Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım karonhidrat azaltıyorm yavas yavas bakalımmm

aa bürodaki çerezin içinde bunlardan var ayıklayayımda yiyeyim bari :

o zaman biz niye + çıktık
ye ye yag yakıyo o bn cok yiyodum

işte tavuk yemişim slata ayran yemişim o kadar sz nye aksam menüsüne takıldınız davetteydm o özel gündü anam dogmus benim D

gece 4 gibi uyandım uyuyamadım sonra 5ten sonra uyudum vücut şişti bence .seni bilmiyorum sen aynı şeyleri yiyorsun beslenme şeklini değiştir biraz
değiştirememkib iliyosn burda ne yicem hep standart

ay napcaz böyle

tamam dinliyorm seni yicem

evet yaaa herkeste ye sen iki canlısıın diyip tıkıyo agzıma anlatamıyorm kimseye yaramıyo bebege dediğimde illa yarıyodur diyolar
evet ya bizim milletimiz biraz öyle:) almanlari görsen hic öyle degil ha hamile diye dahada farkli beslenip öyle her önüne gelenide yemiyolar neyse olsun en kötü ihtimal doguma 75-80 arasi gidersin sonrasinda verirsin artik

evet ya bizim milletimiz biraz öyle:) almanlari görsen hic öyle degil ha hamile diye dahada farkli beslenip öyle her önüne gelenide yemiyolar neyse olsun en kötü ihtimal doguma 75-80 arasi gidersin sonrasinda verirsin artik
80 mi

suan 65 sin dimi ee bi 10 kesin gelir ve böyle yemege devam edersende bes daha gelir oldu 80:)
Benim abimin esi baslarda hic kilo almadi suan insallah yakinda doguma 15 kilo fazlalikla gidiyo son üc ayda Aldi kilolari o. Ilk bas hatta 4 kilo falan verdi

bi ben veremedim kilo millet nasıl verdi bilmem

dimi makarna makarna makarna
yemedim dünden bulgur vardı ondan yedim dışrdan birşey yiyemedim ne yesem beyaz ekmek var dürüm şeklinde
SchonerDuft canım ben bu 500 kalorıyı aksam yapayım dedım cok pıs bısey yaa 10 dk yapabıldım bu aksam tekrar denıcem bakalım
10 dakika da mı yoruldun sonunu göreydin yavaş yavaş yap zorlamadan
evet ya insallah bi kendime gelimde verim artik yine
evet uun sürmesin kendine gelmen

kızlar bir fikir ile geldim yine
herkes kendine bir çizelge oluştursa sol tarafta tarihler yazsa çizelgede kilo / su iç / spor yap / kurallara uy / sağlıklı beslendim bölümleri olsa herkes kendini takip etse hafta da 3 4 gün tartışsa ya da hergün tartılsa sizi motive eder mi ? ben dün oluşturdum bir çizelge ama 21 günlük şeker diyeti için oluşturdum yaparmısınız sizde motive ful oluyor akşam o tikleri atarken totosu kalkıyor insanın göğsü kabarıyor

Bence cok etkili olur kuzum ama herkesin cizelge hazırlama vs için imkanı var mıdır bilemedim

bi örnek varsa atar mısın yada senin yaptığını , motive olacak herşeyde ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…