- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.461
aynen benım esımde 65ten asagı ıstemıyo kendısı 185 boyunda 100 kılococugum gıbı kalmada naparsan yap dıyo
regli mi olcaksın acabakizlar ya 64.5 ciktimbu nedir ya
çağır çağır birilerini daha@iyiki varsin AZRAM canım burası
sizde çağırabilirsiniz tanıdıklarınız varsaçağır çağır birilerini dahaçoğalalımda kapanmasın grubumuz
bilmiyorum ki cnm benim hormonlarin duzeni degisti olmuyorumregli mi olcaksın acaba
vallah biara bende esimle hemen hemen ayni boy ve kilodaydim:)ana hakkaten ama minicik olma o zaman benimkinin boyu boyumaydı(abartmayım bi 6-7 cm fazladır) kilosu kilomaydı(burda abartma yok gerçekten öleydi) ben zayıflayınca şimdi tamamladık birbirimizi birazcık
wcden dir canım o zaman. valla bilmiyorum ki kimyonlu su iç tek onu bilyombilmiyorum ki cnm benim hormonlarin duzeni degisti olmuyorum
wc ye cikamadum ins ondandir. Detoks mu yapsam icecek seklinde vucudumu sasirtmak icin emziren analara uygun .
orkide ayrıldı canım. gamzede diskalifiye oldu gelmiyordu çünkü
buki nasılsın sen mezun olalı kaç ay olduSlm kizlarrrr
iyim canim sen nasilsin?buki nasılsın sen mezun olalı kaç ay oldu
6 ay geçmişse listeye dönebiliyorsun gibi bir şey okudum da ondan sordumiyim canim sen nasilsin?
vallah hic bilmiyorumki tatlim nezaman mezun oldugumu hatirliyamadim eylül falanmiydi acaba?
yok canım bi daha bu hataya düşmem gerçi regl de olabilirim belkide o yüzden böyle 16 sında olmam lazım aslında ama olacakmışım gibi hissediyorum
yazmış benimkini sağolsun
ahahahooo yoklugumdan ıstıfade hemen bana atmış
poncıgın karısık gunune denk geldım bencekalorı say deyınce koptu aramızdan
protein yapsakkkponcik yokluğunu sağlam kullanmışsende saysana kalori bulamadıklarınıza yardımı olurum
proteinde yağdan veriyorsun zaten kaslar güçleniyor . sen diyetisyene gitmiyon mu bıraktın mı
kizlar ya 64.5 ciktimbu nedir ya
haftasonu yapacam senle beraber yapalımyine iyisin bana göre bu hafta iyi verdin maşallah
yazmış benimkini sağolsunSchonerDuft
ahahahkız yok sen karıştırmıştın alıntıyı bi bak bak
protein yapsakkk
sen artık hiç menü yazmıyorsun lbence yazsan etkili olabilir canm
neler yasak de bakim banahaftasonu yapacam senle beraber yapalım
yanında cok sısman durmuyorum 168 benımde boyum ama gıydıgım kıyafetler yakısmıyo ya tıg gıbı olmak ıstıyom begendıgım cuk otursun ıstıyomana hakkaten ama minicik olma o zaman benimkinin boyu boyumaydı(abartmayım bi 6-7 cm fazladır) kilosu kilomaydı(burda abartma yok gerçekten öleydi) ben zayıflayınca şimdi tamamladık birbirimizi birazcık
hadı yayine iyisin bana göre bu hafta iyi verdin maşallah
yazmış benimkini sağolsunSchonerDuft
ahahahkız yok sen karıştırmıştın alıntıyı bi bak bak
protein yapsakkk
sen artık hiç menü yazmıyorsun lbence yazsan etkili olabilir canm
saf protein yapmıcam ben. ondan protein yanında domates salatalık yeşillk sebze serbest sabah öğlen 1er dilim ekmek yicem yanına sebze yoğurt eklicem tavuğa vuracam kendimineler yasak de bakim bana
seni bildirim yapmadı sandım ben***14. TAKİM 565. ETAP***
06Derya (77.10///%0)
poncikbirgelincik (60,6/60,30/0.30/0,50%)
segus (70.80/70/0.8/%1.13)
drdotty(79,1/77,8/1,3/%1,6)
SchonerDuft (70,00/69,60/0.40/0,58%)
tgb1907 (68.80/68.1/0.7/0.34% )562. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
14. Takım Ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?