- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.621
ayy bugün dengele bari canım bende 59 görmüştüm bugün yine 60 çıktım ama inşallah yarın yine görürümins cnmm
ben dayanamadim yedimm
supersin ya masallahh onca sey icinde yememissinn yarin sabah kac cikacaksin cok merak ediyorummm
Ay tam 53.9 a iniyom bana bi kriz geliyo yiyomhoşgeldinay naptın kiç kilosun peki
gitti mi ablanAy tam 53.9 a iniyom bana bi kriz geliyo yiyom55.7 ciktim bu sabah
bence guzel cnm proyein diyetiniMenüm
9:00
Süt 1 dukan bisküvisi
13:00
2 haşlanmış yumurta
1 parmak peynir
Salata (yağsız mağsız ot gibi)
15:00
Yarım elma 2 dal nane 1/4 limon 2 bardak soda ile smothi ( bu diyete uygunmuydu bilmiyorum meşrubat içmek istiyordum bunu yaptım)
17:30
Lor peyniri ve 2 ceviz 2 yaprak marul
20:00
Tavuk göğüs fileto 200gr
Ayran 2 bardak
Kaşık salata sirkeli 1 tk zeytinyağ ile
23:00
1 dukan bisküvi süt tarçın
02:00 yeşil çay
Kendi çapımda protein diyetitugbaFB munter
supersin gelsin 68Yemicem dedim mi yemem biraz sıkmak lazımmış. Cuma günü + kalorim vardı kendi tartım da sanırım 69.80 çıktım ya da 90 bugün annemin tartisinda 69.70 çıktım muhtemelen 69. Um ama yada 69.20 tartı farkını karıştırdım
cok yiyenler kulubune hosgeldinGeldim kuzum ablam vardi gelemedimcok yidim 2 gundur cokkkk
uf yaa dusmedi yakamizdan su 60 64 lerayy bugün dengele bari canım bende 59 görmüştüm bugün yine 60 çıktım ama inşallah yarın yine görürüm
ins yemezsinn cnmgünaydın bu arada kızlar ben kahvaltıya gitcem birazdan inşallah çok yememsöyledik diyetteyiz diye annemle bende bakalım nolcak
Ay tam 53.9 a iniyom bana bi kriz geliyo yiyom55.7 ciktim bu sabah
Olmamış canım proteinde sabah haşlama 2 yumurta peynir 1 dilim ekmek yağsız yada laktozsuz süt ara öğün yaparım dersen sade süt iç öğlen 200 300 gram kadar tavuk yanına yoğurt salata akşam ya 200 300 gr arası tavuk ya 150 gr kadar antrikot ya da biftek ya da 300 gr kadar fırında / ızgara balık yani ben bu şekilde protein yapıyorumMenüm
9:00
Süt 1 dukan bisküvisi
13:00
2 haşlanmış yumurta
1 parmak peynir
Salata (yağsız mağsız ot gibi)
15:00
Yarım elma 2 dal nane 1/4 limon 2 bardak soda ile smothi ( bu diyete uygunmuydu bilmiyorum meşrubat içmek istiyordum bunu yaptım)
17:30
Lor peyniri ve 2 ceviz 2 yaprak marul
20:00
Tavuk göğüs fileto 200gr
Ayran 2 bardak
Kaşık salata sirkeli 1 tk zeytinyağ ile
23:00
1 dukan bisküvi süt tarçın
02:00 yeşil çay
Kendi çapımda protein diyetitugbaFB munter
Yaa evet ama şeker diyetini kısmen bozdum yaylaya teyzeme geldik bakalım neolacak gün sonuna doğru .bence guzel cnm proyein diyetiniSchonerDuft iyibbilir o daha iyi yorumlar
supersin gelsin 68
cok yiyenler kulubune hosgeldin
uf yaa dusmedi yakamizdan su 60 64 ler
ben 64 ciktim
ins yemezsinn cnm
cabuk gider kuzumm zigzag devam mi
Yarına inşallah canım bende umarım 68i görürümselam kizlar bu sabah 64 ciktim yarin 63.9 ciksam bari motivasyonum duzelirdi
Tebrik ederim kuzum. Performansından birşey kaybetmişmişsin demek ki ama dikkatli ol yüklenme sakatlanma yine .Selam kızlar
Bacınız koşmaya başladı hele bugün
1 saat koştum 500 kalori yakıp geldim şu an zımba gibi hissediyorum
Geçen yazdan beri koşmadığımı düşünürsek kötü olurum diyordum ama gayet rahattım yani
Daha yok mu diyesim var hahah
Bu bile ne kadar disipline etti hemen beni ya çok özlemişim spor yapmayı
Şimdi kalori sayıyorum henüz 192deyim saat 12.52 bakalım
Tebrik ederim kuzum. Performansından birşey kaybetmişmişsin demek ki ama dikkatli ol yüklenme sakatlanma yine .
