Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıyamam ben 65im

günaydın bebeğiiimm çalışıyorm sen napıyosnn ne zaman döncen işe
napcaz yaa bu 6 larlaa
senin bahanen var ya benn

kolay gelsin cnmm
bende khvalti yapiyorum
ise donmek mi huc cnm istemiyor
uzatabildigim kadar uzatcagm
az kaldi yetistin benii

napcaz yaa bu 6 larlaa
senin bahanen var ya benn

kolay gelsin cnmm
bende khvalti yapiyorum
ise donmek mi huc cnm istemiyor
uzatabildigim kadar uzatcagm

az kaldi yetistin benii

sen 4 aylıkkn kac kiloydun
ben dönmicm işe sende dönme

gercektenmı 3 gun dıyosun kesınlıkle yapıcam haftaya

bende haftaya proteın yapayım bende kıskandım valla cok ıyı vermıs ya sekerlıydı

tok gidip yine kendine hakim olamayıp yemez misin? bence çok tok gitme
şekerli bir şey yemiyorum yasak pilav yasak kısır olmayacak muhtemelen tavuklu pirinç pilavı salata olcak sonra çay yanına birşey olacak hepsi cızlı şeyler ben salata yerim yanımda kendime ara öğün götürürüm

bende haftaya proteın yapayım bende kıskandım valla cok ıyı vermıs ya sekerlıydı
hafta sonu yapacam ben işyerinde zor oluyor protein herşey yiyemiyorum ancak tek olursam yiyebilirim burda 4 kişiyiz zor oluyor herşey ortaya politikmız var birde
şeker selilüti azdırıyor dikkat et

tatlim aktif degilim aktif olabilecegime inansaydim revize ederdim. Kizim buyydukce gelemiyorum
demek 6 lari gordunn

ensendeyim dermişim 67.8 im bakalım yarın ki hedefim 67.5 olmak
olursun sen masallaj super gidiyorsunn
sen 4 aylıkkn kac kiloydun
ben dönmicm işe sende dönme
ben 6 aya ladar 73 74 dum yanlis hatirlamiyorsam baslarda pek kilo almadim ben sonlarda sistim

donmeyelim yaaa bebislerimizi buyutelimm

cuma günleri kilo bildirimi yap listeymiş gibi olmaz mı yüzde hesaplama motive eder belki eni.
gördüm inşallah kalıcı olacak bu sefer

hafta sonu yapacam ben işyerinde zor oluyor protein herşey yiyemiyorum ancak tek olursam yiyebilirim burda 4 kişiyiz zor oluyor herşey ortaya politikmız var birde
şeker selilüti azdırıyor dikkat et
benım haftasonu kalabalık bı mısafırım olucak yatılı haftasonu yapamamda mecbur hafta ıcı olur salı cars pers yapayım tartıyı etkılesın

segus diyeti bozma yeter o zaman hafta sonu
makarna pişirdim çiğden 85 gram kalorisi 1 öğün yaptı salçalı yeşil sarımsak ve soğan koydum içine yanına sade soda mis gibi oldu

çok çeşitli yemişsin yine 6-7 nektari afiyet olsun

afiyet olsun canm gece yarısı meyve çok geldi bana ben o saate kadar uyanık kalmıoyrum ama akşam yemekten sonra meyve yediğim günler hiç kilo veremiyorum ben

bugün daha iyi olmuş beğendim kuzum afiyet olsun

Menüm
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Peynir
Yesillik
1 dilim t.b ekmeği
Yeşil çay

Ara:
6 badem

Öğle:
Ton balikli salata

Ara:
1 yeşil elma

Akşam:
2 haşlanmış tavuk but
2 bardak ayran

ara:
1 ç.b kefir
çok gizil afiyet olsun

canım afiyet olsun keşke akşam sebze yada tavuk yeseydin daha güzel olurdu ama yinede fena değil

64 den nefret ediyorum
bende 60 tan

çağla varya ondan dşün şftalinin büyümemiş hali resim atarım sana cevizden küçük

sen hiç icraya gittin mi sırtıman soğuk terler boşanıyo gittikce o resimdekinin bi 10 katı büyüklüğünde bi arşiv hemde 2 tanesine gittim sen düşün halimi
vergi dairesinin ve sigortanın arşivini gördüm ama o kadar büyük değildir her katta var çünkü arşiv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…