- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.181
Kizima bu konuda güvenmemem gerektigini biliyodum bu sozden sonra iyce anladim ahahahhahabi keresinde kardesmin üstüne yükü devirmiştkcok seviyodk onu cok
kız yanlışlıkla olmustuKizima bu konuda güvenmemem gerektigini biliyodum bu sozden sonra iyce anladim ahahahhaha
bende öyle yapyorum yağ kullanmıyorum arada içine domates koyuyorum efsane oluyor.tost dediğimde arasına peynir koyuyorm sadec
meyve ye tabi dogal seker var onda sonucta zararı olcanı sanmıyorm eger ayarında yenirse
Ay cocuklari bi arada koymak tehlikeli bencekız yanlışlıkla olmustuhatta ablada altında kalmıstı yani bn haber vermiştm anneme
valla yaptık herkesle ilgilenmeye çalıştıkbiz elimizden geleni yaptık
domateste gozel olu bakk ben domates salatalık dogruyorm dye koymuyorm hiçbende öyle yapyorum yağ kullanmıyorum arada içine domates koyuyorum efsane oluyor.
günce 1 meyve hakkım var zorda kalırsam o da
afiyet olsun dolu dolu güzel olmuşsabah
1,5 yumurta omlet1
yarım dilim ekmek
20 gr süzme peynir
1 b.bardak süt
1 salatalık
ara
2 ceviz
öğlen
4 yk bulgur
mecburiyet oldu
ara
türk kahvesi
18 gibi
muzlu süt
akşam
50 gr kadar kuşbaşı
2 yk kabak ve patlıcan fırın
2 dilim fırında domates
ara
büyük bardak süt
3 lt su
bugünkü menün az geldi canım koşturmacadan oldu sanırım afiyet olsunCanım cicim bu saatlere kadar hep koşturuyorum. Bugün en az 50 kez üst kata koşa koşa çıkıp indim. (Neyse spor sayılır) çoook yorgunum
Ne yediğime gelince bugün hiç hatırlamıyorum ama genel hatlarıyla şöyle
sabah 12:00
ekmeksiz yumurta peynir domates ile basit bir kahvaltı
Akşam
1 paket zeytinyağlı ton balığından (270 kaloriymiş bundan sonra light alıcam) soğanlı bol dereotlu domatesli salata
Bunlara ilave olarak gün içinde hurma ceviz fındık elma ve yaban mersini yedim saat 23:00 civarı süt içtim
Çocuklar hasta hep onlarla ilgileniyorum.
Allah hepimize ve çocuklarımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
hani wc yok dedin ya bana ben mi yanlış hatırladımGünaydın kızlar dün dışarda çok üşüdüm eve gelince de zor ısındım azcık cırcır olmuşum çok iyi geldi valla ama su kaybım olacakbol su içmem lazım
günaydın kızlar
menüm:
1 t.b ekmeği
az biraz ezine peyniri
1 ç.b kefir
2 yumurta
ara:
10 badem
öğlen:
ton balıklı salata
türk kahvesi
ara:
1 küçük boy latte (light sütten) içmesem iyi ama dayanamıyorum yaa
akşam:
2 haşlama tavuk but
2 bardak ayran
kilo: dün 68.6 bugün:68.1
sabah:
1 tost(sadece peynirle)
domates zeytin
ara: ceviz badem
öğle:
1 kase corba
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık pilav
koca bi dilim kapuz
ara:1 cubuk kepekli galeta
domates zeytin 1 dilim ekmek
akşam:
1 kase corba
patlıcan patates kızartma
yogurt
ekmegin sayısını bilmiyorum
neyse cumaya kadar vakti var herkesin toparlanırsalaaarrr devam yoksa takım kapanır o olu
@06Derya
poncikbirgelincik
segus
drdotty
SchonerDuft
evetttt meyve yedim mi yeter arada meyve bile aramıyorum diyebilirim
tost candır ya enfes oluyor
dimi
ablam arsıdan izliyo kücük kızları yolusurkeneAy cocuklari bi arada koymak tehlikeli bencebah neler oluyo sonra diyetini uyguluyon mu oglan anasi
