Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kıyamam ya ne zaman konuşmak istersen buradayım ben içine atma bizle paylaş
Başladın mı spora?
Sağol kuzum benim.
Pazartesi başladım 45 dk 500 kalori videoma sırtım azcık tutulmuş olabilir
Yine diyetisyene gidiyor musun yoksa kendin mi hazırlıyorsun listelerini
Kendim hazırlıyorum listelerimi eski göre biraz değiştirdim tam buğdaylı makarna ve bulgur yiyorum bitter türü şeylerde yemiyorum artık şeker diyetinede başladım

Hastalık durumu idare edilebilir sıkıntı yok . Umarım yazmayı unuttuğun şeyler vardır çok az menün. Amin kuzum rabbim senin miniklere sağlık şifa versin

günaydın kızlar
menüm:
1 t.b ekmeği
az biraz ezine peyniri
1 ç.b kefir
2 yumurta

ara:
10 badem

öğlen:
ton balıklı salata
türk kahvesi

ara:
1 küçük boy latte (light sütten) içmesem iyi ama dayanamıyorum yaa

akşam:
2 haşlama tavuk but
2 bardak ayran

kilo: dün 68.6 bugün:68.1

Günaydın kızlar dün dışarda çok üşüdüm eve gelince de zor ısındım azcık cırcır olmuşum çok iyi geldi valla ama su kaybım olacak bol su içmem lazım

inşallah sadece cırcır olup hasta olmamışındır canım bende cırcır olmak istiyorum çoook ihtiyacım var

oo ne güzel menü olmşşş öğle ayran salata fln ekleseymşsn bulgurun yanına keşke

Günaydın kızlar dün dışarda çok üşüdüm eve gelince de zor ısındım azcık cırcır olmuşum çok iyi geldi valla ama su kaybım olacak bol su içmem lazım
bunu perşembe yapmalıydn

ne güzel menüler bide bnmkini görün birazdan utanıyorum resmen

sabah:
1 tost(sadece peynirle)
domates zeytin

ara: ceviz badem

öğle:
1 kase corba
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık pilav
koca bi dilim kapuz

ara:1 cubuk kepekli galeta
domates zeytin 1 dilim ekmek

akşam:
1 kase corba
patlıcan patates kızartma
yogurt
ekmegin sayısını bilmiyorum

akşam o kızartmayı yemesen güzelmiş aslında yeme yeme tut boğazını

bu menü benzerini hafta sonu yapacam büroda olmuyor denedim aç kalmam lazım öğlen oda olmuyor afiyet olsun

oo ne güzel menü olmşşş öğle ayran salata fln ekleseymşsn bulgurun yanına keşke

bunu perşembe yapmalıydn

ne güzel menüler bide bnmkini görün birazdan utanıyorum resmen
ben yemeğimi koydum gelen oldu domates salatalık aldırcaktım kalmamış büroda zaten az yedim ynına acı biber turşusu yedim zeytinyağlı olanlardan sirkesiz turşu oluyor ya ondan .
yarın aşamda üşürüm senin için

akşam ekmeği sayılı ye kızartma hiç olmamış fırında mı yağda mı kızardı . ara öğünlerde sağlıklı kekler yesene

bu menü benzerini hafta sonu yapacam büroda olmuyor denedim aç kalmam lazım öğlen oda olmuyor afiyet olsun

hafta sonu 2 gün yapsan süper olur baksana iyi verdim ben valla ,sence bugün bitiriyim mi 3 gün yeter mi yoksa hazır veriyoken yarında yapıp cuma daha eksi çıksam mı ?
bütün gün o kızartmanın hayaliyle gezdim ben eve gidince hemen yaptm

ahahaha :) alemsin valla

ayy acıbiber bende yiyorm arastrdm hamilelikte zararı yokmş emzirirkn yememk gerekiyomş kac aydır agzıma sürmüyodm öğrenince basladm yemeye

akşam ekmeği sayılı ye kızartma hiç olmamış fırında mı yağda mı kızardı . ara öğünlerde sağlıklı kekler yesene
bana sorsn cok ekmek yedim ama eşim hep önümden almış ekmegi öyle dedi
acıkınca tatlı istmiyo canım zeytn ekmek cok iyi geliyo ama galetada baya tok tuttu ondn yemeye devam etcm galiba

hafta sonu 2 gün yapsan süper olur baksana iyi verdim ben valla ,sence bugün bitiriyim mi 3 gün yeter mi yoksa hazır veriyoken yarında yapıp cuma daha eksi çıksam mı ?

ahahaha :) alemsin valla
protein 3 günlük öneriliyor . istersen yap en azından sabitlemiş olursun yarın ki kilonu da göz önünde tut derim . bana da çok iyi geliyor protein 2 gün yeter bana sonra kabız oluyorum
ayy acıbiber bende yiyorm arastrdm hamilelikte zararı yokmş emzirirkn yememk gerekiyomş kac aydır agzıma sürmüyodm öğrenince basladm yemeye
acı biber candır ya
bana sorsn cok ekmek yedim ama eşim hep önümden almış ekmegi öyle dedi
acıkınca tatlı istmiyo canım zeytn ekmek cok iyi geliyo ama galetada baya tok tuttu ondn yemeye devam etcm galiba
tam buğday tm tahıllı ekmek yiyorsun dimi beyaz değil
bu arda kızlar suyum hergün 2 litreyi geçiyo çünkü başka bişey içmiyorm cay kahve vs
aferim bol su iç paşa rahat etsin

tambugday yiyorum sabahları kızartıpta yiyorum sende kızart sabahları cok güzel oluyo öle eletrk fturası ne gelck acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…