- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.141
menüleri bekliyorum kızlar iyice boşladınız
Sağol kuzum benim.Kıyamam ya ne zaman konuşmak istersen buradayım ben içine atma bizle paylaş
Başladın mı spora?
Kendim hazırlıyorum listelerimi eski göre biraz değiştirdim tam buğdaylı makarna ve bulgur yiyorum bitter türü şeylerde yemiyorum artık şeker diyetinede başladımYine diyetisyene gidiyor musun yoksa kendin mi hazırlıyorsun listelerini
Hastalık durumu idare edilebilir sıkıntı yok . Umarım yazmayı unuttuğun şeyler vardır çok az menün. Amin kuzum rabbim senin miniklere sağlık şifa versinCanım cicim bu saatlere kadar hep koşturuyorum. Bugün en az 50 kez üst kata koşa koşa çıkıp indim. (Neyse spor sayılır) çoook yorgunum
Ne yediğime gelince bugün hiç hatırlamıyorum ama genel hatlarıyla şöyle
sabah 12:00
ekmeksiz yumurta peynir domates ile basit bir kahvaltı
Akşam
1 paket zeytinyağlı ton balığından (270 kaloriymiş bundan sonra light alıcam) soğanlı bol dereotlu domatesli salata
Bunlara ilave olarak gün içinde hurma ceviz fındık elma ve yaban mersini yedim saat 23:00 civarı süt içtim
Çocuklar hasta hep onlarla ilgileniyorum.
Allah hepimize ve çocuklarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
Günaydın kızlar dün dışarda çok üşüdüm eve gelince de zor ısındım azcık cırcır olmuşum çok iyi geldi valla ama su kaybım olacakbol su içmem lazım
oo ne güzel menü olmşşşsabah
1,5 yumurta omlet1
yarım dilim ekmek
20 gr süzme peynir
1 b.bardak süt
1 salatalık
ara
2 ceviz
öğlen
4 yk bulgur
mecburiyet oldu
ara
türk kahvesi
18 gibi
muzlu süt
akşam
50 gr kadar kuşbaşı
2 yk kabak ve patlıcan fırın
2 dilim fırında domates
ara
büyük bardak süt
3 lt su
bunu perşembe yapmalıydnGünaydın kızlar dün dışarda çok üşüdüm eve gelince de zor ısındım azcık cırcır olmuşum çok iyi geldi valla ama su kaybım olacakbol su içmem lazım
ne güzel menüler bide bnmkini görün birazdan utanıyorum resmengünaydın kızlar
menüm:
1 t.b ekmeği
az biraz ezine peyniri
1 ç.b kefir
2 yumurta
ara:
10 badem
öğlen:
ton balıklı salata
türk kahvesi
ara:
1 küçük boy latte (light sütten) içmesem iyi ama dayanamıyorum yaa
akşam:
2 haşlama tavuk but
2 bardak ayran
kilo: dün 68.6 bugün:68.1
sabah:
1 tost(sadece peynirle)
domates zeytin
ara: ceviz badem
öğle:
1 kase corba
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık pilav
koca bi dilim kapuz
ara:1 cubuk kepekli galeta
domates zeytin 1 dilim ekmek
akşam:
1 kase corba
patlıcan patates kızartma
yogurt
ekmegin sayısını bilmiyorum
bütün gün o kızartmanın hayaliyle gezdim benakşam o kızartmayı yemesen güzelmiş aslında yeme yeme tut boğazını
bu menü benzerini hafta sonu yapacam büroda olmuyor denedim aç kalmam lazım öğlen oda olmuyor afiyet olsungünaydın kızlar
menüm:
1 t.b ekmeği
az biraz ezine peyniri
1 ç.b kefir
2 yumurta
ara:
10 badem
öğlen:
ton balıklı salata
türk kahvesi
ara:
1 küçük boy latte (light sütten) içmesem iyi ama dayanamıyorum yaa
akşam:
2 haşlama tavuk but
