- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.781
Et yemeğinin yanına deneyim bir gün o zaman.çok sevdiğim birşey değil ama sırf faydalı diye alıyorum. yumurta ile ypanda görüm omlet gibi hiç denedin mi ?SchonerDuft canım ben avokadoyu önceleri yeşil salatanın üzerine ince dilimlerle servis ediyordum zeytinyağ ve limonla şimdilerde kahvaltıya sadece zeytinyağ ve limonla soslayıp hazırlıyorum azda tuz benim 3 yaşındaki çok seviyor
Labne peynir ve baharatlarla ezerek zeytinyağ ile yine çok lezzetli olur
Etlerin yanına sarımsakla ve yine zeytinyağ limon ile ezerek hazırlıyorum tabi avokadonun iyice olgunlaşmış olması şart
Bebeğe labne peynir ile ezerek hazırlıyorum
munter yulaf kepeği kıtırı ve bisküvisini dukan marka olarak hazır alıyorum
Evde çocuklara sürekli hamur işi tatlı kek börek vs. Pişirdiğim için kendime enerjim kalmıyor. Hazır gıdalar beni bu kilolara getirdi ama bu dukan ürünleri zor zamanlarda kurtarıcı
evde olunca öyle oluyriş yerinde sürekli öönümde su var da evde iş yapmaktn hhiiiçç aklıma gelmiyo boşluyorum
herkesin kendine gre yöntemi vr canısı ben kalori sayıyorum spor yapmıyorum kimi arkdaşlar spor yapıyor kimisi karatay takılıyor. sen kaç kilosun ne kadar vermek istiyorsun yardımcı oluruz burda sana istersenkızlar sizler nasıl zayıflıyorsunuz?
ben 83 kiloyum 160 boy'a bildiğin obez yani. Zayıflamaya çok çalıştım ama beceremiyorum. Kilo veremediğimi görünce vazgeçiyorum.herkesin kendine gre yöntemi vr canısı ben kalori sayıyorum spor yapmıyorum kimi arkdaşlar spor yapıyor kimisi karatay takılıyor. sen kaç kilosun ne kadar vermek istiyorsun yardımcı oluruz burda sana istersen
hmm birden kilo veremezsin ki zaten. mesela diyet yaptığın 1.ci hfata çok zor olacak senin için çünkü yemene alışkanlıkların değişecek su içme alışkanlığı edineceksin 1 gününü nasıl geçiriyorsun diyet zamanıben 83 kiloyum 160 boy'a bildiğin obez yani. Zayıflamaya çok çalıştım ama beceremiyorum. Kilo veremediğimi görünce vazgeçiyorum.
hmm birden kilo veremezsin ki zaten. mesela diyet yaptığın 1.ci hfata çok zor olacak senin için çünkü yemene alışkanlıkların değişecek su içme alışkanlığı edineceksin 1 gününü nasıl geçiriyorsun diyet zamanı
bence yaparsın :) bizimle denemek ister misinben 83 kiloyum 160 boy'a bildiğin obez yani. Zayıflamaya çok çalıştım ama beceremiyorum. Kilo veremediğimi görünce vazgeçiyorum.
bence yaparsın :) bizimle denemek ister misin
ilk sayfada kurallar var canım orayı oku sonra biz kendini tanıt gerisini konusalm :)çok isterim. Bana neler yapacağımı söyleyebilecek misiniz?
