- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.441
MÜKEMMEL bir sonuç demi. regliden sonra birden gider merak etme sağlam verdinevet p.tesi tartısına göre çok iyiydi sen hep öneriyodun bu diyeti ama bu kadarını hiç beklemiyordum.
hafta sonuda hiç bozmayacam diyetimi gerçi regl şişliğim biraz etkiler ama olsun yinede veririm diye düşünüyorum
ooo yoklugumdan ıstıfade hemen bana atmışsegus karıştırdı işleri
poncıgın karısık gunune denk geldım benceevet süper fitleşirsin valla. ikisi bir arada . bilmiyorum ki reglim yaklaşıyor birde akıntı kist birbirini tetiklemişte olabilir
segus niye işleri karıştırdın de bakem
yağdan vermişimdir dimi protein diyetinde burda bulabilirsem ölçüm yapan bir yer ölçtürecem her haftaMÜKEMMEL bir sonuç demi. regliden sonra birden gider merak etme sağlam verdin
poncik yokluğunu sağlam kullanmışooo yoklugumdan ıstıfade hemen bana atmış
poncıgın karısık gunune denk geldım bencekalorı say deyınce koptu aramızdan
proteinde yağdan veriyorsun zaten kaslar güçleniyor . sen diyetisyene gitmiyon mu bıraktın mıyağdan vermişimdir dimi protein diyetinde burda bulabilirsem ölçüm yapan bir yer ölçtürecem her hafta
onumuzdekı hafta proteın yapıcam ıns canımAfiyet olsun canım limonata kurabiye ve bol bol mercimek salata sebze ekleyebilsen güzel olur sanki bezelyede biraz yüksek kalorili ama 4-5 kaşık fazla sayılmaz
telın hafızası dolmus programı ındıremıyorum kac kalorı almam gerekıyo hesaplayamıyorumkı.proteın yapayım once sonra kalorı saymaya baslıyım dıyorumponcik yokluğunu sağlam kullanmışsende saysana kalori bulamadıklarınıza yardımı olurum
proteinde yağdan veriyorsun zaten kaslar güçleniyor . sen diyetisyene gitmiyon mu bıraktın mı
proteini yap bakalım. hedefin kaçtı senintelın hafızası dolmus programı ındıremıyorum kac kalorı almam gerekıyo hesaplayamıyorumkı.proteın yapayım once sonra kalorı saymaya baslıyım dıyorum
poncik yokluğunu sağlam kullanmışsende saysana kalori bulamadıklarınıza yardımı olurum
proteinde yağdan veriyorsun zaten kaslar güçleniyor . sen diyetisyene gitmiyon mu bıraktın mı
58 ama 62 64 gıbıde yeter cokta gozum yokproteini yap bakalım. hedefin kaçtı senin
aynı ben58 ama 62 64 gıbıde yeter cokta gozum yok
aynen benım esımde 65ten asagı ıstemıyo kendısı 185 boyunda 100 kıloaynı benhem eşim zayıf istemiyooooo
ben umarsızca yedm 4 ay boyuncaşimdi dikkat ediyorm baya
bende kopamam gbi geliyo simdidn rüyalarıma giriyo bırakıp gidebilir myiim bilmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?