Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim benim hadefim 69.5 olsun bu hafta misafirim varda bugun yarin
69,50 den aşağı olursun sen protein yaparsan.bugün yapcam ben ama kabızım nasıl olcak bilmiyorum
200 tavuk yerine 200 gr et olmuyor dimi balık yemek istemiyorum hergünde tavuk sıkar
ay o kimyonlu suu benim midemi bulandryr icemiyomm

anladim cnmm

gelemyrm ya sadecede menu yazip gitmekte istemedm biraz sartlarimi zprlyp daha aktf olmaya caliscm cnmm
ben seviyorum kimyonlu suyu niyeyse
gunaydin kizlar
64.2 ciktim
dun 64.5 tum
oooo tebrik ederim ödemmiş bak işte

nende hedef listesine yazdim hedefimi sorun olmaz dimi kizlart
iyi yptın kuzum zorlamış gibi olmamak için seni yazmamıştım

hosbuldum cnim sizlerle olmaktan çok mutluyum

Yok canim tavuk yada balik 3 gun hepi topu ya sıkmaz ye sen

sag ol kuzumm

oyy cansinn ne kadar ince dusunursunnn

bende mevlüde gidecem sınavım çok zor geçecek
et varsa onu ye pilav yeme ins pide mide yoktur

Gunaydin kizlaarr bugun misafirlige gidiyorum menuyu ben ayarladm diyebilirkm aradm neler yapcksn diyesordm salata da istedim bakalm yaparsa eger hafif atlatirimmm
sende mi kuzuu

bugun hepimizin sinav gunuu yuyeceklere larsi direnme gunumuz

sag ol kuzumm

sende mi kuzuu

#diren munter bence kendimizi turabiliriz
Pazartesi aşiya gidicm cok ahri ates yapiyomus diye duydum sende oyle bisey yapmis miydi

Yok canim tavuk yada balik 3 gun hepi topu ya sıkmaz ye sen
AYY tavuğa vuracam o zaman ama araya et sıkıştırırım muhtemelen kendi yaptığıma benzetirim çünküm blık öğğğ yani birde çok çeşitli zengin menü seninki ya 40 dkda yürürüm mis olur
SchonerDuft cnim ilk günler çok zorluyor. ama sonrada hemen akisiliyir .ekmek ve şeker olmadığı için insülin direnci yukselmedigi için hem acikma olmuyor hemde halsizlik olmuyor.
şeker bende yemiyorum ekmek tam tahıllı yemem lazım seninde yemen lazım aslında tam tahıllı ekmek yumurta kalitesine iyi geliyor . kepekli ekmek bize yasak mısırda öyle araya sıkıştırayım dedim
Gunaydin kizlaarr bugun misafirlige gidiyorum menuyu ben ayarladm diyebilirkm aradm neler yapcksn diyesordm salata da istedim bakalm yaparsa eger hafif atlatirimmm
hepimizin sınavı zor bugün bende neler ile karşılaşacam bilemiyorum allah yardımcımız olsun
sag ol kuzumm

sende mi kuzuu

tavuklu pilav var ama prinç yemem etini ayıklayamam oda olmaz aç kalacam kısaca

Ah hepimizin sorunu o ya koruyamiyoruz bende 56ya inmistim 8 kg vermistim verdiklerimi aldim arti 2 kg daha aldkm simdi ugrasiyorum vericem diye dugunum var 4 ay sonra birlikte vericez canm insallah koruycaz da merak etme kac yasindasin evlimisinn

Afiyet oksun canim her zaman ki gibi guzel

Ama ben buna ulastim

#diren munter bence kendimizi turabiliriz
Pazartesi aşiya gidicm cok ahri ates yapiyomus diye duydum sende oyle bisey yapmis miydi
ins valla nrgis seyler yaptim

yok cnm bende agrida ateste olmadi bunye ile alskali ins sendede olmaz
ac lalmana sevindim
Geel canim gel gelmen daha iyi olacak senin icin

oyy cnmmm

59.90

Yazdıktan sonra dedin 59 oldum diye tebrik ederim seni

ins valla nrgis seyler yaptim

yok cnm bende agrida ateste olmadi bunye ile alskali ins sendede olmaz

ac lalmana sevindim

oyy cnmmm

59.90
Hiç mutlu değilim şeker diyetinin 7.ci günü annem dün künefe yaptı bugüne de kaldı canım acayip çekiyor ucundan tadına bile bakmadım

Cnim hayirli olsun,şimdiden mutluluklar diliyorum.Allah bir yastikta kocatsin.evet cnim evliyim 27yasindayim.aynen cnim inşallah birlikte veririz.
SchonerDuft cnim ben en çok sırt yaglarindan nefret ediyorum.seninkiler eridimi

Ille kendinden bisey ekleyecek iyi bakalim ekle ama abartmadan ekle

Eskiye göre çok güzel eridi canım sen hızlıca 75 in sana sporda öneririz yapabildiğini yaparsın şimdi yüklenme dizlerin ağırımasın

Ille kendinden bisey ekleyecek iyi bakalim ekle ama abartmadan ekle
Bugün yapamadım istediğim gibi yarın pikniğe gitme ihtimalimiz var orda mangalda tavuk pişirip difrize atacam 200er gram daha rahat yaparım. Zaten haşlama yemicem yumurtayı senin protein benimkine göre çok farklı ya biraz tedirginim bana yarar.mi acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…