Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aynen benım esımde 65ten asagı ıstemıyo kendısı 185 boyunda 100 kılo cocugum gıbı kalmada naparsan yap dıyo

ana hakkaten ama minicik olma o zaman benimkinin boyu boyumaydı(abartmayım bi 6-7 cm fazladır) kilosu kilomaydı(burda abartma yok gerçekten öleydi ) ben zayıflayınca şimdi tamamladık birbirimizi birazcık

ana hakkaten ama minicik olma o zaman benimkinin boyu boyumaydı(abartmayım bi 6-7 cm fazladır) kilosu kilomaydı(burda abartma yok gerçekten öleydi ) ben zayıflayınca şimdi tamamladık birbirimizi birazcık
vallah biara bende esimle hemen hemen ayni boy ve kilodaydim:)
esimin boy 185 kilo 80 bense 179 kilo 79 dum ve fena kendimi ayi gibi hissediodum

bilmiyorum ki cnm benim hormonlarin duzeni degisti olmuyorum

wc ye cikamadum ins ondandir. Detoks mu yapsam icecek seklinde vucudumu sasirtmak icin emziren analara uygun .
wcden dir canım o zaman. valla bilmiyorum ki kimyonlu su iç tek onu bilyom
liztede orkide vardi gamze vardi ayrildilar mi SchonerDuft
baya azalmis liste
orkide ayrıldı canım. gamzede diskalifiye oldu gelmiyordu çünkü

yok canım bi daha bu hataya düşmem gerçi regl de olabilirim belkide o yüzden böyle 16 sında olmam lazım aslında ama olacakmışım gibi hissediyorum

yine iyisin bana göre bu hafta iyi verdin maşallah

hadi kaptiş yardımcıları sizde yazın kilolarınızı poncikbirgelincik SchonerDuft
yazmış benimkini sağolsun SchonerDuft

ooo yoklugumdan ıstıfade hemen bana atmış

poncıgın karısık gunune denk geldım bence kalorı say deyınce koptu aramızdan
ahahah kız yok sen karıştırmıştın alıntıyı bi bak bak

poncik yokluğunu sağlam kullanmış sende saysana kalori bulamadıklarınıza yardımı olurum

proteinde yağdan veriyorsun zaten kaslar güçleniyor . sen diyetisyene gitmiyon mu bıraktın mı
protein yapsakkk

kizlar ya 64.5 ciktim bu nedir ya
sen artık hiç menü yazmıyorsun lbence yazsan etkili olabilir canm

haftasonu yapacam senle beraber yapalım

yanında cok sısman durmuyorum 168 benımde boyum ama gıydıgım kıyafetler yakısmıyo ya tıg gıbı olmak ıstıyom begendıgım cuk otursun ıstıyom esım boyu olduguna bıde spor yapıyo kılosunu gostermıyo ama ben oyle degılım pofuduk pofudukum

hadı ya o ara hasta geldıyse karısmıstır

seni bildirim yapmadı sandım ben
tebrik ederim çok güzel gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…