Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun dolu dolu güzel olmuş

bugünkü menün az geldi canım koşturmacadan oldu sanırım afiyet olsun
Çok koşuşturdum canım Çok doyduğumu da hissetmedim ama böyle stresli zamanlarda hep yiyesim herşeyi yiyesim oluyor. O yüzden mutfaktan uzak çocuklarıma yakın oldum dün.
Az mı yedim yoksa stresten mi açım bilmiyorum ama açım işte

en güzelini yapmışsın mutfaktan ne kadar uzak o kadar iyi ama dün az yemişsin genelde senin menülerin az sık oluyordu öyle devam et bence acıkmazsın da hem

afiyet olsun öğlen yemeklerin düzene mi girdi yoksa

ama cok yiyorum kuzu doktor kızınca akıllandım resmen o zaman farkettm cok yediğimi şimdide tutmaya calışıyorm kendimi yani o liste az yemiş halim

yanına da doğruyorum ancak yetiyor

cık sabah rahatladım azcık
hee ama tostun içinde cidden güzel oluyo yumusuyo fln

Sabahla sınırla kendini sadece sabah ye ekmegi sisen sonra gizimbalon gibi olun
şiştim zati neyse nerden dönersem kar diye düşünerek tutmaya calışıyorm kendimi olan aldıgım 6.5 kiloya oldu

ben aktifim diye etiketlenmedim heral diyip kendimi avutayım bari
sadec listedekileri etiketlemiş olabilirm
UMEYYE sende varsın hazır hatırlamışkn

heh iyi o zaman yarına eksi görürüz

evet öyle oldu birazcık ama çok acıkmıstım bide akşam yemem diye yedim ama hiçte sismedim
inşallah
Aynen 500 kalori icin dedim .lesli cerez geliyo artik
leslie çerez ya birde çok sıkıcı onun yerine tempolu yürüyüş daha iyi
afiyet olsun

ayy evet cnım çekti şuan aslında

Hizmetli abla isten ayrildi yerine gecici olarak birini yolladilar oda yemek yapmam dedi gidicek baskasi gelicek gidene kadar uydurdu biseyler bikacgun boyle olcak galiba duzenli biri baslayana kadar.

sbah kahvaltıları için güzel bi secenek saglıklı tost
evett ben içine reçelde sürüyordum harika oluyordu
Aynen .bu 500 kalori benim hosuma gitti tamamini yapcam ins zamanla
setleri azaltarak yap videonun sonuna gidersin onlar 5 yapyorsa sen 2 set yap daha hızlı alışırsın ben öyle alıştım şimdi çerez gibi geliyor bana bu video

Olsun kiz son aylar daha cok kilo aliniyo ne kadar az alaan kar

Hizmetli abla isten ayrildi yerine gecici olarak birini yolladilar oda yemek yapmam dedi gidicek baskasi gelicek gidene kadar uydurdu biseyler bikacgun boyle olcak galiba duzenli biri baslayana kadar.
olsun canım hiç yoktan iyi yine aç kalma da salatalık yoğurt pek götürmez kilo durumun nasıl? düzenli biri ne zaman başlayacak belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…