Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o zaman yarın diyetisyen listeme döneyim , sana da atacam ama evde bakamadım ne vermiş diye kilo almanın verdiği moral bozukluğuyla
izne ayrıldığımda 68.8 mişim bugün 68.1 geldim yüzdem bölünecek ama yinede iyi bi kilo vermek istiyorum ,zaten kaç kişi kaldık çok etkilemeyim

evet atarsan sevinirim akşamdan olursa ona göre yerim .gerçi kalori saymaya başladım bugün halen +dayım birden inecek gibi hissediyorum.
sen güzel gidiyorsun 60 a ne kaldı

dünkü menüm:

sabah
1 yumurta az tereyağında
1 dilmi tb ekmeği
şekersiz çay

saat 1 gibi 1 orta boy muz

öğlen 4 gibi
1 kıymalı 1 kaşarlı cantık
büyük ayran

akşam
şekersiz nescafe

su 3 lt
ve yine sabit

evet atarsan sevinirim akşamdan olursa ona göre yerim .gerçi kalori saymaya başladım bugün halen +dayım birden inecek gibi hissediyorum.
sen güzel gidiyorsun 60 a ne kaldı

tamam kuzum akşam atarım sabah kahvaltısı yeşil elma ,süt,yumurta vardı hatırladığım bugünden almak istersen
hayır mezro da aldım akşam eşimle ölçelim ben beceremiyorum da ölçü almayı .

daha motive olursun inceldiğini görünce , bende bu sefer ölçmedim ama yakın zamanda ölçtüğümü baz alacam

Ay lesli cok iyimis valla bunlar insani olduruyo ama 500 kalori icin deger

Guzel menun canim afiyet olsun ah o kiloya ben bi dusebilsem yaaa

yeşil elma yerine kırmızı olur mu acaba yeşil elma midemi rahatsız ediyo
neyse cumaya kadar vakti var herkesin toparlanırsalaaarrr devam yoksa takım kapanır o olu
@06Derya
poncikbirgelincik
segus
drdotty
SchonerDuft
uzatmaları oynuyoruz desene
Ay lesli cok iyimis valla bunlar insani olduruyo ama 500 kalori icin deger

Guzel menun canim afiyet olsun ah o kiloya ben bi dusebilsem yaaa
lesli beni sıkıyor . hareketlere alışınca kolay geliyor aslında ilk yaptığında zorlanmak normal ben yapamıyorum bile alay konusu olmuştum

biz elimizden geleni yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…