- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.121
Ben kizimi büyütüp ona baktiracam cocugusenin cocukların arasında 10 yas olcak yalnzartk sende rahat edemezsen
herkesin evinde kağıt kalem vardır diye düşünüyorumBence cok etkili olur kuzum ama herkesin cizelge hazırlama vs için imkanı var mıdır bilemedim
atarım örnek tabi kibi örnek varsa atar mısın yada senin yaptığını , motive olacak herşeyde ben varım
bende yaptım canım spor yaptığında tik mi atacaksın ya da içtiğin su miktarınımı yazacaksıntugbaFB benim cizelgem bu şekilde
hatırlıyorum biz ablamla deli olurduk kardesimin mamasını yedirmek ona bakmak için yaşlarımızda 6 yla8diBen kizimi büyütüp ona baktiracam cocugu
hee ben pc den diye düşündüm nedenseherkesin evinde kağıt kalem vardır diye düşünüyorum
atarım örnek tabi ki
sana kalmış ben içtiğim suyu yazdım sağlıklı beslendime tik attım nasıl mutlu olcaksanbende yaptım canım spor yaptığında tik mi atacaksın ya da içtiğin su miktarınımı yazacaksın
iki seçenek var isteyen istediğini yapsınhee ben pc den diye düşündüm nedense
takımda kimler kaldı onu bile bilmiyorm ben bi listelere bakıpta geleymmenüleri bekliyorum kızlar iyice boşladınız
segus 06derya ben poncik drdotty bu hafta umeyye onicigan ve tgb girecektakımda kimler kaldı onu bile bilmiyorm ben bi listelere bakıpta geleym
yurt dısındaki arkadas pke ugramıyo gibi bence o bi hafta daha beklese iyi olcaksegus 06derya ben poncik drdotty bu hafta umeyye onicigan ve tgb girecek
evet o çok gelmiyor saat farkı var ama yine de kesişen saatlerde yazabilir 1 kere bile olsayurt dısındaki arkadas pke ugramıyo gibi bence o bi hafta daha beklese iyi olcak
o yüzdenn biraz daha beklese olur benceevet o çok gelmiyor saat farkı var ama yine de kesişen saatlerde yazabilir 1 kere bile olsa
ok kuzum iletirim denk gelirsem etiketlere cvb vermiyor çünküo yüzdenn biraz daha beklese olur bence
Abur cubura başladın mı devamı geliyor zaten . Senden sonra bende pek spor yapamadım mart ayında 2.kez bebeğimi kaybettimyine kilo aldım yine kilo vermeye çalışıyorum 7leri bir türlü kıramıyorum. Yarın başlıyorum spora jilli ya da her zaman yaptığım video ya başlama planım var salı günü de pancar ile protein yapmaya karar verdik . Temmuz da bekleriz seni hedefini düşürürüz .
Anladım kuzum sağol bende bakayım bu mevsimde zorlanıyorum yemek konusunda
Naber bebek ozlettinnn kizkac kilosun ne alemdesin nasil gidiyiiii hayatttt
sabah
1,5 yumurta omlet1
yarım dilim ekmek
20 gr süzme peynir
1 b.bardak süt
1 salatalık
ara
2 ceviz
öğlen
4 yk bulgur
mecburiyet oldu
ara
türk kahvesi
18 gibi
muzlu süt
akşam
50 gr kadar kuşbaşı
2 yk kabak ve patlıcan fırın
2 dilim fırında domates
ara
büyük bardak süt
3 lt su
Canım cicim bu saatlere kadar hep koşturuyorum. Bugün en az 50 kez üst kata koşa koşa çıkıp indim. (Neyse spor sayılır) çoook yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?