Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

buki bitiyordu düğünler davetler bitmiyordu

ben dün sabah evde ekmek yok diye simit almştm işe gelirken akşamda barbunyanın yanında pilav yedim pek iç açıcı bi menüm yoktu yani

buki bitiyordu düğünler davetler bitmiyordu
ay fena vallah buhafta kina sonraki hafta dügün ramazan baslamadan bi dügün daha ramazandan hemen sonra bitane daha hatta ramazanin ikinci haftasi bile dügün var hangi akla hizmet ramazana dügün konur onuda cözemedim daha

onumuzdekı hafta proteın yapıcam ıns canım nasıl gıdıyo kılo ne durumda
Canım 77,8 oldum sağlıklı aralığa gelmek için en az 74 olmam gerekir ben 66 hedefliyorum inşallah yaza kadar
tgb1907 Gibi 3 gün protein yapsak 1 gün serbest yesek ben yarın sabah proteine başlıyorum

korkma korkma
Kuzenimin kinasi yani baya yakin bi kina:) evet insallah su göbegimdeki sislik iner yarina Kadar bazen böyle sisiyo bazende hic yok gibi oluo anlamiom bende:)
kimyonlu su iç bence iner
ben dün sabah evde ekmek yok diye simit almştm işe gelirken akşamda barbunyanın yanında pilav yedim pek iç açıcı bi menüm yoktu yani
ooohhh ye bakalım simitleri
ben korkarım ya

oo çıkmışsındır sen bileeee
ayy benim eşimde sen gibi o da korkar yemez kayınbabamda öyle

Ya listeyi bulamadim ben eksi 300 deyim
canım biz hallederiz tamam, ama lütfen bundan sonra 2 ye kadar yap bildirimini telefonuna cuma günleri içni bi alarm kur en geç 2 de paylaşıcaz bundan sonra listeyi

korkma korkma

kimyonlu su iç bence iner

ooohhh ye bakalım simitleri

ayy benim eşimde sen gibi o da korkar yemez kayınbabamda öyle

ama napayım ya balıkla süt zehirler diye

***14. TAKİM 565. ETAP***

06Derya (77.10/76.80/0.3/%0.39)
poncikbirgelincik (60,6/60,30/0.30/%0,50)
segus (70.80/70/0,8/%1,13)
drdotty(79,1/77,8/1,3/%1,64)
SchonerDuft (70,00/69,60/0.40/%0,57)
tgb1907 (68.80/68.1/0.7/% 0,34)562. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü

14. Takım Ortalaması: 0,761

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…