- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.401
Valla gözümde karnım da doyduohh misss afiyef plsun tok tuttu mu
bende
tmm cnm yetisem3zsem cumartesi b
bildireyimm
insanin hic kopasi gelmiyo bir sene de olsa 3 sene de gitmek istemiyorsun sut kokuludanyani bende oyle oldu
evet cnm ama dikkat ettim ben makarnaydi pilavdi alsamdan ekmekti pideydi hep kontrollu yedim diyette gibi ayni kafa ile sagliklo seyler tukettimde kilo aldim sende bundan sonra dikkat et yaz cok zorluyor ins senin guzel gecer
cok guzel kalori icim hangi programi kullnyrsn cnmSabah
1 omlet
40 gr süzme peynir
1 dilim ekmek
200 ml. Ballı süt kendim hazırladım
Yarım salatalık
Ara
Yarım salatalık
Kayısı çayı
Öğlen
85 gr tam buğday makarna
Yeşil sarımsak ve soğanlı
Sade soda
Ara
Yok
Akşam
100 gr kadar mantar sote
1 avuçtan az tuzsuz çekirdek
4 çiğ fındık
4 çiğ badem
6 7 erik
Yarım elma
Kalori toplamı 1150 oldu
3lt su 30 dk kadar yürüyüş daha fazla da olabailir
Fat secret programın adı.cok guzel kalori icim hangi programi kullnyrsn cnm
sag ol cnm bende sayayim ziraaa cok istahliyim korkuyorummFat secret programın adı.
Bugün daha güzel meyve tabağı yaptım ama sen uyumuşsundur şimdi ben yeyim bariAfiyet olsun yanarlı dönerli meyve tabağından bende istiyorum
Kilo ne durumda hedefine ulastin mı
Maşallah canım 70 deki direnci kırdığına göre bu dönem hızla 5-6 kilo verirsin. İnşallah bende veririmTeşekkür ederim canım.
Dün kalori saymaya başladım bırakmıştım saymayı tekrar başladım .bugün de 69u gördüm şükür
Afiyet olsun canım limonata kurabiye ve bol bol mercimek salata sebze ekleyebilsen güzel olur sanki bezelyede biraz yüksek kalorili ama 4-5 kaşık fazla sayılmazgunaydın kızlar
dunku menumSchonerDuft
sabah:muslı ve sut
oglen:1 kepce yesıl mercımek yemegı ve 2 kasık bulgur pılavı
(oncekı gun abla cok yapmıs dunde yedırdı bıze)
ara 1 turk kahvesı
2 kare bıtter
aksam:1 kepce mercımek corbası (mercımekten gına geldı 2 gundur)
4 5 yk bezelye yemegı
ara:ev yapuımı lımonata
1 kurabıye
Araya girdim ama eğer çocuklarınıza bakacak güvenilir bir yakınınız yada anneanne babaanne varsa işinize sevinerek dönmelisiniz. Evde bir süre sonra sadece ihtiyaçlarını karşılamak için koşuşturup sonra kendinize daha çok iş çıkarıp çocuğunuza da arta kalan yorgun bedeninizle zaman ayırmaya başlarsınız. Önemli olan kaliteli zaman geçirebilmek onlarla. Ben şu an tek bakıcıyla kaldım ve sadece yemek yap yemek yedir giyimlerini hazırla bez değiştir oyun oynayamadık kitap okuyamadım. 2. Bakıcıyı bulana kadar bu süreçte haftalık temizliğe gelen kadını hergün çağırdım bu hafta 4 gün geldi de biraz paylaşımlarımız arttı çocuklarla. Ve hep evde olmak beni asabi yaptı. O yüzden herkese çocuklar anne sütünden kısmen ayrıldıktan sonra işlerine sosyal standartlarına devam etmelerini öneriyorum.napcaz yaa bu 6 larlaa
senin bahanen var ya benn
kolay gelsin cnmm
bende khvalti yapiyorum
ise donmek mihuc cnm istemiyor
uzatabildigim kadar uzatcagm
az kaldi yetistin benii
Akşam yemeden nasıl dayanıcan canım öğle yemeğinden sonra ara öğün bile yapmamışsındünkü menüm
sabah
1 az tereyağında y umrta
1 dilim tb ekmeği
şekersiz çay
ara
şekersiz nescafe
12 gibi orta boy muz
öğlen 2 gibi
200 gram ızgara tavuk
yarım domates
1 dilim tb ekmeği
1 büyük ayran
akşam 10 a yaklaşıyodu hiç yemiyodum dün yicem dedim
1 kase tarhana
1 dilim tb ekmeği
su 2 lt anca 100 gramda artıdayım 60,5 niye byle oluyor anlamıyorm bugün akşam yicem işten çkmadan bakayım nasıl etki edecek.
Patlıcan soğan domates biber baharatla birlikte fırın poşetinde pişir canım hem çok lezzetli olur.kabak ve havucu rendeleyip kavurup yogurda katıp yemeyi düşünüyorum
bi günde semiz otu ve karnıbahar yaparım başkada aklıma gelmiyor
sabah
ilik su 2 gun kurusu 1 sutlu cikolata
2 haslanmis yumurta
2 kk peynir
2 minik domates
1 kapya biber
3 yk suzme yogurt
3 isirik pide
1 tk tereyag
1 yk recel
1 kucuk kase saglikli pudiklnk
1 havuc
1 minik elma
1 kase tarhana
yarim porsiyon etli kurufasulye
bol firinlanmis sogan
ve somon
biraz salata
yesilcay
Bence de say fren yapıyor insansag ol cnm bende sayayim ziraaa cok istahliyim korkuyorumm
Neler yedin aksam bende yaptım enfes olduBugün daha güzel meyve tabağı yaptım ama sen uyumuşsundur şimdi ben yeyim barisenin yerine
Yalnızca cuma ve Pazartesi tartılıyorum inşallah ulaşmışımdır. Gerçekten çok koşuşturup çok yoruldum bu hafta. Günlük 2 saat futbol oynuyoruz oğlanla bugün babasıyla AVM ye gitmişti, bana krampon almış2,5 yaşında daha (ne kadar düşünceli) spor yaptırıyor bana eksiklerimi de alıyor
Inşallah vererim bir an önce 65 olmak istiyorum .Maşallah canım 70 deki direnci kırdığına göre bu dönem hızla 5-6 kilo verirsin. İnşallah bende veririm
Afiyet olsun canım. Bende yapmayı düşünüyorum hafta sonu hemencecik kilo veriliyor protein ile sen 3 gun yapsan 3 kilo verebilirsin ortalamaMenüm şöyleydi
9:00
Soda limon
11:30
2 parmak süzme peynir
1/4 avokado zeytinyağ ve limonla
Domates çay
15:30
Mantarlı sebzeli 2 yumurtalı omlet
1 dilim Çavdarlı tam buğday ekmeği
Çay
18:00
1 avuç kara dut
2 ceviz
2 kaşık yoğurt
20:00
Kıymalı karnabahar 4 kaşık
Ayran
2 kaşık kinoalı salata (kısır niyetine) üzerine 1 tk rendelenmiş parmesan
23:00
1 çay bardağı light süt ile nescafe
Şu an saat 03:40 açım uyumaya gidiyorum
iyi geceler
@tgb1907 protein diyetini ve sonucunu çok sevdim yarından sonra bende yapmak istiyorum
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?