- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.381
bende ne oluyor dedimsegusa demiştim onu alıntıları karıştırmış kalori sayma işini
benim kaahvaltımın aynısı elma dışında 1 dilim ekmek yiyorum birde ama akşam kötü değil mi ya haşlama yiceksin
brokoli haşla bir gün , bakla seviyorsan bakla haşlarsın , brüksel lahana var birde pancar seversen onu da yapabilirsin bol sarımsaklı hepsi güzel olurkabak ve havucu rendeleyip kavurup yogurda katıp yemeyi düşünüyorum
bi günde semiz otu ve karnıbahar yaparım başkada aklıma gelmiyor
hangisini seviyorsan ondan 3 gün ye bence . salatalıkta bir sebze ondan da yiyebilirsin köz patlıcan ve yoğurt yapabilirsiniçlerinden sadece bakla severim yani onuda severim derken mecbur yerim2 gün kabak, 2 gün karnıbahar, 1 gün bakla, 1 gün de semizotu yaparsam yeterli olur bence SchonerDuft
hangisini seviyorsan ondan 3 gün ye bence . salatalıkta bir sebze ondan da yiyebilirsin köz patlıcan ve yoğurt yapabilirsin
KÖZ BİBERLE de yapabilirsin başka aklıma gelmiyor zatenhay aklınla bin yaşa köz patlıcan aklıma gelmemişti ondan da yaparım
valla 1 kere yaptım sonra yürüyüş yaptım dünde çok berbat ağrı girdi karnıma yürüyüşü yarıda bırakmak zorunda kaldık500 k nasıl gidiyor ben bugün sabah 5 de uyanmıştım öle yaptım keşke her sabah öle uyanıp yapabilsemSchonerDuft
evet süper fitleşirsin valla. ikisi bir arada . bilmiyorum ki reglim yaklaşıyor birde akıntı kist birbirini tetiklemişte olabilir1 haftadır bende bayağı yürüyünce bacaklarımda bi ağrı yapmadıijullianda ölmüştüm resmen.O yüzden ben beğendim1 ay sabah 500k akşam yürüyüş yaparsam çok iyi olacak
karnına ağrı dün üşüttüğün için mi girdi ki
segus karıştırdı işleri
ben çıkıyorum annem ısrar ile çağırıyor burda kal diye bir sürü bahane sıraladım ama tık yok hepsine bir cvb verdi
annemin tartısı benimkinden +700 fazla tartıyor onu biliyorum sıkıntı yok onda ama akşam yemeği ve kahvaltı sıkıntı evde herşey bana göre ayarlı annemde öyle değileyvah tartı işi ne olacak
yemeyeceksin artıkannemin tartısı benimkinden +700 fazla tartıyor onu biliyorum sıkıntı yok onda ama akşam yemeği ve kahvaltı sıkıntı evde herşey bana göre ayarlı annemde öyle değilabur cubur reçeller dolu
ohh misss afiyef plsun tok tuttu muhızlıyımdıryeşil soğan ve sarımsaklı yaptım mis gibi oldu tam buğdaylı olunca yedim normal makarna değil yani .
cumartesi de bildrisen olur yeterki o motivasyonu koru . ton balığı sevmiyorum midem kalkıyo
insanin hic kopasi gelmiyo bir sene de olsa 3 sene de gitmek istemiyorsun sut kokuludanvalla iznimi 1 seneye cıkartırsalar dönerm de hemen cagırırsalar dönmem ben
ama senin normalde d ekilon oydu almadn hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?