Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayır çok farklı tatlı olmuş. Abartıyı seviyorum bazen. Enerjim olsa bende böyle bişeyler yapardım. Geeçen sene 1 yapmıştım kartonlarla senin gibi süsleyip ama seninkinin minyatürüydü.

Allah gönlüne göre versin

kızlar kilo durumlarınız nasıl haftalık hedeflere ulaşabilecek misiniz ?
Kesin ulaşırım bu hafta çok enerjik hissediyorum
Sanki üstesinden gelemeyeceğim hiçbirşey yok hayatta.
Bana ne oluyor biraz kilo verdim içimden başka biri çıkıyor. Bir gereksiz düzeyde özgüven bi havalara girdim ben söndüreyim kendimi hemen

hayranım sana bu konuda bunu kimse kolay kolay yapmaz bence öyle olurmuyum acaba şimdi 1 kek bile yapamıyorum onca şeyi nasıl yapacam maşallah sana
Ben büyük oğlum 6 aylık olana kadar hiç mutfağa girmemiştim öğrenciyken sokaktan ve komşulardan beslendim sonrasında tüm öğünler dışarıda hamile olup işi bırakınca da evde kadın yapıyordu yemeği.
Ama bebek 6 aylık olupta doktorumuz beslenme tablosu verdiğinde bu işin titizlik istediğini herkesin yaptığı yemeğin bebeğe yedirilemeyeceğini anladım o gün bugündür mutfaktan çıkmıyorum 13 yıldır
Hasta olurum ama gerekli önlemleri alıp girerim mutfağa çocuklarım benim elimden yer

Patates - patates bezelye çok olmuş bu ikisinden sakınmak gerekiyor canım
İp atlamak ayak bilekleri için tehlikeli sanki
Bugünü ac geçirerek telafi edecegim
Aç kalma canım hafif şeyler ye aç kaldıkça veremezsin
1 aylık ölçü farkım

Göğüs: 94 - 90
Bel : 83 - 76
Basen: 103-98
Göbek: 92 - 86
Muhteşemsin walla çok özendim benim küçük 8 aylık emiyor (gerçi ortanca da emiyor) hala regl olmadım bu durumdan bunalmış durumdayım sen oldun mu
sende adet olamadın mı ya bende 3 gündür adet olamadım sinir yaptı cok fazla bende

Geçmiş olsun canım
Maşallah canım tebrik ederim süper

bu hafta değil haftaya belki derece derkende kendi çapımda iyi veririm bence ilk 3 e giremem heralde (aslında girsem çok motive eder beni)
HİÇ belli olmaz o işler bakarsın derece yapmışsın
sen tartıldın mı canım
69,50 çıktım sabah ama berbat şişlikte var üstümde wcsiz tartıldım bakalım cumaya 68 i görecem gibi
cık söndürme bence daha da coşabilirsin . mis gibi kilo veriyorsun
çok güzel ya bilincinde olman özellikle harika

Saça bak elbiseye bak çok tatlı çok güzel yerim ben onu MAŞALLAH
Saol kuzum sende yap bakarsın kız olur
hayır çok farklı tatlı olmuş. Abartıyı seviyorum bazen. Enerjim olsa bende böyle bişeyler yapardım. Geeçen sene 1 yapmıştım kartonlarla senin gibi süsleyip ama seninkinin minyatürüydü.
Bende minyatürü bu sene 2 icin yapacam

evde atladığım için sorun olmuyordu yumuşak zemin olduğundan
Sen benden hızlı veriyosun valla bu rakamlar senin için hayal değil yani, ben kızım 6 aylıkken olmuştum ama olmaman normal sütü kesene kadar olmayan olabiliyomuş yada 2. ayında olanda var

HİÇ belli olmaz o işler bakarsın derece yapmışsın

69,50 çıktım sabah ama berbat şişlikte var üstümde wcsiz tartıldım bakalım cumaya 68 i görecem gibi

aynen bazen dehşet kilolar veren oluyor bazende az bi kiloyla dereceye giriliyor

sen soğan maydonoz kürünü yap hem şişliğin iner wc içinde karbonhidratımı artırsan acaba bilemedim

Sağol canım

bugün öğlen 1 yk nohutlu tavuklu pirinç yedim yanına da 1 kase yeşil fasulye yemeği çıkarım muhtemelen . anneme gidecem orda da temizlik olacak muhtemelen hareket etmiş olacam çıkarım sabaha
o yüzden derece için çabalamak gerekli azcık

Cnim çok teşekkür ederim ellerine sağlık.Cnim bktimda sadece yağ yakimini gösteriyor.valla cahilligime ver pek bişey anlamadim
şöyle 1 haşlama yumurta 70 klori günlük 1400 alcaksın mesela 1400den yumurtanın kalorisini düşeceksin 1400 - 70 kalan kalorin 1330 sıfırlayana kadar tüketeceksin ankatabildim mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…