dün yoktu bugün çıktım belki senle konuştuktan sonra oldu bilmiyorumafiyet olsun dolu dolu güzel olmuş
bugünkü menün az geldi canım koşturmacadan oldu sanırım afiyet olsun
hani wc yok dedin ya bana ben mi yanlış hatırladım
afiyet olsun çok güzel -700 de harikaben hala sabit
afiyet olsun kızartmabenmide canım istiy kaç gündür yoğurtlu patates kızartması
malesef, kimsenin takıma uğradığı yok menü paylaşımını paylaşılan menülere yorum yapmayı zaten geçtim
Coh cocuk zor bacim Allah kolaylik versin ablanaablam arsıdan izliyo kücük kızları yolusurkenebide bana tlefonda canlı yayın geçiyo su an küçük büyüğün sacını yoluyo fln diye
uygulamaya calışıyom diyelim sen napıyon kac kilosun nnn
dün yoktu bugün çıktım belki senle konuştuktan sonra oldu bilmiyorum
menülere yorum yok evet gerçi yazanda yok artık
bakalmmmafiyet olsun dolu dolu güzel olmuş
bugünkü menün az geldi canım koşturmacadan oldu sanırım afiyet olsun
hani wc yok dedin ya bana ben mi yanlış hatırladım
afiyet olsun çok güzel -700 de harikaben hala sabit
afiyet olsun kızartmabenmide canım istiy kaç gündür yoğurtlu patates kızartması
malesef, kimsenin takıma uğradığı yok menü paylaşımını paylaşılan menülere yorum yapmayı zaten geçtim
ekmege basladm bn yine sigara gibi bagımlılık yapiiy bendeeeeCoh cocuk zor bacim Allah kolaylik versin ablanahah uygula bende 54,5 im veriyom aliyom egleniyom
Afiyet olsun canım yarasın bebişesabah:
1 tost(sadece peynirle)
domates zeytin
ara: ceviz badem
öğle:
1 kase corba
3 kaşık taze fasulye
4 kaşık pilav
koca bi dilim kapuz
ara:1 cubuk kepekli galeta
domates zeytin 1 dilim ekmek
akşam:
1 kase corba
patlıcan patates kızartma
yogurt
ekmegin sayısını bilmiyorum
yanına da doğruyorum ancak yetiyordomateste gozel olu bakk ben domates salatalık dogruyorm dye koymuyorm hiç
cık sabah rahatladım azcıkhe baktım şimdi akşam demişsin onu ben sabah dedin sandımdı
Sabahla sınırla kendini sadece sabah ye ekmegiekmege basladm bn yine sigara gibi bagımlılık yapiiy bendeeee
neyse cumaya kadar vakti var herkesin toparlanırsalaaarrr devam yoksa takım kapanır o olu
@06Derya
poncikbirgelincik
segus
drdotty
SchonerDuft
Cantik fazla olmamismidünkü menüm:
sabah
1 yumurta az tereyağında
1 dilmi tb ekmeği
şekersiz çay
saat 1 gibi 1 orta boy muz
öğlen 4 gibi
1 kıymalı 1 kaşarlı cantık
büyük ayran
akşam
şekersiz nescafe
su 3 lt
ve yine sabit
Nefes nefese kaldim esim mutfaktatdi noluyo diye kosakosa geldi yanima bu sefer olcen kesin diyoyeşil elma yerine kırmızı olur mu acaba yeşil elma midemi rahatsız ediyo
uzatmaları oynuyoruz desene
lesli beni sıkıyor . hareketlere alışınca kolay geliyor aslında ilk yaptığında zorlanmak normal ben yapamıyorum bile alay konusu olmuştum
LESLİ ile değil dimi nefes nefes kalman 500 kalorilik video için dedinCantik fazla olmamismi
Nefes nefese kaldim esim mutfaktatdi noluyo diye kosakosa geldi yanima bu sefer olcen kesin diyo
yanına da doğruyorum ancak yetiyor
cık sabah rahatladım azcık
evet öyle oldu birazcık ama çok acıkmıstım bide akşam yemem diye yedim ama hiçte sismedimCantik fazla olmamismi
Nefes nefese kaldim esim mutfaktatdi noluyo diye kosakosa geldi yanima bu sefer olcen kesin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?