Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tost dediğimde arasına peynir koyuyorm sadec
meyve ye tabi dogal seker var onda sonucta zararı olcanı sanmıyorm eger ayarında yenirse
bende öyle yapyorum yağ kullanmıyorum arada içine domates koyuyorum efsane oluyor.
günce 1 meyve hakkım var zorda kalırsam o da

afiyet olsun dolu dolu güzel olmuş

bugünkü menün az geldi canım koşturmacadan oldu sanırım afiyet olsun

Günaydın kızlar dün dışarda çok üşüdüm eve gelince de zor ısındım azcık cırcır olmuşum çok iyi geldi valla ama su kaybım olacak bol su içmem lazım
hani wc yok dedin ya bana ben mi yanlış hatırladım

afiyet olsun çok güzel -700 de harika ben hala sabit

afiyet olsun kızartma benmide canım istiy kaç gündür yoğurtlu patates kızartması

neyse cumaya kadar vakti var herkesin toparlanırsalaaarrr devam yoksa takım kapanır o olu
@06Derya
poncikbirgelincik
segus
drdotty
SchonerDuft

evetttt meyve yedim mi yeter arada meyve bile aramıyorum diyebilirim

tost candır ya enfes oluyor

dimi

malesef, kimsenin takıma uğradığı yok menü paylaşımını paylaşılan menülere yorum yapmayı zaten geçtim

Ay cocuklari bi arada koymak tehlikeli bence bah neler oluyo sonra diyetini uyguluyon mu oglan anasi
ablam arsıdan izliyo kücük kızları yolusurkene bide bana tlefonda canlı yayın geçiyo su an küçük büyüğün sacını yoluyo fln diye
uygulamaya calışıyom diyelim sen napıyon kac kilosun nnn

dün yoktu bugün çıktım belki senle konuştuktan sonra oldu bilmiyorum
menülere yorum yok evet gerçi yazanda yok artık

ablam arsıdan izliyo kücük kızları yolusurkene bide bana tlefonda canlı yayın geçiyo su an küçük büyüğün sacını yoluyo fln diye
uygulamaya calışıyom diyelim sen napıyon kac kilosun nnn
Coh cocuk zor bacim Allah kolaylik versin ablana hah uygula bende 54,5 imveriyom aliyom egleniyom

bakalmmm

Afiyet olsun canım yarasın bebişe
Şimdi yenicen de ne zaman yiiicen.
Ben hamilelikte alınan 15-18 kilo hiçbişey değil diye düşünüyorum çünkü çok büyük kilolar aldım ben ilk 6 ayda da büyük kısmından çabasız kurtuldum zaten ilk 40 günde en az veren 10 kg dan kurtuluyor.
Yani sana benim gibi 102,5 ile doğuma git demiyorum tabiki ama kilona dikkat edeceksin diye vitamin mineral hiçbişeyden eksik kalma. Sonra emzirirken bir sürü besin ve vitamin takviyeleriyle uğraşırsın. Ve işte o dönem alınan kiloları vermek hem zor olur hem süreci uzatır.
YİYELİM İÇELİM GÜZELLEŞELİM

Cantik fazla olmamismi
Nefes nefese kaldim esim mutfaktatdi noluyo diye kosakosa geldi yanima bu sefer olcen kesin diyo

yanına da doğruyorum ancak yetiyor

cık sabah rahatladım azcık

heh iyi o zaman yarına eksi görürüz

Cantik fazla olmamismi

Nefes nefese kaldim esim mutfaktatdi noluyo diye kosakosa geldi yanima bu sefer olcen kesin diyo
evet öyle oldu birazcık ama çok acıkmıstım bide akşam yemem diye yedim ama hiçte sismedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…