- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #273.961
Maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin
bu hafta derece yaparım diyor musun peki
bu hafta derece yaparım diyor musun peki
Kızım olsa hergün böyle giydirir süslerdim 1000 tane toka alırdım 1000 tane tütü ve saç bandı alırdım bi de prenses tacı alırdım bide onu bide bunu ay ne güzel olurdu şu kiloları veriyim de bi daha doğuruyum bari. Hem
Saça bak elbiseye bak çok tatlı çok güzel yerim ben onu MAŞALLAHEki Görüntüle 2138184
şu doğum günleri ne heves oluyor ailelere bende ilk doğum gününde ne akla hizmet bunu yapmıştım
büyük tv kartonunu kestim, hayal tül aldım bi kaç toparaba süsleyen çiçekçilerden, onu 2 parmak kalınkığında eşime kestirdim,1 şeklini kartonla olusturduktan sonra üzerini pembe kağıtla kapladık, bende büzüştürüp silikon tabancasıyla yapıştırdım bu kadarcık annem düşünsün
bence hiç öle düşünme emin ol istekli olmasa bu kadar güzel bi masa hazırlayamazdınız, benimde yengem çok yardımcı olmuştur Allah razı olsun
bende bu kadar büyük hayal etmemiştimsaol canım
ponçiğe anlattım bu iletide yapılışını ve şimdi nerde olduğunu senin kıza gönderiyim mi ahahaah
Amin. Teşekkür ederimMaşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin
Kızım olsa hergün böyle giydirir süslerdim 1000 tane toka alırdım 1000 tane tütü ve saç bandı alırdım bi de prenses tacı alırdım bide onu bide bunu ay ne güzel olurdu şu kiloları veriyim de bi daha doğuruyum bari. Hemkaptinn e de naz yapmayı öğretmiş olurum
27 yasindayim,1.57boyçıkarayım yaş kilo boy ölçülerini ver bana
Kesin ulaşırım bu hafta çok enerjik hissediyorumkızlar kilo durumlarınız nasıl haftalık hedeflere ulaşabilecek misiniz ?
Ben büyük oğlum 6 aylık olana kadar hiç mutfağa girmemiştim öğrenciyken sokaktan ve komşulardan beslendim sonrasında tüm öğünler dışarıda hamile olup işi bırakınca da evde kadın yapıyordu yemeği.hayranım sana bu konuda bunu kimse kolay kolay yapmaz bence öyle olurmuyum acaba şimdi 1 kek bile yapamıyorum onca şeyi nasıl yapacammaşallah sana
Patates - patates bezelye çok olmuş bu ikisinden sakınmak gerekiyor canımDünkü menüm sabah bir küçük kutu süt içtim 2 tane hurma yedim
Öğlen mercimek çorba, az kıymalı patates yemegi, salata ayran yedim
Akşam patatesli bezelye yemeği ve çok az pilav yedim, bir kase de cacık
Çıkartalım nasıl olacak?
İp atlamak ayak bilekleri için tehlikeli sankibakıyım onada bugün çok zorlamadanip atlamayı bıraktım yaa @Bir garip yokluğunda onun atladığını görünce atlayasın geliyordu
sende abs yap bizide teşfik et
ben birazdan ölçülerimi yazacam 1 ay önceki ölçülerimle birlikte bana göre bayağı iyi incelmişim
Aç kalma canım hafif şeyler ye aç kaldıkça veremezsinBugünü ac geçirerek telafi edecegim
Muhteşemsin walla çok özendim benim küçük 8 aylık emiyor (gerçi ortanca da emiyor) hala regl olmadım bu durumdan bunalmış durumdayım sen oldun mu1 aylık ölçü farkım
Göğüs: 94 - 90
Bel : 83 - 76
Basen: 103-98
Göbek: 92 - 86
sende adet olamadın mı ya bende 3 gündür adet olamadımsinir yaptı cok fazla bende
Geçmiş olsun canımKızlar ben 10 gündür çok hastaydım. Bugün biraz toparladım. Nasıl devam edicem bilmiyorum. Ne zamandır tartılmadım. Yarın tartılırım aç karnına. Hasta halimle doğumgünü de yaptık. Adanaya gittim ailemin yanında yaptım. Ablamlar sağolsun çok yardımcı oldular.
