- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.501
aynen tatlim onu bende okumustum hatta gecen o yüzden yazmistim ama bulamadim tam mezun oldugum tarihi6 ay geçmişse listeye dönebiliyorsun gibi bir şey okudum da ondan sordum
zaten boydan kurtariyom ben yoksa dombili dombili dolanirdim ortalikda:)ya senin boyda maşallahmışbizde ikimizde 75 kiloyduk ama be
14. TAKİM 551. ETAP***
Bir garip (50.7///%)
Melekemal (67.4/ / /%)bildirimde bulunmadıgı için diskalifiye oldu
Favelayn (64 ///%)
munter (69.5/// %)
UMEYYE (70.3///%)
orkide1453 (63.5///%) yeni üye başl:7aralık. Başlangıç kilo:63.5 hedef kilo:55
Ayferelif (64.2/ / /%) 464.etapta bildirimsiz izne ayrıldı yüzdesi 87ye bölündü
lilipit (75.7//%) 544.etapta bildirimli izine ayrıldı yüzdesi 6ya bölündü
Buki_89(66 ///%)534.etapta bildirimli izne ayrildı yüzdesi 17ye bölündü mezun olmaz istiyor
14. Takim ortalamasi: %
liste bu sekilde sanırımm
zaten boydan kurtariyom ben yoksa dombili dombili dolanirdim ortalikda:)
ah söyle hicbir kadin 7li kilolari görmese negüzel dimi
bende 58 ıstıyorumda kılo alınca normale doneyım dıye 62 64 gıbı guzel oluyoay evet ya o e öle tığ gibi ayrıca bana hiç gitmez 50 li kilolar
oglendemıbu gün ne yedin bakalım
menun guzel canım afıyetler olsun.dünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
şekersiz çay
ara 12 30 gibi
şekersiz türk kahvesi
öğlen 3 e doğru
yarımdan az adana dürüm
1 büyük ayran
100 gram kadar tavuk göğüs
yarım domates
akşam 17 40 gibi
1 kutu ton balığının yağını döktüm
1 dilim tb ekmeğiyle yedim
bitane de sade soda içtim
akşam misafir vardı tek lokma bişey yemedim hatta çay bile içmedim canım bişeyler yemek ister diye öyle boş boş oturdum
suyu dün biraz az içtim 1.5 2 lt anca
bu ne yaa dışardan söylesene aç aç durulur mubende 58 ıstıyorumda kılo alınca normale doneyım dıye 62 64 gıbı guzel oluyo
oglendemıhıc bısey yıyemedım evdende getırmedım ablada yapmadı saf saf bakınıyorum azcık sınıt varmıs sabahtan bı yudum onu kopardım bı ısırıklıkta kek kopardım okadarcık eve gıdıncede ısım cok muhtemelen aksam yemegı olucak artık
yoo ben balık ve yoğurdu sürekli yerim daş gibiyim mezara girmedim dahaanladım ne diyeyim ki
balık ızgara yanına yoğurt çok güzel seçenek kilo sorunumdan tamamen kurtulmuş olurum
et bakalımsoz veremem
sızı takıpteyım aynıını yıcem haftaya
cok zayıflıkta ıyı degıl zaten
afiyet osundünkü menüm
sabah
2 dilim tb ekmeğinden tost
şekersiz çay
ara 12 30 gibi
şekersiz türk kahvesi
öğlen 3 e doğru
yarımdan az adana dürüm
1 büyük ayran
100 gram kadar tavuk göğüs
yarım domates
akşam 17 40 gibi
1 kutu ton balığının yağını döktüm
1 dilim tb ekmeğiyle yedim
bitane de sade soda içtim
akşam misafir vardı tek lokma bişey yemedim hatta çay bile içmedim canım bişeyler yemek ister diye öyle boş boş oturdum
suyu dün biraz az içtim 1.5 2 lt anca
hadi ya bekliceksin o zaman kuzum yaevet buldum ben baktim biraz eylül basi mi ne izne ayrilmisim 66 kiloyla sonra baya bi dönemedim listeye hep 66 da kaldim diye ocagin ilk haftasi girip mezun olmusum yani alti ay gecememis malesef daha
Izne ayrildigim zaman mezun olabilirmisim galiba cünki hedefe belirlenen bi yüzde varya onu basarmistim, ama olmamisim mezun:) neyse galiba bu durumda anca temmuz sonrasi girebiliyorum listeye
SchonerDuft
sağol cınımmenun guzel canım afıyetler olsun.
kız dokanır beyoo ben balık ve yoğurdu sürekli yerim daş gibiyim mezara girmedim daha
et bakalım
afiyet osun
hadi ya bekliceksin o zaman kuzum yaama cuma günleri bildirim yap yine
yooo hiç birşey olmadıkız dokanır be
3te cıkcam ısten zaten yemek gelene kadar ben cıkmıs olurumbu ne yaa dışardan söylesene aç aç durulur mu
evet canim aynen tamam ozaman bugünki bildirimimi yapim hemenyoo ben balık ve yoğurdu sürekli yerim daş gibiyim mezara girmedim daha
et bakalım
afiyet osun
hadi ya bekliceksin o zaman kuzum yaama cuma günleri bildirim yap yine
kıskandım şimdi bende 6 ya doğru çıkıcam bugün3te cıkcam ısten zaten yemek gelene kadar ben cıkmıs olurum
aynen öyle aday listesi oluşursa seni de orya eklerizevet canim aynen tamam ozaman bugünki bildirimimi yapim hemen
tamamdir kuzumaynen öyle aday listesi oluşursa seni de orya ekleriz
kimin kınası kuzu . bol bol göbek at . şöylede bir salın zayıflığını görsünlergecen pazar kilom 69,8 di
busabah 67,100
ama buhafta sonu yine zorlancam kesin cünki dün geceden beri ve bugünde sürekli canim yemek istio
bugün daha bisey yemedim kötü olan yani ama zorlaniyorum Sabah bi kahve ve hindifümeli sandwic öglende proteinli yogurdumu yedim
aksami atlatsam cok iyi ama fena halde canim sürekli biseyler yemek istio
Cumarteside kina var umarim orda Tatli matli olmaz yada ben hayir diyebilirim ve bol bol oynayip döltürerek insallah kalorilerimi yakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?