- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.881
ıns benımde gıder onerılerını dıkkate alıcamben protein günümde genelde biftek tarzı yiyordum. bana iyi geliyordu yanına yoğurt akşam salata ekliyordum sabah 1 omlet 50 gr peynir 200 250 ml kadar light süt dana jambon ile kahvlatı yapıyordum öğlen de ya tavuk ızgara yada 1 bardak ayran yanına salata ile geçiştiriyordum . 2 3 gün böyle yaptığımda 2 3 kilo kadar kalıcı idiyordu
aynen benımde en sevdıgım koftedır ama herseyıde yerım yanı farketmezolmş olmuş et olarak en sevdigim sey köftedir bnm
cok sevındırdınız kız benı bende dun olmadı bugun bastan baslıyım dıyodumsüper olmuş gelsin bu hafta eksiler
oooo harıka canım baya ıncelmıssın1 aylık ölçü farkım
Göğüs: 94 - 90
Bel : 83 - 76
Basen: 103-98
Göbek: 92 - 86
tabi ne olsa yeriz zatnaynen benımde en sevdıgım koftedır ama herseyıde yerım yanı farketmez
bosuna bu hale gelmedıktabi ne olsa yeriz zatn
cok sevındırdınız kız benı bende dun olmadı bugun bastan baslıyım dıyodum
oooo harıka canım baya ıncelmıssın
bambu ne kiDaha çok bambu yiyormuş gibi görünüyor. Ot yiyorum diye bizi kandırma
Kızlar ıs yerinde bazı sorunlar oldu yorgunluktan giremedim bide tel kırıldı Üstüne bugun aldık esimle.
afiyet olsun canım güzel olmuşBenim menüm şöyleydi arkadaşlarım
10:00
1 çay bardağı süt nescafe
10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim mozarella
Domates salatalık biber maydonoz dereotu 1tk zeytinyağ ile
14:00 Türk kahvesi 1-2 yulaf kepeği kıtırı
15:00 light ton balığından bol baharatlı dereotlu salata
Soda limon
17:00
1/2 elma 1/2 donmuş limon rendesi 1 bardak su 1 fincan yeşil çaydan yapılmış smothi
19:30
Pirzola yedim büyük oğlanla yemiyeydim iyiydi ama evde yapınca buram buram ızgara kokusuna dayanamadım 4 parça yedim (keşke kendime tavuk yapsaydım çok pişmanım)
Kaşık salata yağsız sirkeli
1 büyük bardak ayran
Yoğurtlu kırmızı pancar salatası 1 yemek kaşığı
1 acı sivri biber
23:00
1 çay bardağı süt
Arkadaşlar çocuklar için evde çok yemek yapıyorum günün yarısı mutfakta yarısı alışverişte geçiyor. Ben çok yiyorum ama birde gözümün önünde olupta yemediklerimi düşünün
Aslında iyi bile dayanıyorum. Bugün öğlen evde bildiğin gün menüsü vardı ortanca kurabiye istedi büyük çikolatalı bademli kek istedi sabah için zaten peynirli dereotlu kurabiye yapmıştım evde çalışan kızlar kendilerine Rus salatası yaptılar (ikide bir abla lütfen yeyiniz diyorYE-MEM)
Bunlara rağmen çorba pilav büyüğe et ortancaya köfte bebeğe kıymalı sebze püresi eşime yoğurtlu ıspanak kavurma da pişirildi.
Bu şartlarda gerçekten zor oluyor.
Günaydın kızlar duygu menum
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
Zeytin peynır
Yesıllık
Öglen 1 porsiyon İskender ekmeksız
Aksam ızgara köfte 3 tane
1 buyuk ayran
1 saat tempolu yuruyus
afiyet olsun canım akşam pilav olmasaymış çok daha iyi olurmuşDünkü menüm sabah bir küçük kutu süt içtim 2 tane hurma yedim
Öğlen mercimek çorba, az kıymalı patates yemegi, salata ayran yedim
Akşam patatesli bezelye yemeği ve çok az pilav yedim, bir kase de cacık
Çıkartalım nasıl olacak?
yaa müthiş incelmişsin tebrik ederim1 aylık ölçü farkım
gider gider light süt iç proteinde tükettiğinin yağ yüzdesine bakmak lazım ne kadar az yğlı olursa o kadar yağ kaybın olurıns benımde gıder onerılerını dıkkate alıcam
ayyy allah aclıkla sınamasın kimseyi cidden zorbosuna bu hale gelmedık
neden ki acabaaakarnım çok şiş ya
regli olcam sanırım ya ondan yada soğuk yedim wcde sıkınlı regli öncesi hep oluyorneden ki acabaaa
karnım çok şiş ya
cnim seni cok enerjik gordum maşallah. seni cok umutlandirmak istemiyorum ama, karin sisligi iyiye işaret hadi bakalim hayirli haberler verirsin inşaregli olcam sanırım ya ondan yada soğuk yedim wcde sıkınlı regli öncesi hep oluyorsoğan suyu içecem yada maydonoz sabah akşam
birini iç günde 1 bardak yeter cok yüklenme öle bi andaregli olcam sanırım ya ondan yada soğuk yedim wcde sıkınlı regli öncesi hep oluyorsoğan suyu içecem yada maydonoz sabah akşam
ahh canimm ben yapamam tatlisizz. 10 gunu birak 1 gun yemeden duramamCanım çok geçmiş olsun. Sonraki mesajlarını okudum gözünde görme ile ilgili bir sorun olmamış çok şükür. Allah korumuş.
