- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.681
biliyorum kuzum ama asker eşi olmak hiç kolay değil malesefartık sabrım kalmadı yoruldum, 5 ay oldu görmeyeli hayal kuruyoduk bu cuma gelcek diye herşey tersine döndü yine yeniden dayanamıyorum
bence elini hızlı tutmalısınBunu belki ben uydurmuşumdur
Patentini almalıyım
Tadı aynı sahanda yumurta gibi hiçbir farkı yok
Canlarım biriciklerim yaptığım diyetle 2 günde 1 kilo vermiş olabilir miyim
Ziraaaa benim tartı 76,8 oldun diyor
Teeeeey tey bugün halay başı benim
Canlarım biriciklerim yaptığım diyetle 2 günde 1 kilo vermiş olabilir miyim
Çok üzülüyorum arkadaşlar pantolonlarım giyemeyeceğim kadar büyük geliyor
Allahtan kötü günler için ayırdığım pantolonlarım var
SAYENİZDE OLUYOR BUNLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
10 kilom kaldı verilecek bu kadar oldu ya inandım artık onu da veririm sizinle
enerjini burdan alıyorum çok zorlamadan koş gel bakalımÇok üzülüyorum arkadaşlar pantolonlarım giyemeyeceğim kadar büyük geliyor
afiyet olsun cnm bence gayet hafif atlatmissinSabah
1 lokma simit
10 gr çökelek
1 yk menemen
2 tatlı kaşığı bal
1 tatli kaşığı tereyağ
Ara
5 6.badem
10 tane kadar.çiğ fındık
1 nescafe
Taze badem
Türk kahvesi 1 fincan
Öğlen ve Akşam yemeği beraber
1.5 adana kebab ev yapımı
5 yk kadar babagannuş patlıcan salata yani
Bolca salata
Nescafe 1 fincan
50.gr kadar tavuk göğüs ızgara
1 sade soda
15dk kadar dağlarda yokuşlu yürüyüş
Suyu artık 2.5 lt düşürdüm fazla geliyor
Günüm çok hareketli bereketli geçti yedigimin çoğunu yaktım sanırım
ah su koca kisileriiiDünkü menü
Saat 11 de
Peynirli omlet
Domates
Aksam tam bugdayli pizza yada tost yemekti niyetim kaşar peyniri yoktu evde eşimlede öncesinde tartışmıştık annesi ve abisi gelmiş onlarda aç ama evdede bişey yoktu bizimkide maç izledi abisiyle ( maksat ben gidiyim alıyım ama inat ettim gitmedim) oda mac bitince 21.30 da almaya gittim bende o gelene kadar girdim odaya cocugu yatıracam diye onlar kahvaltı hazırlamıslar yemisler ben yemedim hala sinirimi atamadım
bebisim ben 65 ken 67 oldugumi gordum 1 gundeHemen kilo aliyom ay ben gunde 1 kilo alabilme kapasitesine sahibim bu beni uzer
bende 63.9 ciktimmm ins cumaya 63.5 olacagim bu hafta biraz kendimi sıkacagimm skildim 64 dennah hadi inşallah ben 60.5 çıktım bugün inşallah yarına 59 görürüm ama takmıyorum artıkçünkü göbeğim indi biraz tehlikeyi atlattım
bende öyle bigün yiyosun bi haftada verdiğin geri geliyo sende menü yaz buraya
evet kesinlikle geçe kalmayın lütfen telefonunuza alarm kurun 2 dk yazın çıkın çok zor değil
bitmek bilmeyen ev isi yapiyorummm cnm sana gecmis olsun vitamikiki ilacini guzel ic dinlen kolumda acimamis acimaz da insKizlaarr napiyosunuzzz ben bugun evdeyim saglik ocagina gittim aşı ilac vitsmn vs verdiler evime geldim simdi
sus bakim kimseye soylemene güzel yemişşsin sen öyle ben kaçamaksız atlatıım
vuuu masallah cnm super gidiyorsumnnCanlarım biriciklerim yaptığım diyetle 2 günde 1 kilo vermiş olabilir miyim
harikasin cnmÇok üzülüyorum arkadaşlar pantolonlarım giyemeyeceğim kadar büyük geliyor
Yarin evlilik yıldönümümüz biraz kacirabilirim pasta yapcambende öyle bigün yiyosun bi haftada verdiğin geri geliyo sende menü yaz buraya
He ay niye bu kadar cabuk cikiyo kilobebisim ben 65 ken 67 oldugumi gordum 1 gundeod3mdir diyip geciciksinn moral bozmak yok vericigiz bu kilolariiii
BİR ÖĞÜN PROTEİN BİR ÖĞÜN sebze tüket 2 gün boyunca inersinselam kizlar 63.9 cikyim bu hafta kebdimi biraz sıkacagim ve cumaya en az 63.5 olacagim skildim 64 den
olabilir cnmHe ay niye bu kadar cabuk cikiyo kiloöküz gibi yiyom ondan olabilir mi acaba
Yarina 55 de olurum insallah
dun tavuk balik yedim bugun protein olarak ne yiyeyim yumurta olurmu salatama koyarim gaslanmis yumurtaBİR ÖĞÜN PROTEİN BİR ÖĞÜN sebze tüket 2 gün boyunca inersin
ay hem ton balık hem yumurta nasıl yicen sadece ton balığı koy canımkizlar mantarli salatama
marul
domates
kapya biber
ton baligi
haslanmis yumurta
haslanmis mantar
zeytinyag
havuc
mor lahana
katip karistirip yiyeceğim sizc3 agirmi olur tok tutsun istiyorim sadece sebze salatasi beni doyurmuyor
ton balığı demişsin tek o yeter bencedun tavuk balik yedim bugun protein olarak ne yiyeyim yumurta olurmu salatama koyarim gaslanmis yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?