- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.521
korktum vallah
Kuzenimin kinasi yani baya yakin bi kina:) evet insallah su göbegimdeki sislik iner yarina Kadar bazen böyle sisiyo bazende hic yok gibi oluo anlamiom bende:)kimin kınası kuzu . bol bol göbek at . şöylede bir salın zayıflığını görsünler
buki bitiyordu düğünler davetler bitmiyordugecen pazar kilom 69,8 di
busabah 67,100
ama buhafta sonu yine zorlancam kesin cünki dün geceden beri ve bugünde sürekli canim yemek istio
bugün daha bisey yemedim kötü olan yani ama zorlaniyorum Sabah bi kahve ve hindifümeli sandwic öglende proteinli yogurdumu yedim
aksami atlatsam cok iyi ama fena halde canim sürekli biseyler yemek istio
Cumarteside kina var umarim orda Tatli matli olmaz yada ben hayir diyebilirim ve bol bol oynayip döltürerek insallah kalorilerimi yakarim
sut ıznım var oyuzden canım yoksa 5te bıtıyo mesaı 6yı buluyo eve gırmemkıskandım şimdi bende 6 ya doğru çıkıcam bugün
ay fena vallah buhafta kina sonraki hafta dügün ramazan baslamadan bi dügün daha ramazandan hemen sonra bitane daha hatta ramazanin ikinci haftasi bile dügün var hangi akla hizmet ramazana dügün konur onuda cözemedim dahabuki bitiyordu düğünler davetler bitmiyordu
fena olmusben dün sabah evde ekmek yok diye simit almştm işe gelirken akşamda barbunyanın yanında pilav yedim pek iç açıcı bi menüm yoktu yani
ben korkarım yayooo hiç birşey olmadı
oo çıkmışsındır sen bileeee3te cıkcam ısten zaten yemek gelene kadar ben cıkmıs olurum
ramazanda düğün müay fena vallah buhafta kina sonraki hafta dügün ramazan baslamadan bi dügün daha ramazandan hemen sonra bitane daha hatta ramazanin ikinci haftasi bile dügün var hangi akla hizmet ramazana dügün konur onuda cözemedim daha
genelde bu sekildefena olmus
Canım 77,8 oldum sağlıklı aralığa gelmek için en az 74 olmam gerekir ben 66 hedefliyorum inşallah yaza kadaronumuzdekı hafta proteın yapıcam ıns canımnasıl gıdıyo kılo ne durumda
evet ja hic olcak is degil dimi...ramazanda düğün mü
genelde bu sekilde
neyse iftarda yer sonra gider eritirsinevet ja hic olcak is degil dimi...
aslinda Beyaz un iceren seyleri cikarsan menünden hem senin icin Hemde bebis icin daha saglikli olmazmiki acaba
Ya listeyi bulamadim ben eksi 300 deyim
korkma korkmakorktum vallah
kimyonlu su iç bence inerKuzenimin kinasi yani baya yakin bi kina:) evet insallah su göbegimdeki sislik iner yarina Kadar bazen böyle sisiyo bazende hic yok gibi oluo anlamiom bende:)
ooohhh ye bakalım simitleriben dün sabah evde ekmek yok diye simit almştm işe gelirken akşamda barbunyanın yanında pilav yedim pek iç açıcı bi menüm yoktu yani
ayy benim eşimde sen gibiben korkarım ya
oo çıkmışsındır sen bileeee
***14. TAKİM 565. ETAP***
06Derya (77.10/76.80/0.3/%0.39)
poncikbirgelincik (60,6/60,30/0.30/0,50%)
segus (70.80///%)
drdotty(79,1/77,8/1,3/%1,6)
SchonerDuft (70,00/69,60/0.40/0,58%)
tgb1907 (68.80/68.1/0.7/0.34% )562. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
14. Takım Ortalaması:
canım biz hallederiz tamam, ama lütfen bundan sonra 2 ye kadar yap bildirimini telefonuna cuma günleri içni bi alarm kur en geç 2 de paylaşıcaz bundan sonra listeyiYa listeyi bulamadim ben eksi 300 deyim
korkma korkma
kimyonlu su iç bence iner
ooohhh ye bakalım simitleri
ayy benim eşimde sen gibio da korkar yemez kayınbabamda öyle
teşekkür ederim cnim.İNŞALLAH sizlerle saglikli şekilde bu yağlardan kurtulurumCANIM AZRAMM canım burası
cnim biraz diyetinden bahsedermisin?öğün olarak neler tukwtiyorsun?seni bildirim yapmadı sandım ben
tebrik ederim çok güzel gitmiş
canım aramıza hoşgeldin kendini tanıtır mısınteşekkür ederim cnim.İNŞALLAH sizlerle saglikli şekilde bu yağlardan kurtulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?