Tatlı yeme isteğinin azalması için hiç yememek gerekiyor sanırım. Takıma Yen'i geldiğimde günlük ortalama 5000 kalori alıyordum 4000i çikolata vb. Ürünlerden geliyordu. Gerçi sen zaten miktar kontrolünü iyi yapıyorsun hemde tercihin bitter ama bu alışkanlıktan vazgeçersen daha güzel olur canımmmmmm 10 gün canın ister sonra unutursun kız bırak gitsin BEN ÇİKOLATA YİYEMİYORSAM KİMSE YEMESİN
Az şekerli çay içilir mi bebeğim HİÇ ŞEKERLİ yada başka bir deyişle ŞEKERSİZ çay içmelisinkaldır şekerleri dolaba misafire çıkarırsın
Lokmayı bi lokmada yutmuşsun afiyet olsun yemesen iyiymiş ama şimdi temizlik var enerji lazım sana
harika menu ben bayildimBenim menüm şöyleydi arkadaşlarım
10:00
1 çay bardağı süt nescafe
10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim mozarella
Domates salatalık biber maydonoz dereotu 1tk zeytinyağ ile
14:00 Türk kahvesi 1-2 yulaf kepeği kıtırı
15:00 light ton balığından bol baharatlı dereotlu salata
Soda limon
17:00
1/2 elma 1/2 donmuş limon rendesi 1 bardak su 1 fincan yeşil çaydan yapılmış smothi
19:30
Pirzola yedim büyük oğlanla yemiyeydim iyiydi ama evde yapınca buram buram ızgara kokusuna dayanamadım 4 parça yedim (keşke kendime tavuk yapsaydım çok pişmanım)
Kaşık salata yağsız sirkeli
1 büyük bardak ayran
Yoğurtlu kırmızı pancar salatası 1 yemek kaşığı
1 acı sivri biber
23:00
1 çay bardağı süt
ay okurken ben zorlandim sen bunca sey yapip nasil mutfaktan çıkabiliyorsun tebrik ederim cnmArkadaşlar çocuklar için evde çok yemek yapıyorum günün yarısı mutfakta yarısı alışverişte geçiyor. Ben çok yiyorum ama birde gözümün önünde olupta yemediklerimi düşünün
Aslında iyi bile dayanıyorum. Bugün öğlen evde bildiğin gün menüsü vardı ortanca kurabiye istedi büyük çikolatalı bademli kek istedi sabah için zaten peynirli dereotlu kurabiye yapmıştım evde çalışan kızlar kendilerine Rus salatası yaptılar (ikide bir abla lütfen yeyiniz diyorYE-MEM)
Bunlara rağmen çorba pilav büyüğe et ortancaya köfte bebeğe kıymalı sebze püresi eşime yoğurtlu ıspanak kavurma da pişirildi.
Bu şartlarda gerçekten zor oluyor.
guzel menuu cnmGünaydın kızlar duygu menum
SchonerDuft
Sabah 1 yumurta
Zeytin peynır
Yesıllık
Öglen 1 porsiyon İskender ekmeksız
Aksam ızgara köfte 3 tane
1 buyuk ayran
1 saat tempolu yuruyus
of sorma birde dertsiz yiyebilsemyeşilçayın arkasından da puding ne güzel gitmiştir dimi
sende yesenepudingler çikolatlar ohhh hayat sana güzel muntercik
ya canım senden sağlıklı puding tarifini alıyım ramazanda lazım olur
nasil bunkadar inceldin1 aylık ölçü farkım
Cuma olacam kısmetse soğan suyu içsenesende adet olamadın mı ya bende 3 gündür adet olamadımsinir yaptı cok fazla bende
yok kuzum yeni kürtaj oldum ya korunuyorum daha hiç regli de olmadımcnim seni cok enerjik gordum maşallah. seni cok umutlandirmak istemiyorum ama, karin sisligi iyiye işaret hadi bakalim hayirli haberler verirsin inşa
öğlen ve akşam içiliyor tarifi öylebirini iç günde 1 bardak yeter cok yüklenme öle bi anda
idare eder sen naptınselam kizlqr nasilsiniz
Kızlar ben 10 gündür çok hastaydım. Bugün biraz toparladım. Nasıl devam edicem bilmiyorum. Ne zamandır tartılmadım. Yarın tartılırım aç karnına. Hasta halimle doğumgünü de yaptık. Adanaya gittim ailemin yanında yaptım. Ablamlar sağolsun çok yardımcı oldular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?