- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.901
ahh canimm ben yapamam tatlisizz. 10 gunu birak 1 gun yemeden duramambaya azalttim bende cok yerdim palet paket cikolatalar kekler boskuvilet simdi bittetle idare etmeye calisiyorum
harika menu ben bayildim
ay okurken ben zorlandim sen bunca sey yapip nasil mutfaktan çıkabiliyorsun tebrik ederim cnm
guzel menuu cnm
of sorma birde dertsiz yiyebilsem
sende yesenesaka saka yeme bak yersenbenim gibi oldugun yerde syaarsin
vereyim cnmm cok guzel ben afiyetle yiyorum
nasil bunkadar inceldin
sen sunan kac kilosun super incelmissin masallahh dehset incelmissin cok kiskandimm
aksamki cikolatayi yemedimmm sayende biliyor musunnnCuma olacam kısmetse soğan suyu içsene
yok kuzum yeni kürtaj oldum ya korunuyorum daha hiç regli de olmadım
öğlen ve akşam içiliyor tarifi öyle
idare eder sen naptın
gecmia olsun cnm usuttun muKızlar ben 10 gündür çok hastaydım. Bugün biraz toparladım. Nasıl devam edicem bilmiyorum. Ne zamandır tartılmadım. Yarın tartılırım aç karnına. Hasta halimle doğumgünü de yaptık. Adanaya gittim ailemin yanında yaptım. Ablamlar sağolsun çok yardımcı oldular.
oo supersin masallah bende olcuneyim bakim ne kadar farl var aramizdaa7
canım ev ile iş arası 14 durak felan ben 15 gündür bu 10 duraklık kısmı yürüyorum iş çıkışı(yokuş aşağı olduğu için çoğu yerde koşuyorum) diğer 4 duraklık kısımda yokuş çıkıldığı için ona gücüm kalmıyor o kısımda dolmuşa biniyorum toplamda 8-9 km yürümüş oluyorum ayrıca 3-4 seferde 500 k videosu yaptım kilomda 67 lerde
Kızlar ben 10 gündür çok hastaydım. Bugün biraz toparladım. Nasıl devam edicem bilmiyorum. Ne zamandır tartılmadım. Yarın tartılırım aç karnına. Hasta halimle doğumgünü de yaptık. Adanaya gittim ailemin yanında yaptım. Ablamlar sağolsun çok yardımcı oldular.
aksamki cikolatayi yemedimmm sayende biliyor musunnn
gecmia olsun cnm usuttun mu
oo supersin masallah bende olcuneyim bakim ne kadar farl var aramizdaa
ben bu ara ne spor yaptim ne kilo verebildim ben incelememisimdir umudum yok sana umut olur sevk gelir diye olculemaynen ölç merak ettimbazı yerlerim senden inceydi
iyidir cnim sen nasilsin?kızı okuldan getirken tutturdu çiğköfte diye.okadar açtım ki ucundan bi kaç isirik aldım.nefsimi tatmin ettim biraz bugün sıkı gidiyorum.devamı gelir inşaselam kizlqr nasilsiniz
Sağol canım çok kötü üşütmüşüm. Halâ öksürüyorum.aksamki cikolatayi yemedimmm sayende biliyor musunnn
Sağol canım çok teşekkürler. Devam edeceğim inşallah. Yarın bakayım inşallah cazla çıkmamgeçmiş olsun öncelikle canım doğum günü kutlu olsun miniğinin güzel seneleriniz olsun hep birlikte
bence hazır iyileşmişken bugünden başla dikkat etmeye yarında kilonu öğrenirsin zayıflaman sadece doğum gününde zayıf olmak için olmasın devamını getir
geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın. kızınla nice mutlu seneleriniz olsunKızlar ben 10 gündür çok hastaydım. Bugün biraz toparladım. Nasıl devam edicem bilmiyorum. Ne zamandır tartılmadım. Yarın tartılırım aç karnına. Hasta halimle doğumgünü de yaptık. Adanaya gittim ailemin yanında yaptım. Ablamlar sağolsun çok yardımcı oldular.
