- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.861
bakıyım onada bugün çok zorlamadanjilli de çok zor ama abs videosu var jillinin onu denemek lzım bendeki sorun göbekte daha çok
bende bugün ölçeyim kendimi ya mezro yoktu mezro aldım ölçecem daha nasıl üşeniyorum anlatamambakıyım onada bugün çok zorlamadanip atlamayı bıraktım yaa @Bir garip yokluğunda onun atladığını görünce atlayasın geliyordu
sende abs yap bizide teşfik et
ben birazdan ölçülerimi yazacam 1 ay önceki ölçülerimle birlikte bana göre bayağı iyi incelmişim
Bugünü ac geçirerek telafi edecegimöğle ve akşm pek güzel olmamşşş
bnmde geçen yegenim kaşla göz arası sandalyeden sofranın üstüne zıplıcakmş sözde gözünün kenarını sofranın kıyısına carpmışsağol kuzum aminnn
çok şükür ya
vayy vayyy @drdotty ile kapışacaksınız siz belli 30 dkmıydı bkım öyle not alacam canısı tebrik ederim güzel başladınız
aç kalırsan zayıflayamazsın sporla telafi etmeyi deneBugünü ac geçirerek telafi edecegim
bezelyenin şeker oranı yüksekmiş canım sen yanına patates ve pilav yemişin ağır olmuş biraz
sabahlarıda yumurta,domates,salatalık,yeşillik yemeye çalış
emziriyomusun?
hoşgeldin bu arada grubumuza
AHAHA eşim dalga geçerben iş yerine koydum mezro evde bende vakit bulamıyorum,üşeniyorum felanben iş yerinde arkadaşa ölçtürüyorum sen evde eşine ölçtür
gercektenmı bende hem oglen hem aksam et yedım olmadı dıyodumgünaydınnnnn
günaydın ünkü menünü yaz istersen görelim neler yediğini nasıl yaptığını . ben kalori sayıyorum bu arada zigzag yöntemi ile çokta güzel verdiriyor istersen sana da tablo çıkaralım
menün süper afiyet olsun . 60 dk spor notunu alıyorum
proteın dıyetı yapıyorum yapamadım sanmıstım ama olmus galıbabol proteinli bir gün
ben protein günümde genelde biftek tarzı yiyordum. bana iyi geliyordu yanına yoğurt akşam salata ekliyordum sabah 1 omlet 50 gr peynir 200 250 ml kadar light süt dana jambon ile kahvlatı yapıyordum öğlen de ya tavuk ızgara yada 1 bardak ayran yanına salata ile geçiştiriyordum . 2 3 gün böyle yaptığımda 2 3 kilo kadar kalıcı idiyordugercektenmı bende hem oglen hem aksam et yedım olmadı dıyodumdogru yapmısım demek
geçmiş olsun canımKızlar ben çok rahatsızım sabah hasta kalktım dr rapor verdi. İşten izin alıp gideceğim şimdi giremeyebilirim birkaç gün iyileşince baslarım daha iyi olur. Teşekkürler
olmş olmuş et olarak en sevdigim sey köftedir bnmproteın dıyetı yapıyorum yapamadım sanmıstım ama olmus galıba
AHAHA eşim dalga geçeranneme ölçtürürüm bugün olmazsa 2 haftada bir ölçerim sonra ne kadar incelmiş diye
süper olmuş gelsin bu hafta eksilerproteın dıyetı yapıyorum yapamadım sanmıstım ama olmus galıba
Iyiyim cnm cok sukurSağol kuzum sen nasılsın
Bu hafta konsantre haftan olsun o zaman. Bugün yapamadım ama başlıcam yarın bakalım
hepsini denicem yeterki yeyim çok sağlıklı c vitamini deposu . Ama önce sütle içecem
Hayır olsun canım toparlandı mı sorun. Telefonun da hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?