- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.341
amacim o ama fecen cuma gelemedim kizomin disitdi ek gidasiydi huysuzluguydu derken gun nasil bitiyor anlamiyorum.cuma günleri kilo bildirimi yap listeymiş gibi olmaz mı yüzde hesaplama motive eder belki eni.
gördüm inşallah kalıcı olacak bu sefer
ton balikli salata s3vmez misin makarnadan iyidirdışardan yicem bugün ne yesem acaba hep kuru şeyler var .ya da 150 gr makarna haşlayıp sos ypıp mı yesem tam buğdaylı makarna
ne ara hazirladin yaaa mmm canim cekti bir guzel yazmissin kisegus diyeti bozma yeter o zaman hafta sonu
makarna pişirdim çiğden 85 gram kalorisi 1 öğün yaptı salçalı yeşil sarımsak ve soğan koydum içine yanına sade soda mis gibi oldu
uf yaaaaçok çeşitli yemişsin yine 6-7 nektariafiyet olsun
afiyet olsun canm gece yarısı meyve çok geldi bana ben o saate kadar uyanık kalmıoyrum ama akşam yemekten sonra meyve yediğim günler hiç kilo veremiyorum ben
bugün daha iyi olmuş beğendim kuzum afiyet olsun
çok gizilafiyet olsun
canım afiyet olsun keşke akşam sebze yada tavuk yeseydin daha güzel olurdu ama yinede fena değil
bende 60 tan
yani onun gibi birşeykayısımsı anladım ay bende kayısı çok severim oturur bi poşet yerim ramazanda falan mikemmel bi meyve ya
şekerpare ne alaka kızyani onun gibi birşeybence şekerpare olacakta yicem
afiuet olsun kuzudünkü menüm
sabah
1 az tereyağında y umrta
1 dilim tb ekmeği
şekersiz çay
ara
şekersiz nescafe
12 gibi orta boy muz
öğlen 2 gibi
200 gram ızgara tavuk
yarım domates
1 dilim tb ekmeği
1 büyük ayran
akşam 10 a yaklaşıyodu hiç yemiyodum dün yicem dedim
1 kase tarhana
1 dilim tb ekmeği
su 2 lt anca 100 gramda artıdayım 60,5 niye byle oluyor anlamıyorm bugün akşam yicem işten çkmadan bakayım nasıl etki edecek.
hızlıyımdıramacim o ama fecen cuma gelemedim kizomin disitdi ek gidasiydi huysuzluguydu derken gun nasil bitiyor anlamiyorum.
ins cnm yaza ne kldi ha gayret
ton balikli salata s3vmez misin makarnadan iyidir
ne ara hazirladin yaaa mmm canim cekti bir guzel yazmissin ki
uf yaaaa
kayısı çeşidişekerpare ne alaka kız
sağol kuzumafiuet olsun kuzu
kayısı çeşidibilmiyon mu kı
aaaa evlenince hepsni öğrenceksinsağol kuzum
yok valla yemişimdir ama bilmem
doydum şükür akşama da tavuk yapcam ya fırına sürcem ya da haşlayım tost makinesinde pişircem yanına yoğurt ekledim mi çok mükemmel olacak hatta bir meyve ya da 200 ml süt bile içebilcem
pazara gitmediğimden benaaaa evlenince hepsni öğrenceksinherşeyin çeşidi türü var kız öğren
ayran lahmacun çorba yesenafiyet olsun ne yedin? ben yanmda ton balğı getirdim akşam çıkmadan 1 dilim ekmek ve sodayla yiyeyim diyorum öğlen neyesem? sabahta seni dinledim 2 dilim tb ekmeğinden tost yedim ızgara yesem olur ama hiç lezzetli değil ya canım hiç çekmiyor
kocalar dolu geliyor yarısından çoğu çöp oluyorpazara gitmediğimden benanlamamda zaten sebze meyve seçmekten kocam gitsin benene :
kokuyor büroda ya o yüzden istemiyorum lahmacunu yoksa çok severimayran lahmacun çorba yesen
tam buğdaylı makarna yaptım yeşil soğan ve sarımsak ile yaptım çok güzel oldu
hahah kesin benimkide öyle olur susam lazımdı susam almak için markete girdi 3 paket almış en büyüğündenkocalar dolu geliyor yarısından çoğu çöp oluyorama benim koca benden iyi pazar yapar aramızda kalsın
gercektenmı 3 gun dıyosunkesınlıkle yapıcam haftaya
şekerli bir şey yemiyorum yasak pilav yasak kısır olmayacak muhtemelen tavuklu pirinç pilavı salata olcak sonra çay yanına birşey olacak hepsi cızlı şeyler ben salata yerim yanımda kendime ara öğün götürürüm
tatlim aktif degilim aktif olabilecegime inansaydim revize ederdim. Kizim buyydukce gelemiyorum
demek 6 lari gordunn
olursun sen masallaj super gidiyorsunn
ben 6 aya ladar 73 74 dum yanlis hatirlamiyorsam baslarda pek kilo almadim ben sonlarda sistim
donmeyelim yaaa bebislerimizi buyutelimm
dünkü menüm
sabah
1 az tereyağında y umrta
1 dilim tb ekmeği
şekersiz çay
ara
şekersiz nescafe
12 gibi orta boy muz
öğlen 2 gibi
200 gram ızgara tavuk
yarım domates
1 dilim tb ekmeği
1 büyük ayran
akşam 10 a yaklaşıyodu hiç yemiyodum dün yicem dedim
1 kase tarhana
1 dilim tb ekmeği
su 2 lt anca 100 gramda artıdayım 60,5 niye byle oluyor anlamıyorm bugün akşam yicem işten çkmadan bakayım nasıl etki edecek.
ayran lahmacun çorba yesen
tam buğdaylı makarna yaptım yeşil soğan ve sarımsak ile yaptım çok güzel oldu
terlemek ıyıdır yag yakarsınkızlar anca gelebildim napıyosunuzz dışardaydım çok youldum terledim
segus diyeti bozma yeter o zaman hafta sonu
makarna pişirdim çiğden 85 gram kalorisi 1 öğün yaptı salçalı yeşil sarımsak ve soğan koydum içine yanına sade soda mis gibi oldu
evde yemegım vardı onları toparladık canım bu aksam artık bakıcızçok çeşitli yemişsin yine 6-7 nektariafiyet olsun
afiyet olsun canm gece yarısı meyve çok geldi bana ben o saate kadar uyanık kalmıoyrum ama akşam yemekten sonra meyve yediğim günler hiç kilo veremiyorum ben
bugün daha iyi olmuş beğendim kuzum afiyet olsun
çok gizilafiyet olsun
canım afiyet olsun keşke akşam sebze yada tavuk yeseydin daha güzel olurdu ama yinede fena değil
bende 60 tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?