Maşallah canım tebrik ederim süper7
canım ev ile iş arası 14 durak felan ben 15 gündür bu 10 duraklık kısmı yürüyorum iş çıkışı(yokuş aşağı olduğu için çoğu yerde koşuyorum) diğer 4 duraklık kısımda yokuş çıkıldığı için ona gücüm kalmıyor o kısımda dolmuşa biniyorum toplamda 8-9 km yürümüş oluyorum ayrıca 3-4 seferde 500 k videosu yaptım kilomda 67 lerde
HİÇ belli olmaz o işler bakarsın derece yapmışsınbu hafta değil haftaya belkiderece derkende kendi çapımda iyi veririm bence ilk 3 e giremem heralde (aslında girsem çok motive eder beni)
69,50 çıktım sabahsen tartıldın mı canım
cık söndürme bence daha da coşabilirsin . mis gibi kilo veriyorsunKesin ulaşırım bu hafta çok enerjik hissediyorum
Sanki üstesinden gelemeyeceğim hiçbirşey yok hayatta.
Bana ne oluyor biraz kilo verdim içimden başka biri çıkıyor. Bir gereksiz düzeyde özgüven bi havalara girdim ben söndüreyim kendimi hemen
çok güzel ya bilincinde olman özellikle harikaBen büyük oğlum 6 aylık olana kadar hiç mutfağa girmemiştim öğrenciyken sokaktan ve komşulardan beslendim sonrasında tüm öğünler dışarıda hamile olup işi bırakınca da evde kadın yapıyordu yemeği.
Ama bebek 6 aylık olupta doktorumuz beslenme tablosu verdiğinde bu işin titizlik istediğini herkesin yaptığı yemeğin bebeğe yedirilemeyeceğini anladım o gün bugündür mutfaktan çıkmıyorum13 yıldır
Hasta olurum ama gerekli önlemleri alıp girerim mutfağa çocuklarım benim elimden yer
Saol kuzum sende yap bakarsın kız olurSaça bak elbiseye bak çok tatlı çok güzel yerim ben onu MAŞALLAH
Bende minyatürü bu sene 2 icin yapacamhayır çok farklı tatlı olmuş. Abartıyı seviyorum bazen. Enerjim olsa bende böyle bişeyler yapardım. Geeçen sene 1 yapmıştım kartonlarla senin gibi süsleyip ama seninkinin minyatürüydü.
İp atlamak ayak bilekleri için tehlikeli sanki
Muhteşemsin walla çok özendim benim küçük 8 aylık emiyor (gerçi ortanca da emiyor) hala regl olmadım bu durumdan bunalmış durumdayım sen oldun mu
Maşallah canım tebrik ederim süper
HİÇ belli olmaz o işler bakarsın derece yapmışsın
69,50 çıktım sabahama berbat şişlikte var üstümde wcsiz tartıldım bakalım cumaya 68 i görecem gibi
Sağol canımPatates - patates bezelye çok olmuş bu ikisinden sakınmak gerekiyor canım
İp atlamak ayak bilekleri için tehlikeli sanki
Aç kalma canım hafif şeyler ye aç kaldıkça veremezsin
Muhteşemsin walla çok özendim benim küçük 8 aylık emiyor (gerçi ortanca da emiyor) hala regl olmadım bu durumdan bunalmış durumdayım sen oldun mu
Geçmiş olsun canım
Maşallah canım tebrik ederim süper
bugün öğlen 1 yk nohutlu tavuklu pirinç yedim yanına da 1 kase yeşil fasulye yemeği çıkarım muhtemelen . anneme gidecem orda da temizlik olacak muhtemelen hareket etmiş olacam çıkarım sabahaSaol kuzum sende yap bakarsın kız olur
Bende minyatürü bu sene 2 icin yapacam
evde atladığım için sorun olmuyordu yumuşak zemin olduğundan
Sen benden hızlı veriyosun valla bu rakamlar senin için hayal değil yani, ben kızım 6 aylıkken olmuştum ama olmaman normal sütü kesene kadar olmayan olabiliyomuş yada 2. ayında olanda var
aynen bazen dehşet kilolar veren oluyor bazende az bi kiloyla dereceye giriliyor
sen soğan maydonoz kürünü yap hem şişliğin iner wc içinde karbonhidratımı artırsan acaba bilemedim
Cnim çok teşekkür ederim ellerine sağlık.Cnim bktimda sadece yağ yakimini gösteriyor.valla cahilligime ver pek bişey anlamadim
şöyle 1 haşlama yumurta 70 klori günlük 1400 alcaksın mesela 1400den yumurtanın kalorisini düşeceksin 1400 - 70 kalan kalorin 1330 sıfırlayana kadar tüketeceksin ankatabildim mi ?Cnim çok teşekkür ederim ellerine sağlık.Cnim bktimda sadece yağ yakimini gösteriyor.valla cahilligime ver pek bişey anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?