Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Saol canım. Toparlanmaya calısıyo.

Kardeşimin göz kenarına avizenin camı girmiş 2 dikiş atmışlar elim ayağım boşaldı
Canım çok geçmiş olsun. Sonraki mesajlarını okudum gözünde görme ile ilgili bir sorun olmamış çok şükür. Allah korumuş.
Tatlı yeme isteğinin azalması için hiç yememek gerekiyor sanırım. Takıma Yen'i geldiğimde günlük ortalama 5000 kalori alıyordum 4000i çikolata vb. Ürünlerden geliyordu. Gerçi sen zaten miktar kontrolünü iyi yapıyorsun hemde tercihin bitter ama bu alışkanlıktan vazgeçersen daha güzel olur canımmmmmm 10 gün canın ister sonra unutursun kız bırak gitsin BEN ÇİKOLATA YİYEMİYORSAM KİMSE YEMESİN
Az şekerli çay içilir mi bebeğim HİÇ ŞEKERLİ yada başka bir deyişle ŞEKERSİZ çay içmelisin kaldır şekerleri dolaba misafire çıkarırsın
Lokmayı bi lokmada yutmuşsun afiyet olsun yemesen iyiymiş ama şimdi temizlik var enerji lazım sana

Aynen çok yedim.ama ilk günler direk ac kalamiyorum. yarin daha az bi menuyle karşınıza cikacagim
Aslında çok yememişsin tercihlerin yanlış olmuş bence az bile yemişsin
3 tane minik dolma var akşam yemeğinde ama pirinci yağı derken çok kalorili öğlen zaten yemek yok lokma var
Temizliği bitir sonra kendin için güzel menüler hazırlarsın canım içinde pirinç dolma lokma şeker olmayan salata çorba yağsız proteinler içeren öğünlerin olsun kızlar çok güzel kabak detoxu yapıyorlar mesela sende deneyebilirsin
Sevgiler

Benim menüm şöyleydi arkadaşlarım
10:00
1 çay bardağı süt nescafe
10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim mozarella
Domates salatalık biber maydonoz dereotu 1tk zeytinyağ ile
14:00 Türk kahvesi 1-2 yulaf kepeği kıtırı
15:00 light ton balığından bol baharatlı dereotlu salata
Soda limon
17:00
1/2 elma 1/2 donmuş limon rendesi 1 bardak su 1 fincan yeşil çaydan yapılmış smothi
19:30
Pirzola yedim büyük oğlanla yemiyeydim iyiydi ama evde yapınca buram buram ızgara kokusuna dayanamadım 4 parça yedim (keşke kendime tavuk yapsaydım çok pişmanım)
Kaşık salata yağsız sirkeli
1 büyük bardak ayran
Yoğurtlu kırmızı pancar salatası 1 yemek kaşığı
1 acı sivri biber
23:00
1 çay bardağı süt

Arkadaşlar çocuklar için evde çok yemek yapıyorum günün yarısı mutfakta yarısı alışverişte geçiyor. Ben çok yiyorum ama birde gözümün önünde olupta yemediklerimi düşünün
Aslında iyi bile dayanıyorum. Bugün öğlen evde bildiğin gün menüsü vardı ortanca kurabiye istedi büyük çikolatalı bademli kek istedi sabah için zaten peynirli dereotlu kurabiye yapmıştım evde çalışan kızlar kendilerine Rus salatası yaptılar (ikide bir abla lütfen yeyiniz diyor YE-MEM)
Bunlara rağmen çorba pilav büyüğe et ortancaya köfte bebeğe kıymalı sebze püresi eşime yoğurtlu ıspanak kavurma da pişirildi.
Bu şartlarda gerçekten zor oluyor.

SchonerDuft canım bana 40 ımdan sonra spor alışkanlığı kazandıracaksın
4 km yürüyüş orta tempoda başladım bazen hızlanıp bazen yavaşladım 1 saatten fazla sürdü
Kuru temizlemeciye yürüdüm 20 dk 30dk arası
30 dk futbol oynadım 15 dk. Yakar top oynadım
Çocukların ikisini de bol bol emzirdim bu da egzersizden sayılmalı
Not: her yerim ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum.
İyi geceler

cnim herşeye katlanirim ama, şekersiz hayata asla.çok az şeker kullanıyorum çayın tadını yumusatiyom okadar

pirzola uymuş bence arada yağlı şeyler de tüketmek gerek bağırsaklar için gününde ve dengeli olmuş. afiyet olsun

kendine grnola bar tarzı birşey yapabilirsin ya da yulaflı brovni SekerPancarii güzel tarifler biliyor en azından 1 kereye mahsus yapabilirsin. bunları görüpte yememek çok zor gerçekten

ortalama 130 dk not alıyorum haftanın birincisi olmaya aday olacaksın bence çok güzel başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…