- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.221
bnm hergn süpriz oluyo yemekhaneye cıkınca öğreniyormmenülerde neler var
yuruyus en guzelı acık hava mıs gıbıyap yap ben bugün yürüyüş yapacam
aslında salatalık yogurt hafıftı ıyıdı guzeldıolsun canım hiç yoktan iyi yine aç kalma da salatalık yoğurt pek götürmezkilo durumun nasıl? düzenli biri ne zaman başlayacak belli mi
bende 60 tan 59 olamıyorum delirmek üzereyimyuruyus en guzelı acık hava mıs gıbı
aslında salatalık yogurt hafıftı ıyıdı guzeldıyarın oglen yıne yapcam kılo durumun 70 oldu ama 69 nasıl olacam onu dusunmekteyım yarın sut yesıl cay yapsam gıdermıkı
persembenın hatrına yapsak bıseyler
ay benim canım şuan acayip zararlı şeyler istiyorpersembenın hatrına yapsak bıseyler
benımde ıstıyo ama tutuyorum kendımı sakın yeme o zararlı seylerıay benim canım şuan acayip zararlı şeyler istiyor
muz yiyorummbenımde ıstıyo ama tutuyorum kendımı sakın yeme o zararlı seylerı
aferım bastırır o bırazmuz yiyorumm
ne yedin ne vardı yemektebnm hergn süpriz oluyo yemekhaneye cıkınca öğreniyorm
sahile inecez iş çıkışı uzun bir yürüyüş yapcaz bakalım hava da açtı biraz süper olcak . geçen haftaya göre verdin sonuçta dimiyuruyus en guzelı acık hava mıs gıbı
aslında salatalık yogurt hafıftı ıyıdı guzeldıyarın oglen yıne yapcam kılo durumun 70 oldu ama 69 nasıl olacam onu dusunmekteyım yarın sut yesıl cay yapsam gıdermıkı
corba 2 kadın budu köfte 4 kaşık makarna domates ayran yedimne yedin ne vardı yemekte
sahile inecez iş çıkışı uzun bir yürüyüş yapcaz bakalım hava da açtı biraz süper olcak . geçen haftaya göre verdin sonuçta dimi
yemeğimi de söyledim tavuk ızgara pilavsız domatesli tb ekmeği var dolapta 1 dilimde ondan yerimaferım bastırır o bıraz
ben yapmayı düşünüyorum yarında veremezsem eğer çünkü dikkat ediyorum olabildiğince ama gitmiyor takıldı kaldıyasak tabi kde detoksyksegus
gecen haftaya gore 800 gr gıttı ımdılıkne yedin ne vardı yemekte
sahile inecez iş çıkışı uzun bir yürüyüş yapcaz bakalım hava da açtı biraz süper olcak . geçen haftaya göre verdin sonuçta dimi
tamam yapmayızyasak tabi kde detoksyksegus
oh ıyı yapmıssın afıyet olsun kuzumyemeğimi de söyledim tavuk ızgara pilavsız domatesli tb ekmeği var dolapta 1 dilimde ondan yerim
ben yapmayı düşünüyorum yarında veremezsem eğer çünkü dikkat ediyorum olabildiğince ama gitmiyor takıldı kaldı
ay ben hedef olayını unutmuştumgecen haftaya gore 800 gr gıttı ımdılıkama 69 haftalık hedefe daha cok
çekirdek çok kalorili az tüketmeye çalış kuzu. afiyet olsuncorba 2 kadın budu köfte 4 kaşık makarna domates ayran yedim1 avucta cekirdek
siz bilirsini o zamanyemeğimi de söyledim tavuk ızgara pilavsız domatesli tb ekmeği var dolapta 1 dilimde ondan yerim
ben yapmayı düşünüyorum yarında veremezsem eğer çünkü dikkat ediyorum olabildiğince ama gitmiyor takıldı kaldı
daha ne olsun yarına da vermiş olursungecen haftaya gore 800 gr gıttı ımdılıkama 69 haftalık hedefe daha cok
siz bilirsiniz poncik yapcaktamam yapmayız
getirmişler bende yok diyemedim cekirdek değilde üstündeki tuz zararlı die biliyorm ben amaçekirdek çok kalorili az tüketmeye çalış kuzu. afiyet olsun
siz bilirsini o zaman
daha ne olsun yarına da vermiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?