Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım. Burda bir mekanda yapmak istiyordum ama nasip olmadı. Sağlık olsun artık.
olsun canım ev her zaman daha sıcak ortam oluyor, hem gördüğüm kadarıyla evde bayağı büyük daha iyi olmuş, benim annemlerin evide büyüktür ilk doğum gününü orda yapmıştık ikincisi kısmet olursa burda yapacağız 70 m2 eve sığdıramayacağım için dışarıyı düşünüyoruz bakalım

size bir fikir daha sunayım mı ? kızlar isteyen sabah öğlen yemeklerini resim olarak atsınlar akşamları da toplu menü paylaşımı olmuş olur uyar mı ?
Harikasin cnim bana uyar.Cnim iyiki beni 14.takıma etuketledin. hepiniz çok samimi,içten cana yakın arkadaşlarınız.Geçen yaz başka takimdaydim.ve gerçekten orda kendimi yalnız,otekilesmis olarak hisse tim daha dogrusu hissetirildim.bu yüzden iyiki sizlerleyim.inşa hep beraber yaglarimizdan kurtuluruz.bu arada izmirliyim cnim

bugünde tavuk ağırlıklı bi protein yap bence

thanks baby
ciger yedım oglende

pideleri esime yedırdım ya bu yıldızlar bısey yapıyo kotu enerjı yolluyo bana ıs uzerınde kotu enerjı var ıs yerınde tartısmalar oldu bıraz doktorlar arasında sonra bızıde ıcıne aldı konu heryerde olabılecek olmaması gereken sevıyesız tartısmalar

Biz ilkini ablamlarda yapmıştık ikinciside ablamlarda oldu. Hep borçlu hissediyorum kendimi. Tamam ablam ama hizmetine varana kadar yoruldu hep kızcağız.

kendine grnola bar tarzı birşey yapabilirsin ya da yulaflı brovni @SekerPancarii güzel tarifler biliyor en azından 1 kereye mahsus yapabilirsin. bunları görüpte yememek çok zor gerçekten
Granola nestlenin miydi evde bişey var ama sanırım kahvaltılık gevrek almışım duruyor. Bu haftayı protein ile geçireyim de haftaya biraz yiyecem sanırım misafirlerim olacak çünkü

ben sanki seni rüyamda gördüm pencereden dışarı bakıyorum sen kızınla oynuyormuşsun saçların 3lü örgü omzunun altında kumral çıtı pıtıydın ne alaka ise
kiz citi piti ve ben o kisi ben olamam etli butlu gorseydin o bendim derdim

size bir fikir daha sunayım mı ? kızlar isteyen sabah öğlen yemeklerini resim olarak atsınlar akşamları da toplu menü paylaşımı olmuş olur uyar mı ?
guzel fikir canim ama resimleri gorunce canimiz daha cok ceker benim kesin cok ceker

oyy masallah sana yerim seni yanaklara bakk
ben 64 63.9 arasi gidip geliyorum cumaya 63.5 hedefim o gun olcecegim kendimii
yiyerek kilo veriyorumm kiskaniion dimi

Eki Görüntüle 2138184
şu doğum günleri ne heves oluyor ailelere bende ilk doğum gününde ne akla hizmet bunu yapmıştım
kiz bu ne boylee kuzun cok tatli masallah bunu nasil yaptiniz ve sonra ne yaptinizz yaa

nasıl yaptın çok merak ettim sonra naptın o koca 1 i

büyük tv kartonunu kestim, hayal tül aldım bi kaç top araba süsleyen çiçekçilerden, onu 2 parmak kalınkığında eşime kestirdim,1 şeklini kartonla olusturduktan sonra üzerini pembe kağıtla kapladık, bende büzüştürüp silikon tabancasıyla yapıştırdım bu kadarcık annem düşünsün
Biz ilkini ablamlarda yapmıştık ikinciside ablamlarda oldu. Hep borçlu hissediyorum kendimi. Tamam ablam ama hizmetine varana kadar yoruldu hep kızcağız.

bence hiç öle düşünme emin ol istekli olmasa bu kadar güzel bi masa hazırlayamazdınız, benimde yengem çok yardımcı olmuştur Allah razı olsun
maşallah 1 çok küçükmüş . Miniğimiz pek tatlı maşallah.

bende bu kadar büyük hayal etmemiştim saol canım
ben 64 63.9 arasi gidip geliyorum cumaya 63.5 hedefim o gun olcecegim kendimii
yiyerek kilo veriyorumm kiskaniion dimi

kiz bu ne boylee kuzun cok tatli masallah bunu nasil yaptiniz ve sonra ne yaptinizz yaa

ponçiğe anlattım bu iletide yapılışını ve şimdi nerde olduğunu senin kıza gönderiyim mi ahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…