- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.801
Bir şeyleri yanlış yapıyorsundur canım menülerini paylaştıkça görürüz beraberce eksikliği yanlışlığıMesela bir ay boyunca diyet yaptım 83 ten 80' e indim. Sonra bi haftasonu extra extra yemediğim halde 3 kiloyu geri aldım bir anda.
Günde 2 litre su içiyorum bazen 2,5. Masabaşı işim var hareketsiz kalıyorum spor da yapmıyorum bazen evde leslie o kadar.
Mesela 1 günüm sabah nesfit bir kase, öğlen çorba, salata, et yemeği ne çıkarsa, makarna pilav tatlı almıyorum. Akşam da genelde sebze ya da bakliyat yemeği yapıyorum .
Hadi o zaman gelsin sporlar.iyiyim bende ne olsun işteaaa bak ona varim canim ama en son listeyi cok sevmemistim zaten bitürlü anlayipda yazamamistim
Ben varim
Iyim kuzum ya sen nasilsin`?
Çok geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasinKardeşimin göz kenarına avizenin camı girmiş 2 dikiş atmışlar elim ayağım boşaldı
kahvalti guzel. lokma yemissin bence dolma yerine corba sallata yogurt yiyebilirdin . hem lokma hem dolma bence olmamis.Merhabalar kızlarbugünkü listemi açıklayayım.
Sabah 8de limonlu su
11de iki dilim kepek ekmek ,az şekerli çay, adet yumurta,domat salatalık,kibrit k.peynir ve 3zeytin
Öğlen arası,lokmaya yenik düşerek bi kaç tane yedim
Saat 4gibi iki hurma ve çay ictim.
Finalimi 3adet sebze dolması ile kapatiyorum boyut olarak küçüktü.su çok içemedim bugün yarın inşallah daha dikkat ediceğim.
Ben bayramdan önce mezun olacam kafaya koydum yaniinşallah bende mezun olmak istiyorum ya artık
maşallahaynı bende öyleyim çok etkiliyo insanı bende şu huyumdan vazgeçmek istiyorum ama yapamıyorum
bulamadım sen bulursan at
dimi benhık demiş burnumdan düşmüş
hoşgeldin canım aramızakaç yaşındasın evli misin bekar mısın hedef kilon kaç kilo verme geçmişin nedir seni neler zorluyor beslenme düzenin nasıl
Abur cubur yemezsen zaten kafadan 3 4 kilo verirsin zaten paket üründe kullanmaman gerek senin de24 yaşındayım, evliyim, hedefim 68, kilo verme geçmişim de hiç zayıf olmadım hayatım boyunca ama 68 - 70 arası benim normalim kendimi öyle beğeniyorum. Çalışıyorum öğlen iş yerinde çıkan yemekler, akşam kendim evde yapıyorum. Çok aşırı yemek yemiyorum. Arada abur cubur onu da keseceğim tamamen. Böyle :)
Sağol kuzum benimay cok gecmis olsun canim
Ne 4 ay mı kaldı poncikçocuğun var mı canım bende 22 yaşındayım nişanlıyım inşallah 4 ay sonra düğünüm var, benim de sorunum abur cuburlar ama şükür ki o alışkanlığımı bıraktım artık
Dikiş var sadece görme sıkıntısi yok şükürben tartilmadan duramayanlardanim gece wc ye kalktigimda bile tartiliyorum
anladm cnm tskler
hiii cok gecmis olsun simdi nasil gozunde skinti var mi ?
Hem minik çikolata hemde sağlıklı puding hemde yemeği düşündüğün minik çikolata bir şey demiyorumsabah
ilik su 2 gun kurusu 1tk pekmez
2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
ara
1 kupa yesilcay
yarim kase saglikli pudink
3 ceviz
5 findik
1 minik cikolata
aksam
yarim kase sutlu musli (corba niyetine)
2 ad firinda balik
bol firinda sogan
bol mantarli salatamdan
1 yk avokado ezmesi
1 minik cikolata yerim belki
Temizlik ne durumda bitti mi.temizlik olduğu için böyle düzensiz olduğunu düşünüyorumMerhabalar kızlarbugünkü listemi açıklayayım.
Sabah 8de limonlu su
11de iki dilim kepek ekmek ,az şekerli çay, adet yumurta,domat salatalık,kibrit k.peynir ve 3zeytin
Öğlen arası,lokmaya yenik düşerek bi kaç tane yedim
Saat 4gibi iki hurma ve çay ictim.
