- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.201
Çok koşuşturdum canım Çok doyduğumu da hissetmedim ama böyle stresli zamanlarda hep yiyesim herşeyi yiyesim oluyor. O yüzden mutfaktan uzak çocuklarıma yakın oldum dün.afiyet olsun dolu dolu güzel olmuş
bugünkü menün az geldi canım koşturmacadan oldu sanırım afiyet olsun
Aynen 500 kalori icin dedim .lesli cerez geliyo artikLESLİ ile değil dimi nefes nefes kalman 500 kalorilik video için dedin
Afiyet olsun ozaman kusumheh iyi o zaman yarına eksi görürüz
evet öyle oldu birazcık ama çok acıkmıstım bide akşam yemem diye yedim ama hiçte sismedim
sağol canım benimAfiyet olsun ozaman kusum
Çok koşuşturdum canım Çok doyduğumu da hissetmedim ama böyle stresli zamanlarda hep yiyesim herşeyi yiyesim oluyor. O yüzden mutfaktan uzak çocuklarıma yakın oldum dün.
Az mı yedim yoksa stresten mi açım bilmiyorum ama açım işte
afiyet olsun öğlen yemeklerin düzene mi girdi yoksaKizlar dunku menumSchonerDuft
Sabah: 1 yumurta peynir
5 zeytin
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi
Oglen:1 kepce yesil mercimek yemegi
2 yk bulgur pilavi
Domates salatalik
Aksam: 1 porsiyon doner lavas yok
ama cok yiyorum kuzu doktor kızınca akıllandım resmen o zaman farkettm cok yediğimi şimdide tutmaya calışıyorm kendimi yani o liste az yemiş halimAfiyet olsun canım yarasın bebişe
Şimdi yenicen de ne zaman yiiicen.
Ben hamilelikte alınan 15-18 kilo hiçbişey değil diye düşünüyorum çünkü çok büyük kilolar aldım ben ilk 6 ayda da büyük kısmından çabasız kurtuldum zaten ilk 40 günde en az veren 10 kg dan kurtuluyor.
Yani sana benim gibi 102,5 ile doğuma git demiyorum tabiki ama kilona dikkat edeceksin diye vitamin mineral hiçbişeyden eksik kalma. Sonra emzirirken bir sürü besin ve vitamin takviyeleriyle uğraşırsın. Ve işte o dönem alınan kiloları vermek hem zor olur hem süreci uzatır.
YİYELİM İÇELİM GÜZELLEŞELİM
hee ama tostun içinde cidden güzel oluyo yumusuyo flnyanına da doğruyorum ancak yetiyor
cık sabah rahatladım azcık
şiştim zatiSabahla sınırla kendini sadece sabah ye ekmegisisen sonra gizim balon gibi olun
sadec listedekileri etiketlemiş olabilirmben aktifim diye etiketlenmedim heral diyip kendimi avutayım bari
inşallahheh iyi o zaman yarına eksi görürüz
evet öyle oldu birazcık ama çok acıkmıstım bide akşam yemem diye yedim ama hiçte sismedim
leslie çerez ya birde çok sıkıcı onun yerine tempolu yürüyüş daha iyiAynen 500 kalori icin dedim .lesli cerez geliyo artik
afiyet olsunKizlar dunku menumSchonerDuft
Sabah: 1 yumurta peynir
5 zeytin
Bol yesillik
1 dilim tb ekmegi
Oglen:1 kepce yesil mercimek yemegi
2 yk bulgur pilavi
Domates salatalik
Aksam: 1 porsiyon doner lavas yok
ayy evet cnım çekti şuan aslındaama cok yiyorum kuzu doktor kızınca akıllandım resmen o zaman farkettm cok yediğimi şimdide tutmaya calışıyorm kendimi yani o liste az yemiş halim
hee ama tostun içinde cidden güzel oluyo yumusuyo fln
şiştim zatineyse nerden dönersem kar diye düşünerek tutmaya calışıyorm kendimi olan aldıgım 6.5 kiloya oldu
sadec listedekileri etiketlemiş olabilirm
UMEYYE sende varsın hazır hatırlamışkn
Hizmetli abla isten ayrildi yerine gecici olarak birini yolladilar oda yemek yapmam dedi gidicek baskasi gelicek gidene kadar uydurdu biseyler bikacgun boyle olcak galiba duzenli biri baslayana kadar.en güzelini yapmışsın mutfaktan ne kadar uzak o kadar iyi ama dün az yemişsin genelde senin menülerin az sık oluyordu öyle devam et bence acıkmazsın da hem
afiyet olsun öğlen yemeklerin düzene mi girdi yoksa
sbah kahvaltıları için güzel bi secenek saglıklı tostayy evet cnım çekti şuan aslında
Aynen .bu 500 kalori benim hosuma gitti tamamini yapcam ins zamanlainşallah
leslie çerez ya birde çok sıkıcı onun yerine tempolu yürüyüş daha iyi
afiyet olsun
evett ben içine reçelde sürüyordum harika oluyordusbah kahvaltıları için güzel bi secenek saglıklı tost
setleri azaltarak yap videonun sonuna gidersin onlar 5 yapyorsa sen 2 set yap daha hızlı alışırsın ben öyle alıştım şimdi çerez gibi geliyor bana bu videoAynen .bu 500 kalori benim hosuma gitti tamamini yapcam ins zamanla
Olsun kiz son aylar daha cok kilo aliniyo ne kadar az alaan karama cok yiyorum kuzu doktor kızınca akıllandım resmen o zaman farkettm cok yediğimi şimdide tutmaya calışıyorm kendimi yani o liste az yemiş halim
hee ama tostun içinde cidden güzel oluyo yumusuyo fln
şiştim zatineyse nerden dönersem kar diye düşünerek tutmaya calışıyorm kendimi olan aldıgım 6.5 kiloya oldu
sadec listedekileri etiketlemiş olabilirm
UMEYYE sende varsın hazır hatırlamışkn
yürüyüşe de başlayabilsemOlsun kiz son aylar daha cok kilo aliniyo ne kadar az alaan kar
Tamam bende oyle yapayim buaksamevett ben içine reçelde sürüyordum harika oluyordu
setleri azaltarak yap videonun sonuna gidersin onlar 5 yapyorsa sen 2 set yap daha hızlı alışırsın ben öyle alıştım şimdi çerez gibi geliyor bana bu video
yap yap ben bugün yürüyüş yapacamTamam bende oyle yapayim buaksam
olsun canım hiç yoktan iyi yine aç kalma da salatalık yoğurt pek götürmezHizmetli abla isten ayrildi yerine gecici olarak birini yolladilar oda yemek yapmam dedi gidicek baskasi gelicek gidene kadar uydurdu biseyler bikacgun boyle olcak galiba duzenli biri baslayana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?