- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.481
bidaha olmasınhadı yao ara hasta geldıyse karısmıstır
peki ben napayım söyle bakayım sen ne dersen osaf protein yapmıcam ben. ondan protein yanında domates salatalık yeşillk sebze serbest sabah öğlen 1er dilim ekmek yicem yanına sebze yoğurt eklicem tavuğa vuracam kendimi
planlayım akşamdan konuşuruz evde yumurta tavuk et var ama dimi evde birde laktozsuz süt al ya da yarım yağlıbidaha olmasın
peki ben napayım söyle bakayım sen ne dersen o
hepsi varda buzlukta et ve tavuk. bide yarın dışardayım yumurta yer çıkarım dışarda ne yiyebilirim pekiplanlayım akşamdan konuşuruz evde yumurta tavuk et var ama dimi evde birde laktozsuz süt al ya da yarım yağlı
12de girmiş görünüyor@06Derya canım nerdesin yine
sizde çağırabilirsiniz tanıdıklarınız varsa
vallah biara bende esimle hemen hemen ayni boy ve kilodaydim:)
esimin boy 185 kilo 80 bense 179 kilo 79 dumve fena kendimi ayi gibi hissediodum
yanında cok sısman durmuyorum 168 benımde boyum ama gıydıgım kıyafetler yakısmıyo ya tıg gıbı olmak ıstıyom begendıgım cuk otursun ıstıyomesım boyu olduguna bıde spor yapıyo kılosunu gostermıyo ama ben oyle degılım pofuduk pofudukum
tavuk ızgarahepsi varda buzlukta et ve tavuk. bide yarın dışardayım yumurta yer çıkarım dışarda ne yiyebilirim peki
yok be kkdan tanıdıkların varsaay yok benim özelim çok çağıramam
ya senin boyda maşallahmışbizde ikimizde 75 kiloyduk ama be
ahahaho zaman sanada banada 62 iyi çokta vermiyek
yok be kkdan tanıdıkların varsayoksa bende kimseye üye ol demiyorum
anladım ne diyeyim ki12de girmiş görünüyor
balık ızgara yanına yoğurt çok güzel seçenek kilo sorunumdan tamamen kurtulmuş olurumtavuk ızgaraet ızgara balık ızgara yanına yoğurt
anladım ne diyeyim ki
balık ızgara yanına yoğurt çok güzel seçenek kilo sorunumdan tamamen kurtulmuş olurum
her hafta aynı oluyor, bu hafta bende beklediğim sonucu alamadım çok üzgünüm ama sanırım açlıktan oldu benimdeya girer inşallah çünkü bu hafta ortalamamız çok kötü değil bence (en kötü benim)
her hafta aynı oluyor, bu hafta bende beklediğim sonucu alamadım çok üzgünüm ama sanırım açlıktan oldu benimde
derya da bilidrim yapmazsa kötü olacak
dünde uyardık her haftada yazıyoruz hesaplamaya zamanı yoksa kilosunu yazıp çıksa keşke..bu hafta aç kalmamaya çalış canım az ama sık yemeye çalış
derya zaten gelmezse kendisi içinde kötü 2. bildirim yapmaması olacak katılmıyorda sohbetlere ama güzel kilo veriyodu
aaa bıraz gec yaptım ondandırseni bildirim yapmadı sandım ben
tebrik ederim çok güzel gitmiş
bidaha olmasın
peki ben napayım söyle bakayım sen ne dersen o
sızı takıpteyım aynıını yıcem haftayaplanlayım akşamdan konuşuruz evde yumurta tavuk et var ama dimi evde birde laktozsuz süt al ya da yarım yağlı
cok zayıflıkta ıyı degıl zatenay yok benim özelim çok çağıramam
ya senin boyda maşallahmışbizde ikimizde 75 kiloyduk ama be
ahahaho zaman sanada banada 62 iyi çokta vermiyek
soz veremem
sızı takıpteyım aynıını yıcem haftaya
cok zayıflıkta ıyı degıl zaten
bu gün ne yedin bakalımsoz veremem
sızı takıpteyım aynıını yıcem haftaya
cok zayıflıkta ıyı degıl zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?