim dünden bulgur vardı ondan yedim dışrdan birşey yiyemedim ne yesem beyaz ekmek var dürüm şeklindedimi makarna makarna makarna
10 dakika da mı yoruldunSchonerDuft canım ben bu 500 kalorıyı aksam yapayım dedım cok pıs bısey yaa 10 dk yapabıldım bu aksam tekrar denıcem bakalım
evet uun sürmesin kendine gelmenevet ya insallah bi kendime gelimde verim artik yine
Yoh ben daha istemiyomsende yap hemen bi tane
senin cocukların arasında 10 yas olcak yalnzYoh ben daha istemiyom1 sene sonra ablam perisan halde bi ona bi ona rahatca oturamadi
Bence cok etkili olur kuzum ama herkesin cizelge hazırlama vs için imkanı var mıdır bilemedimkızlar bir fikir ile geldim yine
herkes kendine bir çizelge oluştursa sol tarafta tarihler yazsa çizelgede kilo / su iç / spor yap / kurallara uy / sağlıklı beslendim bölümleri olsa herkes kendini takip etse hafta da 3 4 gün tartışsa ya da hergün tartılsa sizi motive eder mi ? ben dün oluşturdum bir çizelge ama 21 günlük şeker diyeti için oluşturdum yaparmısınız sizde motive ful oluyor akşam o tikleri atarken totosu kalkıyor insanın göğsü kabarıyor
kızlar bir fikir ile geldim yine
herkes kendine bir çizelge oluştursa sol tarafta tarihler yazsa çizelgede kilo / su iç / spor yap / kurallara uy / sağlıklı beslendim bölümleri olsa herkes kendini takip etse hafta da 3 4 gün tartışsa ya da hergün tartılsa sizi motive eder mi ? ben dün oluşturdum bir çizelge ama 21 günlük şeker diyeti için oluşturdum yaparmısınız sizde motive ful oluyor akşam o tikleri atarken totosu kalkıyor insanın göğsü kabarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?