- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.581
69,50 den aşağı olursun sen protein yaparsan.bugün yapcam ben ama kabızım nasıl olcak bilmiyorumCanim benim hadefim 69.5 olsun bu hafta misafirim varda bugun yarin
200 tavuk yerine 200 gr et olmuyor dimiYasasin fener kardesligi o zamanher iki ogundede salata var ve 200 gr tavukla balik yaninda sabah 2 yumurta,peynir,tam bugday ekmegi,yesillik, ara ogunlerde birinde meyve digerinde kuruyemis son ara ogundede kefir 1 cay bardagi bu kadar cnm ben cok severek yaptim sende sıkılmaz verirsin insallah kiloları
ben seviyorum kimyonlu suyu niyeyseay o kimyonlu suu benim midemi bulandryr icemiyomm
anladim cnmm
gelemyrm ya sadecede menu yazip gitmekte istemedm biraz sartlarimi zprlyp daha aktf olmaya caliscm cnmm
oooo tebrik ederim ödemmiş bak iştegunaydin kizlar
64.2 ciktim
dun 64.5 tum
iyi yptın kuzum zorlamış gibi olmamak için seni yazmamıştımnende hedef listesine yazdim hedefimi sorun olmaz dimi kizlart
bende mevlüde gidecemopuyrm sizi misafrli bir gun olacak salata yemeye calisacgmm ins hafig atlatabilirim
hosbuldum cnim sizlerle olmaktan çok mutluyumCANIM AZRAMM hoşgeldin canım İnşallah hızlıca verirsin kilolarını kurtulursun
@SchonerDuft bu hafta hedef koymuyor muyuz canım ben aslında hedefimi tutturamadım ama sonuçtan da mutluydum. Bu hafta hedefim 76,9tugbaFB 1907 fener kardeşliği yarın protein diyetine başlıyorum 3 gün protein 1 gün kontrollü serbestlik yapıcam. Şeker ürünü zaten kullanmıyordum. Meyve bakliyat tahıl grubu yok. Senin listelerinde salata gördüm sanki. Dukan gibi yapıcaz sanmıştım. Şimdi menülerini tekrar okuyacağım ama önerilerini yazarsan sevinirim.
69,50 den aşağı olursun sen protein yaparsan.bugün yapcam ben ama kabızım nasıl olcak bilmiyorum
200 tavuk yerine 200 gr et olmuyor dimibalık yemek istemiyorum hergünde tavuk sıkar
ben seviyorum kimyonlu suyu niyeyse
oooo tebrik ederim ödemmiş bak işte
iyi yptın kuzum zorlamış gibi olmamak için seni yazmamıştım
sag ol kuzumm69,50 den aşağı olursun sen protein yaparsan.bugün yapcam ben ama kabızım nasıl olcak bilmiyorum
200 tavuk yerine 200 gr et olmuyor dimibalık yemek istemiyorum hergünde tavuk sıkar
ben seviyorum kimyonlu suyu niyeyse
oooo tebrik ederim ödemmiş bak işte
iyi yptın kuzum zorlamış gibi olmamak için seni yazmamıştım
et varsa onu ye pilav yeme ins pide mide yokturbende mevlüde gidecemsınavım çok zor geçecek
sende mi kuzuuGunaydin kizlaarr bugun misafirlige gidiyorum menuyu ben ayarladm diyebilirkm aradm neler yapcksn diyesordmsalata da istedim bakalm yaparsa eger hafif atlatirimmm
#dirensag ol kuzumm
oyy cansinn ne kadar ince dusunursunnn
et varsa onu ye pilav yeme ins pide mide yoktur
sende mi kuzuu
bugun hepimizin sinav gunuu yuyeceklere larsi direnme gunumuz
AYY tavuğa vuracam o zamanYok canim tavuk yada balik 3 gun hepi topu ya sıkmaz ye sen
şeker bende yemiyorum ekmek tam tahıllı yemem lazım seninde yemen lazım aslında tam tahıllı ekmek yumurta kalitesine iyi geliyor . kepekli ekmek bize yasak mısırda öyle araya sıkıştırayım dedimSchonerDuft cnim ilk günler çok zorluyor. ama sonrada hemen akisiliyir .ekmek ve şeker olmadığı için insülin direnci yukselmedigi için hem acikma olmuyor hemde halsizlik olmuyor.
