- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.321
napcaz yaa bu 6 larlaakıyamam ben 65im
günaydın bebeğiiimmçalışıyorm sen napıyosnn ne zaman döncen işe
az kaldi yetistin beniikesinlikle dene canım karnımdaki şişlik indi
ton balıklı salata yenmezmi yaaa bayılıyorum bennaynen kuzum protein diyetiyle 3 günde gitti . paylaştım 3 gün menümüde ona benzer sende dene bence 70 zincirini kırarsın
ne kadan güzel bi rakam
napcaz yaa bu 6 larlaa
senin bahanen var ya benn
kolay gelsin cnmm
bende khvalti yapiyorum
ise donmek mihuc cnm istemiyor
uzatabildigim kadar uzatcagm
az kaldi yetistin benii
gercektenmı 3 gun dıyosunkesinlikle dene canım karnımdaki şişlik indi
ton balıklı salata yenmezmi yaaa bayılıyorum bennaynen kuzum protein diyetiyle 3 günde gitti . paylaştım 3 gün menümüde ona benzer sende dene bence 70 zincirini kırarsın
ne kadan güzel bi rakam
bende haftaya proteın yapayım bende kıskandım valla cok ıyı vermıs yakalori saysana bak dün saydım ben bugün hem wcye çıktım azda olsa hem 69,90 ü gördüm kıyıdan da olsa.hatta protein yapacam hafta sonu @tgb1907 yi kıskandım
bulgura karşı değilim diyete bakışım değişti artık . ama limonata şekerli değilmiydi
sana dedim revize edelim hedef kilonu 60 yapalım
6ları gördüm şükür bugün sana yetişecem az kaldı
şekerli bir şey yemiyorum yasak pilav yasak kısır olmayacak muhtemelen tavuklu pirinç pilavı salata olcak sonra çay yanına birşey olacak hepsi cızlı şeyler ben salata yerim yanımda kendime ara öğün götürürümtok gidip yine kendine hakim olamayıp yemez misin? bence çok tok gitme
hafta sonu yapacam ben işyerinde zor oluyor protein herşey yiyemiyorum ancak tek olursam yiyebilirim burda 4 kişiyiz zor oluyor herşey ortaya politikmız var birdebende haftaya proteın yapayım bende kıskandım valla cok ıyı vermıs yasekerlıydı
kalori saysana bak dün saydım ben bugün hem wcye çıktım azda olsa hem 69,90 ü gördüm kıyıdan da olsa.hatta protein yapacam hafta sonu @tgb1907 yi kıskandım
bulgura karşı değilim diyete bakışım değişti artık . ama limonata şekerli değilmiydi
sana dedim revize edelim hedef kilonu 60 yapalım
6ları gördüm şükür bugün sana yetişecem az kaldı
olursun sen masallaj super gidiyorsunnensendeyim dermişim67.8 im bakalım yarın ki hedefim 67.5 olmak
ben 6 aya ladar 73 74 dum yanlis hatirlamiyorsam baslarda pek kilo almadim ben sonlarda sistimsen 4 aylıkkn kac kiloydun
ben dönmicm işe sende dönme
cuma günleri kilo bildirimi yap listeymiş gibi olmaz mı yüzde hesaplama motive eder belki eni.tatlim aktif degilim aktif olabilecegime inansaydim revize ederdim. Kizim buyydukce gelemiyorum
demek 6 lari gordunn
olursun sen masallaj super gidiyorsunn
ben 6 aya ladar 73 74 dum yanlis hatirlamiyorsam baslarda pek kilo almadim ben sonlarda sistim
donmeyelim yaaa bebislerimizi buyutelimm
benım haftasonu kalabalık bı mısafırım olucak yatılı haftasonu yapamamda mecbur hafta ıcı olur salı cars pers yapayım tartıyı etkılesınhafta sonu yapacam ben işyerinde zor oluyor protein herşey yiyemiyorum ancak tek olursam yiyebilirim burda 4 kişiyiz zor oluyor herşey ortaya politikmız var birde
şeker selilüti azdırıyor dikkat et
150 gr makarna kac kasık yapıyodışardan yicem bugün ne yesem acaba hep kuru şeyler var .ya da 150 gr makarna haşlayıp sos ypıp mı yesem tam buğdaylı makarna
oyy kuzum resmi gördüm o arşive mi girdin senkızlar anca gelebildim napıyosunuzz dışardaydım çok youldum terledim
çok çeşitli yemişsin yine 6-7 nektariYine efsane bir menü ile burdayım
Sabah
1 k.yumurtadan omlet
40 gr süzme peynir
2 yk y.siz menemen
1 dilim çok tahıllı ekmek
200 ml süt
Salatalık
Ara
35 gr k.elma
8 gr ceviz içi
Öğlen
168 gr bakla
120 gr kadar sarımsaklı yoğurt
1 taze soğan
Ara
Olgunlaşmamış nektari 6 7 adet
Akşam
160 gr kadar mantar sote
128 gr ev yoğurdu
Domates
Salatalık
Ara
1 yk az harnup pekmezi
Krizim tuttu
Su 3lt içtim .
