- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.741
Afiyet olsun canım salatana çok özendim bence artı çıkmazsın gayet güzel görünüyorsabah
ilik su 2 gun kurusu 1 tk pekmez
1 porsiyon mor lahana salatasi
1 buyuk kase marul 6 zeytin 2 domates 1 kapya ve 1 kk beyaz peynirli 1 tk zeytinyagli salata yaptim kendime onu yedim
3 yk suzme yoğurt
2 ceviz
ara
1 yesil elma
2 haslanmis mantar
2 yer fistigi
2 isirik ispanakli borek
aksama
1 su bardagi sut ile kabak corbasi
1 buyuk kase haslanmis mantar, mor lahana, havuc, marul, kapya, donates ve kucuk 1 kutu ton baligi ile yapilmis salata yedimm pek nefisti
2 yk kadarda avokado ile yaptigim mezeden yedim
1 kare bitter ile yesil cay iciyorum simdi
menumu revize ettim kizlar ins yarin arti cikmam ya
Canımsın önce hayal gibi geliyor ama takım süper veriliyor yaniHarikasin tatlım.sana kocaman sarilasim geldi.ne iyi olur cnim ya,10kilo hayal gibi geliyor.az önce mobilyami temizlerken aynadan kendime baktım.bakmaz olsaydım.cnim yarından sonra menumu yazacağım,tabiki seninle spor yarismasida yapariz
canim menun gayet hafif ve guzel afiyet olsun. Sadece kahvaltiyi daha zengin yapabilirsin . bir d3 yulaf kepegi kitiri nasil birsey bende migrostan yulaf kepegi uju almistim duruyor oyle degerlendiremedim belki isime yarar bir seydir yaparimda bitiririmMenüm şöyleydi arkadaşlar
8:30
1 çay bardağı süt
1 dukan bisküvisi
12:30
2 haşlanmış yumurta
Maydonoz dere otu biber
1 dilim mozarella
Çay
15:30
Türk kahvesi double
Yulaf kepeği kıtırı 2-3 tane
18:00
2 kaşık yoğurt
1/2 elma
20:00
4 adet fırın poşetinde pişmiş baget
Yağsız roka salatası
1 kapya ızgara
22:30
1 çay bardağı süt nescafe
2,5 lt su
Sebze meyve miktarını sınırladığım için yarım ölçek douphalak çünkü çok protein birçoğumuz gibi beni de wc konusunda olumsuz etkiliyor.
tsk ederim cnm tavsitede ederim cok tok tuttu ve lezizdi. ins cikmam.Afiyet olsun canım salatana çok özendim bence artı çıkmazsın gayet güzel görünüyor
CanimsinCanımsın önce hayal gibi geliyor ama takım süper veriliyor yani
Ben 2 aydan kısa bir sürede gayet dolu menülerle ve spor yapmadan 10 kilo verdim. Daha en az 10 kilo vermem gerek bundan sonrası daha zorlayıcı olabilir ama hergün birbirimize sunacak Yen'i fikirlerimiz ve önerilerimiz var. Hem bizim için kendini feda eden kobayımız bile varbu hafta Yen'i bir diyet deniyor ( tugbaFB ) hepimiz için
14. Takım sizi çok sevdim.
İyi geceler
yok kuzum ilk yaptığımız zamanlarda ki gibi çok klabalık değiliz herkes yaptığı dakikayı yazsın ister koşsun ister yürüsün fark etmez amaç spora teşvikevet onlarda sokturur.
sporubbiraktim ya yaperken guzel yapiyordum ama liste bitince bende bıraktım. Yarisma nasil olacak zor video falan varaa yapamam ben cnm ama herkes istedigini yapacak yine puanliysa katilayim
ben sadece odul kismini alabilirmiyim
bende kendimi 5lerde hissediyorum çaktırmaHem de ne gaza gelmek bi de sorma kendimi 60 kiloya düşmüş gibi ince hissetmeler falan iyice havaya girdim
Yürürken 10 kilo verene kadar yürürüm sandım
Neyse şimdi açlığım bana hala dombilianne olduğumu 3 ay nefsimi terbiye edip birazda bedenimi hareketle terbiye edip 3 çocuk annesine yakışır sağlıklı kiloya gelme gayretimi hatırlattı
tabi ki ben kalacam ben çok üşeniyorum spor yapmayaDonakalacak olan belli
dukan bisküvisi ne ? yulaf kıtırı falan öğlene de tonbalığı ekleseyin daha sağlıklı bir protein ünü olurdu tuğba öyle yapıyorduMenüm şöyleydi arkadaşlar
8:30
1 çay bardağı süt
1 dukan bisküvisi
12:30
2 haşlanmış yumurta
Maydonoz dere otu biber
1 dilim mozarella
Çay
15:30
Türk kahvesi double
Yulaf kepeği kıtırı 2-3 tane
18:00
2 kaşık yoğurt
1/2 elma
20:00
4 adet fırın poşetinde pişmiş baget
Yağsız roka salatası
1 kapya ızgara
22:30
1 çay bardağı süt nescafe
2,5 lt su
Sebze meyve miktarını sınırladığım için yarım ölçek douphalak çünkü çok protein birçoğumuz gibi beni de wc konusunda olumsuz etkiliyor.
