- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.541
canım ben şeker diyeti yapıyorum birde kalori sayıyorum. arayada protein günleri yapıştırıyrum 3 öğün besleniyorum 3 ara öğün yapyorum. bulgur tam buğaylı makarna dahil tüketiyorum tabi gram gram ölçüp tüketiyorum günlük 3 lt suyum var ama artık fazla geliyor böbreğim ağırmaya başladı 2,5 lt tüketiyorum listeyede yeni döndüm zaten biliyorsun durumu zatencnim biraz diyetinden bahsedermisin?öğün olarak neler tukwtiyorsun?
eline sağlık poncik***14. TAKİM 565. ETAP***
06Derya (77.10/76.80/0.3/%0.39)
poncikbirgelincik (60,6/60,30/0.30/%0,50)
segus (70.80/70/0,8/%1,13)
drdotty(79,1/77,8/1,3/%1,64)
SchonerDuft (70,00/69,60/0.40/%0,57)
tgb1907 (68.80/68.1/0.7/% 0,34)562. etapta bildirimsiz izine ayrilan üye geri döndü yüzdesi 3 e bölündü
14. Takım Ortalaması: 0,761
senin eline sağlık kuzumcanım ben şeker diyeti yapıyorum birde kalori sayıyorum. arayada protein günleri yapıştırıyrum 3 öğün besleniyorum 3 ara öğün yapyorum. bulgur tam buğaylı makarna dahil tüketiyorum tabi gram gram ölçüp tüketiyorum günlük 3 lt suyum var ama artık fazla geliyor böbreğim ağırmaya başladı 2,5 lt tüketiyorum listeyede yeni döndüm zaten biliyorsun durumu zaten
eline sağlık poncik
bu hafta ben bir şey yapmadım canısı yüzde durumları nasıl sonuncu olmayız dimisenin eline sağlık kuzum
hşgeldin canıııım :) ilk sayfadaki kuralları okuyup sonra kendini tanıtabilir misin bizeteşekkür ederim cnim.İNŞALLAH sizlerle saglikli şekilde bu yağlardan kurtulurum
bilmiyorum bakalım görcez ama pek iç açıcı değilbu hafta ben bir şey yapmadım canısı yüzde durumları nasıl sonuncu olmayız dimi
Tamam canim alarm kurarim unutmakdan degil benimki telaseden yaaa 2 cocuk esimde evde bu ara durumum cok vahimcanım biz hallederiz tamam, ama lütfen bundan sonra 2 ye kadar yap bildirimini telefonuna cuma günleri içni bi alarm kur en geç 2 de paylaşıcaz bundan sonra listeyi
ama napayım ya balıkla süt zehirler diye
anladım canım Allah yardımcın olsun tabi 2 çocuk ve eşle uğraşmak zorTamam canim alarm kurarim unutmakdan degil benimki telaseden yaaa 2 cocuk esimde evde bu ara durumum cok vahim
Hoş geldin ben denetim /nuffiun nick değiştirdim nasılsın nerelerdeydinKızlar nasılsınız ben geldım
Sorma kendimi orduya verdım bırakmıştım telefonu bu arada 64.5kıloya sustum ve sıze bi suprizm var sıznle paylaşmak istedim kac ay dertleştikHoş geldin ben denetim /nuffiun nick değiştirdim nasılsın nerelerdeydin
Kuzum hamilesindir inşallah bebiş istiyordun sendeSorma kendimi orduya verdım bırakmıştım telefonu bu arada 64.5kıloya sustum ve sıze bi suprizm var sıznle paylaşmak istedim kac ay dertleştik
Evett hamıleyım sonunda ikinci aşılamam tuttu sizle paylaşmak istedimKuzum hamilesindir inşallah bebiş istiyordun sende
hosbuldum cnim,Ben 1.57 boy ve 80kg hedefim 67...geçen yaz karatay diyeti ile 80kilodan 73inmistim.bi ara motel olarak kötü olduğum icin kendimi yemeğe verince daha fazla aldım.aslında benim problemim zayıflama değil.zayifladiktan hemen sonra tekrar kiloları almak için resmen uğraş veriyorum.yani bi nevi kısır döngücanım aramıza hoşgeldin kendini tanıtır mısınben kaptan yardımcısıyım SchonerDuft ile birlikte kaptinn e yardımcı olmaya çalışıyoruz
hosbuldum çok teşekkür ederim.1.57boy..güncel kg80..hedefim inşallah 67.lütfen beni bu yağlardan kurtarın eşimle papaz olup duruyorum.hantal.hantal yürüyorum.BU ARADA HEPINIZIN MIRAC KANDILI MUBAREK OLSUNhşgeldin canıııım :) ilk sayfadaki kuralları okuyup sonra kendini tanıtabilir misin bize
Canım rabbim sağlıklı bir hamilelik gecirmeni bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.çok mutlu oldum adınaEvett hamıleyım sonunda ikinci aşılamam tuttu sizle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?