Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Guzel fikir at difrize , yumurtada haslama olmak zorunda degil ama yag icinde de yapmazsin heralde
Benim protein ise yaradı iste uygulasana sıkıp bi 3 gün dişini ama yok illa değişik yapacak

İnşallah canım. Ben ekmeği çıkarıp yerine dukan bisküvisi koydum. Kefir de hiç sevmiyorum 1-2 defa kendimi zorlayarak içmiştim sonradan öğrendimki zaten şeker oranı yüksekmiş (marketlerden alınanların) ayran içerim artık
Bu hafta çok enerjiğim kilo verebileceğime inandım isteyince olduğunu gördüm. Motivasyonum çok iyi şu an inşallah böyle gider.

Guzel fikir at difrize , yumurtada haslama olmak zorunda degil ama yag icinde de yapmazsin heralde
Benim protein ise yaradı iste uygulasana sıkıp bi 3 gün dişini ama yok illa değişik yapacak
Fıstıkım yumurtayı yaparken tavanın dibine süt koy yarım çay bardağı kadar süt iyice ısınınca kır yumurtayı kapat kapağını çok güzel pişiyor. Ayrıca piştiğinde içinde süt olduğunu anlamazsın bile. Sıfır yağ

Hiç mutlu değilim şeker diyetinin 7.ci günü annem dün künefe yaptı bugüne de kaldı canım acayip çekiyor ucundan tadına bile bakmadım
harikasin cnm dun yememissin bugun hic yeme uzaklastir dusunmee basaracaksin 7. gune kadar gelmissim daha ne olsunnn
aa hic duymamistim bu sekilde yumurtayı omlet gibimi oluyor haslanmis yumurta gibimi

Valla degistirmezsen olmaz ton balığı hele yanına salata asla yiyemem

harikasin cnm dun yememissin bugun hic yeme uzaklastir dusunmee basaracaksin 7. gune kadar gelmissim daha ne olsunnn

aa hic duymamistim bu sekilde yumurtayı omlet gibimi oluyor haslanmis yumurta gibimi
Dün ve bugün çok zordu.bugün eve geçiyorum anneme gitmicem gidersem ya nutella ya da kunefeye ya da incir receline saldıracam çünkü

Canım ben sahanda yumurta gibi sarıları dağıtmadan kapağını kapatıp pişiriyorum çok güzel oluyor yapın yeyin pişman olmazsınız öyle süt tadı falan olmuyor

kizlar simdilik yediklerim
sehriye salatasi
kiymali borek 1 ad.
havuc salatasi yogurtlu
1 kurabuye
1 dilim yas pasta ama kucuk dilim

ay deli gibi yine yemek istiyorumm
Canım benim yoğurtlu havuçta mayonez vardır yağ vardır onun adı masum kendi değil neyse bi kerecikten bişey olmaz diyelim bari

Canım ben sahanda yumurta gibi sarıları dağıtmadan kapağını kapatıp pişiriyorum çok güzel oluyor yapın yeyin pişman olmazsınız öyle süt tadı falan olmuyor
deneyecegim cnm tsk ederi.
Canım benim yoğurtlu havuçta mayonez vardır yağ vardır onun adı masum kendi değil neyse bi kerecikten bişey olmaz diyelim bari
canim ben mayinez kullanmiyorum kendim yaptim sadece sarimsakli yogurt ile laristiriyorum havucu sotelerkende cok az zeytinyag koyuyorum yanmayacak kadar kendi suyunda soteleniyor. Ancak bu sekilde kalorisini dusurebildim

ins valla nrgis seyler yaptim

yok cnm bende agrida ateste olmadi bunye ile alskali ins sendede olmaz

ac lalmana sevindim

oyy cnmmm

59.90
Ay insallah kaybetmem

Yazdıktan sonra dedin 59 oldum diye tebrik ederim seni
Saagol kuzum insallah kaybetmem

Amin canim insallah teşekkür ederim

kizlar simdilik yediklerim
sehriye salatasi
kiymali borek 1 ad.
havuc salatasi yogurtlu
1 kurabuye
1 dilim yas pasta ama kucuk dilim

ay deli gibi yine yemek istiyorumm
Ahhh naptin sen

gitme kuzum gormeyince insan dayaniyor gorunce zor dayanmak
Valla 2 gündür can cekişiyorum bu yemek konusunda. Bugün börek revani şam tatlı kek tavuklu bulgur pilavı salata turşu sadece 1 kase tavuklu bulgur pilavı ve salata yedim saat akşam 10 gibi döndük annemle orda bir muz yedim ve süt içtim aç olduğum için 1 lt süt içtim desem

Sabah
2 yk kaşığı etli buğday çorbası
30.gr kadar süzme peynir
1 dilim ekmek
1 yk yumurtasız menemen

Ara
Süt
3 tane altın başak elmalı kepekli

Öğlen
1 kase tavuklu bulgur pilavı
Salata

Ara
Süt

Akşam
Kuzenim de 1muz
Annemde
4.çiğ badem
5 çiğ fındık
Yarım avuç tuzsuz çekirdek
Yine süt
1 yk tavuklu bulgur

Bugün 1 lt laktozsuz yarım yağlı süt içtim

Tebriklerinizi alabilirim 2 gündür o kadar tatlının içinde 1 lokma bile yemedim şeker diyetime devam

Ay insallah kaybetmem

Saagol kuzum insallah kaybetmem

Amin canim insallah teşekkür ederim

Ahhh naptin sen
ins cnmm

ben dayanamadim yedimm

supersin ya masallahh onca sey icinde yememissinn yarin sabah kac cikacaksin cok merak ediyorummm

Menüm
9:00
Süt 1 dukan bisküvisi
13:00
2 haşlanmış yumurta
1 parmak peynir
Salata (yağsız mağsız ot gibi)
15:00
Yarım elma 2 dal nane 1/4 limon 2 bardak soda ile smothi ( bu diyete uygunmuydu bilmiyorum meşrubat içmek istiyordum bunu yaptım)
17:30
Lor peyniri ve 2 ceviz 2 yaprak marul
20:00
Tavuk göğüs fileto 200gr
Ayran 2 bardak
Kaşık salata sirkeli 1 tk zeytinyağ ile
23:00
1 dukan bisküvi süt tarçın
02:00 yeşil çay
Kendi çapımda protein diyeti tugbaFB munter

ins cnmm

ben dayanamadim yedimm

supersin ya masallahh onca sey icinde yememissinn yarin sabah kac cikacaksin cok merak ediyorummm
Yemicem dedim mi yemem biraz sıkmak lazımmış. Cuma günü + kalorim vardı kendi tartım da sanırım 69.80 çıktım ya da 90 bugün annemin tartisinda 69.70 çıktım muhtemelen 69. Um ama yada 69.20 tartı farkını karıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…