avakadoyu ben sadece sütlü yapıyorum. başka nasıl yapılır ki yapayım yumurta kalitesi içinde gerekli bir gıda ..Canım sen kahvaltı da 1/4 avokado ye senin için çok kaliteli bir gıda. Yağ değişimi gibi düşün başka besinlerin yağını azalt. Hem wc sorununuda çözersin
evet 14.takım a gelen zayıflamadan gidemez iyi var 14. takım ve üyeleriCanımsın önce hayal gibi geliyor ama takım süper veriliyor yani
Ben 2 aydan kısa bir sürede gayet dolu menülerle ve spor yapmadan 10 kilo verdim. Daha en az 10 kilo vermem gerek bundan sonrası daha zorlayıcı olabilir ama hergün birbirimize sunacak Yen'i fikirlerimiz ve önerilerimiz var. Hem bizim için kendini feda eden kobayımız bile varbu hafta Yen'i bir diyet deniyor ( tugbaFB ) hepimiz için
14. Takım sizi çok sevdim.
İyi geceler
aminnnnponcikbirgelincik
Kuzucum nişanlın gelecek mi haber var mı kavuşun artık
Bu gece askerlerimize ve eşlerine yolluyorum dualarımı
Bir de bebek isteyen sevgi dolu kalplere
kaç oldun kuzumBeybıler kabak detoksu yapım ya
Kırılmayan kılom gıttı valla
elma sirkesini deneyesim var göbek yağlarına iyi geliyor muMenüm:
Ac karnana elma sirkeli su
Sabah:
Bol dereotu
Domates
Salatalik
Peynir 30 gr kadar
1 yumurta
2 dilim etimek
Ara:
Zencefilli limonlu yesilcay
Oglen:
Ton balikli salata ( rokasi ve limon suyu bol)
Ara:
2 dilim ananas
Dogadan 9lu cay
Aksam:
5 yk Kabak yemegi
2 kasik yogurt
(Midem küçüldü sanırım aksam yemeğimin hepsini bitiremedim)
Erken yattigim icinde son ara öğünümü yapmadım
Cumaya kadarda tartilmiyacam yasak koydum
elma sirkesini deneyesim var göbek yağlarına iyi geliyor mu
Günaydin canimgünayın kızlarrr
Cnm sutum azaldıyok kuzum ilk yaptığımız zamanlarda ki gibi çok klabalık değiliz herkes yaptığı dakikayı yazsın ister koşsun ister yürüsün fark etmez amaç spora teşvik
bende kendimi 5lerde hissediyorum çaktırmasen çok iyi gidiyorsun değişim tamamlanınca nasıl hissedeceğini bir düşün
tabi ki ben kalacam ben çok üşeniyorum spor yapmaya
dukan bisküvisi ne ? yulaf kıtırı falan öğlene de tonbalığı ekleseyin daha sağlıklı bir protein ünü olurdu tuğba öyle yapıyordu
avakadoyu ben sadece sütlü yapıyorum. başka nasıl yapılır ki yapayım yumurta kalitesi içinde gerekli bir gıda ..
evet 14.takım a gelen zayıflamadan gidemez iyi var 14. takım ve üyeleri
aminnnn
kaç oldun kuzum
elma sirkesini deneyesim var göbek yağlarına iyi geliyor mu
AKTARlarda vardır muhtemelenorganiğini bulman lazım canım markettekiler çok işe yararmı bilmiyorum
kuzum nasılsın spor yarışmsı yapcaz katılırmısın dakika tutcaz ilk zamanlar yaptığımız gibiGünaydin canim
çok iyi vermişsin bence . illa 3 gün yapmana gerek yok zatenCnm sutum azaldı
Ikı gun yapabıldım kabak detoksunu
Bır gunde 1.250 gr verdırdı
Uc gunde uc kılo garantı gıderdı
Ben 73.75 e dustum
Yanı yapın dıye dedım cnmAKTARlarda vardır muhtemelen
kuzum nasılsın spor yarışmsı yapcaz katılırmısın dakika tutcaz ilk zamanlar yaptığımız gibi
çok iyi vermişsin bence . illa 3 gün yapmana gerek yok zaten
Kalori sayıyorum. geçen bir arkadaş yaptı bayağı iyi verdi o da sen nasıl yaptın kahvaltıda ne yedinYanı yapın dıye dedım cnm
Cok ıyı valla
Bugun baslansa
Cumaya bınton eksı
Grupca yapilirsa
Birinci olunur valla
500 ml süt 1 avakado 1 muz biraz muz biraz bal blenderdan geçiriyorum muzlu süt gibi bazen içine fındık ve hindistan cevizi e atıyorum atom oluyor
Şişti mi kolun gıı nasıl acır yagünaydınlaarrrr agrılı bir kolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?