hepimizin sınavı zor bugünGunaydin kizlaarr bugun misafirlige gidiyorum menuyu ben ayarladm diyebilirkm aradm neler yapcksn diyesordmsalata da istedim bakalm yaparsa eger hafif atlatirimmm
tavuklu pilav var ama prinç yemem etini ayıklayamam oda olmazsag ol kuzumm
oyy cansinn ne kadar ince dusunursunnn
et varsa onu ye pilav yeme ins pide mide yoktur
sende mi kuzuu
bugun hepimizin sinav gunuu yuyeceklere larsi direnme gunumuz
Geel canim gel gelmen daha iyi olacak senin icinay o kimyonlu suu benim midemi bulandryr icemiyomm
anladim cnmm
gelemyrm ya sadecede menu yazip gitmekte istemedm biraz sartlarimi zprlyp daha aktf olmaya caliscm cnmm
Ah hepimizin sorunu o ya koruyamiyoruz bende 56ya inmistim 8 kg vermistim verdiklerimi aldim arti 2 kg daha aldkm simdi ugrasiyorum vericem diyehosbuldum cnim,Ben 1.57 boy ve 80kg hedefim 67...geçen yaz karatay diyeti ile 80kilodan 73inmistim.bi ara motel olarak kötü olduğum icin kendimi yemeğe verince daha fazla aldım.aslında benim problemim zayıflama değil.zayifladiktan hemen sonra tekrar kiloları almak için resmen uğraş veriyorum.yani bi nevi kısır döngü
Afiyet oksun canim her zaman ki gibi guzelBugünkü menüm
8:30
1 çay bardağı süt nescafe
12:30
2 etimek arası 1 dilim kaşar (tostta ısıttım süper oldu
20 gr süzme peynirli 3 zeytinli domates salatası
Çay
16:30
3 kaşık yeşil mercimekli salata ( @segus canım bugünde bende mercimek,
1 kaseye yakın kabaklı cacık (üzerinde 6 adet kuru üzüm ve dereotuyla)
18:30
6 fındık / kuru kayısı
20:00
1,5 porsiyon ızgara kırmızı et
Semizotu ve domatesli sarımsaklı salata
22:00
Haşlanmış ayva 1/4
23:00
1 çay bardağı süt nescafe
Ama ben buna ulastim☆☆☆ 20 NİSAN HEDEFLERİMİZ ☆☆☆
●@06Derya ==>
●@segus ==>
●@tgb1907 ==>
●@poncikbirgelincik ==> 59.90
●@drdotty ==> 76.90
●@SchonerDuft ==> 68.00
●@iyiki varsin AZRAM ==>
●@UMEYYE ==>
ins valla nrgis seyler yaptim#direnmunter bence kendimizi turabiliriz
Pazartesi aşiya gidicm cok ahri ates yapiyomus diye duydum sende oyle bisey yapmis miydi
ac lalmana sevindimAYY tavuğa vuracam o zamanama araya et sıkıştırırım muhtemelen kendi yaptığıma benzetirim çünküm blık öğğğ yani birde çok çeşitli zengin menü seninki ya 40 dkda yürürüm mis olur
şeker bende yemiyorum ekmek tam tahıllı yemem lazım seninde yemen lazım aslında tam tahıllı ekmek yumurta kalitesine iyi geliyor . kepekli ekmek bize yasak mısırda öyle araya sıkıştırayım dedim
hepimizin sınavı zor bugünbende neler ile karşılaşacam bilemiyorum allah yardımcımız olsun
tavuklu pilav var ama prinç yemem etini ayıklayamam oda olmazaç kalacam kısaca
Geel canim gel gelmen daha iyi olacak senin icin
oyy cnmmmAh hepimizin sorunu o ya koruyamiyoruz bende 56ya inmistim 8 kg vermistim verdiklerimi aldim arti 2 kg daha aldkm simdi ugrasiyorum vericem diyedugunum var 4 ay sonra birlikte vericez canm insallah koruycaz da merak etme kac yasindasin evlimisinn
Afiyet oksun canim her zaman ki gibi guzel
Ama ben buna ulastim
Yazdıktan sonra dedin 59 oldum diyeAh hepimizin sorunu o ya koruyamiyoruz bende 56ya inmistim 8 kg vermistim verdiklerimi aldim arti 2 kg daha aldkm simdi ugrasiyorum vericem diyedugunum var 4 ay sonra birlikte vericez canm insallah koruycaz da merak etme kac yasindasin evlimisinn
Ama ben buna ulastim
Hiç mutlu değilimins valla nrgis seyler yaptim
yok cnm bende agrida ateste olmadi bunye ile alskali ins sendede olmaz
ac lalmana sevindim
oyy cnmmm
59.90
Cnim hayirli olsun,şimdiden mutluluklar diliyorum.Allah bir yastikta kocatsin.evet cnim evliyim 27yasindayim.aynen cnim inşallah birlikte veririz.Ah hepimizin sorunu o ya koruyamiyoruz bende 56ya inmistim 8 kg vermistim verdiklerimi aldim arti 2 kg daha aldkm simdi ugrasiyorum vericem diyedugunum var 4 ay sonra birlikte vericez canm insallah koruycaz da merak etme kac yasindasin evlimisinn
Ama ben buna ulastim
Ille kendinden bisey ekleyecekAYY tavuğa vuracam o zamanama araya et sıkıştırırım muhtemelen kendi yaptığıma benzetirim çünküm blık öğğğ yani birde çok çeşitli zengin menü seninki ya 40 dkda yürürüm mis olur
şeker bende yemiyorum ekmek tam tahıllı yemem lazım seninde yemen lazım aslında tam tahıllı ekmek yumurta kalitesine iyi geliyor . kepekli ekmek bize yasak mısırda öyle araya sıkıştırayım dedim
hepimizin sınavı zor bugünbende neler ile karşılaşacam bilemiyorum allah yardımcımız olsun
tavuklu pilav var ama prinç yemem etini ayıklayamam oda olmazaç kalacam kısaca
Eskiye göre çok güzel eridi canım sen hızlıca 75 in sana sporda öneririz yapabildiğini yaparsın şimdi yüklenme dizlerin ağırımasınCnim hayirli olsun,şimdiden mutluluklar diliyorum.Allah bir yastikta kocatsin.evet cnim evliyim 27yasindayim.aynen cnim inşallah birlikte veririz.
SchonerDuft cnim ben en çok sırt yaglarindan nefret ediyorum.seninkiler eridimi
Bugün yapamadım istediğim gibi yarın pikniğe gitme ihtimalimiz var orda mangalda tavuk pişirip difrize atacam 200er gram daha rahat yaparım. Zaten haşlama yemicem yumurtayıIlle kendinden bisey ekleyecekiyi bakalim ekle ama abartmadan ekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?