- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.361
canım saat 10da yemıssın normal verememendünkü menüm
sabah
1 az tereyağında y umrta
1 dilim tb ekmeği
şekersiz çay
ara
şekersiz nescafe
12 gibi orta boy muz
öğlen 2 gibi
200 gram ızgara tavuk
yarım domates
1 dilim tb ekmeği
1 büyük ayran
akşam 10 a yaklaşıyodu hiç yemiyodum dün yicem dedim
1 kase tarhana
1 dilim tb ekmeği
su 2 lt anca 100 gramda artıdayım 60,5 niye byle oluyor anlamıyorm bugün akşam yicem işten çkmadan bakayım nasıl etki edecek.
terlemek ıyıdır yag yakarsınbende ıktım bende terledım nereye gıttın bakayım
tek temennım dıyete sadık kalabılmek
evde yemegım vardı onları toparladık canım bu aksam artık bakıcız
canım saat 10da yemıssın normal verememen
ızgara ye o zaman başka seçenek yok .100 150 kalori arasıkokuyor büroda ya o yüzden istemiyorum lahmacunu yoksa çok severim
ben sabah 2 dilim akşam 1 dilim planlıyorum ekmeği şimdide dürüm söylesem çok olacak napsam ki?
1 tllık hazır makarnalardan aldım bende geçen alışverişte kaç kalori acaba onlar
hahah kesin benimkide öyle olur susam lazımdı susam almak için markete girdi 3 paket almış en büyüğündenama iyisini güzelini bulur beğenir köy çocuuuu
irade herşeydirevet canım 3 gündür yapıyorum
iradene hayran kaldımçok iyi bende nereye gidersem gideyim cıs cos yok
bu diyet olayından sıkılmadan verebildiğim kadar vermek istiyorum canım
yemez ki biliyorum kokuyor diyene güzel tavsiye veriyosun sen öle perşembe gününde
kalırsın sbit tut kendine yeterterlemek ıyıdır yag yakarsınbende ıktım bende terledım nereye gıttın bakayım
tek temennım dıyete sadık kalabılmek
evde yemegım vardı onları toparladık canım bu aksam artık bakıcız
dün yedim gerçekten çok kötüydü tavuğuda lezzetli değil artık o parayı hiç haketmiyor yiyesim gelmiyorızgara ye o zaman başka seçenek yok .100 150 kalori arası
irade herşeydir
yemez ki biliyorum kokuyor diyeseçeneği çok olursa gözüde karnıda doyar
kalırsın sbit tut kendine yeter
bence aşağı in bak neler var illa gözünden kaçan yer vardırdün yedim gerçekten çok kötüydü tavuğuda lezzetli değil artık o parayı hiç haketmiyor yiyesim gelmiyor
regl yaklasıyo olmasın yada suyu az ıcıyosuninşallah yakmışımdır ama sanımyorum bu ara çok takıntı ettim oyüzden gitmiyo galiba birazda oluruna bıraktmı artık haftaya da gitmezse çıkarım listeden sizi etkilemek istemiyorum. Ama arkadaşım gördü çok farketmişsin dedi
bu akşamı hafif geçir bari benden umut yok siz iyi sonuçlar çıkarın yarın
canım pazartesiden beri hiç geç saatte yemiyorum hatta akşam yemeği yemiyorum kahveyle falan gecistiriyorum ac uyuyorum bildiğin hatta önceki gün 3 4 gibi yemiştim sonra ağzıma bişey koymadım 100 gram almıştım aanlam veremiyorum gerçekten aç kalmak yaramıyo heralde artık bana bugün işten çıkmadan bişeyler yicem bakayım yarına ne olacak merak ediyorum
ıns yaızgara ye o zaman başka seçenek yok .100 150 kalori arası
irade herşeydir
yemez ki biliyorum kokuyor diyeseçeneği çok olursa gözüde karnıda doyar
kalırsın sbit tut kendine yeter
valla iznimi 1 seneye cıkartırsalar dönerm de hemen cagırırsalar dönmem bentatlim aktif degilim aktif olabilecegime inansaydim revize ederdim. Kizim buyydukce gelemiyorum
demek 6 lari gordunn
olursun sen masallaj super gidiyorsunn
ben 6 aya ladar 73 74 dum yanlis hatirlamiyorsam baslarda pek kilo almadim ben sonlarda sistim
donmeyelim yaaa bebislerimizi buyutelimm
inme sansım yok büroda kimse yok kapatıp çıkamam kuzu hem biliyorum buraları sulu yemek yokbence aşağı in bak neler var illa gözünden kaçan yer vardır
yok kuzum suyu içiyorum dün 2 lt içtim ondan öncede hep 2yi geçiriyorum reglmde geçen hafta bitti bence duraklama yaşıyorumregl yaklasıyo olmasın yada suyu az ıcıyosun
ıns ya
ne yicen peki şimdiinme sansım yok büroda kimse yok kapatıp çıkamam kuzu hem biliyorum buraları sulu yemek yok
yok kuzum suyu içiyorum dün 2 lt içtim ondan öncede hep 2yi geçiriyorum reglmde geçen hafta bitti bence duraklama yaşıyorum
bilmiyorum ki avukatta geldi misafirleri geleckemiş yarım saat oluyor kahve içtim geç yicem sanırım biraz öğlen ve akşamı bir yaparımne yicen peki şimdi
inme sansım yok büroda kimse yok kapatıp çıkamam kuzu hem biliyorum buraları sulu yemek yok
yok kuzum suyu içiyorum dün 2 lt içtim ondan öncede hep 2yi geçiriyorum reglmde geçen hafta bitti bence duraklama yaşıyorum[/QUOTE
dıyet yaptıgını dusunme bıraz .kalorı saysana cok doyuyolar onla yapanlar
Öyle yap bencede meyve varsa meyve yebilmiyorum ki avukatta geldi misafirleri geleckemiş yarım saat oluyor kahve içtim geç yicem sanırım biraz öğlen ve akşamı bir yaparım
yok meyvemÖyle yap bencede meyve varsa meyve ye
hangi işi beceremedino işi ben beceremedim canım takmıcam artık bakalım ne olacak
yok meyvem
SAYFALAR sayfaları kovalıyor yinevalla bu sessizlikten yeni adayda gelmez bize neyse ben kalori sayıyorum kalorisi düşük şeyler yedin mi çok güzel doyuyormuşsun karnım tok bugün akşama da tavuk göğsü yicim
senin listeler güzel ya listelere devam ? bana listeyi atcaktıngelen kaçıyor bizden
bende ramazanda yapmayı düşünüyorum kalori saymayı , o zamana kadar listelere devam
segusa demiştim onu alıntıları karıştırmış kalori sayma işinihangi işi beceremedin
senin listeler güzel ya listelere devam ? bana listeyi atcaktıngerçi protein den sonra artık
benim kaahvaltımın aynısı elma dışında 1 dilim ekmek yiyorum birde ama akşam kötü değil mi ya haşlama yiceksinya dün bulamadım listeyi bugünde bi bakacam olmadı diyetisyeni arayıp tekrar soracam yada hatırlamadığım kısımları uyduracamdiyetisyen kadar bilgi sahibiyiz ne de olsa
hatırladıklarımı yazayım
sabah:
1 bardak laktozsuz süt
1 yumurta
peynir
yeşil elma
ara:
unuttum
öğlen:
200 gr et,tavuk,balık
salata
ara:
ayran+ galeta
akşam:
haşlama sebze+yoğurt
ara:
hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?