aksamki cikolatayi yemedimmm sayende biliyor musunnn
çiğ köfte etsiz ise 3 sıkımlık kadar yiyebilirsin ama ekmeksiz marul ile sadeceve gün içinde de sadece 1 dilim ekmek yeme hakkın olacak. sen de mersindeydin demiiyidir cnim sen nasilsin?kızı okuldan getirken tutturdu çiğköfte diye.okadar açtım ki ucundan bi kaç isirik aldım.nefsimi tatmin ettim biraz bugün sıkı gidiyorum.devamı gelir inşa
ben bu ara ne spor yaptim ne kilo verebildim ben incelememisimdir umudum yok sana umut olur sevk gelir diye olculem
seni etiketledim pudink tarifine cnm
Sağol canım teşekkür ederim. Biraz daha iyiyim çok şükür.geçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın. kızınla nice mutlu seneleriniz olsun
tebrik ederim seni yememek ile çok iyi yaptın
çiğ köfte etsiz ise 3 sıkımlık kadar yiyebilirsin ama ekmeksiz marul ile sadeceve gün içinde de sadece 1 dilim ekmek yeme hakkın olacak. sen de mersindeydin demi
birseyler yememk ocin kendimle bogusuyorum onun disinda iyiyimiyidir cnim sen nasilsin?kızı okuldan getirken tutturdu çiğköfte diye.okadar açtım ki ucundan bi kaç isirik aldım.nefsimi tatmin ettim biraz bugün sıkı gidiyorum.devamı gelir inşa
cok gecmisnolsun prensesine gecmez ins.Sağol canım çok kötü üşütmüşüm. Halâ öksürüyorum.
sag ol canim senin sayendegeçmiş olsun kuzum şimdi nasılsın. kızınla nice mutlu seneleriniz olsun
tebrik ederim seni yememek ile çok iyi yaptın
çiğ köfte etsiz ise 3 sıkımlık kadar yiyebilirsin ama ekmeksiz marul ile sadeceve gün içinde de sadece 1 dilim ekmek yeme hakkın olacak. sen de mersindeydin demi
uzulmemmi saniyorsun yurek aglar gozden onceahahahbak üzüleceksen tgb1907 benden ince diye ölçme
Sağol canım. Aminbirseyler yememk ocin kendimle bogusuyorum onun disinda iyiyim
cig kofte beni sisiriyor o yuzden tercih etmemeye calisiyorum seni sisirmiyorsa marulla yiyeyibilirsin cnm 1 2 maksimum 3 tane ama diger ogunlere dikkat etmelisin. Hadi ins ilk gunleri atlatirsan devami daha kolay
cok gecmisnolsun prensesine gecmez ins.
Yavrunun da dogum gunu kutlu olsun nice guzel yaslari olsun Allah im saglikli huzurlu sevgi ile bir omyr nasip etsin.
Cabucak iyiles gel mezun olmus olsamda hala rakibiz
sag ol canim senin sayende
uzulmemmi saniyorsun yurek aglar gozden oncediye bağlayayım
ben sanki seni rüyamda gördümbirseyler yememk ocin kendimle bogusuyorum onun disinda iyiyim
cig kofte beni sisiriyor o yuzden tercih etmemeye calisiyorum seni sisirmiyorsa marulla yiyeyibilirsin cnm 1 2 maksimum 3 tane ama diger ogunlere dikkat etmelisin. Hadi ins ilk gunleri atlatirsan devami daha kolay
Yavrunun da dogum gunu kutlu olsun nice guzel yaslari olsun Allah im saglikli huzurlu sevgi ile bir omyr nasip etsin.
oyy ne bal yanakları var bu şirinenin yerim ben bunu
birseyler yememk ocin kendimle bogusuyorum onun disinda iyiyim
oyy ne bal yanakları var bu şirinenin yerim ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?