2 bardak ayran
kilo: dün 68.6 bugün:68.1
ben yemeğimi koydum gelen oldu domates salatalık aldırcaktım kalmamış büroda zaten az yedim ynına acı biber turşusu yedim zeytinyağlı olanlardan sirkesiz turşu oluyor ya ondan .oo ne güzel menü olmşşşöğle ayran salata fln ekleseymşsn bulgurun yanına keşke
bunu perşembe yapmalıydn
ne güzel menüler bide bnmkini görün birazdan utanıyorum resmen
akşam ekmeği sayılı ye kızartma hiç olmamış fırında mı yağda mı kızardı . ara öğünlerde sağlıklı kekler yesenesabah:
1 tost(sadece peynirle)
domates zeytin
ara: ceviz badem
öğle:
1 kase corba
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık pilav
koca bi dilim kapuz
ara:1 cubuk kepekli galeta
domates zeytin 1 dilim ekmek
akşam:
1 kase corba
patlıcan patates kızartma
yogurt
ekmegin sayısını bilmiyorum
bu menü benzerini hafta sonu yapacam büroda olmuyor denedim aç kalmam lazım öğlen oda olmuyor afiyet olsun
bütün gün o kızartmanın hayaliyle gezdim beneve gidince hemen yaptm
ayy acıbiber bende yiyorm arastrdm hamilelikte zararı yokmş emzirirkn yememk gerekiyomş kac aydır agzıma sürmüyodm öğrenince basladm yemeyeben yemeğimi koydum gelen oldu domates salatalık aldırcaktım kalmamış büroda zaten az yedim ynına acı biber turşusu yedim zeytinyağlı olanlardan sirkesiz turşu oluyor ya ondan .
yarın aşamda üşürüm senin için
bana sorsn cok ekmek yedim ama eşim hep önümden almış ekmegi öyle dediakşam ekmeği sayılı ye kızartma hiç olmamış fırında mı yağda mı kızardı . ara öğünlerde sağlıklı kekler yesene
protein 3 günlük öneriliyor . istersen yap en azından sabitlemiş olursun yarın ki kilonu da göz önünde tut derim . bana da çok iyi geliyor protein 2 gün yeter bana sonra kabız oluyorumhafta sonu 2 gün yapsan süper olur baksana iyi verdim ben valla ,sence bugün bitiriyim mi 3 gün yeter mi yoksa hazır veriyoken yarında yapıp cuma daha eksi çıksam mı ?
ahahaha :) alemsin valla
acı biber candır yaayy acıbiber bende yiyorm arastrdm hamilelikte zararı yokmş emzirirkn yememk gerekiyomş kac aydır agzıma sürmüyodm öğrenince basladm yemeye
tam buğday tm tahıllı ekmek yiyorsun dimi beyaz değilbana sorsn cok ekmek yedim ama eşim hep önümden almış ekmegi öyle dedi
acıkınca tatlı istmiyo canım zeytn ekmek cok iyi geliyo ama galetada baya tok tuttu ondn yemeye devam etcm galiba
aferim bol su iç paşa rahat etsinbu arda kızlar suyum hergün 2 litreyi geçiyoçünkü başka bişey içmiyorm cay kahve vs
tambugday yiyorumprotein 3 günlük öneriliyor . istersen yap en azından sabitlemiş olursun yarın ki kilonu da göz önünde tut derim . bana da çok iyi geliyor protein 2 gün yeter bana sonra kabız oluyorum
acı biber candır ya
tam buğday tm tahıllı ekmek yiyorsun dimi beyaz değil
aferim bol su iç paşa rahat etsin
sabah 1 dilimi zor yiyorum ben kızrtsam hiç yiyemem tostta mı kızartıyon ?tambugday yiyorumsabahları kızartıpta yiyorum sende kızart sabahları cok güzel oluyo öle eletrk fturası ne gelck acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?