Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladım canım oluyor malesef öyle şeyler işyerlerinde şimdi düzeldi mi barı
böyle okudum şuanda mesajını helal olsun valla

aklı olan yapmaz dimi amin kuzum
bu kadar büyüğünü ne yapmaz ee 1i nerde saklıyorsun
burda mutlu olmana çok sevindim canım
aaa çok üzüldüm sen ya fettah ya veddud çek bol bol işyerinde olaylar tartışmalar durulsun diye niyet et . çok kötü yaa
Granola nestlenin miydi evde bişey var ama sanırım kahvaltılık gevrek almışım duruyor. Bu haftayı protein ile geçireyim de haftaya biraz yiyecem sanırım misafirlerim olacak çünkü
yok evde sen yapcaksın nestleninde var my life diye bir markada var migrosta onu tavsiye ederim çok lezzetli
geleceğini gördüm senin sen bilmiyorsun
uçuk yemekler yemiyoruz ki çeker mi dersin neyse çekmeyin vazgeçtim
Bende hic bu dogum gunu hevesleri yok ya uzaylimiyim ben
bende bile doğmamış bebeğime yapma hevesi varken senden niye yok niye niyee

aşağıda kiler var hiç olamadı oraya koyar bana yazık bana emek verdim ben ona
kaç günde yaptın ama çok büyük ya cidden kocaman ya
ben hedefimden çok veririm muhtemelen bide adet olsaydım tam iyi olacaktı
hedefin kaçtı şuan anımsamıyorum
revize ederiz cuma günü canım hatırlat

munter canım benim sen beni diyetten önce görecektin gece çocuklar uyurken kurabiye ve kekleri yapıp bi de yatmadan yarısını yiyordum. Yemek işinden hızlı kurtulmak için mutfağa girmeden önce planlama yapıyorum ayrıca hamur işleri için 2 ankastre fırınım var yemekler içinde balkonda tuttuğum bir mini fırınım var.
Mesela bugün fırın poşetinde patlıcan yemeğim var o pişiyor. Diğer fırında yine poşette tavuk var. Diğer fırında da ıspanaklı pastırmalı mücver patlıcan ve mücverin 10-15 dk sı kaldı tavuk yarım saatten fazla sürer çünkü mutfaktan çıkalı yarım saat ancak oldu
Ocakta sebzeli mercimekli karabuğday çorbası var çocuklara az da pirinç pilavı yapıcam ama 18:30 da pişircem dünden kalan kekleri de var.
Niye bu kadar çok yapıyorum çünkü okula giderken harçlık vermiyorum kantine gitmesin zaten öğle yemeği yiyor okulda. Eve de abur cubur ambalajlı ürün almıyorum. Onlar çocuk şekeri tatlıyı yemeye hakları var zaten ondan gelen enerjiye de ihtiyaçları var

hayranım sana bu konuda bunu kimse kolay kolay yapmaz bence öyle olurmuyum acaba şimdi 1 kek bile yapamıyorum onca şeyi nasıl yapacam maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…