Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
ilik su 2 gun kurusu 1tk pekmez

2 haslanmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin

ara
1 kupa yesilcay
yarim kase saglikli pudink
3 ceviz
5 findik
1 minik cikolata

aksam
yarim kase sutlu musli (corba niyetine)
2 ad firinda balik
bol firinda sogan
bol mantarli salatamdan
1 yk avokado ezmesi

1 minik cikolata yerim belki

Bir şeyleri yanlış yapıyorsundur canım menülerini paylaştıkça görürüz beraberce eksikliği yanlışlığı

Merhabalar kızlarbugünkü listemi açıklayayım.
Sabah 8de limonlu su
11de iki dilim kepek ekmek ,az şekerli çay, adet yumurta,domat salatalık,kibrit k.peynir ve 3zeytin

Öğlen arası,lokmaya yenik düşerek bi kaç tane yedim

Saat 4gibi iki hurma ve çay ictim.

Finalimi 3adet sebze dolması ile kapatiyorum boyut olarak küçüktü.su çok içemedim bugün yarın inşallah daha dikkat ediceğim.

kahvalti guzel. lokma yemissin bence dolma yerine corba sallata yogurt yiyebilirdin . hem lokma hem dolma bence olmamis.

Ben bayramdan önce mezun olacam kafaya koydum yani
Abur cubur yemezsen zaten kafadan 3 4 kilo verirsin zaten paket üründe kullanmaman gerek senin de
ay cok gecmis olsun canim
Sağol kuzum benim
çocuğun var mı canım bende 22 yaşındayım nişanlıyım inşallah 4 ay sonra düğünüm var, benim de sorunum abur cuburlar ama şükür ki o alışkanlığımı bıraktım artık
Ne 4 ay mı kaldı poncik
ben tartilmadan duramayanlardanim gece wc ye kalktigimda bile tartiliyorum

anladm cnm tskler

hiii cok gecmis olsun simdi nasil gozunde skinti var mi ?
Dikiş var sadece görme sıkıntısi yok şükür
Hem minik çikolata hemde sağlıklı puding hemde yemeği düşündüğün minik çikolata bir şey demiyorum

Temizlik ne durumda bitti mi.temizlik olduğu için böyle düzensiz olduğunu düşünüyorum

hoşgeldin cnim,bende yeni katıldım beraber veririz kilolari

cok sukur cnm

birazdan yiyecegim bitter yuzde seksen kakao
ya cok tatli yiyesim var :*(

Et yemeğinin yanına deneyim bir gün o zaman.çok sevdiğim birşey değil ama sırf faydalı diye alıyorum. yumurta ile ypanda görüm omlet gibi hiç denedin mi ?
Canım ben çocuklar 9. Ayını doldurduktan sonra avokado peynir yumurta sarısı ile onlara omletler yaparım ama kendimiz için hiç denemedim. Büyük oğlan makarna salatasında seviyor

çok isterim. Bana neler yapacağımı söyleyebilecek misiniz?
Canım hoşgeldin biz sana ne yapacağını söylemeyeceğiz sen yaptıklarını bize söyleyeceksin bizde yorumda bulunacağız sen kendine uygun bulduğun fikirleri değerlendireceksin. Hepimiz öyle yapıyoruz. Birbirimizin menülerini değerlendiriyoruz hangi menülerle kilo verilmiş ek olarak neler yapılmış herşey ortada. Birbirimize yardımcı oluyoruz ben de obez olmanın ucundan döndüm 14. Takım bana kucak açtı. Hiç veremem sanıyordum ama çok güzel kilo veriyorum maşallah

Gecmis olsun canim
Sağol kuzum sen nasılsın
yok cnim daha bitmedi.dediğin gibi tam olarak adabte olamadım diyete ama bugünü telafi edeceğim.cnim spor nasil gidiyor?
Bu hafta konsantre haftan olsun o zaman. Bugün yapamadım ama başlıcam yarın bakalım
cok sukur cnm

birazdan yiyecegim bitter yuzde seksen kakao
ya cok tatli yiyesim var :*(

Canım ben çocuklar 9. Ayını doldurduktan sonra avokado peynir yumurta sarısı ile onlara omletler yaparım ama kendimiz için hiç denemedim. Büyük oğlan makarna salatasında seviyor
hepsini denicem yeterki yeyim çok sağlıklı c vitamini deposu . Ama önce sütle içecem
Kızlar ıs yerinde bazı sorunlar oldu yorgunluktan giremedim bide tel kırıldı Üstüne bugun aldık esimle.
Hayır olsun canım toparlandı mı sorun. Telefonun da hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…