Finalimi 3adet sebze dolması ile kapatiyorum boyut olarak küçüktü.su çok içemedim bugün yarın inşallah daha dikkat ediceğim.
Kuzum beni cagirmiyon yaaaa beraber yapakdünkü menüm
sabah:3 dilim ekmek yumurta zeytin peynir
öğle:2 dilim ekmek bi kase corba yumurtalı ıspanak yogurt
akşam:tavuk ızgara salata ayran
su az içtim 1 litre anca
Gecmis olsun canimKardeşimin göz kenarına avizenin camı girmiş 2 dikiş atmışlar elim ayağım boşaldı
Aynen çok yedim.ama ilk günler direk ac kalamiyorum. yarin daha az bi menuyle karşınıza cikacagimkahvalti guzel. lokma yemissin bence dolma yerine corba sallata yogurt yiyebilirdin . hem lokma hem dolma bence olmamis.
yok cnim daha bitmedi.dediğin gibi tam olarak adabte olamadım diyete ama bugünü telafi edeceğim.cnim spor nasil gidiyor?Temizlik ne durumda bitti mi.temizlik olduğu için böyle düzensiz olduğunu düşünüyorum
hoşgeldin cnim,bende yeni katıldım beraber veririz kilolari24 yaşındayım, evliyim, hedefim 68, kilo verme geçmişim de hiç zayıf olmadım hayatım boyunca ama 68 - 70 arası benim normalim kendimi öyle beğeniyorum. Çalışıyorum öğlen iş yerinde çıkan yemekler, akşam kendim evde yapıyorum. Çok aşırı yemek yemiyorum. Arada abur cubur onu da keseceğim tamamen. Böyle :)
cok sukur cnmBen bayramdan önce mezun olacam kafaya koydum yani
Abur cubur yemezsen zaten kafadan 3 4 kilo verirsin zaten paket üründe kullanmaman gerek senin de
Sağol kuzum benim
Ne 4 ay mı kaldı poncik
Dikiş var sadece görme sıkıntısi yok şükür
Hem minik çikolata hemde sağlıklı puding hemde yemeği düşündüğün minik çikolata bir şey demiyorum
Daha çok bambu yiyormuş gibi görünüyor. Ot yiyorum diye bizi kandırmaot yiyom resmi
Canım ben çocuklar 9. Ayını doldurduktan sonra avokado peynir yumurta sarısı ile onlara omletler yaparım ama kendimiz için hiç denemedim. Büyük oğlan makarna salatasında seviyorEt yemeğinin yanına deneyim bir gün o zaman.çok sevdiğim birşey değil ama sırf faydalı diye alıyorum. yumurta ile ypanda görüm omlet gibi hiç denedin mi ?
Tamam canım herkes bireysel olsun ozamam.segus çok az kişiyiz takım kuramayız malesef kişi kendi adına yarışacak ancak
Canım hoşgeldin biz sana ne yapacağını söylemeyeceğiz sen yaptıklarını bize söyleyeceksin bizde yorumda bulunacağız sen kendine uygun bulduğun fikirleri değerlendireceksin. Hepimiz öyle yapıyoruz. Birbirimizin menülerini değerlendiriyoruz hangi menülerle kilo verilmiş ek olarak neler yapılmış herşey ortada. Birbirimize yardımcı oluyoruz ben de obez olmanın ucundan döndüm 14. Takım bana kucak açtı. Hiç veremem sanıyordum ama çok güzel kilo veriyorum maşallahçok isterim. Bana neler yapacağımı söyleyebilecek misiniz?
Sağol kuzum sen nasılsınGecmis olsun canim
Bu hafta konsantre haftan olsun o zaman. Bugün yapamadım ama başlıcam yarın bakalımyok cnim daha bitmedi.dediğin gibi tam olarak adabte olamadım diyete ama bugünü telafi edeceğim.cnim spor nasil gidiyor?
cok sukur cnm
birazdan yiyecegim bitter yuzde seksen kakao
ya cok tatli yiyesim var :*(
hepsini denicem yeterki yeyim çok sağlıklı c vitamini deposu . Ama önce sütle içecemCanım ben çocuklar 9. Ayını doldurduktan sonra avokado peynir yumurta sarısı ile onlara omletler yaparım ama kendimiz için hiç denemedim. Büyük oğlan makarna salatasında seviyor
Hayır olsun canım toparlandı mı sorun. Telefonun da hayırlı olsunKızlar ıs yerinde bazı sorunlar oldu yorgunluktan giremedim bide tel kırıldı Üstüne bugun aldık esimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?