Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeşilçayın arkasından da puding ne güzel gitmiştir dimi

Günaydın herkese
günaydınnnnn
Günaydın kızlar
günaydın ünkü menünü yaz istersen görelim neler yediğini nasıl yaptığını . ben kalori sayıyorum bu arada zigzag yöntemi ile çokta güzel verdiriyor istersen sana da tablo çıkaralım
menün süper afiyet olsun . 60 dk spor notunu alıyorum
Ben yürüyüşe gidiyorum çocuklar uyuyorken gezip geleyim

öğle ve akşm pek güzel olmamşşş

bence cok iyi

sağol kuzum aminnn
geçmiş olsun kuzuuum oluyo arada öyle kazalar rabbim beterinden saklasın gözüne gelmemiş şükür ki
çok şükür ya
SchonerDuft canım 80 dk tempolu yürüyüş
bir de 500 k videosunu yaptım
vayy vayyy drdotty ile kapışacaksınız siz belli 30 dkmıydı bkım öyle not alacam canısı tebrik ederim güzel başladınız

pudingler çikolatlar ohhh hayat sana güzel muntercik
ya canım senden sağlıklı puding tarifini alıyım ramazanda lazım olur

Dünkü menüm sabah bir küçük kutu süt içtim 2 tane hurma yedim
Öğlen mercimek çorba, az kıymalı patates yemegi, salata ayran yedim
Akşam patatesli bezelye yemeği ve çok az pilav yedim, bir kase de cacık

Çıkartalım nasıl olacak?

bende bıraktım o videoyu kolay geldi en son yaptığımda kendim karışık yapacam sanırım

yürüyüş yaptığımdan sanırım (yürüyüş denmez gerçi yokuş aşağı gittiğimden daha çok koşu oluyor benimki) benimde hiç bir yerimi ağrıtmıyor
bi günde jullian deniyecem onu ilk yaptığımda (20 dk felan yapmıştım) yerimden kalkamamıştım ertesi gün

bezelyenin şeker oranı yüksekmiş canım sen yanına patates ve pilav yemişin ağır olmuş biraz
sabahlarıda yumurta,domates,salatalık,yeşillik yemeye çalış
emziriyomusun?
hoşgeldin bu arada grubumuza

jilli de çok zor ama abs videosu var jillinin onu denemek lzım bendeki sorun göbekte daha çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…