Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

7
canım ev ile iş arası 14 durak felan ben 15 gündür bu 10 duraklık kısmı yürüyorum iş çıkışı(yokuş aşağı olduğu için çoğu yerde koşuyorum) diğer 4 duraklık kısımda yokuş çıkıldığı için ona gücüm kalmıyor o kısımda dolmuşa biniyorum toplamda 8-9 km yürümüş oluyorum ayrıca 3-4 seferde 500 k videosu yaptım kilomda 67 lerde

Cuma olacam kısmetse soğan suyu içsene

yok kuzum yeni kürtaj oldum ya korunuyorum daha hiç regli de olmadım

öğlen ve akşam içiliyor tarifi öyle

idare eder sen naptın
aksamki cikolatayi yemedimmm sayende biliyor musunnn
gecmia olsun cnm usuttun mu
oo supersin masallah bende olcuneyim bakim ne kadar farl var aramizdaa

geçmiş olsun öncelikle canım doğum günü kutlu olsun miniğinin güzel seneleriniz olsun hep birlikte

bence hazır iyileşmişken bugünden başla dikkat etmeye yarında kilonu öğrenirsin zayıflaman sadece doğum gününde zayıf olmak için olmasın devamını getir

Sağol canım çok teşekkürler. Devam edeceğim inşallah. Yarın bakayım inşallah cazla çıkmam

geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın. kızınla nice mutlu seneleriniz olsun
aksamki cikolatayi yemedimmm sayende biliyor musunnn

gecmia olsun cnm usuttun mu

oo supersin masallah bende olcuneyim bakim ne kadar farl var aramizdaa

tebrik ederim seni yememek ile çok iyi yaptın
iyidir cnim sen nasilsin?kızı okuldan getirken tutturdu çiğköfte diye.okadar açtım ki ucundan bi kaç isirik aldım.nefsimi tatmin ettim biraz bugün sıkı gidiyorum.devamı gelir inşa
çiğ köfte etsiz ise 3 sıkımlık kadar yiyebilirsin ama ekmeksiz marul ile sadeceve gün içinde de sadece 1 dilim ekmek yeme hakkın olacak. sen de mersindeydin demi

Sağol canım teşekkür ederim. Biraz daha iyiyim çok şükür.

iyidir cnim sen nasilsin?kızı okuldan getirken tutturdu çiğköfte diye.okadar açtım ki ucundan bi kaç isirik aldım.nefsimi tatmin ettim biraz bugün sıkı gidiyorum.devamı gelir inşa
birseyler yememk ocin kendimle bogusuyorum onun disinda iyiyim
cig kofte beni sisiriyor o yuzden tercih etmemeye calisiyorum seni sisirmiyorsa marulla yiyeyibilirsin cnm 1 2 maksimum 3 tane ama diger ogunlere dikkat etmelisin. Hadi ins ilk gunleri atlatirsan devami daha kolay

Sağol canım çok kötü üşütmüşüm. Halâ öksürüyorum.
cok gecmisnolsun prensesine gecmez ins.
Yavrunun da dogum gunu kutlu olsun nice guzel yaslari olsun Allah im saglikli huzurlu sevgi ile bir omyr nasip etsin.
Cabucak iyiles gel mezun olmus olsamda hala rakibiz
sag ol canim senin sayende
ahahah bak üzüleceksen tgb1907 benden ince diye ölçme
uzulmemmi saniyorsun yurek aglar gozden oncediye bağlayayım

Sağol canım. Amin gelirim rakibim.

ben sanki seni rüyamda gördüm pencereden dışarı bakıyorum sen kızınla oynuyormuşsun saçların 3lü örgü omzunun altında kumral çıtı pıtıydın ne alaka ise

size bir fikir daha sunayım mı ? kızlar isteyen sabah öğlen yemeklerini resim olarak atsınlar akşamları da toplu menü paylaşımı olmuş olur uyar mı ?

sen kaçsın şimdi ramazana belki seni geçmiş olurum
bırakta senden ince oluyum kaç aydır kursağımdan geçen tatlı çikolatayı bırak şekerli ürün sayısı bir elin parmağını geçmez sen her gün gömüyosun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…