- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.261
ay ne bilim bi an az gldi ama olmayadabilirponcikbirgelincik bunu görmeli bana çok çok diyordu 1614 ya da 1232 almam gerek bende 1300 de karar kılım 1400 te olabilir günlük sporum var sonuçta
napıyoruz kiKİLO vermek çok kolay nişye bu kdar zorlaştırıyoruz ki
poncikbirgelincik bunu görmeli bana çok çok diyordu 1614 ya da 1232 almam gerek bende 1300 de karar kılım 1400 te olabilir günlük sporum var sonuçta
ay ne bilim bi an az gldi ama olmayadabilir
taş atyoruz elimiz yorulyornapıyoruz ki
yememen gerektiğini söylüyor sana iştebenim en yüksek kalorim 1300 dü
lafının arkasında dur oğlan anası
taş atyoruz elimiz yorulyor
ama sen 60 kilosun o 70 kilo almanız gerekn kalori miktarı bir mi sencebenim en yüksek kalorim 1300 dü
he aferim böyleama sen 60 kilosun o 70 kilo almanız gerekn kalori miktarı bir mi sence
durudm lafımın arkasında
anlamıyor benlafının arkasında dur oğlan anası
taş atyoruz elimiz yorulyor
1300 yememem gereken mi anlamadım ben yayememen gerektiğini söylüyor sana işte
ben 2300 bile yerim onun haberi yokama sen 60 kilosun o 70 kilo almanız gerekn kalori miktarı bir mi sence
durudm lafımın arkasında
sonra kilo al böyle emianlamıyor ben
1300 yememem gereken mi anlamadım ben ya
ben 2300 bile yerim onun haberi yok
he aferim böylebir mi bizim kilomuz değil boyumuz bir mi değil
anlaştıgınıza göre sorun almadı ben yerim sizin yerinize sakin olunanlamıyor ben
1300 yememem gereken mi anlamadım ben ya
ben 2300 bile yerim onun haberi yok
hurma bulundursana cekmecende kuzuuu o cok iyi geliyotatlı krizim tuttu benim
anlaştıgınıza göre sorun almadı ben yerim sizin yerinize sakin olun
kalorisi yüksek onun ya bugün yarın idare edeyim cumadan sonra alırımhurma bulundursana cekmecende kuzuuu o cok iyi geliyo
sonra kilo al böyle emi
sen ye ye bugün yediğin hurmalar doğumdan sonra seni tırmalaranlaştıgınıza göre sorun almadı ben yerim sizin yerinize sakin olun
sen ye sana serbest
kalorisi yüksek onun ya bugün yarın idare edeyim cumadan sonra alırım
hurma candır hurma güzeldir bn yiyorm sizde yiyinkilo almadım ki veriyom ben 5 kg verdim çoh ayıp bak alınırımayrıca ben 1300den de az kalori alıyom
sen ye ye bugün yediğin hurmalar doğumdan sonra seni tırmalar
Bu hafta dikkat ettim bide regl sonrasi odemde gitti gecen hafta sislikte varmis bu hafta iyi oldu boyleay ben hedef olayını unutmuştum1 kilodan fazla inmiş olursun çok iyi bence
Ben hedefe ulasayim diye demistim ama bu hafta cok kilo verdin diyosan yapmamsiz bilirsiniz poncik yapcak
Canim ben hedefime ulasayim diye yapsammi demistim ama yapmiyim vazgectimoh mishiç sevmesemde
segus 60,4 te takılı kalırsam önümüzdeki hafta yapcam kuzum ben bu hafta değil takılırsan sende yaparsın olur mu haftaya bugünler sevdiceğim geliyo galiba inşallah ayyyy
kaptan lafları uyuyor musunkilo almadım ki veriyom ben 5 kg verdim çoh ayıp bak alınırımayrıca ben 1300den de az kalori alıyom
sen ye ye bugün yediğin hurmalar doğumdan sonra seni tırmalar
hamileler yiyor mu hurma rahim kasılıyor diyorlardıhurma candır hurma güzeldir bn yiyorm sizde yiyin
zorda kalınca yap benceBu hafta dikkat ettim bide regl sonrasi odemde gitti gecen hafta sislikte varmis bu hafta iyi oldu boyle
Ben hedefe ulasayim diye demistim ama bu hafta cok kilo verdin diyosan yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?