Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Et yemeğinin yanına deneyim bir gün o zaman.çok sevdiğim birşey değil ama sırf faydalı diye alıyorum. yumurta ile ypanda görüm omlet gibi hiç denedin mi ?

herkesin kendine gre yöntemi vr canısı ben kalori sayıyorum spor yapmıyorum kimi arkdaşlar spor yapıyor kimisi karatay takılıyor. sen kaç kilosun ne kadar vermek istiyorsun yardımcı oluruz burda sana istersen
ben 83 kiloyum 160 boy'a bildiğin obez yani. Zayıflamaya çok çalıştım ama beceremiyorum. Kilo veremediğimi görünce vazgeçiyorum.

ben 83 kiloyum 160 boy'a bildiğin obez yani. Zayıflamaya çok çalıştım ama beceremiyorum. Kilo veremediğimi görünce vazgeçiyorum.
hmm birden kilo veremezsin ki zaten. mesela diyet yaptığın 1.ci hfata çok zor olacak senin için çünkü yemene alışkanlıkların değişecek su içme alışkanlığı edineceksin 1 gününü nasıl geçiriyorsun diyet zamanı

Mesela bir ay boyunca diyet yaptım 83 ten 80' e indim. Sonra bi haftasonu extra extra yemediğim halde 3 kiloyu geri aldım bir anda.

Günde 2 litre su içiyorum bazen 2,5. Masabaşı işim var hareketsiz kalıyorum spor da yapmıyorum bazen evde leslie o kadar.

Mesela 1 günüm sabah nesfit bir kase, öğlen çorba, salata, et yemeği ne çıkarsa, makarna pilav tatlı almıyorum. Akşam da genelde sebze ya da bakliyat yemeği yapıyorum .

çok isterim. Bana neler yapacağımı söyleyebilecek misiniz?
ilk sayfada kurallar var canım orayı oku sonra biz kendini tanıt gerisini konusalm :)
ama günlük yediklerni akşam yada yarın sabah menü seklinde paylaşmaya baslarsan az yemende cok etkili olcaktır

ilk sayfada kurallar var canım orayı oku sonra biz kendini tanıt gerisini konusalm :)
ama günlük yediklerni akşam yada yarın sabah menü seklinde paylaşmaya baslarsan az yemende cok etkili olcaktır
Tamamdırr kuralları okudum yaparım :) Kendimi ne kadar tanıtmam gerekiyor boyum 1,60 kilom 83

yaaa inşallah hemencik mezun olmak istiyorum
inşallah bende mezun olmak istiyorum ya artık

maşallah diyim hiç mide problemim yoktur ondan içtim inşallahta olmaz
tartılınca 100 gram artı bile olsam moralim bozuluyor en iyisi cuma ve p.tesi tartılmak sadcece
maşallah aynı bende öyleyim çok etkiliyo insanı bende şu huyumdan vazgeçmek istiyorum ama yapamıyorum

olmamış sen tavukçusun tavuk yiyom resmi olmalıydı
bulamadım sen bulursan at
bence tam seni anlatıyo acıkmşşşş
dimi ben hık demiş burnumdan düşmüş

Tamamdırr kuralları okudum yaparım :) Kendimi ne kadar tanıtmam gerekiyor boyum 1,60 kilom 83
hoşgeldin canım aramıza kaç yaşındasın evli misin bekar mısın hedef kilon kaç kilo verme geçmişin nedir seni neler zorluyor beslenme düzenin nasıl

24 yaşındayım, evliyim, hedefim 68, kilo verme geçmişim de hiç zayıf olmadım hayatım boyunca ama 68 - 70 arası benim normalim kendimi öyle beğeniyorum. Çalışıyorum öğlen iş yerinde çıkan yemekler, akşam kendim evde yapıyorum. Çok aşırı yemek yemiyorum. Arada abur cubur onu da keseceğim tamamen. Böyle :)

çocuğun var mı canım bende 22 yaşındayım nişanlıyım inşallah 4 ay sonra düğünüm var, benim de sorunum abur cuburlar ama şükür ki o alışkanlığımı bıraktım artık

ben tartilmadan duramayanlardanim gece wc ye kalktigimda bile tartiliyorum
anladm cnm tskler
Kardeşimin göz kenarına avizenin camı girmiş 2 dikiş atmışlar elim ayağım boşaldı
hiii cok gecmis olsun simdi nasil gozunde skinti var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…