Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar gunaydin hafta sonum cok yogun gecti gelemedim hic.hafif atlatmaya calistim elimden geldigince ama daha tartinmadim bakayim nekadar artisi oldu haftasonunun

günaydın kızlar toplight ın msj görmüşsünüzdür bundan sonra daha dikkatli olalım bakın bir yanlışlıktan bizim dışımızda başkalarıda uğraşıyor işleri de aksıyor. cuma günleri kilo bildirimi en geç 13:00 yoğunsanız kilonuzu yazın biz hesaplarız

selam kizlar bu sabah 64 ciktim yarin 63.9 ciksam bari motivasyonum duzelirdi
ah hadi inşallah ben 60.5 çıktım bugün inşallah yarına 59 görürüm ama takmıyorum artık çünkü göbeğim indi biraz tehlikeyi atlattım

Gitti kuzum ama ben yemeye devam ettim bugun basladim 3 kilo almışım nerdeyse 54.0 düm 55,8 im bu sabah bıktım
bende öyle bigün yiyosun bi haftada verdiğin geri geliyo sende menü yaz buraya

evet kesinlikle geçe kalmayın lütfen telefonunuza alarm kurun 2 dk yazın çıkın çok zor değil

ama aç kalmakta iyi değil sinirlenip kendimize zarar veriyoruz
Yarin baslicam proteine canim bugunden bi liste hazirliyim kendime ne yemem gerektigine bakayim ona gore besleneyim sen naptin nasil gidiyo protein diyeti
ben yapamadım istediğim gibi canım. cumartesi mevlüt vardı .dünde yaylaya teyzeme çıktık protein ağırlıklı oldu ama başka şeylerde yemiş oldum. hazırla bakalım listende neler olcak
Kizlar gunaydin hafta sonum cok yogun gecti gelemedim hic.hafif atlatmaya calistim elimden geldigince ama daha tartinmadim bakayim nekadar artisi oldu haftasonunun
tartıldın mı kaç çıktın

günaydın kızlar annemdeydim yine annemin tartısı ile 69,80 wcsiz çıktım sonra duş alınca trtılmak istemedim

tgb1907 nın menulerınden kopya cekıcem oglenlerı tonbalıklı salata denıcem bakalım alısırım belkı 71 cıktım 1 kılo almısım

tgb1907 nın menulerınden kopya cekıcem oglenlerı tonbalıklı salata denıcem bakalım alısırım belkı 71 cıktım 1 kılo almısım
1 KİLO MUUUU hemen verirsin bugün dikkat ettin mi
bende 64-65 olursam o zaman kalori saymaya başlıcam . çünkü o kilo bile beni memnun edecek
kalori saydım mı çok güzel kilo veriyorum ben ya zorlanmıyorum da üstelik
Kizlaarr napiyosunuzzz ben bugun evdeyim saglik ocagina gittim aşı ilac vitsmn vs verdiler evime geldim simdi
geçmiş olsun acıdı mı gııı

1 KİLO MUUUU hemen verirsin bugün dikkat ettin mi

kalori saydım mı çok güzel kilo veriyorum ben ya zorlanmıyorum da üstelik

geçmiş olsun acıdı mı gııı
Ay hic acimadi inanki sonradn vuruyoms bunun acisi agrisi bide sol kola vurdu simdi solada yatamicm kaldm ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…