Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ıns benımde gıder onerılerını dıkkate alıcam

Daha çok bambu yiyormuş gibi görünüyor. Ot yiyorum diye bizi kandırma
bambu ne ki zararlı bişey mi

Kızlar ıs yerinde bazı sorunlar oldu yorgunluktan giremedim bide tel kırıldı Üstüne bugun aldık esimle.

hayırdır canım noldu, geçmiş olsun

afiyet olsun canım güzel olmuş

valla maşallah sana iyi dayanıyorsun

afiyet olsnu iskenderin pidelerini yemediysen güzel

afiyet olsun canım akşam pilav olmasaymış çok daha iyi olurmuş

1 aylık ölçü farkım

Göğüs: 94 - 90
Bel : 83 - 76
Basen: 103-98
Göbek: 92 - 86
yaa müthiş incelmişsin tebrik ederim
ıns benımde gıder onerılerını dıkkate alıcam
gider gider light süt iç proteinde tükettiğinin yağ yüzdesine bakmak lazım ne kadar az yğlı olursa o kadar yağ kaybın olur

regli olcam sanırım ya ondan yada soğuk yedim wcde sıkınlı regli öncesi hep oluyor soğan suyu içecem yada maydonoz sabah akşam
cnim seni cok enerjik gordum maşallah. seni cok umutlandirmak istemiyorum ama, karin sisligi iyiye işaret hadi bakalim hayirli haberler verirsin inşa

ahh canimm ben yapamam tatlisizz. 10 gunu birak 1 gun yemeden duramam baya azalttim bende cok yerdim palet paket cikolatalar kekler boskuvilet simdi bittetle idare etmeye calisiyorum
harika menu ben bayildim
ay okurken ben zorlandim sen bunca sey yapip nasil mutfaktan çıkabiliyorsun tebrik ederim cnm
guzel menuu cnm
yeşilçayın arkasından da puding ne güzel gitmiştir dimi
of sorma birde dertsiz yiyebilsem
pudingler çikolatlar ohhh hayat sana güzel muntercik
ya canım senden sağlıklı puding tarifini alıyım ramazanda lazım olur
sende yesene saka saka yeme bak yersenbenim gibi oldugun yerde syaarsin
vereyim cnmm cok guzel ben afiyetle yiyorum
1 aylık ölçü farkım

Göğüs: 94 - 90
Bel : 83 - 76
Basen: 103-98
Göbek: 92 - 86
nasil bunkadar inceldin
sen sunan kac kilosun super incelmissin masallahh dehset incelmissin cok kiskandimm

sende adet olamadın mı ya bende 3 gündür adet olamadım sinir yaptı cok fazla bende
Cuma olacam kısmetse soğan suyu içsene
cnim seni cok enerjik gordum maşallah. seni cok umutlandirmak istemiyorum ama, karin sisligi iyiye işaret hadi bakalim hayirli haberler verirsin inşa
yok kuzum yeni kürtaj oldum ya korunuyorum daha hiç regli de olmadım
birini iç günde 1 bardak yeter cok yüklenme öle bi anda
öğlen ve akşam içiliyor tarifi öyle
selam kizlqr nasilsiniz
idare eder sen naptın

segus tugbaFB UMEYYE @drdotty @06Derya menülerde nerde sizler nerdesiniz kızlar
Kızlar ben 10 gündür çok hastaydım. Bugün biraz toparladım. Nasıl devam edicem bilmiyorum. Ne zamandır tartılmadım. Yarın tartılırım aç karnına. Hasta halimle doğumgünü de yaptık. Adanaya gittim ailemin yanında yaptım. Ablamlar sağolsun çok yardımcı oldular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…