Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım saat 10da yemıssın normal verememen

inşallah yakmışımdır ama sanımyorum bu ara çok takıntı ettim oyüzden gitmiyo galiba birazda oluruna bıraktmı artık haftaya da gitmezse çıkarım listeden sizi etkilemek istemiyorum. Ama arkadaşım gördü çok farketmişsin dedi
bu akşamı hafif geçir bari benden umut yok siz iyi sonuçlar çıkarın yarın

canım saat 10da yemıssın normal verememen

canım pazartesiden beri hiç geç saatte yemiyorum hatta akşam yemeği yemiyorum kahveyle falan gecistiriyorum ac uyuyorum bildiğin hatta önceki gün 3 4 gibi yemiştim sonra ağzıma bişey koymadım 100 gram almıştım aanlam veremiyorum gerçekten aç kalmak yaramıyo heralde artık bana bugün işten çıkmadan bişeyler yicem bakayım yarına ne olacak merak ediyorum

ızgara ye o zaman başka seçenek yok .100 150 kalori arası
hahah kesin benimkide öyle olur susam lazımdı susam almak için markete girdi 3 paket almış en büyüğünden ama iyisini güzelini bulur beğenir köy çocuuuu

evet canım 3 gündür yapıyorum

iradene hayran kaldım çok iyi bende nereye gidersem gideyim cıs cos yok

bu diyet olayından sıkılmadan verebildiğim kadar vermek istiyorum canım
irade herşeydir
ne güzel tavsiye veriyosun sen öle perşembe gününde
yemez ki biliyorum kokuyor diye seçeneği çok olursa gözüde karnıda doyar
kalırsın sbit tut kendine yeter

irade herşeydir

dün yedim gerçekten çok kötüydü tavuğuda lezzetli değil artık o parayı hiç haketmiyor yiyesim gelmiyor

regl yaklasıyo olmasın yada suyu az ıcıyosun

irade herşeydir

ıns ya

valla iznimi 1 seneye cıkartırsalar dönerm de hemen cagırırsalar dönmem ben
ama senin normalde d ekilon oydu almadn hiç

bence aşağı in bak neler var illa gözünden kaçan yer vardır
inme sansım yok büroda kimse yok kapatıp çıkamam kuzu hem biliyorum buraları sulu yemek yok

regl yaklasıyo olmasın yada suyu az ıcıyosun

ıns ya
yok kuzum suyu içiyorum dün 2 lt içtim ondan öncede hep 2yi geçiriyorum reglmde geçen hafta bitti bence duraklama yaşıyorum

SAYFALAR sayfaları kovalıyor yine valla bu sessizlikten yeni adayda gelmez bize neyse ben kalori sayıyorum kalorisi düşük şeyler yedin mi çok güzel doyuyormuşsun karnım tok bugün akşama da tavuk göğsü yicim

gelen kaçıyor bizden
bende ramazanda yapmayı düşünüyorum kalori saymayı , o zamana kadar listelere devam

senin listeler güzel ya listelere devam ? bana listeyi atcaktın gerçi protein den sonra artık

ya dün bulamadım listeyi bugünde bi bakacam olmadı diyetisyeni arayıp tekrar soracam yada hatırlamadığım kısımları uyduracam diyetisyen kadar bilgi sahibiyiz ne de olsa

hatırladıklarımı yazayım
sabah:
1 bardak laktozsuz süt
1 yumurta
peynir
yeşil elma

ara:
unuttum

öğlen:
200 gr et,tavuk,balık
salata

ara:
ayran+ galeta

akşam:
haşlama sebze+yoğurt

ara:
hatırlamıyorum

benim kaahvaltımın aynısı elma dışında 1 dilim ekmek yiyorum birde ama akşam kötü değil mi ya haşlama yiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…