- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.561
yok cnim eminim nur topu gibi 80kilom varCANIM AZRAMM yarın sabah kilo bildirimini tam yap canım emin değilsen tabi ona göre notumuzu alalım seni uzun süre burda tutuyoruz o zaman kilo verdim gidiyorum yok tekrar almanı istemem.
yok cnim eminim nur topu gibi 80kilom var
Cnim karatay diyeti çok etkili ve enerjili.Karatay diyeti ile dvm. Şu ara bahar temizliğine giriştim o yuzden pek aktif olmayabilirim.İNŞALLAH haftaya yüksek bi performansla kilo lara veda edecegimhafta ya 79 olur o kuzu. Karatay mi yapacaksın yoksa başka türlü mü devam edeceksin
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğineEvett hamıleyım sonunda ikinci aşılamam tuttu sizle paylaşmak istedim
Hadi bakalım alışma sürecin olur . Karatay yapanlara hayranım 2 öğün nasıl dayanıyorsunuzCnim karatay diyeti çok etkili ve enerjili.Karatay diyeti ile dvm. Şu ara bahar temizliğine giriştim o yuzden pek aktif olmayabilirim.İNŞALLAH haftaya yüksek bi performansla kilo lara veda edecegim
Olmaz olurmu hemen yeni bir liste yapıyorum canısıCANIM AZRAMM hoşgeldin canım İnşallah hızlıca verirsin kilolarını kurtulursun
@SchonerDuft bu hafta hedef koymuyor muyuz canım ben aslında hedefimi tutturamadım ama sonuçtan da mutluydum. Bu hafta hedefim 76,9tugbaFB 1907 fener kardeşliği yarın protein diyetine başlıyorum 3 gün protein 1 gün kontrollü serbestlik yapıcam. Şeker ürünü zaten kullanmıyordum. Meyve bakliyat tahıl grubu yok. Senin listelerinde salata gördüm sanki. Dukan gibi yapıcaz sanmıştım. Şimdi menülerini tekrar okuyacağım ama önerilerini yazarsan sevinirim.
Afiyet olsun canım menülerini seviyorum senin zengin oluyorBugünkü menüm
8:30
1 çay bardağı süt nescafe
12:30
2 etimek arası 1 dilim kaşar (tostta ısıttım süper oldu
20 gr süzme peynirli 3 zeytinli domates salatası
Çay
16:30
3 kaşık yeşil mercimekli salata (segus canım bugünde bende mercimek,
1 kaseye yakın kabaklı cacık (üzerinde 6 adet kuru üzüm ve dereotuyla)
18:30
6 fındık / kuru kayısı
20:00
1,5 porsiyon ızgara kırmızı et
Semizotu ve domatesli sarımsaklı salata
22:00
Haşlanmış ayva 1/4
23:00
1 çay bardağı süt nescafe
Bende sali baslicamCanım 77,8 oldum sağlıklı aralığa gelmek için en az 74 olmam gerekir ben 66 hedefliyorum inşallah yaza kadar
tgb1907 Gibi 3 gün protein yapsak 1 gün serbest yesek ben yarın sabah proteine başlıyorum
Canim benim hadefim 69.5 olsun bu hafta misafirim varda bugun yarin☆☆☆ 20 NİSAN HEDEFLERİMİZ ☆☆☆
●@06Derya ==>
●@segus ==>
●@tgb1907 ==>
●@poncikbirgelincik ==> 59.90
●@drdotty ==> 76.90
●@SchonerDuft ==> 68.00
●@iyiki varsin AZRAM ==>
●@UMEYYE ==>
CANIM AZRAMM hoşgeldin canım İnşallah hızlıca verirsin kilolarını kurtulursun
@SchonerDuft bu hafta hedef koymuyor muyuz canım ben aslında hedefimi tutturamadım ama sonuçtan da mutluydum. Bu hafta hedefim 76,9tugbaFB 1907 fener kardeşliği yarın protein diyetine başlıyorum 3 gün protein 1 gün kontrollü serbestlik yapıcam. Şeker ürünü zaten kullanmıyordum. Meyve bakliyat tahıl grubu yok. Senin listelerinde salata gördüm sanki. Dukan gibi yapıcaz sanmıştım. Şimdi menülerini tekrar okuyacağım ama önerilerini yazarsan sevinirim.
ay o kimyonlu suu benim midemi bulandryr icemiyommwcden dir canım o zaman. valla bilmiyorum ki kimyonlu su iç tek onu bilyom
orkide ayrıldı canım. gamzede diskalifiye oldu gelmiyordu çünkü
gelemyrm ya sadecede menu yazip gitmekte istemedm biraz sartlarimi zprlyp daha aktf olmaya caliscm cnmmyine iyisin bana göre bu hafta iyi verdin maşallah
yazmış benimkini sağolsunSchonerDuft
ahahahkız yok sen karıştırmıştın alıntıyı bi bak bak
protein yapsakkk
sen artık hiç menü yazmıyorsun lbence yazsan etkili olabilir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?