Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet buldum ben baktim biraz eylül basi mi ne izne ayrilmisim 66 kiloyla sonra baya bi dönemedim listeye hep 66 da kaldim diye ocagin ilk haftasi girip mezun olmusum yani alti ay gecememis malesef daha
Izne ayrildigim zaman mezun olabilirmisim galiba cünki hedefe belirlenen bi yüzde varya onu basarmistim, ama olmamisim mezun:) neyse galiba bu durumda anca temmuz sonrasi girebiliyorum listeye
SchonerDuft

ay evet ya o e öle tığ gibi ayrıca bana hiç gitmez 50 li kilolar
bende 58 ıstıyorumda kılo alınca normale doneyım dıye 62 64 gıbı guzel oluyo

bu gün ne yedin bakalım
oglendemı hıc bısey yıyemedım evdende getırmedım ablada yapmadı saf saf bakınıyorum azcık sınıt varmıs sabahtan bı yudum onu kopardım bı ısırıklıkta kek kopardım okadarcık eve gıdıncede ısım cok muhtemelen aksam yemegı olucak artık

menun guzel canım afıyetler olsun.

bu ne yaa dışardan söylesene aç aç durulur mu

anladım ne diyeyim ki

balık ızgara yanına yoğurt çok güzel seçenek kilo sorunumdan tamamen kurtulmuş olurum
yoo ben balık ve yoğurdu sürekli yerim daş gibiyim mezara girmedim daha
soz veremem

sızı takıpteyım aynıını yıcem haftaya

cok zayıflıkta ıyı degıl zaten
et bakalım
afiyet osun

hadi ya bekliceksin o zaman kuzum ya ama cuma günleri bildirim yap yine

gecen pazar kilom 69,8 di
busabah 67,100
ama buhafta sonu yine zorlancam kesin cünki dün geceden beri ve bugünde sürekli canim yemek istio
bugün daha bisey yemedim kötü olan yani ama zorlaniyorum Sabah bi kahve ve hindifümeli sandwic öglende proteinli yogurdumu yedim
aksami atlatsam cok iyi ama fena halde canim sürekli biseyler yemek istio
Cumarteside kina var umarim orda Tatli matli olmaz yada ben hayir diyebilirim ve bol bol oynayip döltürerek insallah kalorilerimi yakarim

kimin kınası kuzu . bol bol göbek at . şöylede bir salın zayıflığını görsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…