Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 ay kalmış desene sence ben 63 62 arası gider gelirmiyim o zamana kdar
böyle gidersen olursun kuzum

cnim benimde kafama o takılıyor. yazicaktimda fırsat bulamadım.lütfen beni ramazana kadar zayiflatin
ramazana kadar ben 58 olmak istiyorum canım ramazanda da hedefim onu korumak çünkü ben genelde alırım bazende veririm belli olmaz sende kendine bi hedef koy ona ulaşmaya çalış kaç kilosun kaç olmak istiyosun de bakim bağa

cumaya 68 olsan super olur hadi goreyim senii

ban ban ekmaa bann daha vitaminli olur

ayy ins cnmmm cok isterimmm 1 ay kaldii
bende 58 istiyorummm inşallah çok amin

afiyet olsun güzel olmuş

afiyet olsun canım güzel olmuş halloldu mu wc sorunun

poncikbirgelincik
Kuzucum nişanlın gelecek mi haber var mı kavuşun artık
Bu gece askerlerimize ve eşlerine yolluyorum dualarımı
Bir de bebek isteyen sevgi dolu kalplere

Allah kabul etsin inşallah canım bekliyorum bugün netleşecek inşallah gelip gelmeyeceği çok heyecanlıyım ya nasıl özledim

afiyet olsun canım sirke midene dokunmuyor mu aç karnına en güzeli aslında hergün tartılmak iyi değil ama bende yapamıyorum tartılmadan

gunaydin kizlar 64.1 ciktim cildrcgm

SchonerDuft avokadoyu sutlu nasil yapiyorsun
günaydın kuzum hergün tartılma cumaya kadar çıkma tartıya bakalım nolcak

yaaa inşallah hemencik mezun olmak istiyorum

afiyet olsun canım sirke midene dokunmuyor mu aç karnına en güzeli aslında hergün tartılmak iyi değil ama bende yapamıyorum tartılmadan

maşallah diyim hiç mide problemim yoktur ondan içtim inşallahta olmaz
tartılınca 100 gram artı bile olsam moralim bozuluyor en iyisi cuma ve p.tesi tartılmak sadcece

dünkü menüm

sabah:3 dilim ekmek yumurta zeytin peynir

öğle:2 dilim ekmek bi kase corba yumurtalı ıspanak yogurt

akşam:tavuk ızgara salata ayran

su az içtim 1 litre anca

SchonerDuft canım ben avokadoyu önceleri yeşil salatanın üzerine ince dilimlerle servis ediyordum zeytinyağ ve limonla şimdilerde kahvaltıya sadece zeytinyağ ve limonla soslayıp hazırlıyorum azda tuz benim 3 yaşındaki çok seviyor
Labne peynir ve baharatlarla ezerek zeytinyağ ile yine çok lezzetli olur
Etlerin yanına sarımsakla ve yine zeytinyağ limon ile ezerek hazırlıyorum tabi avokadonun iyice olgunlaşmış olması şart
Bebeğe labne peynir ile ezerek hazırlıyorum
munter yulaf kepeği kıtırı ve bisküvisini dukan marka olarak hazır alıyorum
Evde çocuklara sürekli hamur işi tatlı kek börek vs. Pişirdiğim için kendime enerjim kalmıyor. Hazır gıdalar beni bu kilolara getirdi ama bu dukan ürünleri zor zamanlarda kurtarıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…