Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam bamya yemegi yapayım kendime bakla vardı onuda ayıklarım ertesi gün için hazır olur salatam zatn hep var oh
elim hamur işine gitmese bari
bende öğlen yedim yanına da sarımsaklı yoğurt yaptın mı mis gibi olur. bende bugün mantar yapacam yarına ne yapcam bilmiyorum barbunya yapayım olmazsa eşim seviyor

akşam bamya yemegi yapayım kendime bakla vardı onuda ayıklarım ertesi gün için hazır olur salatam zatn hep var oh
elim hamur işine gitmese bari

oh mis hiç sevmesemde
siz bilirsiniz poncik yapcak
segus 60,4 te takılı kalırsam önümüzdeki hafta yapcam kuzum ben bu hafta değil takılırsan sende yaparsın olur mu haftaya bugünler sevdiceğim geliyo galiba inşallah ayyyy

bende çok seviyorum eşim pek sevmiyor sık yapamıyorum hatta senede 1 kere yapyorum
barbunya yarına düdklüye koyup kapatcam ağrını sadece 17 dk pişer
havuclu mu yapıyosn barbunyayı kuzu ? ben öyle denicm zeytinyaglı ama tatlı olur diye korkouyorm pek sevmiyorm cünkü öyle

evet suan iyim yine ya:)
RESİMLERDE güzel duruyor kilon spor yapsan bile sana yeter aslında
oh mis hiç sevmesemde

segus 60,4 te takılı kalırsam önümüzdeki hafta yapcam kuzum ben bu hafta değil takılırsan sende yaparsın olur mu haftaya bugünler sevdiceğim geliyo galiba inşallah ayyyy
sen kaç kiloydun geçen hafta
NORMALDE CEVİZ BADEM YİYORM ama cevizim bitttii cok üzgünüm
hafta sonu alırım artık
tuz cok ödem yapıyo ya ellerim fln hep sisiyo
evet tuz ödem yapıyor. olsun olanı ye alırsın hafta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…