Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende temizlk yaptm durmak yokkk
Kuzu damla d vitamini verdiler bana nasil kullaniliyo o sen kullaniyo muydun ekmege damlat dedi ekmegi sevdigimi nerdn anladiysa

Kuzu damla d vitamini verdiler bana nasil kullaniliyo o sen kullaniyo muydun ekmege damlat dedi ekmegi sevdigimi nerdn anladiysa
ay bozim olunce isimiz bitcek

canim damla mi ampul mu senin ki ampulse kirip bir lasiga dok ic zeytinyag gibi tadi ekmeksoz ocilir yani damla ise gunde lac damla dediysr onu kasiga damlat ic oyle dene once icemezsen minnak ekmege damlat hop at agzina. cok ekmek yeme hee

YUMURTA DAHA AZ kalorili evet ama gün içinde yediğin az bence ton balığı ye kuzum

az mi diyorsun borcam varya lase seklinde hani kek corpilan onunla bir salata yiyorum sabah yedim aksamda yiyecegim karnim baya dolu yani .
su an her ikisinide salatada canim cekti ne pis bogazim

az mi diyorsun borcam varya lase seklinde hani kek corpilan onunla bir salata yiyorum sabah yedim aksamda yiyecegim karnim baya dolu yani .
su an her ikisinide salatada canim cekti ne pis bogazim
salatanın kalorisi çok az ondan birşey olmaz canısı bol bol ye

Canım senin nişanlın nerde asker falan mı yoksa
Üzülme sağlıklı hayırlı kavuşmalarınız olsun özlemek özlenmek iyidir
sözleşmeli askeri personel canım özlemek özlenmek iyi ama böyle çok hayal kuruyosun gelcik diye birden gelmicem diyo ya büyük bi çöküş am agelicek sanırım

biliyorum kuzum ama asker eşi olmak hiç kolay değil malesef

yarına kesin 63.5 çıkarsın bununla kalırsan çok güzel

Yarin evlilik yıldönümümüz biraz kacirabilirim pasta yapcam ama bu hafta aldiklarimi vercem gör baktekrar 54 de olcam
öyle günlerde olur olsun ama ya senin kilon fazla değil zaten bak sen çocuk doğurdun 55 kilosun bana bak bide

salatanın kalorisi çok az ondan birşey olmaz canısı bol bol ye
tm cnm sag ol
sen nasilsin 68 i goreceksn inaniyrm wc ye ciksan bi
ay hadi Allah kavustursun kuzumm

kalacagim kararliyim skildm ya
belki yarim kase saglikli pudinkimden de yerim

tm cnm sag ol
sen nasilsin 68 i goreceksn inaniyrm wc ye ciksan bi

ay hadi Allah kavustursun kuzumm

kalacagim kararliyim skildm ya
belki yarim kase saglikli pudinkimden de yerim
pek sanmıyorum canım ya regli olcam ya iştah açık yarından sonra görürüm artık net olarak

O zaman baslliyo asil is
Ekmaaga banarak yicem

D vitamininin prospektüsünü mutlaka oku canım doktorlar son dönemlerde gebelikte öneriyor ama bazı kaynaklar bunu doğru bulmuyor. Prospektüsü oku uygun bulmazsan doktorunla konuşmanı öneririm

kaptinn canım eğer d vitamini kullanacaksan
Whellcare d vitamini spreyinin kullanımı daha kolay bu ürünün bebek çocuk yetişkin için formları var. Ben bebeklere büyük oğlana kullanıyorum. Aklında olsun damla bulantı yaparsa bunu denersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…