- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.921
Sağol canım. Burda bir mekanda yapmak istiyordum ama nasip olmadı. Sağlık olsun artık.çok beğendim çok güzel olmuş
olsun canım ev her zaman daha sıcak ortam oluyor, hem gördüğüm kadarıyla evde bayağı büyük daha iyi olmuş, benim annemlerin evide büyüktür ilk doğum gününü orda yapmıştık ikincisi kısmet olursa burda yapacağız 70 m2 eve sığdıramayacağım için dışarıyı düşünüyoruz bakalımSağol canım. Burda bir mekanda yapmak istiyordum ama nasip olmadı. Sağlık olsun artık.
tgb bu neEki Görüntüle 2138184
şu doğum günleri ne heves oluyor ailelere bende ilk doğum gününde ne akla hizmet bunu yapmıştım
tgb bu neallahım senin cimcimede yanaklı maşallah minnklarımıza
Harikasin cnim bana uyar.Cnim iyiki beni 14.takıma etuketledin. hepiniz çok samimi,içten cana yakın arkadaşlarınız.Geçen yaz başka takimdaydim.ve gerçekten orda kendimi yalnız,otekilesmis olarak hisse tim daha dogrusu hissetirildim.bu yüzden iyiki sizlerleyim.inşa hep beraber yaglarimizdan kurtuluruz.bu arada izmirliyim cnimsize bir fikir daha sunayım mı ? kızlar isteyen sabah öğlen yemeklerini resim olarak atsınlar akşamları da toplu menü paylaşımı olmuş olur uyar mı ?
maşallah çok tatlı
Eki Görüntüle 2138184
şu doğum günleri ne heves oluyor ailelere bende ilk doğum gününde ne akla hizmet bunu yapmıştım
allahımmm nasıl yaptın sen bunu ben şokminiğin ne tatlı maşallah ya
nasıl yaptın çok merak ettim2 koca günümü aldı, ellerimi yaktım, ama sonuç güzel oldu çok beğenildi 2. yaş için bu kadar abartmayıp 1/3 yada 1/4 ünü yapacam
ciger yedım oglendebugünde tavuk ağırlıklı bi protein yap bence
thanks baby
bambu ne kizararlı bişey mi
hayırdır canım noldu, geçmiş olsun
afiyet olsun canım güzel olmuş
valla maşallah sana iyi dayanıyorsun
afiyet olsnu iskenderin pidelerini yemediysen güzel
afiyet olsun canım akşam pilav olmasaymış çok daha iyi olurmuş
Biz ilkini ablamlarda yapmıştık ikinciside ablamlarda oldu. Hep borçlu hissediyorum kendimi. Tamam ablam ama hizmetine varana kadar yoruldu hep kızcağız.olsun canım ev her zaman daha sıcak ortam oluyor, hem gördüğüm kadarıyla evde bayağı büyük daha iyi olmuş, benim annemlerin evide büyüktür ilk doğum gününü orda yapmıştık ikincisi kısmet olursa burda yapacağız 70 m2 eve sığdıramayacağım için dışarıyı düşünüyoruz bakalım
Teşekkür ederizmaşallah çok tatlı
Eki Görüntüle 2138184
Granola nestlenin miydi evde bişey var ama sanırım kahvaltılık gevrek almışım duruyor. Bu haftayı protein ile geçireyim de haftaya biraz yiyecem sanırım misafirlerim olacak çünkükendine grnola bar tarzı birşey yapabilirsin ya da yulaflı brovni @SekerPancarii güzel tarifler biliyor en azından 1 kereye mahsus yapabilirsin. bunları görüpte yememek çok zor gerçekten
kiz citi piti ve benben sanki seni rüyamda gördümpencereden dışarı bakıyorum sen kızınla oynuyormuşsun saçların 3lü örgü omzunun altında kumral çıtı pıtıydın ne alaka ise
guzel fikir canim ama resimleri gorunce canimiz daha cok ceker benim kesin cok cekersize bir fikir daha sunayım mı ? kızlar isteyen sabah öğlen yemeklerini resim olarak atsınlar akşamları da toplu menü paylaşımı olmuş olur uyar mı ?
oyy masallah sana yerim seni yanaklara bakk
ben 64 63.9 arasi gidip geliyorum cumaya 63.5 hedefim o gun olcecegim kendimiisen kaçsın şimdi ramazana belki seni geçmiş olurum
bırakta senden ince oluyum kaç aydır kursağımdan geçen tatlı çikolatayı bırak şekerli ürün sayısı bir elin parmağını geçmezsen her gün gömüyosun maşallah
kiz bu ne boylee kuzun cok tatli masallah bunu nasil yaptiniz ve sonra ne yaptinizz yaaEki Görüntüle 2138184
ortalama 130 dk not alıyorum haftanın birincisi olmaya aday olacaksın bence çok güzel başladın
nasıl yaptın çok merak ettimsonra naptın o koca 1 i
Biz ilkini ablamlarda yapmıştık ikinciside ablamlarda oldu. Hep borçlu hissediyorum kendimi. Tamam ablam ama hizmetine varana kadar yoruldu hep kızcağız.
maşallah 1 çok küçükmüş . Miniğimiz pek tatlı maşallah.
ben 64 63.9 arasi gidip geliyorum cumaya 63.5 hedefim o gun olcecegim kendimii
yiyerek kilo veriyorumm kiskaniion dimi
kiz bu ne boylee kuzun cok tatli masallah bunu nasil yaptiniz ve sonra ne yaptinizz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?