- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.641
Gitti kuzum ama ben yemeye devam ettimgitti mi ablanhemen toparlan yeni aldın çabuk gider onlar
Hemen kilo aliyom ay ben gunde 1 kilo alabilme kapasitesine sahibim bu beni uzercok yiyenler kulubune hosgeldin
ah hadi inşallah ben 60.5 çıktım bugün inşallah yarına 59 görürüm ama takmıyorum artıkselam kizlar bu sabah 64 ciktim yarin 63.9 ciksam bari motivasyonum duzelirdi
Gitti kuzum ama ben yemeye devam ettimbugun basladim 3 kilo almışım nerdeyse 54.0 düm 55,8 im bu sabah bıktım
evet kesinlikle geçe kalmayın lütfen telefonunuza alarm kurun 2 dk yazın çıkın çok zor değilgünaydın kızlar toplight ın msj görmüşsünüzdür bundan sonra daha dikkatli olalım bakın bir yanlışlıktan bizim dışımızda başkalarıda uğraşıyor işleri de aksıyor. cuma günleri kilo bildirimi en geç 13:00 yoğunsanız kilonuzu yazın biz hesaplarız
ama aç kalmakta iyi değil sinirlenip kendimize zarar veriyoruzDünkü menü
Saat 11 de
Peynirli omlet
Domates
Aksam tam bugdayli pizza yada tost yemekti niyetim kaşar peyniri yoktu evde eşimlede öncesinde tartışmıştık annesi ve abisi gelmiş onlarda aç ama evdede bişey yoktu bizimkide maç izledi abisiyle ( maksat ben gidiyim alıyım ama inat ettim gitmedim) oda mac bitince 21.30 da almaya gittim bende o gelene kadar girdim odaya cocugu yatıracam diye onlar kahvaltı hazırlamıslar yemisler ben yemedim hala sinirimi atamadım
ben yapamadım istediğim gibi canım. cumartesi mevlüt vardı .dünde yaylaya teyzeme çıktık protein ağırlıklı oldu ama başka şeylerde yemiş oldum. hazırla bakalım listende neler olcakYarin baslicam proteine canim bugunden bi liste hazirliyim kendime ne yemem gerektigine bakayim ona gore besleneyimsen naptin nasil gidiyo protein diyeti
tartıldın mı kaç çıktınKizlar gunaydin hafta sonum cok yogun gecti gelemedim hic.hafif atlatmaya calistim elimden geldigince ama daha tartinmadim bakayim nekadar artisi oldu haftasonunun
günaydın kızlar annemdeydim yine annemin tartısı ile 69,80 wcsiz çıktım sonra duş alınca trtılmak istemedim
Ya ilgilenemiyorum cok üzuluyorumgünaydınlarr
sevgilikaptinn ve ekibi paylaşımda 14. takımı ilgilendiren bir konu var eğer halledebiliyorsanız siz yapın değilse ben halledeyim
tgb1907 nın menulerınden kopya cekıcem oglenlerı tonbalıklı salata denıcem bakalım alısırım belkıama aç kalmakta iyi değil sinirlenip kendimize zarar veriyoruz
ben yapamadım istediğim gibi canım. cumartesi mevlüt vardı .dünde yaylaya teyzeme çıktık protein ağırlıklı oldu ama başka şeylerde yemiş oldum. hazırla bakalım listende neler olcak
tartıldın mı kaç çıktın
protein yapmıyorum 65e düşünce yapmaya karar verdim bu ara fazlası ile tavuk et yedim tiksinti geldi kalori sayıyorumcanım sen proteine aramı versen wc sorunun çözülene kadar
tgb1907 nın menulerınden kopya cekıcem oglenlerı tonbalıklı salata denıcem bakalım alısırım belkı71 cıktım 1 kılo almısım
protein yapmıyorum 65e düşünce yapmaya karar verdim bu ara fazlası ile tavuk et yedim tiksinti geldi kalori sayıyorum
1 KİLO MUUUUtgb1907 nın menulerınden kopya cekıcem oglenlerı tonbalıklı salata denıcem bakalım alısırım belkı71 cıktım 1 kılo almısım
kalori saydım mı çok güzel kilo veriyorum ben ya zorlanmıyorum da üstelikbende 64-65 olursam o zaman kalori saymaya başlıcam . çünkü o kilo bile beni memnun edecek
geçmiş olsun acıdı mı gıııKizlaarr napiyosunuzzz ben bugun evdeyim saglik ocagina gittim aşı ilac vitsmn vs verdiler evime geldim simdi
Ay hic acimadi inanki1 KİLO MUUUUhemen verirsin bugün dikkat ettin mi
kalori saydım mı çok güzel kilo veriyorum ben ya zorlanmıyorum da üstelik
geçmiş olsun acıdı mı gııı
ortada kal senAy hic acimadi inankisonradn vuruyoms bunun acisi agrisi bide sol kola vurdu simdi solada yatamicm kaldm ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?