Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen soylersinde katilmazmiyim canisi.senden ricam bi kaç gün müsade et bana şu temizlikten kurtulayim .nedersen varim
Temizlik ne zaman bitiyor ramazana 1 ay 1 ayda.10 kilo verceksin o zaman verebilirmisin zorlar mi seni ramazanda da verirsin allahın izni ile bayrama 15 kilo gitmiş olacak. Bende senden şunu istiyorum temizlik döneminde beyaz ekmekten pirinçten uzak durmaya alıştır kendini.
Canım ben katılırım ama bi süre sonuncu gelebilirim sonra belki vücudum alışır
Ok olsun bende katılacam bende pek yapamıyorum. Koştun mu bugün bakim

6km yürüdüm cicim koşacak ciğer nerdeeee benim kötü alışkanlığım var Belden aşağımı hissetmesem diyorum çok ağrıyor.

sabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez

1 porsiyon mor lahana salatasi
1 buyuk kase marul 6 zeytin 2 domates 1 kapya ve 1 kk beyaz peynirli 1 tk zeytinyagli salata yaptim kendime onu yedim
3 yk suzme yoğurt
2 ceviz

ara
1 yesil elma
2 haslanmis mantar
2 yer fistigi
2 isirik ispanakli borek

aksama
1 su bardagi sut ile kabak corbasi
1 buyuk kase haslanmis mantar, mor lahana, havuc, marul, kapya, donates ve kucuk 1 kutu ton baligi ile yapilmis salata yedimm pek nefisti
2 yk kadarda avokado ile yaptigim mezeden yedim

1 kare bitter ile yesil cay iciyorum simdi

menumu revize ettim kizlar ins yarin arti cikmam ya

6km yürüdüm cicim koşacak ciğer nerdeeee benim kötü alışkanlığım var Belden aşağımı hissetmesem diyorum çok ağrıyor.
fazla mı gaza geldin
Sen de mi brutus
Menü yazmayanlari menü yorumu yapmayanlari prostesto ediyorum
cumaya 68 olsan super olur hadi goreyim senii

ban ban ekmaa bann daha vitaminli olur

ayy ins cnmmm cok isterimmm 1 ay kaldii
Regli olacam umarım şişkinlik olmaz

aa oldu mu simdi ben merak ediyorum menunuu yaz bakemm
Yok prostesto sadece
Afiyet olsun canım

Harikasin tatlım.sana kocaman sarilasim geldi.ne iyi olur cnim ya,10kilo hayal gibi geliyor.az önce mobilyami temizlerken aynadan kendime baktım.bakmaz olsaydım.cnim yarından sonra menumu yazacağım,tabiki seninle spor yarismasida yapariz

gunu 1300 kalori ile kapatiyorim
avokado amma kaloriliysmis bilsem yemezdimm

Ooo iyi ki bakmışsın hadi bakalım temizlik yaparkende diyetin alası yapılır. Yarın yarışma başlıyor.
ins hemen olursin cumaya sislikde gider kilodaa
Inşallah ya soğan suyu maydonoz suyu içerim hemen sökülür . Sen de spor yarışmasına katılır mısın

Kızlar spor yarışmamız yarın başlıyor herkes kendi adına yarışıyor. Yarışma da birinci olup 500 gramdan 1 kilo ya kadar verene sütlü tatlı ufak porsiyon olmak şartı ile 1 kilodan fazla ise ödül öğünü 1 dilim börek yada minik kase mantı şeklinde ödüller olacak tek öğün ve bir kase şeklinde sona kalan da dona kalacak

evet onlarda sokturur.
sporubbiraktim ya yaperken guzel yapiyordum ama liste bitince bende bıraktım. Yarisma nasil olacak zor video falan varaa yapamam ben cnm ama herkes istedigini yapacak yine puanliysa katilayim
Cidden mi ya bende dün 4 aldım bileydim almazdım

ben sadece odul kismini alabilirmiyim

fazla mı gaza geldin

Menü yazmayanlari menü yorumu yapmayanlari prostesto ediyorum

Regli olacam umarım şişkinlik olmaz

Yok prostesto sadece

Afiyet olsun canım
Hem de ne gaza gelmek bi de sorma kendimi 60 kiloya düşmüş gibi ince hissetmeler falan iyice havaya girdim
Yürürken 10 kilo verene kadar yürürüm sandım
Neyse şimdi açlığım bana hala dombilianne olduğumu 3 ay nefsimi terbiye edip birazda bedenimi hareketle terbiye edip 3 çocuk annesine yakışır sağlıklı kiloya gelme gayretimi hatırlattı

Donakalacak olan belli

Menüm şöyleydi arkadaşlar
8:30
1 çay bardağı süt
1 dukan bisküvisi
12:30
2 haşlanmış yumurta
Maydonoz dere otu biber
1 dilim mozarella
Çay
15:30
Türk kahvesi double
Yulaf kepeği kıtırı 2-3 tane
18:00
2 kaşık yoğurt
1/2 elma
20:00
4 adet fırın poşetinde pişmiş baget
Yağsız roka salatası
1 kapya ızgara
22:30
1 çay bardağı süt nescafe
2,5 lt su
Sebze meyve miktarını sınırladığım için yarım ölçek douphalak çünkü çok protein birçoğumuz gibi beni de wc konusunda olumsuz etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…