aksama dikkat et gunduz cok etkilemez abartmazsan kuzumm.Olmamış canım proteinde sabah haşlama 2 yumurta peynir 1 dilim ekmek yağsız yada laktozsuz süt ara öğün yaparım dersen sade süt iç öğlen 200 300 gram kadar tavuk yanına yoğurt salata akşam ya 200 300 gr arası tavuk ya 150 gr kadar antrikot ya da biftek ya da 300 gr kadar fırında / ızgara balık yani ben bu şekilde protein yapıyorumtugbaFB nin listesini de yapabilirsin ondan da güzel kilo verebilirsin .
Yaa evet ama şeker diyetini kısmen bozdum yaylaya teyzeme geldik bakalım neolacak gün sonuna doğru .
Yarına inşallah canım bende umarım 68i görürüm
Aman dikkat kısa tut süreyi .Öncesinde ısındım bu sefer bir de yavaş koştum yüklenmiyorum
Sonunda biraz sızladı ben de geri geldim işte
Sen ne yaptın canım
Yemeğimizi yedik akşam öğlen bir oldu kalori sayım fazla olmuş olabiliraksama dikkat et gunduz cok etkilemez abartmazsan kuzumm.
yaylaaaa cok severim benim icinde temiz havayi cigerlerine cekk.
68 i goruesun benceYemeğimizi yedik akşam öğlen bir oldu kalori sayım fazla olmuş olabilir
Kısa bir yürüyüş yaptık eşimle 1 saat sahil yürüyüşüne bedelbakalım yarın kaç çıkacam
Artık pek inancım kalmadı68 i goruesun bence
Piknige gidilmis ohh cok iyi menu protein candırSabah
1 lokma simit
10 gr çökelek
1 yk menemen
2 tatlı kaşığı bal
1 tatli kaşığı tereyağ
Ara
5 6.badem
10 tane kadar.çiğ fındık
1 nescafe
Taze badem
Türk kahvesi 1 fincan
Öğlen ve Akşam yemeği beraber
1.5 adana kebab ev yapımı
5 yk kadar babagannuş patlıcan salata yani
Bolca salata
Nescafe 1 fincan
50.gr kadar tavuk göğüs ızgara
1 sade soda
15dk kadar dağlarda yokuşlu yürüyüş
Suyu artık 2.5 lt düşürdüm fazla geliyor
Günüm çok hareketli bereketli geçti yedigimin çoğunu yaktım sanırım
Yarin baslicam proteine canim bugunden bi liste hazirliyim kendime ne yemem gerektigine bakayim ona gore besleneyim69,50 den aşağı olursun sen protein yaparsan.bugün yapcam ben ama kabızım nasıl olcak bilmiyorum
200 tavuk yerine 200 gr et olmuyor dimibalık yemek istemiyorum hergünde tavuk sıkar
ben seviyorum kimyonlu suyu niyeyse
oooo tebrik ederim ödemmiş bak işte
iyi yptın kuzum zorlamış gibi olmamak için seni yazmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?