20 dk yürüyüş yaptım fazlasını yapamadım rahatsız oldum
afiyet olsun canm gece yarısı meyve çok geldi bana ben o saate kadar uyanık kalmıoyrum ama akşam yemekten sonra meyve yediğim günler hiç kilo veremiyorum benSabah 9:00 1 bardak süt nescafe sonra yattım biraz
12:30
2 dilim form etimek 20gr light kaşar ile tost
1 haşlanmış yumurta
Domates biber
16:30
Peynirli greyfurtlu 1 kaşık nar eklenmiş yeşil salata (ilk defa böyle bişey yedim tavsiye ederim)
18:00
Ayran 1 bardak
19:30
Zeytinyağlı brokoli yemeği
1 parça tavuk göğüs fileto ızgarada
1 kase yoğurt
22:00
2 Kuru kayısı
1 soda
Ve gecenin 00:00 ında yanarlı dönerli meyve tabağı(4 erik 2 çağla 1 çilek 1 kaşık yoğurt) yani açta değildim niye yediysem
bugün daha iyi olmuş beğendim kuzum afiyet olsunsabah:
2 küçük tost domates salatalık zeytin
ara:ceviz
öğle:
1 kase corba 2 kadın budu köfte 4 kaşık makarna ayran domates
ara:1 avuc cekirdek 1 dilim ekmek zeytin domates
akşam:
1 kase corba 4 kaşık bamya 3 dilim ekmek
ara: kakaolu süt 1 kurabiye
su 2 litreyi geçik içtim spor vs zaten yok
çok gizilMenüm
Sabah:
2 haslanmis yumurta
Peynir
Yesillik
1 dilim t.b ekmeği
Yeşil çay
Ara:
6 badem
Öğle:
Ton balikli salata
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
2 haşlanmış tavuk but
2 bardak ayran
ara:
1 ç.b kefir
canım afiyet olsun keşke akşam sebze yada tavuk yeseydin daha güzel olurdu ama yinede fena değilgunaydın kızlar
dunku menumSchonerDuft
sabah:muslı ve sut
oglen:1 kepce yesıl mercımek yemegı ve 2 kasık bulgur pılavı
(oncekı gun abla cok yapmıs dunde yedırdı bıze)
ara 1 turk kahvesı
2 kare bıtter
aksam:1 kepce mercımek corbası (mercımekten gına geldı 2 gundur)
4 5 yk bezelye yemegı
ara:ev yapuımı lımonata
1 kurabıye
bende 60 tan64 den nefret ediyorum
sen hiç icraya gittin mioyy kuzum resmi gördüm o arşive mi girdin sen
çağla varya ondan dşün şftalinin büyümemiş hali resim atarım sana cevizden küçükçok çeşitli yemişsin yine 6-7 nektariafiyet olsun
afiyet olsun canm gece yarısı meyve çok geldi bana ben o saate kadar uyanık kalmıoyrum ama akşam yemekten sonra meyve yediğim günler hiç kilo veremiyorum ben
bugün daha iyi olmuş beğendim kuzum afiyet olsun
çok gizilafiyet olsun
canım afiyet olsun keşke akşam sebze yada tavuk yeseydin daha güzel olurdu ama yinede fena değil
bende 60 tan
kayısımsı anladım ay bende kayısı çok severim oturur bi poşet yerim ramazanda falan mikemmel bi meyve yaçağla varya ondan dşün şftalinin büyümemiş hali resim atarım sana cevizden küçük
vergi dairesinin ve sigortanın arşivini gördümsen hiç icraya gittin misırtıman soğuk terler boşanıyo gittikce o resimdekinin bi 10 katı büyüklüğünde bi arşiv hemde 2 tanesine gittim sen düşün halimi
bu çok fena biyer ya avukat bile korkuyor memurlarda çok ters allahta bana tersi denk gelmedi hiçvergi dairesinin ve sigortanın arşivini gördümama o kadar büyük değildir her katta var çünkü arşiv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?