- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.661
sorma ya hafta sonu cok kalabalıktı ev ama bısuu sey hazırlamıstım azcık azcık tatlarına bakarken 1 kılo gelmısne bir kilomusenin ömrün hafta sonu aldıklarını vermekle geçecek benden söylemesi
benim diyeti uygula da gelen gitsin bari
dıkkat edıyorum canım bugun yarın gıder1 KİLO MUUUUhemen verirsin bugün dikkat ettin mi
kalori saydım mı çok güzel kilo veriyorum ben ya zorlanmıyorum da üstelik
geçmiş olsun acıdı mı gııı
buz tıorbası koy canım agrırsa sıserseAy hic acimadi inankisonradn vuruyoms bunun acisi agrisi bide sol kola vurdu simdi solada yatamicm kaldm ortada
2 tkım halinde olunca hep aynı takım kazanıyor ama herkes kendi adına yarışacaksa olur.kızlar yine spor yarısmasımı yapsak eglencelı oluyodu
yarıs olunca daha cok yapıyodum ben takım olmasın herkes bıreysel olsun kabul edılırse tabı2 tkım halinde olunca hep aynı takım kazanıyor ama herkes kendi adına yarışacaksa olur.
DUYURALIM BAKALIM kimler katılıryarıs olunca daha cok yapıyodum ben takım olmasın herkes bıreysel olsun kabul edılırse tabı
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hiç sırası değil poncik aman hsta olma
ben katılırım canımDUYURALIM BAKALIM kimler katılır
ben varımsegus tugbaFB drdotty @iyiki varsin AZRAM poncikbirgelincik @06Derya spor yarışı yapsak ne dersiniz katılırmısınız
bende varım 3 kişi oldukben katılırım canım
ben varım
yaaaa ben bunu niye bilmiyorum tadı nasıl oluyor pekiFıstıkım yumurtayı yaparken tavanın dibine süt koy yarım çay bardağı kadar süt iyice ısınınca kır yumurtayı kapat kapağını çok güzel pişiyor. Ayrıca piştiğinde içinde süt olduğunu anlamazsın bile. Sıfır yağ
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
hiç sırası değil poncik aman hsta olma
ne güzel yemişşsin sen öyle ben kaçamaksız atlatıımkizlar simdilik yediklerim
sehriye salatasi
kiymali borek 1 ad.
havuc salatasi yogurtlu
1 kurabuye
1 dilim yas pasta ama kucuk dilim
ay deli gibi yine yemek istiyorumm
gerçekten mihasta değilim ağlıyorum nişanlım yine gelemiyo 1 mayısa kaldı yoruldum artık
artık sabrım kalmadı yoruldum, 5 ay oldu görmeyeli hayal kuruyoduk bu cuma gelcek diye herşey tersine döndü yine yeniden dayanamıyorumgerçekten miy canı sağolsunda geç olun canım ya
Bunu belki ben uydurmuşumduryaaaa ben bunu niye bilmiyorum tadı nasıl oluyor peki
Canım senin nişanlın nerde asker falan mı yoksaartık sabrım kalmadı yoruldum, 5 ay oldu görmeyeli hayal kuruyoduk bu cuma gelcek diye herşey tersine döndü yine yeniden dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?