- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.701
aslinda ton baligimi cikarsam hani kalori olarak haslanmis yumurta daha hafif diyeay hem ton balık hem yumurta nasıl yicen sadece ton balığı koy canım
sonradan geldi aklima cnmton balığı demişsin tek o yeter bence
Bende temizlk yaptm durmak yokkkafiyet olsun cnm bence gayet hafif atlatmissin
ah su koca kisileriii
ac kalmissin cnm yaa cakyirmadan agzina hafif seyler ataydin yaa
bebisim ben 65 ken 67 oldugumi gordum 1 gundeod3mdir diyip geciciksinn moral bozmak yok vericigiz bu kilolariiii
bende 63.9 ciktimmm ins cumaya 63.5 olacagim bu hafta biraz kendimi sıkacagimm skildim 64 denn
bitmek bilmeyen ev isi yapiyorummm cnm sana gecmis olsun vitamikiki ilacini guzel ic dinlen kolumda acimamis acimaz da ins
sus bakim kimseye soyleme
vuuu masallah cnm super gidiyorsumnn
harikasin cnm
YUMURTA DAHA AZ kalorili evet ama gün içinde yediğin az bence ton balığı ye kuzumaslinda ton baligimi cikarsam hani kalori olarak haslanmis yumurta daha hafif diye
sonradan geldi aklima cnm
ay bozim olunce isimiz bitcekBende temizlk yaptm durmak yokkk
Kuzu damla d vitamini verdiler bana nasil kullaniliyo o sen kullaniyo muydun ekmege damlat dedi ekmegi sevdigimi nerdn anladiysa
YUMURTA DAHA AZ kalorili evet ama gün içinde yediğin az bence ton balığı ye kuzum
salatanın kalorisi çok az ondan birşey olmaz canısı bol bol yeaz mi diyorsun borcam varya lase seklinde hani kek corpilan onunla bir salata yiyorum sabah yedim aksamda yiyecegim karnim baya dolu yani .
su an her ikisinide salatada canim cekti ne pis bogazim
sözleşmeli askeri personel canım özlemek özlenmek iyi ama böyle çok hayal kuruyosun gelcik diye birden gelmicem diyo ya büyük bi çöküş am agelicek sanırımCanım senin nişanlın nerde asker falan mı yoksa
Üzülme sağlıklı hayırlı kavuşmalarınız olsun özlemek özlenmek iyidir
biliyorum kuzum ama asker eşi olmak hiç kolay değil malesef
yarına kesin 63.5 çıkarsın bununla kalırsan çok güzelsabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 porsiyon mor lahana salatasi
1 buyuk kase marul 6 zeytin 2 domates 1 kapya ve 1 kk beyaz peynirli 1 tk zeytinyagli salata yaptim kendime onu yedim
3 yk suzme yoğurt
2 ceviz
aksama
mantarli hafif salata yapacagim tarifi netlestirmedim
1 kasede sehriye corbasi icerim
1 kare bitter ile yesil cay ida yatmaya yakin yerim
öyle günlerde olurYarin evlilik yıldönümümüz biraz kacirabilirim pasta yapcamama bu hafta aldiklarimi vercem gör bak tekrar 54 de olcam
tm cnm sag olsalatanın kalorisi çok az ondan birşey olmaz canısı bol bol ye
ay hadi Allah kavustursun kuzummsözleşmeli askeri personel canım özlemek özlenmek iyi ama böyle çok hayal kuruyosun gelcik diye birden gelmicem diyo ya büyük bi çöküş am agelicek sanırım
yarına kesin 63.5 çıkarsın bununla kalırsan çok güzel
öyle günlerde olurolsun ama ya senin kilon fazla değil zaten bak sen çocuk doğurdun 55 kilosun bana bak bide
pek sanmıyorum canım ya regli olcam ya iştah açık yarından sonra görürüm artık net olaraktm cnm sag ol
sen nasilsin 68 i goreceksn inaniyrm wc ye ciksan bi
ay hadi Allah kavustursun kuzumm
kalacagim kararliyim skildm ya
belki yarim kase saglikli pudinkimden de yerim
O zaman baslliyo asil isay bozim olunce isimiz bitcek
canim damla mi ampul mu senin ki ampulse kirip bir lasiga dok ic zeytinyag gibi tadi ekmeksoz ocilir yani damla ise gunde lac damla dediysr onu kasiga damlat ic oyle dene once icemezsen minnak ekmege damlat hop at agzina. cok ekmek yeme hee
amin kuzum teşekkür ederimmtm cnm sag ol
sen nasilsin 68 i goreceksn inaniyrm wc ye ciksan bi
ay hadi Allah kavustursun kuzumm
kalacagim kararliyim skildm ya
belki yarim kase saglikli pudinkimden de yerim
ramazan ne zaman başlıyor poncikamin kuzum teşekkür ederimhadi bakalımramazana kadar 60 olursun gibime geliyo
16sında oruçlu oluyoruz sanırım kuzum öyle biliyorumramazan ne zaman başlıyor poncik
1 ay kalmış desene sence ben 63 62 arası gider gelirmiyim o zamana kdar16sında oruçlu oluyoruz sanırım kuzum öyle biliyorum
sen soylersinde katilmazmiyim canisi.senden ricam bi kaç gün müsade et bana şu temizlikten kurtulayim .nedersen varim@segus @tgb1907drdotty CANIM AZRAMM poncikbirgelincik @06Derya @SekerPancarii spor yarışı yapsak ne dersiniz katılırmısınız
cnim benimde kafama o takılıyor. yazicaktimda fırsat bulamadım.lütfen beni ramazana kadar zayiflatin16sında oruçlu oluyoruz sanırım kuzum öyle biliyorum
Listelerini takipteyim canım iyiki varsınsen bunla ver haftaya başka listem var ben deniyorum şu andakobayınız olmaya hazırım
Canım ben katılırım ama bi süre sonuncu gelebilirim sonra belki vücudum alışır@segus @tgb1907drdotty CANIM AZRAMM poncikbirgelincik @06Derya @SekerPancarii spor yarışı yapsak ne dersiniz katılırmısınız
D vitamininin prospektüsünü mutlaka oku canım doktorlar son dönemlerde gebelikte öneriyor ama bazı kaynaklar bunu doğru bulmuyor. Prospektüsü oku uygun bulmazsan doktorunla konuşmanı öneririmBende temizlk yaptm durmak yokkk
Kuzu damla d vitamini verdiler bana nasil kullaniliyo o sen kullaniyo muydun ekmege damlat dedi ekmegi sevdigimi nerdn anladiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?