- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.241
bende öğlen yedim yanına da sarımsaklı yoğurt yaptın mı mis gibi olur. bende bugün mantar yapacam yarına ne yapcam bilmiyorum barbunya yapayım olmazsa eşim seviyorakşam bamya yemegi yapayım kendimebakla vardı onuda ayıklarım ertesi gün için hazır olur salatam zatn hep var oh
elim hamur işine gitmese bari
kilo için dedim kuzum yağlı tohumlar sağlıklı abartmadığın sürece. tuz evet ayarında tüketmek gerekligetirmişler bende yok diyemedim cekirdek değilde üstündeki tuz zararlı die biliyorm ben ama
bakla mı yedin cok seviyorm ben ikisinidebende öğlen yedim yanına da sarımsaklı yoğurt yaptın mı mis gibi olur. bende bugün mantar yapacam yarına ne yapcam bilmiyorum barbunya yapayım olmazsa eşim seviyor
bende çok seviyorum eşim pek sevmiyor sık yapamıyorum hatta senede 1 kere yapyorumbakla mı yedin cok seviyorm ben ikisinide
barbunya akşam için pratik bence onu yap
evet suan iyim yine ya:)yemedim dünden bulgur vardı ondan yedim dışrdan birşey yiyemedim ne yesem beyaz ekmek var dürüm şeklinde
10 dakika da mı yoruldunsonunu göreydin yavaş yavaş yap zorlamadan
evet uun sürmesin kendine gelmen
akşam bamya yemegi yapayım kendimebakla vardı onuda ayıklarım ertesi gün için hazır olur salatam zatn hep var oh
elim hamur işine gitmese bari
siz bilirsiniz poncik yapcak
NORMALDE CEVİZ BADEM YİYORM ama cevizim bitttii cok üzgünümkilo için dedim kuzum yağlı tohumlar sağlıklı abartmadığın sürece. tuz evet ayarında tüketmek gerekli
havuclu mu yapıyosn barbunyayı kuzu ? ben öyle denicm zeytinyaglıbende çok seviyorum eşim pek sevmiyor sık yapamıyorum hatta senede 1 kere yapyorum
barbunya yarına düdklüye koyup kapatcam ağrını sadece17 dk pişer
şaşırdık mı ? hayııırrroh mishiç sevmesemde
segus 60,4 te takılı kalırsam önümüzdeki hafta yapcam kuzum ben bu hafta değil takılırsan sende yaparsın olur mu haftaya bugünler sevdiceğim geliyo galiba inşallah ayyyy
RESİMLERDE güzel duruyor kilon spor yapsan bile sana yeter aslındaevet suan iyim yine ya:)
sen kaç kiloydun geçen haftaoh mishiç sevmesemde
segus 60,4 te takılı kalırsam önümüzdeki hafta yapcam kuzum ben bu hafta değil takılırsan sende yaparsın olur mu haftaya bugünler sevdiceğim geliyo galiba inşallah ayyyy
evet tuz ödem yapıyor. olsun olanı ye alırsın hafta sonuNORMALDE CEVİZ BADEM YİYORM ama cevizim bitttii cok üzgünüm
hafta sonu alırım artık
tuz cok ödem yapıyo ya ellerim fln hep sisiyo
içine hem havuç hemde kırmızı biber koyuyorum domateste koyuyorum arada patates atarım içine güzel oluyorhavuclu mu yapıyosn barbunyayı kuzu ? ben öyle denicm zeytinyaglıama tatlı olur diye korkouyorm pek sevmiyorm cünkü öyle
60,6RESİMLERDE güzel duruyor kilon spor yapsan bile sana yeter aslında
sen kaç kiloydun geçen hafta
evet tuz ödem yapıyor. olsun olanı ye alırsın hafta sonu
KİLO vermek çok kolay nişye bu kdar zorlaştırıyoruz ki
havucu denicem bakalım nasıl olcak belki patateste atarm minik minik dorayıppppiçine hem havuç hemde kırmızı biber koyuyorum domateste koyuyorum arada patates atarım içine güzel oluyor
brbunya azsa patates atıyorum poşetin dibi kalığında . kalori değerine baktım çok yüksek kalori değeri 2 öğün kalorisi var 200 gramın eşime yapıcam sadece ben yemicemhavucu denicem bakalım nasıl olcak belki patateste atarm minik minik dorayıpppp
aa barbunyada mı cok kalori varmısssbrbunya azsa patates atıyorum poşetin dibi kalığında . kalori değerine baktım çok yüksek kalori değeri 2 öğün kalorisi var 200 gramın eşime yapıcam sadece ben yemicem
1300az değil mi ya bi an az geldi gözümeYarın kaç kilo çıkacağımı çok merak eiyorum kalori saymaya başladım tekrardan bugün 1300 alcam
1300az değil mi ya bi an az geldi gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?