Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cnim biraz diyetinden bahsedermisin?öğün olarak neler tukwtiyorsun?
canım ben şeker diyeti yapıyorum birde kalori sayıyorum. arayada protein günleri yapıştırıyrum 3 öğün besleniyorum 3 ara öğün yapyorum. bulgur tam buğaylı makarna dahil tüketiyorum tabi gram gram ölçüp tüketiyorum günlük 3 lt suyum var ama artık fazla geliyor böbreğim ağırmaya başladı 2,5 lt tüketiyorum listeyede yeni döndüm zaten biliyorsun durumu zaten
eline sağlık poncik

senin eline sağlık kuzum

canım biz hallederiz tamam, ama lütfen bundan sonra 2 ye kadar yap bildirimini telefonuna cuma günleri içni bi alarm kur en geç 2 de paylaşıcaz bundan sonra listeyi

ama napayım ya balıkla süt zehirler diye
Tamam canim alarm kurarim unutmakdan degil benimki telaseden yaaa 2 cocuk esimde evde bu ara durumum cok vahim

Sabah
1 omlet
41 gr süzme peynir
2 yk menemen
1 dilim ekmek
2 çay kaşığı bal
200 ml süt
Ara
4 erik
1 muzb
Öğlen
Baklalı bulgur pilavı 120 gr kadar
140 gr kadar patlıcan musakka
Ara
Türk kahvesi
Akşam
Fırında tavuk
Bol salata
Kalori kalırsa süt ya da fındık yicem
Su 2.5 lt

canım aramıza hoşgeldin kendini tanıtır mısın ben kaptan yardımcısıyım SchonerDuft ile birlikte kaptinn e yardımcı olmaya çalışıyoruz
hosbuldum cnim,Ben 1.57 boy ve 80kg hedefim 67...geçen yaz karatay diyeti ile 80kilodan 73inmistim.bi ara motel olarak kötü olduğum icin kendimi yemeğe verince daha fazla aldım.aslında benim problemim zayıflama değil.zayifladiktan hemen sonra tekrar kiloları almak için resmen uğraş veriyorum.yani bi nevi kısır döngü

hşgeldin canıııım :) ilk sayfadaki kuralları okuyup sonra kendini tanıtabilir misin bize
hosbuldum çok teşekkür ederim.1.57boy..güncel kg80..hedefim inşallah 67.lütfen beni bu yağlardan kurtarın eşimle papaz olup duruyorum.hantal.hantal yürüyorum.BU ARADA HEPINIZIN MIRAC KANDILI MUBAREK OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…