- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.941
Bende hic bu dogum gunu hevesleri yok ya uzaylimiyim ben
ciger yedım oglende
pideleri esime yedırdımya bu yıldızlar bısey yapıyo kotu enerjı yolluyo bana ıs uzerınde kotu enerjı var ıs yerınde tartısmalar oldu bıraz doktorlar arasında sonra bızıde ıcıne aldı konu heryerde olabılecek olmaması gereken sevıyesız tartısmalar
büyük tv kartonunu kestim, hayal tül aldım bi kaç toparaba süsleyen çiçekçilerden, onu 2 parmak kalınkığında eşime kestirdim,1 şeklini kartonla olusturduktan sonra üzerini pembe kağıtla kapladık, bende büzüştürüp silikon tabancasıyla yapıştırdım bu kadarcık annem düşünsün
bence hiç öle düşünme emin ol istekli olmasa bu kadar güzel bi masa hazırlayamazdınız, benimde yengem çok yardımcı olmuştur Allah razı olsun
bende bu kadar büyük hayal etmemiştimsaol canım
ponçiğe anlattım bu iletide yapılışını ve şimdi nerde olduğunu senin kıza gönderiyim mi ahahaah
anladım canım oluyor malesef öyle şeyler işyerlerinde şimdi düzeldi mi barı
böyle okudum şuanda mesajını helal olsun valla
dogum gününü bilmiyorm ben mevlüt için simdiden başladm bişeler almayaBende hic bu dogum gunu hevesleri yok ya uzaylimiyim ben
bu kadar büyüğünü ne yapmaz ee 1i nerde saklıyorsunaklı olan yapmaz dimiamin kuzum
burda mutlu olmana çok sevindim canımHarikasin cnim bana uyar.Cnim iyiki beni 14.takıma etuketledin. hepiniz çok samimi,içten cana yakın arkadaşlarınız.Geçen yaz başka takimdaydim.ve gerçekten orda kendimi yalnız,otekilesmis olarak hisse tim daha dogrusu hissetirildim.bu yüzden iyiki sizlerleyim.inşa hep beraber yaglarimizdan kurtuluruz.bu arada izmirliyim cnim
aaa çok üzüldüm sen ya fettah ya veddud çek bol bol işyerinde olaylar tartışmalar durulsun diye niyet et . çok kötü yaaciger yedım oglende
pideleri esime yedırdımya bu yıldızlar bısey yapıyo kotu enerjı yolluyo bana ıs uzerınde kotu enerjı var ıs yerınde tartısmalar oldu bıraz doktorlar arasında sonra bızıde ıcıne aldı konu heryerde olabılecek olmaması gereken sevıyesız tartısmalar
yok evde sen yapcaksın nestleninde var my life diye bir markada var migrosta onu tavsiye ederim çok lezzetliGranola nestlenin miydi evde bişey var ama sanırım kahvaltılık gevrek almışım duruyor. Bu haftayı protein ile geçireyim de haftaya biraz yiyecem sanırım misafirlerim olacak çünkü
geleceğini gördüm senin sen bilmiyorsunkiz citi piti ve beno kisi ben olamam etli butlu gorseydin o bendim derdim
guzel fikir canim ama resimleri gorunce canimiz daha cok ceker benim kesin cok ceker
oyy masallah sana yerim seni yanaklara bakk
ben 64 63.9 arasi gidip geliyorum cumaya 63.5 hedefim o gun olcecegim kendimii
yiyerek kilo veriyorumm kiskaniion dimi
kiz bu ne boylee kuzun cok tatli masallah bunu nasil yaptiniz ve sonra ne yaptinizz yaa
bende bile doğmamış bebeğime yapma hevesi varken senden niye yok niye niyeeBende hic bu dogum gunu hevesleri yok ya uzaylimiyim ben
yap yap ne yaparsan kardır senin içinYeni bakıcımız biraz uyum sağlamaya başladı. Hazır evde 2. Kişi varken biraz kendime zaman ayırayım diye yoksa her zaman bu enerjiyle yapamam
bu kadar büyüğünü ne yapmaz ee 1i nerde saklıyorsun
ayy kadına yazık yaannemin evinde, kızı olupta 1 yaşında doğum günü yapacak birilerine kakalamaya çalışıyordu en son
cnim benim içinde kalori tsnlusu cikarabilirmisinkucukbikadin bildilerini verirsen kalori için tablo çıkarayım sana
çıkarayım yaş kilo boy ölçülerini ver banacnim benim içinde kalori tsnlusu cikarabilirmisin
ayy kadına yazık ya
kızlar kilo durumlarınız nasıl haftalık hedeflere ulaşabilecek misiniz ?
kaç günde yaptın ama çok büyük ya cidden kocaman yaaşağıda kiler var hiç olamadı oraya koyarbana yazık bana emek verdim ben ona
hedefin kaçtı şuan anımsamıyorumben hedefimden çok veririm muhtemelen bide adet olsaydım tam iyi olacaktı
revize ederiz cuma günü canım hatırlatkaptinn SchonerDuft poncikbirgelincik kızlar ben ilk başlarken hedefime 65 demiştim yanlış hatırlamıyorsam şimdi 65 lere yaklaştım ama ben hedefimi 60 a çekmek istiyorum mümkün müdür?
hayranım sana bu konuda bunu kimse kolay kolay yapmaz bence öyle olurmuyum acaba şimdi 1 kek bile yapamıyorum onca şeyi nasıl yapacammunter canım benim sen beni diyetten önce görecektin gece çocuklar uyurken kurabiye ve kekleri yapıp bi de yatmadan yarısını yiyordum. Yemek işinden hızlı kurtulmak için mutfağa girmeden önce planlama yapıyorum ayrıca hamur işleri için 2 ankastre fırınım var yemekler içinde balkonda tuttuğum bir mini fırınım var.
Mesela bugün fırın poşetinde patlıcan yemeğim var o pişiyor. Diğer fırında yine poşette tavuk var. Diğer fırında da ıspanaklı pastırmalı mücver patlıcan ve mücverin 10-15 dk sı kaldı tavuk yarım saatten fazla sürer çünkü mutfaktan çıkalı yarım saat ancak oldu
Ocakta sebzeli mercimekli karabuğday çorbası var çocuklara az da pirinç pilavı yapıcam ama 18:30 da pişircem dünden kalan kekleri de var.
Niye bu kadar çok yapıyorum çünkü okula giderken harçlık vermiyorum kantine gitmesin zaten öğle yemeği yiyor okulda. Eve de abur cubur ambalajlı ürün almıyorum. Onlar çocuk şekeri tatlıyı yemeye hakları var zaten ondan gelen enerjiye de ihtiyaçları var
kaç günde yaptın ama çok büyük ya cidden kocaman ya
hedefin kaçtı şuan anımsamıyorum
revize ederiz cuma günü canım hatırlat
bu hafta derece yaparım diyor musun peki2 günümü almıştı ama gece 3 lere kadar oturarak
hedefim 67.5 du canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?