- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.161
protein 3 günlük öneriliyor . istersen yap en azından sabitlemiş olursun yarın ki kilonu da göz önünde tut derim . bana da çok iyi geliyor protein 2 gün yeter bana sonra kabız oluyorum
acı biber candır ya
tam buğday tm tahıllı ekmek yiyorsun dimi beyaz değil
aferim bol su iç paşa rahat etsin
şeker diyetimin 3.cü günü ve çok enteresan canım şekerli bir şey istemiyooorrrr
evet atarsan sevinirim akşamdan olursa ona göre yerim .gerçi kalori saymaya başladım bugün halen +dayım birden inecek gibi hissediyorum.o zaman yarın diyetisyen listeme döneyim , sana da atacam ama evde bakamadım ne vermiş diye kilo almanın verdiği moral bozukluğuyla
izne ayrıldığımda 68.8 mişim bugün 68.1 geldim yüzdem bölünecek ama yinede iyi bi kilo vermek istiyorum ,zaten kaç kişi kaldık çok etkilemeyim
21 i tamamlasan belki bi daha hiç canın istemicekkkkşeker diyetimin 3.cü günü ve çok enteresan canım şekerli bir şey istemiyooorrrr
hayır mezro da aldım akşam eşimle ölçelim ben beceremiyorum da ölçü almayıbenimde inan hiç istemiyor , ölçülerini almışmıydın başlamadan önce
tost yapınca da normalde de hep kızartıyorm ben sabahlarısabah 1 dilimi zor yiyorum ben kızrtsam hiç yiyemem tostta mı kızartıyon ?
fazla sakinler dimigünaydın 14 takım sakinleri
haddinden fazlafazla sakinler dimi
evet atarsan sevinirim akşamdan olursa ona göre yerim .gerçi kalori saymaya başladım bugün halen +dayım birden inecek gibi hissediyorum.
sen güzel gidiyorsun 60 a ne kaldı
hayır mezro da aldım akşam eşimle ölçelim ben beceremiyorum da ölçü almayı.
neyse cumaya kadar vakti var herkesin toparlanırsalaaarrr devam yoksa takım kapanır o oluhaddinden fazla
Ay lesli cok iyimis valla bunlar insani olduruyo ama 500 kalori icin degeryemedim dünden bulgur vardı ondan yedim dışrdan birşey yiyemedim ne yesem beyaz ekmek var dürüm şeklinde
10 dakika da mı yoruldunsonunu göreydin yavaş yavaş yap zorlamadan
evet uun sürmesin kendine gelmen
Guzel menun canim afiyet olsun ah o kiloya ben bi dusebilsem yaaagünaydın kızlar
menüm:
1 t.b ekmeği
az biraz ezine peyniri
1 ç.b kefir
2 yumurta
ara:
10 badem
öğlen:
ton balıklı salata
türk kahvesi
ara:
1 küçük boy latte (light sütten) içmesem iyi ama dayanamıyorum yaa
akşam:
2 haşlama tavuk but
2 bardak ayran
kilo: dün 68.6 bugün:68.1
21 i tamamlasan belki bi daha hiç canın istemicekkkk
tost candır ya enfes oluyortost yapınca da normalde de hep kızartıyorm ben sabahları
dimihaddinden fazla
Kizimin sonuhatırlıyorum biz ablamla deli olurduk kardesimin mamasını yedirmek ona bakmak için yaşlarımızda 6 yla8di
yeşil elma yerine kırmızı olur mu acaba yeşil elma midemi rahatsız ediyotamam kuzum akşam atarım sabah kahvaltısı yeşil elma ,süt,yumurta vardı hatırladığım bugünden almak istersen
daha motive olursun inceldiğini görünce , bende bu sefer ölçmedim ama yakın zamanda ölçtüğümü baz alacam
uzatmaları oynuyoruz deseneneyse cumaya kadar vakti var herkesin toparlanırsalaaarrr devam yoksa takım kapanır o olu
@06Derya
poncikbirgelincik
segus
drdotty
SchonerDuft
lesli beni sıkıyor . hareketlere alışınca kolay geliyor aslında ilk yaptığında zorlanmak normal ben yapamıyorum bile alay konusu olmuştumAy lesli cok iyimis valla bunlar insani olduruyo ama 500 kalori icin deger
Guzel menun canim afiyet olsun ah o kiloya ben bi dusebilsem yaaa
tost dediğimde arasına peynir koyuyorm sadec
evetttt meyve yedim mi yeter arada meyve bile aramıyorum diyebilirim
tost candır ya enfes oluyor
dimi
Benimde diyetle geciyo ömrüm kuzumValla çok yoğun gidiyor kaptanım (hala sen kaptansın dimi?)
Senin nasıl hayat
bi keresinde kardesmin üstüne yükü devirmiştkKizimin sonu
biz elimizden geleni yaptıkyeşil elma yerine kırmızı olur mu acaba yeşil elma midemi rahatsız ediyo
uzatmaları oynuyoruz desene
lesli beni sıkıyor . hareketlere alışınca kolay geliyor aslında ilk yaptığında zorlanmak normal ben yapamıyorum bile alay konusu olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?