- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.721
Temizlik ne zaman bitiyor ramazana 1 ay 1 ayda.10 kilo verceksin o zaman verebilirmisin zorlar mi seni ramazanda da verirsin allahın izni ile bayrama 15 kilo gitmiş olacak. Bende senden şunu istiyorum temizlik döneminde beyaz ekmekten pirinçten uzak durmaya alıştır kendini.sen soylersinde katilmazmiyim canisi.senden ricam bi kaç gün müsade et bana şu temizlikten kurtulayim .nedersen varim
Ok olsun bende katılacam bende pek yapamıyorum. Koştun mu bugün bakimCanım ben katılırım ama bi süre sonuncu gelebilirim sonra belki vücudum alışır
6km yürüdüm cicim koşacak ciğer nerdeeee benim kötü alışkanlığım varTemizlik ne zaman bitiyor ramazana 1 ay 1 ayda.10 kilo verceksin o zaman verebilirmisin zorlar mi seni ramazanda da verirsin allahın izni ile bayrama 15 kilo gitmiş olacak. Bende senden şunu istiyorum temizlik döneminde beyaz ekmekten pirinçten uzak durmaya alıştır kendini.
Ok olsun bende katılacam bende pek yapamıyorum. Koştun mu bugün bakim
Sen de mi brutusBugün hepinizi.protesto için menümü yazmayacam
cumaya 68 olsan super olur hadi goreyim seniipek sanmıyorum canım ya regli olcam ya iştah açık yarından sonra görürüm artık net olarak
O zaman baslliyo asil is
Ekmaaga banarak yicem
ayy ins cnmmm cok isterimmm 1 ay kaldiiamin kuzum teşekkür ederimm
hadi bakalımramazana kadar 60 olursun gibime geliyo
aa oldu mu simdi ben merak ediyorum menunuu yaz bakemmBugün hepinizi.protesto için menümü yazmayacam
6km yürüdüm cicim koşacak ciğer nerdeeee benim kötü alışkanlığım varBelden aşağımı hissetmesem diyorum çok ağrıyor.
Menü yazmayanlari menü yorumu yapmayanlari prostesto ediyorumSen de mi brutus
Regli olacam umarım şişkinlik olmazcumaya 68 olsan super olur hadi goreyim senii
ban ban ekmaa bann daha vitaminli olur
ayy ins cnmmm cok isterimmm 1 ay kaldii
Yok prostesto sadeceaa oldu mu simdi ben merak ediyorum menunuu yaz bakemm
Afiyet olsun canımsabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 porsiyon mor lahana salatasi
1 buyuk kase marul 6 zeytin 2 domates 1 kapya ve 1 kk beyaz peynirli 1 tk zeytinyagli salata yaptim kendime onu yedim
3 yk suzme yoğurt
2 ceviz
ara
1 yesil elma
2 haslanmis mantar
2 yer fistigi
2 isirik ispanakli borek
aksama
1 su bardagi sut ile kabak corbasi
1 buyuk kase haslanmis mantar, mor lahana, havuc, marul, kapya, donates ve kucuk 1 kutu ton baligi ile yapilmis salata yedimm pek nefisti
2 yk kadarda avokado ile yaptigim mezeden yedim
1 kare bitter ile yesil cay iciyorum simdi
menumu revize ettim kizlar ins yarin arti cikmam ya
Harikasin tatlım.sana kocaman sarilasim geldi.ne iyi olur cnim ya,10kilo hayal gibi geliyor.az önce mobilyami temizlerken aynadan kendime baktım.bakmaz olsaydım.cnim yarından sonra menumu yazacağım,tabiki seninle spor yarismasida yaparizTemizlik ne zaman bitiyor ramazana 1 ay 1 ayda.10 kilo verceksin o zaman verebilirmisin zorlar mi seni ramazanda da verirsin allahın izni ile bayrama 15 kilo gitmiş olacak. Bende senden şunu istiyorum temizlik döneminde beyaz ekmekten pirinçten uzak durmaya alıştır kendini.
Ok olsun bende katılacam bende pek yapamıyorum. Koştun mu bugün bakim
ins hemen olursin cumaya sislikde gider kilodaafazla mı gaza geldin
Menü yazmayanlari menü yorumu yapmayanlari prostesto ediyorum
Regli olacam umarım şişkinlik olmaz
Yok prostesto sadece
Afiyet olsun canım
Ooo iyi ki bakmışsın hadi bakalım temizlik yaparkende diyetin alası yapılır. Yarın yarışma başlıyor.Harikasin tatlım.sana kocaman sarilasim geldi.ne iyi olur cnim ya,10kilo hayal gibi geliyor.az önce mobilyami temizlerken aynadan kendime baktım.bakmaz olsaydım.cnim yarından sonra menumu yazacağım,tabiki seninle spor yarismasida yapariz
Inşallah ya soğan suyu maydonoz suyu içerim hemen sökülür . Sen de spor yarışmasına katılır mısınins hemen olursin cumaya sislikde gider kilodaa
Cidden mi ya bende dün 4 aldım bileydim almazdımgunu 1300 kalori ile kapatiyorim
avokado amma kaloriliysmis bilsem yemezdimm
evet onlarda sokturur.Ooo iyi ki bakmışsın hadi bakalım temizlik yaparkende diyetin alası yapılır. Yarın yarışma başlıyor.
Inşallah ya soğan suyu maydonoz suyu içerim hemen sökülür . Sen de spor yarışmasına katılır mısın
Cidden mi ya bende dün 4 aldım bileydim almazdım
ben sadece odul kismini alabilirmiyimKızlar spor yarışmamız yarın başlıyor herkes kendi adına yarışıyor. Yarışma da birinci olup 500 gramdan 1 kilo ya kadar verene sütlü tatlı ufak porsiyon olmak şartı ile 1 kilodan fazla ise ödül öğünü 1 dilim börek yada minik kase mantı şeklinde ödüller olacak tek öğün ve bir kase şeklinde sona kalan da dona kalacak
Hem de ne gaza gelmek bi de sorma kendimi 60 kiloya düşmüş gibi ince hissetmeler falan iyice havaya girdimfazla mı gaza geldin
Menü yazmayanlari menü yorumu yapmayanlari prostesto ediyorum
Regli olacam umarım şişkinlik olmaz
Yok prostesto sadece
Afiyet olsun canım
Donakalacak olan belliKızlar spor yarışmamız yarın başlıyor herkes kendi adına yarışıyor. Yarışma da birinci olup 500 gramdan 1 kilo ya kadar verene sütlü tatlı ufak porsiyon olmak şartı ile 1 kilodan fazla ise ödül öğünü 1 dilim börek yada minik kase mantı şeklinde ödüller olacak tek öğün ve bir kase şeklinde sona kalan da dona kalacak
Canım sen kahvaltı da 1/4 avokado ye senin için çok kaliteli bir gıda. Yağ değişimi gibi düşün başka besinlerin yağını azalt. Hem wc sorununuda çözersinCidden mi ya bende dün 4 aldım bileydim almazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?