Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

jilli de çok zor ama abs videosu var jillinin onu denemek lzım bendeki sorun göbekte daha çok
bakıyım onada bugün çok zorlamadan ip atlamayı bıraktım yaa @Bir garip yokluğunda onun atladığını görünce atlayasın geliyordu
sende abs yap bizide teşfik et
ben birazdan ölçülerimi yazacam 1 ay önceki ölçülerimle birlikte bana göre bayağı iyi incelmişim

bende bugün ölçeyim kendimi ya mezro yoktu mezro aldım ölçecem daha nasıl üşeniyorum anlatamam bilmiyorum da nasıl ölçeceğimi

ben iş yerine koydum mezro evde bende vakit bulamıyorum,üşeniyorum felan ben iş yerinde arkadaşa ölçtürüyorum sen evde eşine ölçtür

sağol kuzum aminnn

çok şükür ya

vayy vayyy @drdotty ile kapışacaksınız siz belli 30 dkmıydı bkım öyle not alacam canısı tebrik ederim güzel başladınız
bnmde geçen yegenim kaşla göz arası sandalyeden sofranın üstüne zıplıcakmş sözde gözünün kenarını sofranın kıyısına carpmış
Bugünü ac geçirerek telafi edecegim
aç kalırsan zayıflayamazsın sporla telafi etmeyi dene

bezelyenin şeker oranı yüksekmiş canım sen yanına patates ve pilav yemişin ağır olmuş biraz
sabahlarıda yumurta,domates,salatalık,yeşillik yemeye çalış
emziriyomusun?
hoşgeldin bu arada grubumuza

Hoşbuldum :) Hayır yeni evliyim çocuk yok

AA öyle miymiş peki dikkat edeceğim bundan sonra buna

ben iş yerine koydum mezro evde bende vakit bulamıyorum,üşeniyorum felan ben iş yerinde arkadaşa ölçtürüyorum sen evde eşine ölçtür
AHAHA eşim dalga geçer anneme ölçtürürüm bugün olmazsa 2 haftada bir ölçerim sonra ne kadar incelmiş diye

gercektenmı bende hem oglen hem aksam et yedım olmadı dıyodum dogru yapmısım demek

gercektenmı bende hem oglen hem aksam et yedım olmadı dıyodum dogru yapmısım demek
ben protein günümde genelde biftek tarzı yiyordum. bana iyi geliyordu yanına yoğurt akşam salata ekliyordum sabah 1 omlet 50 gr peynir 200 250 ml kadar light süt dana jambon ile kahvlatı yapıyordum öğlen de ya tavuk ızgara yada 1 bardak ayran yanına salata ile geçiştiriyordum . 2 3 gün böyle yaptığımda 2 3 kilo kadar kalıcı idiyordu

Iyiyim cnm cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…