Tamamdırr kuralları okudum yaparım :) Kendimi ne kadar tanıtmam gerekiyor boyum 1,60 kilom 83ilk sayfada kurallar var canım orayı oku sonra biz kendini tanıt gerisini konusalm :)
ama günlük yediklerni akşam yada yarın sabah menü seklinde paylaşmaya baslarsan az yemende cok etkili olcaktır
aaa bak ona varim canim ama en son listeyi cok sevmemistim zaten bitürlü anlayipda yazamamistimkuzum nasılsın spor yarışmsı yapcaz katılırmısın dakika tutcaz ilk zamanlar yaptığımız gibi
inşallah bende mezun olmak istiyorum ya artıkyaaa inşallah hemencik mezun olmak istiyorum
maşallahmaşallah diyim hiç mide problemim yoktur ondan içtim inşallahta olmaz
tartılınca 100 gram artı bile olsam moralim bozuluyor en iyisi cuma ve p.tesi tartılmak sadcece
bulamadım sen bulursan atolmamış sen tavukçusun tavuk yiyom resmi olmalıydı
dimi benbence tam seni anlatıyoacıkmşşşş
hoşgeldin canım aramızaTamamdırr kuralları okudum yaparım :) Kendimi ne kadar tanıtmam gerekiyor boyum 1,60 kilom 83
inşallah bende mezun olmak istiyorum ya artık
maşallahaynı bende öyleyim çok etkiliyo insanı bende şu huyumdan vazgeçmek istiyorum ama yapamıyorum
bulamadım sen bulursan at
dimi benhık demiş burnumdan düşmüş
hoşgeldin canım aramızakaç yaşındasın evli misin bekar mısın hedef kilon kaç kilo verme geçmişin nedir seni neler zorluyor beslenme düzenin nasıl
ay cok gecmis olsun canimKardeşimin göz kenarına avizenin camı girmiş 2 dikiş atmışlar elim ayağım boşaldı
çocuğun var mı canım bende 22 yaşındayım nişanlıyım inşallah 4 ay sonra düğünüm var, benim de sorunum abur cuburlar ama şükür ki o alışkanlığımı bıraktım artık24 yaşındayım, evliyim, hedefim 68, kilo verme geçmişim de hiç zayıf olmadım hayatım boyunca ama 68 - 70 arası benim normalim kendimi öyle beğeniyorum. Çalışıyorum öğlen iş yerinde çıkan yemekler, akşam kendim evde yapıyorum. Çok aşırı yemek yemiyorum. Arada abur cubur onu da keseceğim tamamen. Böyle :)
ya çok geçmiş olsun kuzumKardeşimin göz kenarına avizenin camı girmiş 2 dikiş atmışlar elim ayağım boşaldı
ben tartilmadan duramayanlardanim gece wc ye kalktigimda bile tartiliyorumböyle gidersen olursun kuzum
ramazana kadar ben 58 olmak istiyorum canım ramazanda da hedefim onu korumak çünkü ben genelde alırım bazende veririm belli olmaz sende kendine bi hedef koy ona ulaşmaya çalış kaç kilosun kaç olmak istiyosun de bakim bağa
bende 58 istiyorummminşallah çok amin
afiyet olsun güzel olmuş
afiyet olsun canım güzel olmuş halloldu mu wc sorunun
Allah kabul etsin inşallah canımbekliyorum bugün netleşecek inşallah gelip gelmeyeceği çok heyecanlıyım ya nasıl özledim
afiyet olsun canım sirke midene dokunmuyor mu aç karnına en güzeli aslında hergün tartılmak iyi değil ama bende yapamıyorum tartılmadan
günaydın kuzumhergün tartılma cumaya kadar çıkma tartıya bakalım nolcak
anladm cnm tsklerSchonerDuft canım ben avokadoyu önceleri yeşil salatanın üzerine ince dilimlerle servis ediyordum zeytinyağ ve limonla şimdilerde kahvaltıya sadece zeytinyağ ve limonla soslayıp hazırlıyorum azda tuz benim 3 yaşındaki çok seviyor
Labne peynir ve baharatlarla ezerek zeytinyağ ile yine çok lezzetli olur
Etlerin yanına sarımsakla ve yine zeytinyağ limon ile ezerek hazırlıyorum tabi avokadonun iyice olgunlaşmış olması şart
Bebeğe labne peynir ile ezerek hazırlıyorum
munter yulaf kepeği kıtırı ve bisküvisini dukan marka olarak hazır alıyorum
Evde çocuklara sürekli hamur işi tatlı kek börek vs. Pişirdiğim için kendime enerjim kalmıyor. Hazır gıdalar beni bu kilolara getirdi ama bu dukan ürünleri zor zamanlarda kurtarıcı
hiii cok gecmis olsun simdi nasil gozunde skinti var mi ?Kardeşimin göz kenarına avizenin camı girmiş 2 dikiş atmışlar elim ayağım boşaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?