Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cuma günleri kilo bildirimi yap listeymiş gibi olmaz mı yüzde hesaplama motive eder belki eni.
gördüm inşallah kalıcı olacak bu sefer
amacim o ama fecen cuma gelemedim kizomin disitdi ek gidasiydi huysuzluguydu derken gun nasil bitiyor anlamiyorum.
ins cnm yaza ne kldi ha gayret
dışardan yicem bugün ne yesem acaba hep kuru şeyler var .ya da 150 gr makarna haşlayıp sos ypıp mı yesem tam buğdaylı makarna
ton balikli salata s3vmez misin makarnadan iyidir

segus diyeti bozma yeter o zaman hafta sonu
makarna pişirdim çiğden 85 gram kalorisi 1 öğün yaptı salçalı yeşil sarımsak ve soğan koydum içine yanına sade soda mis gibi oldu
ne ara hazirladin yaaa mmm canim cekti bir guzel yazmissin ki

uf yaaaa

dünkü menüm

sabah
1 az tereyağında y umrta
1 dilim tb ekmeği
şekersiz çay

ara
şekersiz nescafe

12 gibi orta boy muz

öğlen 2 gibi

200 gram ızgara tavuk
yarım domates
1 dilim tb ekmeği
1 büyük ayran

akşam 10 a yaklaşıyodu hiç yemiyodum dün yicem dedim
1 kase tarhana
1 dilim tb ekmeği

su 2 lt anca 100 gramda artıdayım 60,5 niye byle oluyor anlamıyorm bugün akşam yicem işten çkmadan bakayım nasıl etki edecek.

afiuet olsun kuzu

hızlıyımdır yeşil soğan ve sarımsaklı yaptım mis gibi oldu tam buğdaylı olunca yedim normal makarna değil yani .
cumartesi de bildrisen olur yeterki o motivasyonu koru . ton balığı sevmiyorum midem kalkıyo

doydum şükür akşama da tavuk yapcam ya fırına sürcem ya da haşlayım tost makinesinde pişircem yanına yoğurt ekledim mi çok mükemmel olacak hatta bir meyve ya da 200 ml süt bile içebilcem

doydum şükür akşama da tavuk yapcam ya fırına sürcem ya da haşlayım tost makinesinde pişircem yanına yoğurt ekledim mi çok mükemmel olacak hatta bir meyve ya da 200 ml süt bile içebilcem

afiyet olsun ne yedin? ben yanmda ton balğı getirdim akşam çıkmadan 1 dilim ekmek ve sodayla yiyeyim diyorum öğlen neyesem? sabahta seni dinledim 2 dilim tb ekmeğinden tost yedim ızgara yesem olur ama hiç lezzetli değil ya canım hiç çekmiyor

ayran lahmacun çorba yesen
tam buğdaylı makarna yaptım yeşil soğan ve sarımsak ile yaptım çok güzel oldu

ayran lahmacun çorba yesen
tam buğdaylı makarna yaptım yeşil soğan ve sarımsak ile yaptım çok güzel oldu
kokuyor büroda ya o yüzden istemiyorum lahmacunu yoksa çok severim
ben sabah 2 dilim akşam 1 dilim planlıyorum ekmeği şimdide dürüm söylesem çok olacak napsam ki?
1 tllık hazır makarnalardan aldım bende geçen alışverişte kaç kalori acaba onlar

gercektenmı 3 gun dıyosun kesınlıkle yapıcam haftaya

evet canım 3 gündür yapıyorum

iradene hayran kaldım çok iyi bende nereye gidersem gideyim cıs cos yok

bu diyet olayından sıkılmadan verebildiğim kadar vermek istiyorum canım

afiyet olsun güzel aslında menü niye artı acaba

kızlar anca gelebildim napıyosunuzz dışardaydım çok youldum terledim
terlemek ıyıdır yag yakarsın bende ıktım bende terledım nereye gıttın bakayım
segus diyeti bozma yeter o zaman hafta sonu
makarna pişirdim çiğden 85 gram kalorisi 1 öğün yaptı salçalı yeşil sarımsak ve soğan koydum içine yanına sade soda mis gibi oldu

tek temennım dıyete sadık kalabılmek
evde yemegım vardı onları toparladık canım bu aksam artık bakıcız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…